Väntar

Har absolut ingenting att skriva om just ikväll.. Orkar inte skriva något längre heller. Sitter och väntar på att årets Julradio ska börja. Ska lyssna på det en liten stund med bland annat Manda & Emlan!
 
Nu lufsar jag iallafall runt i arenan och har absolut ingenting att göra. Väntar bara på att klockan ska bli 00.00. Aja, jag ska försöka skriva lite längre imorgon, första delen av Julkalendern kommer upp imorgon vid 10.00, och kommer göra det varje dag fram tills den 24e december!

När får vi morötter?

För ett tag sedan fick vi morötter i Halloween uppdragen. Väldigt många blev glada över detta och hoppades på att morötterna skulle komma under nästa uppdatering. Men så blev det inte. Varför?
 
Jag förstår faktiskt inte riktigt detta. De ger oss morötter i uppdrag, men flera veckor senare så har dom ändå inte kommit ut i affärerna? Det förvirrar mig lite, och får mig att undra varför. Har dom inte tid? Håller de på med något stort? Det är så många frågeställningar, men de arbetar troligtvis med julen och dess uppdrag, snön och allt sådant.

-


Idag

Har inte hunnit sitta så mycket vid datorn förens nu ikväll eftersom jag haft fullt upp hela dagen! Skolan till klockan 12.55, eget arbete hela dagen, så skönt!
 
Sedan så åkte jag ner till stallet där vi hade Smokie, ungefär 500m hemifrån. Vi gjorde iordning två boxar, eftersom vi skulle upp till det andra stallet och hämta Góla och Ljúfur. Så vi hämtade dom och nu bor de bara en halv kilometer hemifrån oss!
 
Nu ikväll har jag levlat upp Daisy till level 10, pratat lite på Raidcall och umgåtts med WR. Nu ska jag in en snabbis och fixa lite dagliga uppdrag!
 
Söta Blika! Rör inte bilden.

Varför jag började blogga

Denna rubrik önskades av Donna Fishstone som bloggar här!
 ---
Jag började blogga för att jag såg att så många hade bloggar om Star Stable. Jag tyckte det verkade så kul, så först skapade jag mig en blogg på blogspot, men bytte till blogg.se efter ungefär en månad. Vilket jag är väldigt glad över, eftersom detta är så otroligt mycket bättre!
 
Nu, nästan ett år senare, så är vi här idag och jag tycker att min blogg vuxit otroligt mycket senaste halvåret! Jag hoppas verkligen ni gillar det jag skriver. :D
 
Arkivbild

Mina julklappar efter tre dagar

Nu har jag gjort juluppdragen i tre dagar, och fått 10 olika julklappar. Jag är nöjd med allt, förutom den gulorangea mössan. Ser ut som en persika/apelsin/clementin/pumpa, or what so ever enligt mig, hehe.
 
Annars så tycker jag att sakerna jag fått är jättefina. Har faktiskt inte fått några dubletter heller! ...Än. Jag gillar det rödvita tränset väldigt mycket, samt manrosetterna! Hade nämligen inga manrosetter innan så det var ju skönt. Har inte velat köpa eftersom de är så otroligt dyra.
 
Vad har ni fått för julklappar?

Vad en blogg ska ha för att jag ska fastna för den

Tänkte berätta för er vad jag tycker att en blogg ska ha, för att jag ska fastna för den, vilja stanna och fortsätta läsa, och komma tillbaka nästa dag och dagen efter det, ja ni fattar!
 
En välgjord & snygg design. Designen är det första man ser när man går in på en blogg, så det kan alltid vara bra att ha en fin design, och göra ett gott intryck på de nya läsarna, eller vad tycker ni? Ingen slarvigt gjord design, eller omatchande.. Nej, då kan jag inte stanna. En design är väldigt viktig för mig, om den inte ser bra ut, så är det ingen blogg jag vill stanna på. (I sällsynta fall kan jag stanna om det är bra inlägg.)
 
Skribenten/ägaren av bloggen ska kunna stava rätt och ha en bra grammatik inom det svenska språket. Jag stör mig otroligt mycket på skrivfel, och jag skulle verkligen inte kunna sitta och läsa mig igenom en text om det mesta är felstavat.. Nej usch haha. Sedan är det då grammatiken, den ska vara bra också, annars blir det lite jobbigt. Till exempel att någon skriver "Idag har jag ridit en ny lopp" (en = ett.) För mig är det iallafall väldigt viktigt att personen kan stava och kunna grammatiken i svenskan!
 
Vältänkta & välskrivna inlägg. Jag älskar sådana! Jag läser gärna lite längre inlägg, och man märker direkt om personen verkligen ansträngt sig för att skriva inlägget. Det tycker jag är riktigt bra jobbat! Inlägg som "Hej idag har jag varit ute och ridit med min klubb." Nä, sådana läser jag bara inte. Tummen upp för vältänkta & välskrivna inlägg! En fin bild i inlägget ger inlägget den där extra lilla touchen, istället för att bara se en massa text!
 
Detta är så jag tycker att en blogg ska vara, för att iallafall jag ska kunna fastna för den. De bloggar jag läser mest av allt är nog de i min länklista. De finns de jag besöker flera gånger varje dag och de jag besöker kanske bara en gång. Läser iallafall de bloggar i min länklista mest av allt eftersom jag gillar dom. (Kika in på dom ni också!)

Adore You

Miley Cyrus - Adore You
 
Idag ska jag rida. Så jag har ett tidsinställt lite längre fram idag. När ni läser detta, sitter jag och väntar på att idrotten ska ta slut, eftersom jag är förkyld och inte orkar vara med. När jag kommer hem ska jag fixa de dagliga blåa och göra juluppdragen lite snabbt innan det bär av till stallet.
 
Sitter och funderar på vad jag kan skriva om.. Har inga större idéer själv, så jag undrar om ni har något speciellt ni vill att jag skriver om? Något vettigt tack, annars skriver jag inte om det! ;) Vill skriva mer, men har inte så mycket att säga haha.. Aja, brb!

Jorvikstallets Championat - Tider

Sen i onsdags förra veckan har jag samlat på mig championattiderna till Jorvikstallets Championat. Måste även tacka mina fina vänner som hjälpt mig lite grann när jag inte vart inne! 
 
Här har ni då tiderna, och jag hoppas det hjälper er lite! :D (Om ni vill kopiera tiderna till eran blogg så fråga gärna mig först, och länka mig i inlägget. Vill inte att folk tar cred för mitt "arbete" nämligen!)
 
♥ Måndag: 17.30
 

♥ Tisdag: 17.30

 

♥ Onsdag: 17.30

 

♥ Torsdag: 17.30

 

♥ Fredag: 17.30

 

♥ Lördag: 10.30 & 15.30 & 19.30

 

♥ Söndag: 10.30 & 15.30 & 19.30


Nu blir jag arg

Håller på att få spel. Ni undrar säkert på vad, och jag kan direkt säga att det är på det som kallas för "Fatal Error". Jag tror alla varit med om det, och jag får det minst en gång per dag. Idag fick jag droppen då jag körde championat och allt förstördes på grund av den skiten.
 
SSO säger att det är fel på ens dator, men isåfall måste det ju vara fel på allas datorer? Eller? För såvitt jag vet så får alla mina vänner fatal error.. Är bara så otroligt trött på detta, och jag hoppas verkligen det fixar till sig..

Julen är på intåg i Jorvik!

Hej allihopa!
Det är mycket som ska göras inför julen på Jorvik och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu! Meteorologerna på Jorvik lovar en vit jul, men de har hört att den kommer lite sent i år...

Juluppdrag i Silverglade:
- Jul är något som alla på Jorvik fullkomligt älskar. Men för att få en så bra jul som möjligt så är det mycket som ska falla på plats och Rådsman i Silvergladebyn behöver hjälp med det traditionella julstöket i år igen! För att kunna göra juluppdragen måste du vara Star Rider och i level 5 eller mer.

Juluppdrag i Jarlaheim:
- Julen kommer självklart också till Jarlaheim! Rid till torget i Jarlaheim och prata med Jultomten...
 
Ho ho ho...

Julönskningar:
- Några av juluppdragen kommer ge dig "Julönskningar" som tack för hjälpen! Dessa Julönskningar kan du byta mot slumpmässiga julklappar hos Jultomten i Jarlaheim. Du kommer kunna få samma julklapp flera gånger av Jultomten då det är helt slumpmässigt vad han ger dig. Det finns runt 50 olika julklappar i säcken!

Såhär funkar det:
  • En Julönskning byts hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
  • Tre Julfragment blir en Julönskning som sedan kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
  • För att kunna genomföra ett byta med Julönskningar eller julfragment måste de föremålen som bytet kräver finnas i din ryggsäck. Man kan alltså inte förvara dem i mitt stall när man ska göra bytet.
  • Du måste vara Star Rider och ha spelat så långt att du kan ta dig till Jarlaheim för att kunna byta in dina Julönskningar mot julklappar hos Jultomten.
Julkul!

Dagliga julbestyr:
- När du har gjort de juluppdrag som finns i Jarlaheim så börjar de dagliga julbestyren! Dessa ger också Julfragment och Julönskningar! De dagliga julbestyren kommer öka vecka för vecka ju närmre jul vi kommer.

Julbutiker:
- Julbutiker har öppnat upp i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim! Rid och kolla in de härliga Julkläderna och utrustningen! För varje vecka som går kommer nya kläder och utrustning läggas till.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 


Vilken underbar uppdatering! Jag älskar julen och det är lätt den bästa högtiden av dom alla! Allting som kommer idag låter ju hur mysigt och roligt som helst! Det blir kul med Juluppdrag och Julönskningarna låter ju inte lite spännande, eller vad säger ni?! Julbestyr blir awesome det med! Är spänd på utrustningen, gissar på att det är samma som förra året och en massa nya saker. Jag har ju faktiskt inte firat jul på Jorvik än! Ger uppdateringen 10/10, verkligen superbra. Gj SSO!!
 
Vad tycker ni om uppdateringen?

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v48

Vad tror du händer?
Jag tror vi får morötter, snö och juluppdrag! Kanske någon julshopp också? :D

Vad hoppas du händer?
Hoppas verkligen på snö, hade blivit superglad isåfall! Det är väl det jag vill ha mest av allt, och det jag skrev ovan såklart. ;)

Beundrad med Skördebygdens fiske!

Blev ju beundrad med fisket idag! Då var det dags för den sista, och den största utmaningen. Att fiska Mördarsiken. Jag fick faktiskt upp den på första försöket, så det var ju inte så svårt. Tror jag fått det med alla legendariska fiskar här, haha.
Jag fick en vacker platinamedalj eller vad det nu stod, så nu är jag glad att fisket är över igen! Känns superskönt att vara klar, kommer nog inte fiska på ett bra tag nu tror jag. Annars var fisket helt okej, gillar att det gick så jäkla snabbt, mindre än två veckor ju!

Köpa hästar för JS?

Igår funderade jag på hur det skulle vara om man kunde köpa hästar för JS. Först kändes det som en bra idé, men sedan ångrade jag mig. Om vi skulle köpa hästar för JS så skulle det troligtvis bli svårare att få tag i JS och man skulle nog kunna köpa JS på hemsidan. Star Coins kan man inte få tag i varje dag i spelet, men det kan man med JS. Jag tror att de hade höjt priset på alla kläder och all utrustning i JS valuta.
 
Det hade faktiskt inte varit bra. SSO hade nog inte tjänat lika mycket, och om de inte får pengar så kan de inte ha något spel, ellerhur? Jag vet att det finns många som vill kumma köpa hästar för JS, men om man tänker steget längre, så var det inte en så bra idé som man trodde..

Ännu en klar, fyra kvar

Idag blev min lilla Ultrasill level 15! Känns så skönt att ha levlat på så mycket nu de senaste dagarna. Nu har jag fyra hästar kvar att levla upp, mina tre ponnyer och min paint. Jag börjar med Smokie eftersom jag är 100% säker på att jag aldrig kommer sälja honom.
 
Har förövrigt ledigt idag, ska strax göra lite mat, och i eftermiddag ska jag åka till stallet och rida med Lisa. Ska även plugga in min engelska redovisning i huvudet och lite engelska, men det kommer två till inlägg under dagen! :)

Hänga ut folk

Det var någon konflikt häromdagen, men det handlade inte om mig, utan mellan en av mina vänner och en annan som skrev ett inlägg, och det fick mig att tänka efter. Min kompis hade sagt att hon som skrivit inlägget var jobbig, eftersom hon skickat brev gång på gång, som alla liknade varandra. Personen skrev ett inlägg om det då och det lät som att min kompis hade sagt en massa skit och varit hur elak som helst. Dom hade hängt ut henne i kommentarerna och skrivit att hon var elak, att hon var en jävel, och att hon var patetisk för att denne person skrivit ett inlägg om detta. Vad är det för beteende?
 
Jag tycker att om det hänt någonting, så bör man inte skriva om det på sin blogg eller what so ever, så att hur många som helst kan få reda på det. Hur schysst är det på en skala 1-10 att hänga ut någon? Jag har aldrig gjort det, för jag vet vad som är rätt och vad som är fel, men alla verkar inte riktigt vara så säkra på det.
 
Jag bloggar inte om detta för att peka ut någon eller för att skydda någon utan för att få folk att tänka efter, på vad man faktiskt säger och vad man skriver. Jag vet att det är yttrandefrihet i Sverige, men man får inte skriva något som kränker någon annan. Jag anser att kalla folk för elak, jävel och patetisk är en kränkning.
 
EDIT: Om folk bryter mot lagen, som att sno ens bilder, så tycker jag det är okej att hänga ut dom!
 
Vad tycker ni om detta? Kommentera gärna och berätta, vill höra det ur er synvinkel! :)

Samling komplett, once again

Fick både silver & guld i JSC igår och min samling är komplett igen, så jag kan ta det lugnt. Man kan väl säga att jag blev väldigt lättad, då mitt tålamod brister ganska ofta! (Redan första dagen JSC kom faktiskt..)
 
Men vad tyckte jag då om championatet? Jag tyckte det var roligt. Lite nya hinder och annan miljö än i Silverglade såklart. Hade förväntat mig att få höbalar & stockar rullandes över mig, men de kom inga svåra hinder. De närmsta var väl de galopperande ryttarna i paddocken på Paddockön, men jag tyckte de var ganska lätta att undvika.
 
Jag kan alla nuvarande genvägar såvitt jag vet, och om man inte tar dom så sackar man efter ganska rejält. Mycket skarpa svängar, inte så kluriga vägar, men när man ser flera kontroller som man kan rida igenom så blir det lite jobbigt. (Själv fick jag mindf*ck första gången.)
 
Vad tycker ni om det nya championatet? Var det bra? Var det dåligt? Tråkigt eller roligt?

Dagens fråga 25/11

En väldigt oseriös fråga som Manda kom på alldeles själv! Men ibland måste man faktiskt ha lite kul, så kommentera på!! :D

Hästar jag vill ha

Igår kväll skulle jag och Manda varit och kollat på vilka hästar vi ville ha, men det blev uppskjutet till idag då vi inte hade tid igår. Så nu i eftermiddag har jag och Manda vart och kikat på lite hästar vi vill ha, och min summa uppnådde hela 4470 sc haha! Tänkte skriva vilka hästar jag vill ha och varför, fotade dock inte, men jag hoppas det är okej ändå! :D
 
Andalusier, buckskin - Paddockön 790 sc
Tycker denna är superfin! Den kom i onsdags, och jag visste direkt att jag ville ha den då. Den är lite annorlunda, och skiljer sig från andra hästar. Tror att den skulle vara väldigt fin i vågig man eller i kort man. Liknar även Spirit från filmen "Spirit, hästen från vildmarken". (Tror den heter så.) Jag är säker på att jag kommer köpa denna hästen inom en snar framtid, måste bara vänta på Hästön! :)
 
Oldenburgare, svart - Fort Pinta 690 sc
Åh min älskade Nightmystery. Ångrar något så sjukt att jag sålde honom.. Vill ha tillbaka alla de tre hästarna jag sålt, och kommer defenitivt köpa tillbaka honom. Älskar svarta hästar och teckningen är jättefin, verkligen. Mystery kommer finnas i mitt stall snart igen! :)
 
Morganhäst, fux - Firgrove 320 sc
Fina Lassie. Otroligt billigt för en så fin häst. Tycker fuxar är jättefina, och jag saknar verkligen Lassie. Ångrar att jag sålde henne också. Gillar att hästen ser så busig och livlig ut! Hon kommer bo hos mig snart igen också! :'3
 
Engelskt Fullblod, svart - Valedale 890 sc
Har fått upp ögonen för denna hästen nu på sistone. Ville absolut inte ha den när hästfunktionen kom, eftersom i stort sett alla hade köpt den då. Men nu ser jag den knappt längre, och det är lite synd. Tycker den är superfin. Om man tagit bort strumporna på bakbenen tror jag det sett bättre ut, men det är alltid bra med någon liten detalj!
 
Paint Horse Overo, svart - Marleys bondgård 790 sc
Har börjat gilla Paint hästarna och den svarta är verkligen min smak. Jag och svarta/väldigt mörkbruna hästar = Perfekt. Tycker den har lagom mycket fläckar, och den är superfin och ser lite sådär busig ut som jag gillar! :D
 
Akhal Teke, cremello - Vingården 990 sc
Rosepetal. Mitt cremello sto som jag sålde i somras i samma veva som Mystery och Lassie. Ångrar det också.. Urk. Hon är så fin, och det var bara onödigt av mig att sälja en häst som är så vacker och så dyr. Vilket slöseri jag gjort genom att sälja hästar.. Färgen är annorlunda och unik, och det är inte alla som har råd med denna hästen. Rose kommer finnas hos mig inom kort! :D
 
Detta var då alla hästar jag ville ha. Som ni ser vill jag ha tillbaka de tre hästar jag sålt, och sedan är det tre till jag vill ha. Går på 4470 sc som jag sa ovan, men vet ni? Det är värt det.

Hur blev det nu med att kunna levla flera hästar per dag?

Det är nu jag frågar mig själv ännu en gång över vad som hände med att man skulle kunna levla flera hästar varje dag.. "Varje häst är unik. Du kommer därför kunna levla flera hästar varje dag." Något sådant sa SSO, och det blev aldrig av.
 
Blev faktiskt väldigt besviken på det. Det hade gått så mycket snabbare och varit väldigt mycket lättare ifall man kunde ha det så. Jag hade kanske till och med ha levlat klart alla mina hästar, och väldigt många hade säkerligen varit klara för länge sen.
 
Det är ju även det här med hur lång tid det tar. Att sitta med en häst varje dag gör att det tar väldigt lång tid att sammanlagt levla upp sina hästar. Man skulle ju istället kunna levla två hästar om man har tid och då går det ju faktiskt dubbelt så fort, vilket underlättar en hel del.
 
Om SSO nu inte vill att man ska få för mycket JS, så kan dom ju bara ge ut JS på den första omgången eller vad man nu ska säga. Jag hade iallafall uppskattat ifall detta blev av.
 
Arkivbild

Och så skulle man fiska igen

Jag måste ändå erkänna att fisket i Skördebygden är ganska mysigt. Fisket i GÅD kändes som ren tortyr enligt mig, troligtvis eftersom det var så snålt med XP. I Skördebygden har jag bara två dagar kvar att fiska, och sedan är jag på den sista legendariska fisken. (Tror jag?) Det har bara tagit runt två veckor att göra allt detta, så det har faktiskt gått otroligt snabbt, förvånansvärt nog.
 
Ska iallafall in i Vinterryttaren och fota till header, den jag gjorde igår blev för somrig, och jag själv är inte tillräckligt duktig för att redigera dit snö, så att fota i VR är väl det enda alternativet! :-)

Jobbat på en ny header

Nu ikväll har jag suttit med Manda och Mille i skype och samtidigt jobbat med en ny header. Den är inte så vintrig, men jag gillar den ändå, och jag hoppas ni kommer göra det med. Men innan jag lägger upp den så tänkte jag bara fråga er för säkerhets skull ifall ni vill att jag har den. Själv tycker jag den är mycket finare än den jag har nu. Den kommer vara tillfällig tills snön faller! :)
 
JA ELLER NEJ? Kommentera!

Levlat och så ja

Nu har jag levlat klart, och min alldeles egna lilla Ultrasill blev level 14 idag, och lite till. Så det är väl 2½ dag kvar skulle jag tro. Har även gjort alla blåa uppdrag i Skördebygden, så jag är klar med allt idag, vilket känns riktigt skönt.
 
Nu om någon halvtimme ska jag åka till stallet till mina fina älsklingar och när jag kommer hem ska jag skriva på min novell och försöka plugga lite till min engelska redovisning kommande vecka. Ska redigera lite också!
 
Vad ska ni göra idag?! :D

Proud of myself

Tredje gången jag körde Jorvikstallets Championat idag. Lyckades faktiskt kamma hem ett brons, trots en stor fail i paddocken på Paddockön. Annars red jag felfritt. Om jag ska erkänna ÄR detta championatet kul, förutom när det går dåligt.. Så är det väl alltid, tävlingsmänniska här!
 
Kan alla nuvarande genvägar och de bästa vägarna, så det känns väldigt skönt. Nu saknas bara silvret och guldet så är min rosettsamling komplett igen! :)

"Slumområdet" i Jarlaheim

Något jag tycker är väldigt mysigt, och lite mystiskt, det är "slumområdet" i Jarlaheim. Det ligger vid "de nedre" portarna och det tar upp en gata där nere.
Det är alltid så ensamt och tyst här nere, det finns lite folk också vilket gör det mer levande. Med ensamt menar jag att man inte ofta ser spelare här. Brukar själv inte vara här så ofta, men det händer att jag rider igenom några gånger i veckan, och jag tycker faktiskt det är ganska mysigt, även fast det kanske ska föreställa den "fattiga delen" av staden.
Har funderat över att skriva lite om detta stället, så det fick bli ikväll! Förresten så syns oöppnade affärer här, och jag undrar vad för typ av kläder det kan finnas där? Det finns också en smedja här nere om jag minns rätt, vem vet, vi kanske får uppdrag här i framtiden! :D

Ny tävlingsoutfit

Förut var jag ganska emot tävlingsoutfits, som var matchade för att man skulle se snygg ut i championaten.. Eller vad man nu ska säga. Idag köpte jag den vita pikén och kunde inte låta bli att göra en matchande tävlingsoutfit eftersom jag fått upp denna idén i huvudet.
 
Tycker själv att den blev fin, och är väldigt nöjd! Har redigerat den i Photoshop cs3, som Manda hjälpte mig ladda ner! (Tack ♥) Nu ska jag skriva ett lite längre inlägg tror jag, och sedan börja planera min julkalender ännu mer, så det blir kul!

Citat från THG

Jag totalt älskar olika citat från The Hunger Games böckerna, och filmerna. Tycker de är så fina och betydelsefulla!

Spontan picknick & träning med WR

Idag när jag pratade med Manda så kom hon på idén om en spontanaktivitet med WR, så de som ville med red gemensamt från Jorvikstallet till en brygga på Sjöhäststranden där vi hade picknick.
 
Vi bestämde även att vi ska vara med i RD's Julshow och visa upp vårat kadriljnummer, så nu blir det ännu mer kadriljträning för dom! Jag håller i lektionerna och det går superbra. Det ska bli väldigt roligt. Vi hade en liten träning i kadriljen i arenan, de red igenom programmet två gånger, men det var bara fem personer där, men man får ändå tänka på att det var oförberett!
 
Min fråga till er är.. Vilken klubb är ni med i?

~ CF


Att kommentera anonymt

Någonting jag verkligen stör mig på, och något jag tycker är riktigt fegt, jo det är att kommentera anonymt. 
 
Det jag undrar är, VARFÖR gör man det? Jag tror det tyder på osäkerhet, man vågar varken stå för det man säger och den man är. Detta gäller oftast nedlåtande kommentarer och kommentarer där man tycker EXAKT tvärtom. Så är det på min blogg iallafall.
 
Jag har då aldrig kommenterat anonymt. Jag tycker verkligen att alla ska försöka sluta vara så osäkra. Kanske är man rädd för att folk ska bli sura eller arga på en, eller kanske de till och med börjar hata en? Kanske är man rädd för att personen som man skrev det till ska snacka skit, sprida rykten och hänga ut en på sin blogg eller liknande?
 
EDIT: Du som kommenterar kan aldrig vara anonym. Jag har din IP och kan spåra upp dig med hjälp av den.
 
Vad tycker ni om saken? Kommentera gärna, vill höra era tankar & synpunkter på det!

Catching Fire

Kom hem för cirka en timme sedan, har vart och sett Catching Fire på bio med pappa och min lillasyster. Den var så OTROLIGT BRA och jag rekommenderar den verkligen starkt till er som älskar The Hunger Games! :D Värd varenda krona, lätt!
 
Orkar inte blogga mer idag, bloggar mer imorgon!

Championatdags i Skördebygden!

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!

Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.
 
Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!

Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
 
Ståtliga Andalusier!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Bra uppdatering, kul med nytt championat, nu ska det vinnas tre nya medaljer! Hästarna var superfina, fuxen liknar en 6 årig foderhäst vi hade för 1½ år sedan. Buckskin hästen liknar ju Spirit. Jättebra uppdatering! :D

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v47

Vad tror du händer?
Jag tror vi får morötter, kanske arabiskt fullblod och lite nya kläder!
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas verkligen på de arabiska fullbloden nu! :D

Viktigt

Manda skrev nyss ett väldigt läsvärt inlägg angående WR, och jag tycker att ni alla ska ta er tid och läsa det. Klicka på antingen bilden eller hennes namn för att läsa det!

Dags att levla

Nu i eftermiddag ska jag försöka levla Sillen, iallafall så långt som jag orkar.. Ska även skriva tidsinställda till ikväll, imorgon och på torsdag. Alltså sju inlägg. Aja, har ju nyss haft "Ni väljer rubriken" så det blir väl inga större problem! :)
 
Idag ska jag även kolla på The Hunger Games igen, förbereda mig inför Catching Fire imorgon och så. Ska även försöka plugga lite, duscha och även göra alla blåa i Skördebygden. Ja, så ser väl min dag ut idag, chill! :D
Inte lite snygga va?! ^

Praktik

Har praktik IRL på min förra skola denna veckan, kommer hem en och en halv timme tidigare vilket är sjukt skönt då jag har tid för annat.

Idag ska det skrivas en massa tidsinställda och imorgon ska jag på Catching Fire, premiärdagen ju! Ska bli fett kul och hela dagen kommer troligen bestå av tidsinställda!

Brb... :)

Kadrilj med WR

Idag höll jag den tredje kadriljlektionen för WR. (Tror det var tredje?) Det var superkul, och är verkligen glad för att så många kommer och är så positiva till det och verkar tycka det är jättekul! De är dessutom hur duktiga som helst, och vi funderar på att anmäla oss till RD's Julshow, om man fortfarande kan! :D
 
Idag tränade vi på de vägarna vi tränat in sen innan, först i skritt och då la vi till lite moment, och sedan testade vi i trav och det gick ju super! Nästa gång ska vi testa i arbetsgalopp, men snabbare än så går vi inte! ;)

Vad jag tycker om de olika hemstallen

Detta inlägg önskades av Nichole Starrock som bloggar här! Kika in på hennes blogg! :D

1. Jorvikstallet.
Detta stall är ett av de bästa. Älskar miljön, alla byggnader och att allt ser så levande ut. Det finns en massa personer här, och det livar upp stämningen och gör det så mysigt att vara här! Ett litet minus på att det är så otroligt mycket folk, men det är ju Jorvikstallet! STORT PLUS på arenan och att man har nära till lopp & ett kommande championat. Minus på att det inte finns någon hoppbana eller någon riktig, "fast" terrängbana i närheten. Jorvikstallet får 9/10 av mig!
2. Moorlandstallet. Gillar inte detta, alldeles för mycket folk, ingen riktig, fast terrängbana, ingen riktig paddock och ingen hoppbana. Annars är det väldigt fint och ganska mysigt. Jag gillar att det finns cavaletti här, det finns ju faktiskt inte det på någon annan plats. Man har även nära till lopp & championat! Moorlandstallet får 6/10 av mig!
3. Fort Pintas stall. Tycker att detta stallet är ganska mysigt. Dock ligger det avlägset, vilket jag inte gillar. Det finns lite terräng nedanför på stranden, men ingen paddock och ingen hoppbana. En sak jag hade gillat var ifall det fanns en strandpaddock här nedanför, alltså en paddock med sand som underlag. Då hade jag defenitivt kunnat bo här. Inte särskilt mycket folk vilket jag också gillar, då får man den här lugna känslan. Nära till lopp & championat. Fort Pintas stall får 7,5/10 av mig.
4. Firgroves stall. Detta är ju verkligen hur härligt som helst. Nära till skog och en massa, massa terräng! Det finns varken hoppbana eller paddock, men det hade varit awesome med ett litet ridhus i bergen. Det är en vacker by med en massa personer och massa fina ljus på kvällen, tycker det är jättemysigt. Om det inte legat så långt borta så hade jag gillat det mer. Nära till tre lopp & ett roligt championat. Firgroves stall får 8/10 av mig.
5. Valedales stall. Detta är en härlig by, med massa fina dekorationer som gör allt mer levande. Lite lagom mycket folk, var mycket mer innan dock! Här har man nära till både lopp & championat, terräng och även en bergspaddock. Nära till fina ridstigar i skogen också ju! Det ligger lite långt bort, men annars är det underbart, har även bott här själv. Valedales stall får 8,5/10 av mig.
6. Steves stall. Usch, har aldrig gillat Steves stall. Visst, man har nära till fina ridstigar och Hollow Woods & en paddock, men det är så otroligt mycket folk här, och det känns lite "skitigt" här.. (No offense till alla er som gillar detta stall!) Steve känns lite sliskig efter att han gjorde ";-)" i ett uppdrag.. Det skrämmer mig, okej!! Så nej, här kommer jag nog aldrig bo... Steves stall får 3/10 av mig.
7. Vingårdens stall. Detta är det bästa hemstallet, lätt. Har bott här större delen av min SSO tid, och jag älskar det. Man har nära till bra ridvägar, paddock & ridhus, terrängbanor, lopp & championat och GÅD. Det är lagom mycket folk, älskar stämningen och allt. Vingården är helt enkelt perfekt enligt mig! Vingårdens stall får 10/10 av mig.
8. Gyllenbladets stall. Tycker detta är ett super hemstall förutom att det ligger väldigt långt bort. Här har man nära till Fiskebyn, vilket betyder shoppiiing! Precis runt hörnet av stallet finns det en stor paddock med små hinder, vilket jag gillar väldigt mycket. Finns en massa terräng också, och man har nära till tre lopp och mitt favoritchampionat! Detta är verkligen en supermysig ö. Gyllenbladets stall får 8/10 av mig.

Julkalender på bloggen!

Jag har faktiskt tänkt ha en julkalender på bloggen i år. Min idé är att lägga ut en novell i 24 delar, och sedan lotta ut lite saker kanske två gånger i veckan, det kan vara en bildlänk i menyn, en header eller något bloggpaket. Ja, allt möjligt, förutom saker som kostar pengar.
 
Jag kommer alltså inte lotta ut Star Rider & Star Coins eftersom jag inte kan, dels för att jag inte vill ge pengar till folk jag inte alls känner.
 
Vad tycker NI om detta? Kommentera om det är bra eller dåligt!

Min nya vinterdesign

Nu är min vinterdesign uppe! Själv är jag jättenöjd, och den känns ganska unik. Headern är bara tillfällig, så den är ganska slarvigt gjord. Det kommer komma en ny när snön lagt sig på Jorvik, jag orkade inte redigera dit snö, så jag redigerade slarvigt dit lite snöflingor, lite här och var!
 
Ska även försöka få in lite bildlänkar i menyn och så, men headern är prio ett sen! Vad tycker NI om den nya designen? Ge mig gärna feedback!
 
(Jag är absolut inte nöjd med headern!! Det kommer en ny sen som jag sa ovan!)

Ett ställe jag uppskattar

Det är sjöhäststranden i Skördebygden. Tycker det är så otroligt fint & mysigt där. Det är en lagom stor strand där man kan bada med sina hästar. Det ligger även några stockar på stranden, så man kan träna lite terräng här. (Loppet vid Jarlaheim går ju där.)
 
Det var idag som jag fick upp ögonen för detta stället. Det ligger så bra, och det blir ännu mer livligt när man ser Mr & Mrs Pike's hus på Inguns klippa, och även fiskebryggan.
 
Har ni något ställe i Skördebygden ni tycker om väldigt mycket?

Bygger rykte för fullt!

Nu på förmiddagen har jag rusat runt och gjort alla blåa uppdrag i Skördebygden. Blev gillad med G.E.D. och populär med Jarlaheim. Det betyder att jag kan köpa den vita pikén!
Det går lagom fort framåt vilket jag tycker det är bra. Längtar tills jag är populär med G.E.D. också då jag kan köpa den svartvita pikén. Dock kommer det nog ta ett tag, eftersom man bara får 17 ryktespoäng per uppdrag, 20 på det man får av Herman.
 
Idag ska jag annars koda min vinterdesign, färgtemat är en typ av beige. Aldrig sett den färgen hos någon annan, så jag valde det, och jag hoppas ni kommer gilla den när den kommer upp! :)
 
Har även funderat på en julkalender och har några planer, men inga "större" priser. Vad hade ni tyckt om att ha en julkalender på bloggen? Kommentera!

Rött igen

Var hos frisören ikväll och färgade håret rött igen.. Manda tvingade mig!! Tycker iallafall att det blev fint, det platta var inte så fult som jag först tyckte. Vi får se hur länge jag behåller det, om jag inte trivs byter jag till det platinablonda, vågiga igen!
 
Har ni köpt något av de nya håren?

Det nya fisket

Det nya fisket är helt okej. Jag uppskattar det mer när det går fem gånger så snabbt så man får 75 XP per fiske. Dock får man bara 50 JS, så de har dragit ner på det, vilket jag inte uppskattar lika mycket. Det var väl en självklarhet att vi skulle få fiske i Skördebygden, så det var väl ingen större överraskning.
 
Här får vi också fiska legendariska fiskar, det är lite kul. Idag fick jag till exempel fiska "Dunderlaxen". De små stenarna längs Southsilvervattnet var till för att man skulle kunna fiska denna laxen. Man står alltså där och fiskar. Jag fick upp den på första försöket, vilket jag inte trodde eftersom den var så snabb.
 
Men ja, jag har inget emot fisket, tycker det var ganska bra, man får ju en massa, snygga, nya fiskekläder också! Alla västar & tröjor är otroligt snygga.

Dagens fråga 16/11

Jag har nio stycken! :D

Ute hos Traveller

Gick ner en sväng till Traveller tidigare ikväll, för att kolla till honom, hälsa på honom och så. Han var dock inte på ett så bra humör. Han sprang ifrån mig och rusade emot mig ett flertal gånger, och tillslut började han sparka efter mig.. Han slutade inte, så jag valde att gå därifrån.
 
Ska nog försöka longera honom imorgon, vi får väl se hur det går efter ikväll! Han brukar inte vara såhär, men han kanske bara har en dålig dag, djur kan ju faktiskt också ha det!

Form


Nu när jag...

...Verkligen kommit in i Skördebygden, bott här, sett allt, gjort alla uppdrag och så, så tänkte jag skriva ett inlägg om det. När jag red in hade jag höga förväntningar, och dom uppfylldes bra. Förutom en. Jag hade verkligen hoppats på fler hemstall, och så får vi bara ett på ett så stort område. Men vi kanske får piffa upp Bedrövade Dews Farm sen?
 
Men annars, kan jag väl säga att jag tycker att allt är perfekt. Karaktärerna, de olika områdena, naturen, ridbanorna.. Jag hade även förväntat mig fler paddockar nu kom jag på, och ett ridhus. Jag hade även velat ha en riktig hoppbana och en riktig terrängbana. Jag menar, det finns ju knappt inga terränghinder!
 
Det är riktigt härligt att bo här. Det är mycket folk, så man känner sig inte allt för ensam. Uppdragen är helt okej, huvuduppdragen är ju såklart roligast, och jag hoppas vi får göra något mystiskt och spännande snart!
 
Mitt favoritställe är nog De glömda hedarna. Även fast jag inte är där så ofta, så är det väldigt mysigt, och ensamt. Man kan tänka ifred och bara vara lite off från omvärlden. (Alla andra i SSO.) Gillar Jorvikstallets Arena också. Perfekt att träna dressyr i ju! Dessutom har jag ungefär 120-140 FPS där.. ;)
Åh vad jag älskar The Hunger Games. ♥

Under hökens vingar

Ikväll höll jag och Manda aktivitet för klubben. Vi körde "Under hökens vingar". Vi två såg exakt likadana ut, och vi klarade oss väldigt långt! Jag kom 4a och Manda kom 2a eller 3a! Alice Goldbridge vann, grattis tjejen!
 
Har varit tråkiga inlägg nu i två dagar eller så, ska fixa några åsiktsinlägg, tankeinlägg och så imorgon. Tycker själv att det är roligare att läsa, och jag tror ni gillar det också. Så det kommer upp imorgon! :)
 
Godnatt på er!

Blåa - Check

Kom hem lite tidigare idag, var hemma vid 15.30 ungefär. Har pratat med Manda och Emlan en liten stund nu medans jag gjort blåa dagliga uppdrag, gjort de tre loppen i Skördebygden och så. Ska alldeles strax gå ner och äta, och sedan bär det av till stallet.
 
När jag kommer hem ska jag och Manda hålla aktivitet för klubben, vid 21.00! Ska bli kul. :D
 
Vad ska ni göra idag? :)

Only miss the sun when it starts to snow


Svämmar över av lycka

Dagens uppdatering var superbra, ännu mer fiske, men det kommer gå fem gånger så snabbt nu. Tack så mycket för det haha. Fiskekläderna var OTROLIGT snygga, speciellt västarna och t-shirtsen. Kollade även på de nya frisyrerna först av allt, och det var en lång, platt frisyr. Den var inte så jättesnygg på huvudet, eftersom det såg så nertryckt ut. Den andra frisyren var såå fin! Vågigt långt hår, och det påminner lite om mitt IRL hår, har dock lite kortare. Köpte den frisyren i platinablont (kunde inte låta bli..), så jag tycker min karaktär är ännu mer lik mig nu! :D
 
Inte nog om det.. Jag köpte biljetter till Catching Fire idag också. Ska se det på premiärdagen nästa vecka (onsdag) vid 17.50! Längtar så otroligt mycket, och är så sjukt glad nu!

Fisket har äntligen kommit till Skördebygden! v46

Hej allihopa!
Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop!

Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att få gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!

Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
Prata med Mrs Pike!

Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.

Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!
 
Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.

Dagliga uppdrag:
- En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Bra uppdatering! Eftersom det går fem gånger så snabbt att fiska nu, så är det väl okej, men jag rent ut sagt hatar att fiska nu för tiden, haha. Men det ska bli kul att se vad det är för legendariska fiskar det är vi ska fiska. Jag är ju beundrad med andra fiskeklubben, så det är inga större problem för mig haha. :D Det blir roligt att se de nya fiskekläderna, och ÄNNU roligare med nya frisyrer!! Shit alltså, det är nog det första jag kommer kolla på! :D Om det finns någon snygg frisyr i platinablont eller rött, så tar jag nog farväl av mitt nuvarande. Jag vet att jag sagt att jag tycker det är tråkigt att alla har platinablont nu för tiden, men om det finns något jag fastnar för, kan jag inte stå emot. *-* BRA att vi får mer JS av de dagliga, TACK SSO. Detta var en superbra uppdatering! Den kom upp väldigt tidigt, jag såg den redan vid 07.50. :o

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v46

Vad tror du händer?
Jag tror vi får morötter och kanske lite nya uppdrag.

Vad hoppas du händer?
Jag hoppas på lipizzaner eller arabiska fullblod!

Kvällssysslor

Varit inne nu på kvällen och gjort loppen i SB, stallsysslorna i JS och blåa uppdragen med Jorvikstallet, Jarlaheim och G.E.D. Har kollat på The Hunger Games för typ elfte gången, så den ska jag fortsätta på imorgon. Vill inte kolla på Swefilmer eftersom ljudet dör vid ett tillfälle, så jag letar upp min egna DVD IRL! :) Så jag ska kolla på The Walking Dead istället!
 
Redigerade Misty i piaff tidigare ikväll, blev riktigt bra för att vara andra gången tycker jag, och jag är nöjd med resultatet! :D Finns lite småfix, såsom ryttarens huvud, sits och sedan vill jag inte att hästen är så lång i kroppen. Men det ska jag jobba på tills nästa gång!

Piaff ~ Storm

Idag blev det lite dressyrträning med Storm. Vi la först och främst fokus på piaffen. Det gick superbra, och Johanna var snäll och fotade åt mig lite! Själv tycker jag att det ser superbra ut. Storm var glad och pigg under hela träningen, och imorgon kanske jag rider ut en sväng med honom. Även fast han är 21 och snart 22 år, så ska han inte behöva stå still för det! :) Nu ska Daisy ridas i Moorland, Alli håller lektion för klubben! (Har försökt redigera piaff tidigare, gick åt h*lvete då, men nu blev det mycket bättre!) Hur tycker ni bilden blev? Ge mig gärna lite feedback så jag kan förbättra mig! :)

Fem saker ni kanske inte visste om mig

* Jag är en perfektionist.
 
* Jag har gröna ögon.
 
* Det ser ut som ett vulkanutbrott i mitt rum... :)
 
* Jag har en iPhone 4!! (Som typ alla andra i världen)
 
* Jag har blivit besatt av serier nu på sistone..
 
Visste ni något av detta som nämndes ovan? :D

Populär med Jorvikstallet

Idag blev jag populär med Jorvikstallet, halvvägs tills jag är klar då! :) Kan nu köpa bland annat det svarta westerntränset, så det ska göras sedan när jag känner för det. Det kostar ju trots allt 100 sc.
 
Vad har ni för ryktesnivå med Jorvikstallet?

Rykten & dagliga uppdrag

Sett att några personer skrivit om rykten & dagliga uppdrag, så jag tänkte skriva om vad jag tycker om det nu när några gjort det!
 
När Skördebygden öppnade fick vi många nya fraktioner. I början var det kul, men efter en tid när man gjort de dagliga uppdragen tröttnade man. Det är inte roligt att göra samma sak, om och om igen, nästan varje dag, eller vad säger ni?
 
Tycker även att det är RIKTIGT snålt med XP & JS vi får. Nu syftar jag inte bara på Skördebygden, utan även olika fraktioner i Silverglade och GÅD. Ett exempel är; På torsdagar finns det blåa uppdrag hos Steve, ett av dom är att ge kål till jordekorrarna, man får 70 JS för att göra något som tar FEM SEKUNDER. Vid observatoriumet finns det olika uppdrag varje dag, ett av dom är att man ska kalibrera för stjärnstatus. Det tar väl kanske fem minuter att springa runt och göra det, och man får bara 5 JS för det. Tycker det är urdåligt med sådant nuförtiden...
 
Jag har absolut inget emot alla fraktioner, MEN det blir tråkigt och jobbigt i längden med samma uppdrag varje dag samt att man får så otroligt snålt med JS och XP i vissa fall. Vad tycker ni?

Dagens outfit - Blå, vit & svart

Hjälm: Fiskebyn
Piké: Jarlaheim
Ridbyxor: Fort Pinta
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Marleys bondgård
Sadel: Valedale
Filt: Stall Gyllenbladet
Svansrosett: Fort Pinta
Benlindor: Fort Pinta

ATM


Dagens fråga 10/11

Jag går i 8an. Kan vara kul att veta hur gamla mina läsare är! :3

Ett nytt arbete

Imorse rusade Johanna in i huset och väckte mig. Hon berättade att hon behövde ha hjälp med att ta hand om hingsten i en av hagarna utanför Jorvikstallets murar. Jag hade sovit ut ordentligt, så jag tänkte att det inte kunde skada och gick sedan ut.
 
Jag mötte henne vid stallet och vi gick småpratandes ner till Traveller, som hingsten heter. Hon berättade att jag skulle ge honom mat, fylla på med vatten, och försöka komma i kontakt med honom. Johanna berättade även att han var ganska vild av sig, så det var bäst att jag hade hjälmen på mig. Sedan gick hon.
Jag gick in, och han stannade en bit ifrån mig. Jag pratade lugnt med honom, han kikade på mig ett tag och sedan rusade han iväg.
När jag var klar gick jag upp till Johanna och hon sa att Herman ville prata med mig. Jag gick till honom och han berättade att om jag ville skulle jag få ta hand om hingsten, och rida honom lite då och då om jag ville. Jag tackade självklart ja, detta skulle bli så kul!

Varför jag gillar platinablont

Denna rubriken förslogs av Alexandra Mistdawn, som bloggar på starstableryttarnas.blogg.se ! :)

Åh detta tycker jag är ett roligt ämne att skriva om! Varför gillar jag då platinablont så väldans mycket? Jo, det började väl med att jag förälskade mig i platinablond hårfärg IRL för något år sedan, och ville direkt DIRR bleka det. Jag gjorde det men det blev inte så vackert första gången. Nu är mitt hår platinablont IRL, och innan dess hade jag aldrig varit särskilt förtjust i det på SSO. Det var väl för något halvår sedan som jag fick upp ögonen för det i spelet också.
 
Jag har haft platinablont i SSO i ett halvår, och sedan beslöt jag mig för att byta till vinrött hår. Anledningen var väl att så många helt plötsligt hade platinablont hår, och då kändes det inte så speciellt och roligt längre. IRL är det ungefär bara jag som har det på min skola, och då tycker man ju att det är mycket roligare, att vara lite mer unik, och inte vara en i mängden.
 
Jag gillar platinablont eftersom jag tycker det är en väldigt fin och ovanlig hårfärg. (Iallafall IRL.) Jag gillar den silvriga nyansen, och ja, det är väl därför jag tycker att den är så otroligt fin. Det är lätt finaste hårfärgen! :D
 
En bild på mig i platinablond färg på SSO!

Ett tappert försök att redigera frieser

Gav mig in på att redigera Dakke tidigare idag.. Ett ord. SVÅRT. Snackade lite om det i klubbchatten, och fick höra att det var svårt att redigera, jag gillar utmaningar, så jag försökte. Jag trodde heller inte att det skulle vara så svårt, men jag hade fel. Hovskägget blev väldigt jobbigt, och jag var på vippen att ta bort det... :)
 
Som ni kanske ser så redigerade jag frambenet. Först var det tänkt att det skulle bli spansk skritt, men det såg sjukt weird ut, så jag höjde bara på benet och hoven. Det blev väl hyffsat bra, ni får gärna ge tips, som kan hjälpa mig nästa gång! Tycker ni det är lätt att redigera frieser? :D

Längesen

Det var så längesen sen sist jag red Dakke. Han är en av mina favoriter i stallet, men ändå får han mest stå inne. Så idag ska jag rida Dakke större delen av dagen, göra blåa med honom och så. Ska redigera honom också om lusten finns, måste läsa en massa idag, och på kvällen får vi gäster.
 
Det är lite om vad jag ska göra idag, inlägget var inte menat att handla om det men så kan det bli ibland! Ska ni göra något speciellt idag? Tell me!

Röda mattan here I come!

Beger mig mot röda mattan nu, ska stanna utanför Mandas Place och ta med henne!
 
...Haha nej, jag bara driver. Redigerade denna bilden i eftermiddag, och är faktiskt jättenöjd med den. Fick idén att redigera kroppen så att hon stod så, och det var första gången, så jag är riktigt nöjd. Handen kanske inte ser sådär jättefin ut, lite failad är den men man kan ju alltid förbättra sig!
 
Nu om en liten stund är det aktivitet med WR, Lucbus ska hålla lite lekar, så det är vad jag ska sysselsätta mig med nu, och underhålla Manda i Skype också! Bloggar mer imorgon, ha det bra så länge! :)

Vänförfrågningar

För inte så länge sedan blev allas vänlistor utökade så vi kunde ha 100 vänner, bra idé eller vad säger ni? Jag hade 40 vänner innan och märkte det direkt eftersom jag fick flera vänförfrågningar när jag loggade in. Men det var inte det jag tänkte prata om.
 
Det jag tänkte prata om är när folk spammar med vänförfrågningar.. Det har blivit mycket mer nu då vi fått en utökad vänlista, nej jag klagar inte på det, utan jag klagar på att folk varenda dag ska spamma mig och många fler med vänförfrågningar.
 
Varje dag får jag flera vänförfrågningar av samma personer, flera gånger i rad. Jag förstår att vissa av dom kanske ser upp till en och tycker att man bloggar bra, men jag tycker ändå att det är jobbigt att man inte kan gå någonstans utan att man faktiskt blir spammad med vänförfrågningar.
 
Jag tycker ändå att man kan skicka bara en väninbjudan om man är så tvungen, om denne personen inte accepterar, så släpp det. Att spamma hjälper inte alls, det minskar bara chansen att faktiskt få bli vän med personen. Man kan aldrig tvinga någon att bli vän med en.
 
Arkivbild

Fråga till er

Snart går premiären av The Hunger Games Catching Fire! Jag är ett stort fan av THG och har läst alla böcker och sett första filmen säkert tio gånger!
 
Min fråga till er är, ska ni se Catching Fire nu i november? Jag ska! :)

Ni väljer rubriken - Omgång 2

Nu ska NI få välja rubriken på mina inlägg ännu en gång! Har lite tomt på idéer just nu nämligen. Det går till såhär att ni kommenterar t.ex. "Varför bor du på just det stallet?" Ja, ni fattar hoppas jag! Så, SPAMMA på med idéer, hur mycket ni vill, om allt emellan himmel och jord, se dock till att det är hyffsat seriöst!
 
Jag kommer sedan att välja ut de jag tycker är intressanta, och jag ska försöka skriva om så många som möjligt. Ni kommer även få en länk om eran rubrik blir vald.
 
SÅ, SPAMMA PÅ MED RUBRIKER NUUU! Det är NI som väljer!
 
Arkivbild

Dagens fråga 7/11

Jag äger tre stycken iallafall, och jag är supernöjd med dom! :D

Hindrena på elitloppet

Jag totalt ÄLSKAR hindrena på Jorvikstallets elitlopp. Det är superkul att vi får se lite hopphinder, och även ett gäng nya terränghinder. Gillar alltihopa, och tycker det är riktigt bra gjort.
 
Dock är det lite synd att vi inte har någon riktig hoppbana eller terrängbana, med "fasta" hinder, som stannar kvar även när man inte kör loppen. :)
Tycker ni att det borde finnas en hopp och/eller terrängbana med hinder som är kvar när man inte kör loppet?

Jorvikstallets elitlopp & level 15

Fick testa på Jorvikstallets elitlopp idag eftersom jag är gillad med Jorvikstallet. Tyckte det var sjukt kul, och jag gillade verkligen banan! Alla färgglada hinder, de nya typerna av hinder.. Ja allt! Placerade mig på en 19e plats på bäst någonsin, ska väl försöka mig på att förbättra det! Har ni också kört loppet, och isåfall, tyckte ni det var roligt?
 
Blev level 15 också! Hade ju bara 10 XP kvar till level 15 förra gången, och nu fick man 15 XP så jag gick upp. Är superglad, och det känns jättebra att ha gått upp en till level! (Gud vad skumt det känns att man tänker på level 16 som nästa level..) Är ni också level 15?

Ny tävling, nya husdjur och fortsatt firande av Halloween! v45

Hej allihopa!
Jorvikborna älskar Halloween så därför fortsätter firandet även denna vecka. En ny utmanande tävling har också öppnats och nya husdjur har kommit till Jarlaheim!

Ny tävling:
- Jorvikstallets utmanande elittävling har äntligen dragit igång! För att kunna ställa upp i tävlingen måste du vara gillad med Jorvikstallet och ha tävlat i den första tävlingen i Jorvikstallet.
 
Ställ upp i den utmanande elittävlingen!

Ny Husdjursaffär:
- En ny husdjursaffär har öppnat sina dörrar i Jarlaheim! Vilken blir din favorit? Den söta Dobermanvalpen, den lyckliga kaninen, eller kanske den blyga blandrasvalpen?

Ny väskaffär:
- En ny affär med sadelväskor till ditt husdjur har öppnat bredvid husdjursaffären i Jarlaheim!

Pumpa-jakten:
- Topplistorna i pumpa-jakten i slottets källare är nollställda så nu har alla chans att ta nya toppresultat!
 
Den spännande pumpajakten!

Spöken:
- 8 nya spöken har kommit till Jorvik den här veckan, kan du hitta alla? Totalt så finns det 29 spöken på Jorvik!

Äpplen i baljor med vatten:
- Om du missade någon halloween-mask förra veckan får du chansen att fånga den i denna veckas "Äpplet i hinken"!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Jättebra uppdatering! Mycket saker, nya djur, nya sadelväskor och ett nytt lopp och ännu fler spöken! Blir jättekul! :D

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v45

Vad tror du händer?
Jag tror att det är något med Skördebygden. Någon ny ras, nya kläder eller nya uppdrag.
 
Vad hoppas du händer?
Lipizzaner, nya kläder och uppdrag! :D

Bygger rykten för fullt

Bygger rykten varje dag i Skördebygden. Idag blev jag till exempel gillad med Jarlaheim. Som vi märkt är G.E.D, Jarlaheim och Jorvikstallet de aktivaste fraktionerna. Jag hoppas att vi snart får bygga mer rykte med de tre olika familjerna som finns. Familjen Sunfield, Goldspur och.. Den på paddockön. Kommer inte riktigt ihåg vad den heter.
 
Känns skönt att ha lite mer att göra, eftersom jag inte levlar så ofta, så måste jag ju ha annat att hålla på med. Då passar det perfekt att göra alla blåa uppdrag som ger ryktespoäng i Skördebygden, eller vad säger ni? :D

De mellanstora schabraken

Ni vet de mellanstora, lite speciella schabraken? Jag tycker dom är jättefina, och verkligen en bra modell, gjord av SSO! Själv tycker jag att de passar bäst på ponnyer och de stora hästarna, eftersom man ser kanten mycket tydligare där bak, det gör man inte på den mellanstora hästen.
Här ser ni vad jag menar! Jag tycker det ser lite bättre ut på bilden åt vänster faktiskt. De passar ju såklart alla hästar, men detta är lite vad jag tycker om det. Vad tycker ni?

Hopptävling mot Sneaky Dragons

I söndags eftermiddag var det hopptävling mot Sneaky Dragons. Vi möttes i ridhuset vid 16.00 och sex stycken från varje klubb skulle tävla. De sex som var med från vårt hopplag var Lucy Westlake, Alicia Starnight, Nichole Starrock, Myra Riverfall, Daisy Ponygarden och Matilda Silverwater.
 
Vi vann sammanlagt 4p och SD vann 2p, vi vann alla våra rundor. Systemet var att två WR:are och två SD:are skulle tävla i en grupp, den som kom i mål först fick 1p och den som kom i mål efter fick också 1p. Vi vann alla våra rundor, i sista rundan fick vi ihop 2p.
 
Tyckte det var trevligt att kolla på, och det ska bli kul att få börja tävla med mitt dressyrlag senare! :)

In the sunshine

Denna bilden är jag så otroligt nöjd med. Jobbat på den ett tag nu, och är verkligen stolt över den haha! Har redigerat ner huvudet, ändrat ljus & kontrast och sedan lagt till linsöverstrålning! Tycker att huvudet blev riktigt bra, hade lite problem med det på Wendy nämligen, men det kanske var för hon har två olika färger?
 
Har fått önskemål om att visa hur jag redigerar. Så jag kanske skulle kunna göra en video om ni vill? Finns det intresse till det? Isåfall kommentera! :D

Störa klubbaktiviter

Har ni någonsin varit med om då ni haft aktiviteter med klubben, sedan kommer folk och ställer sig i vägen med mening, fjantar sig och pratar en massa strunt, bara för att störa er? Ja, det tror jag nog.
 
Jag måste få säga min åsikt om detta. Jag tycker helt enkelt inte att det är okej att man kommer och stör när en klubb har en aktivitet. Visst, det är okej att man frågar vad de håller på med, men det är inte schysst mot klubben att du stör, alltså står och pratar med dom om olika saker, ställer sig i vägen och liknande. Då tror jag din chans att gå med i klubben minskar, eller så kommer du aldrig kunna gå med på grund av det.
 
Häromdagen hade vi hopptävling mot SD. (Sneaky Dragons.) I slutet ställde vi upp på ett led, och då kommer självklart ett antal personer och ställer sig i vägen. VAD för respekt visar man ens där? Ingen alls. Vi bad dom snällt att flytta på sig, men nej, det kunde dom tydligen inte. En person stod dessutom och lekte att hon hade dressyrlektion med oss eller vad hon nu höll på med, medans Amanda och Evelina försökte prata. DET tycker jag är otroligt respektlöst.
 
Om folk slutar störa en klubbs aktiviteter, tror jag nog att alla hade blivit mycket gladare när det gäller sådant! Vad tycker ni om saken?
Redigerad bild från idag. Har ändrat ljus & kontrast och lagt till linsöverstrålning!

Dagens fråga 4/11

Jag hoppas ni väljer Skördebygden nu!! Jag gör iallafall det, är där nästan hela tiden, det är helt fantastiskt ju! :D (Btw, allt löste sig igår.)

JAG KOKAR AV ILSKA

Nu ligger det till såhär. Ett jävla pucko har snott min identitet på kik, hon har snott mina bilder och säger att jag är "hon". Hon ljuger för Manda och Lova och säger att det är jag, vilket det inte är.
 
Det låter säkert jävligt komplicerat men @annawaterdawn på kik är INTE jag. Så om denna idiotiska ungen skulle skriva till er och säga en massa bullshit, det är inte jag.
 
Jag är så otroligt jävla förbannad och frustrerad, jag kan lova er, jag är verkligen inte på humör ikväll. Om ni vet vem denne person är, säg gärna till MIG! :)
 
EDIT: Inga mer inlägg kommer imorgon förens runt klockan 16.00 då jag vill att så många som möjligt ser inlägget. Vill även tacka alla fina underbara människor som stöttar mig, ni betyder guld.
 
Ilskan jag vill få ur mig.. Den är obeskrivlig.

Detta är så otroligt kul

Har blivit heeelt galen i att redigera nu igen! Det är så sjukt kul, och det är alltid roligt att testa på nya saker. Alli lärde mig hur man la till sol med ett speciellt verktyg, så jag har suttit och använt det på nästan alla bilder! :D
 
Tycker ni det är kul att redigera?

En helt ny Anna

Igår bar det av till Fiskebyn tillsammans med Amanda och EM, det var dags för en förändring för min del! Jag har länge funderat på att färga håret vinrött, dels för att det är otroligt snyggt och dels för att nu när det är höst så passar det bättre. En annan anledning till att jag färgade håret vinrött är för att i stort sett alla har platinablont hår i SSO nu, och det är inget kul. Hellre vara unik än en i mängden.
 
Testade även på en ny sminkning, och den passar både mig och håret jättebra! Har sett andra som har likadant ansikte som mig, som har haft detta sminket, och det har verkligen inte varit snyggt alls. Men till mörka hårfärger är det helt perfekt.
 
Är supernöjd över att jag gjorde detta, trivs i det jättebra, och nästan ingen ser ut såhär, så ja, jag kommer se ut såhär ett bra tag framöver, som det ser ut som just nu! :D

Redigerat lite nu igen

Tycker det är så otroligt kul att redigera, när det blir fint! Dock är jag inte så jättenöjd med den översta bilden, men den andra bilden är jag kär i! *-* Vad tycker ni? Ge mig gärna lite feedback! :)

Fakta om Westbelle

Westbelle är ett fint litet sto som kallas för Wendy. Hon är en Paint Horse av färgen fux overo. Hon är 147 cm i mankhöjd och är 4 år gammal, född den 20e juni, sommaren 2009. Hon är utbildad inom engelsk ridning då hon visar att hon väldigt gärna vill skutta över hinder, och hon tycker verkligen det är superroligt att vara på dressyrbanan. Hon är dock bara grundinriden, men hon är hanterad och är hur snäll och go som helst. Hon är inte som de flesta unghästar som reagerar på olika saker väldigt mycket, man skulle kunna tro att hon är mycket äldre med tanke på att hon är så lugn. Jag köpte henne igår och nu ska jag utbilda vidare henne inom hoppning. Hon älskar att hoppa och flyger över hindrena. Hon har aldrig hoppat med ryttare, men hon har löshoppat 90 cm. Det ska bli superkul att få utbilda henne, vi har redan funnit varandra och hon är en riktig pärla!

Yes or no

Jag funderar på att byta till det röda håret och sminket på andra bilden. Det känns så tråkigt nu när i stort sett alla har platinablont hår, och jag vill vara unik, inte en i mängden. Funderar starkt på att byta till detta, men först vill jag höra ER åsikt.
 
Ska jag byta till det röda håret och det andra sminket och bli unik, eller ska jag stanna som en i mängden?
 
Det ser ut såhär om man redigerar ihop det. (Redigerad bild av Amanda.)

Hästen jag köpte

Hästen jag köpte igår kväll var.. En fux Paint Horse overo! :D Vanessa Longheart gissade rätt först, men hon har ingen blogg, efter det gissade Lisa Winterstorm rätt, men hon har redan en länk. Den tredje som gissade rätt var då Linda Youngwood, och du vinner en länk i menyn tills jag byter design, grattis! :D
 
Säg hej till Westbelle! ;) Fakta kommer i eftermiddag.

Gissa vem

Den som gissar rätt först på vilken häst jag köpt får en länk i menyn! ;)

Ponnyer

Nu på senaste tiden har det väl varit lite extra snack om ponnyerna. Jag tänkte att jag skulle få säga min åsikt om dom, och detta är mestadels bara positiva saker! :) Jag tycker verkligen ponnyerna är fantastiska. Jag gillar allihopa, och tycker dom är supersöta och jättebra gjorda. Det är ändå ganska bra att de inte är lika snabba som de "vanliga" hästarna, det hade bara sett konstigt ut, eller vad säger ni? ;)
 
Folk har pratat om ponnychampionat och visst det är en bra idé, men istället för att lägga arbete på fler championat kanske man kan göra ponnygrupper istället? Alltså om man tänker tävla MLC med sin ponny så hamnar man i en grupp med massa andra ponnyer, själv tycker jag att det hade vart bättre! :)
 
Annars, superbra gjorda, jättesöta, liknar verkligen ponnyer, och ja, de är helt enkelt perfekt gjorda enligt min åsikt! Äger själv tre stycken ponnyer, och har inga planer på att sälja dom! :D
 
Vad tycker ni om ponnyerna?

Pumpatävlingen

Pumpatävlingen är ett superroligt lopp! Men folk har hittat en bugg, som gör att man kan få tider på 10 sekunder, och idag såg jag en som hade fått 1.70 sekunder. Det är inte möjligt med den buggen jag kan, som ger ungefär 10 sekunder. Tycker det är så otroligt jäkla tråkigt att folk måste bugga till sig resultat. Jag menar, ca 2 sekunder kommer man aldrig kunna slå. Amanda har rapporterat in buggen, och de skulle kolla på saken, och jag hoppas innerligt att de raderar alla resultat.
 
Annars, så är det en superrolig och ett jättebra lopp som SSO fixat, det är nog det roligaste av dom alla, så bra jobbat med det SSO! :)

Visste ni att...

...Jag aldrig trivts så bra i en klubb, som jag gör i WR?
Igår hade vi Halloweenritt tillsammans, och det var verkligen hur mysigt som helst! Jag var utklädd till Nalle Puh, hahah. Melissa Eveningcamp vann bästa outfit, hon var en spindelgris! Har ni sett spindelgrisen som är i affären vid Bedrövade Dews Farm? Inte? Då tycker jag ni ska dra dit och kolla på den direkt! :D
Vi hade picknick på västra stranden på hedarna där vi berättade spökhistorier och utsåg bästa outfiten, sedan red vi en liten ritt runt Jorvik, vi skulle gjort det innan, men jag glömde bort det.. Tur att Mandas ström kom tillbaka efter ett tag! :D
Vi skrev lite i global och så, men det var självklart några som skulle bli sura för att vi tydligen "spammade" när vi skrev en gång, per person. Ser inte riktigt meningen med att de ska haka upp sig på sådant, men, det är bara att låta dom vara!
 
Water Roses är nog iallafall den bästa klubben jag vart med i, och jag har inga planer alls på att lämna! :D Jag har funnit många underbara vänner här och jag får chans att umgås med mina närmsta vänner, eftersom nästan alla är med i den! Ni vet vilka ni är. ♥