De nya fiskeuppdragen, dag 1

Tyckte de nya fiskeuppdragen var roliga. Eftersom jag var populär, så var det mycket att göra. Tänker inte spoila för mycket + Orkar inte skriva ett oändligt långt inlägg, så jag berättar lite kort, sammanfattat. Först fick jag fiska "Guldmörten" (Jag tror den hette så), den fanns vid Gyllenbladets stall. Efter det fick jag fiska Valedalegäddan vid Valedalesjön. Sedan skulle jag rida ner till Moorland och fiska "Moorlands Monster". Ooo, det lät lite creepy. Efter det behövde jag vara beundrad, men nästa fisk heter "Mr Evil". Tyckte det lät fett läskigt, men såå gulligt namn på fisken haha. Detta var vad jag fick som svar om Mr Evil.
Så denne "Mr Evil", lär ju vara farlig, kan man ju tro. :S Det fanns 5 olika slags nivåer, jag fick 3 medaljer för de 3 första fiskarna. Mr Evil måste vara den 4e, och då undrar man ju, vilken är den 5e? Vad är det man ska fiska då? Undra vad..
Vi har även fått börja fiska i Silverglade nu. Man skulle rida ner till "Mr Cod" i Moorland. Man fick fixa till hans nät på stranden, leta mask, hämta en krok och en massa saker. Sedan fanns det blåa uppdrag, ett av dom var fiske i Valedale. Undra vilket ställe det är imorgon, om det ens är olika? :)

Kommentarer
Postat av: Nichole Starrock

skulle jag kunna få låna bilden på medaljerna tilll min blogg om jag skriver att det är din bild? :)

Svar: Visst! :D
Anna Waterdawn

2013-08-15 @ 17:40:09
URL: http://Myjorvikdiary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback