Dagens Championat 31/8

FPC 18.00
GÅC 20.00

Mandas awesome outfit

Jag publicerar detta inlägg under ett pistolhot av Amanda Lightfield. Jag måste säga att vi kom på denna outfiten tillsammans, och den är såå snygg, och jag ska sno den av henne i framtiden om någon vill veta.
 
Och till er förvirrade själar som inte förstod, så skämtade jag ovan. :')

Första dressyrpasset på Daisy

I förrgår red jag mitt första dressyrpass på Daisy. Hon var underbar att arbeta med. Vi red inte så hårt, utan jag kände igenom hennes gångarter för det mesta. Alla tre gångarterna var jättesköna att sitta i, och hon var väldigt lätt att få i en fin form.
 
Hon trippade på bra under hela passet, ryckte till lite då & då av fåglar som flög ut ur träd å grenar och viltdjur som sprang ut ur buskarna nära paddocken. Tror inte hon stött på rådjur och sådant tidigare. Men hon var förövrigt hyffsat lättriden, och var jätteduktig.
 
Här är lite bilder från ridpasset.

Ny header + profilbild

Fixat en ny header och en ny profilbild i menyn. Blev väldigt nöjd, dock är det lite olika lila på bloggen nu, haha. ;) Tog inte så lång tid med headern, utan slängde bara ihop den på någon halvtimme. Blev dock väldigt mycket springande i spelet om man säger så. ;)
 
När jag var vid Fripp med Daisy, så tog jag en bild, som jag själv avgudar. Tycker den blev otroligt vacker, och jag rent ut sagt älskar den! ♥_♥
 
Vad tycker ni om headern & profilbilden, och vad tycker ni om bilden? ♥

I eftermiddag...

...Ska jag;
 
* Baka en ljus kladdkaka med hallon i.
* Blogga & skriva tidsinställda.
* Spela SSO.
* Göra en ny header till bloggen. Daisy bor ju hos mig nu, och jag ska göra en mer lila header. Tror det kommer bli bra! :D
* Longera Daisy.
 
Tror jag hinner med allt, först på schemat står kladdkakan! Så brb hihi! Vad ska ni göra i eftermiddag? :)
 
Bjuder på en bild jag redigerade tidigare idag.

Tankar kring de nya uppdragen

Först och främst - HISS på de nya uppdragen! Älskade effekterna, otroligt bra gjort. Uppdragen var lagom långa, och man njöt hela tiden. En spännande fortsättning på huvudberättelsen.
 
Vi fick även en ny fraktion, "Aideens Beskyddare: Åskviggens Cirkel". Jag har en aning om att när man är beundrad med denna fraktionen, så har man lärt sig bemästra de krafterna. Jag tror de kommer komma tre andra fraktioner, för de tre andra krafterna. Så när man är beundrad där, så har man nog troligtvis bemästrat de krafterna också.
 
Nya dagliga uppdrag som man måste leta upp, när man ska stänga fler pandoriska sprickor. Gillar dom, men det kan vara ganska segt ibland, med tanke på att ibland tar det väldigt kort tid att stänga sprickan, och ibland lite längre.
 
Jag tänkte även på att, vad händer när vi bemästrat de fyra olika krafterna? Kommer det bli ett möte med Mr Sands eller Garnok? Det låter kanske lite överskattat med Garnok, men man vet ju inte. (Jag tror han hette Garnok, rätta mig om jag har fel!)
 
Vad är era tankar angående de nya uppdragen?

Nya benlindor i uppdateringen

I onsdagsuppdateringen denna veckan, så kom det ett par nya benlindor till Fort Pinta. De tillhör Moorland setet, och kostar 79 sc.
 
Men jag fattar inte varför de inte skriver ut det på nyheterna. Jag menar, även fast det bara är en grej de lagt till, så kan de väl ändå säga till?
 
Vad tycker ni om att de inte skriver ut att det kommit någon enstaka ny sak?

Dagens outfit - Rosa, vit & svart

Hatt: Fiskebyn
Skjorta: Marleys bondgård
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fiskebyn
Boots: Moorland
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Filt: Fiskebyn
Svansrosett: Fort Pinta

I'M BACK

Internet lever och nu ska jag in på SSO och fiska, laga sprickor och sköta hästarna. *GLÄDJEROP* Ska även blogga lite osvosv, iiii! Brb!!

Dör så tråkigt

Medans jag väntat och väntat och väntat IGEN på att internet ska funka, så har jag hunnit spela klart Vinterryttaren och börjat på Höstryttaren. Har även snackat med Manda lite, om jag inte kommer in idag, så tar hon hand om mina hästar å lite, tack bästa! ❤

Eftersom jag inte har något att göra kommer jag mobilblogga lite då och då så ni får något att läsa. Vill inte tappa besökare heller nu då jag äntligen haft över 185 unika varje dag i en vecka.

Ni som besöker - det betyder guld! Blir glad för varje ny läsare som hittar hit, och jag välkomnar er alla nya som hittat hit. :D

Kan inte kategorisera eller centrera inläggen, så får göra det på datorn när internet funkar sen.

PL000X WOOOORK INTERNET WORK!!!11


Inget internet

Okej Telia har problem med internet och jag mobilbloggar atm. Så ingenting funkar hemma hos oss, TVn funkar inte, inga datorer funkar och telefonerna funkar inte.. Är inte uppkopplad på vårt internet på mobilen, så det är därför jag mobilbloggar.

Jag har INGEN aning alls om när internet kommer tillbaka, men jag hoppas det kommer tillbaka idag. Det är seriöst stendött haha.. :(

Men om jag inte bloggar - Så vet ni varför, vårt internet LEVER INTE atm..... :)


Dagens Championat 29/8

MLC 18.00
FPC 20.00

Ljuga om sin ålder

Kom att tänka på en sak idag. Och det var, varför ljuger folk om sin ålder på SSO? Varför säger de att de är t.ex. 17 när de bara är 12? Är de för att de vill vara äldre, eller är det för att folk ska gilla dom mer för att de är äldre? Jag har många frågeställningar angående detta, och jag vet inte riktigt varför.
 
Det enda jag kommer på är, att dessa personer inte vågar stå upp för den man är. Det är därför de säger att de är äldre än vad de är. Troligtvis för att den och den personen ska gilla en. Men om du bara är dig själv, och berättar sanningen, så blir det bättre, det kan jag lova dig.
 
Undantag är ju självklart om man inte får berätta hur gammal man är. Men då kan man bara säga att man inte vill berätta, eller att man inte får.

Rosa & bruuuunt!

Var och shoppade med Mandis för några dagar sedan, jag ville ha jämnt antal SC och bli av med lite JS. Så nu har jag exakt 3000 SC efter att jag shoppat, och så köpte jag ett schabrak för ca 7000. ;)
 
Det som fick komma hem till garderoben denna gången var ett par rosa boots, en rosa hatt, en rosa filt, och ett brunt schabrak. Mycket rosa haha. ;) Men jag lär få användning av det i framtiden, så det var ju värt det. :D

Ändringar i menyn

Ni kanske har sett att jag gjort lite få ändringar i menyn? Jag har lagt till en "Just nu" ruta, och det som händer på bloggen just nu är bloggtävlingen. ;)
 
Jag har även bytt ut de vanliga länkarna mot bildlänkar. Jag har två bildlänkar kvar att fixa, och det är Emilia Braveheart's och Frida Silverside's länkar. Ska fixa det på lunchrasten, ska sätta mig i bibblan och träna in geografi också.. :)
 
Ska även börja fundera över en ny höstdesign, eller juldesign. Jag vet, det är några månader kvar tills snön faller, men det kommer bli såå mysigt! Längtar faktiskt till vintern, konstigt nog, haha. :D
 
Ska förövrigt försöka ta mig igenom hela levlingsrundan idag, sedan så ska jag rida ett dressyrpass med Daisy om jag hinner. Ska göra alla blåa uppdrag också, fiska å så. Får börja direkt när jag kommer hem, men gissar på att jag ska till stallet.
 
Så, vi ses senare, ska försöka fixa tidsinställda ! :D

Vilka är mina vänner egentligen?

Medans jag och Manda satt och snackade för några dagar sedan om de som utnyttjar de med "status", så kom jag att tänka på att, ibland vet jag inte vilka som gillar mig för den jag är. De finns de som jag vet gillar mig, alltså MIG och inte min blogg.
 
Jag funderade mer på detta idag, då en tjej blev hysterisk i global över att jag inte ville bli vän med henne. Jag menar, jag sa nej säkert tio gånger, men hon kunde inte acceptera det. Jag sa bara att jag inte lägger till folk jag inte känner, och jag brukar få svaret "Men vi kan lära känna varann". Nu fick jag det svaret.
 
Jag blir GALEN på folk som inte kan acceptera ett NEJ. Jag blir så frustrerad, för det kan väl inte vara så svårt, att acceptera och förstå ett nej? Jag blir bara vän med dom som gillar mig för den jag är, inte på grund av min blogg. Jag märker direkt på folk om de bara vill bli vän med mig pga min blogg. Det räcker bara med att de säger på skoj eller något "Länka mig", så har jag fattat. Jag fattar att ni vill ha fler läsare till er blogg. De som gör de brukar klaga och gnälla över hur dåliga deras bloggar är när jag pratar med dom. Men då är det väl för tusan dags att ta tag i din blogg, istället för att sitta och gnälla?!
 
Blir otroligt trött på dessa kändisk*ta personer, kämpa själv, precis som jag gjort. Jag har inte suttit och gnällt och klagat för att komma dit jag är idag med bloggen. Jag har KÄMPAT för bloggen, jag har ändrat på mitt sätt att skriva, gjort det bättre, ändrat design, gjort den bättre.
 
Har inte så mycket mer att säga, än att jag blir LEDSEN på folk som utnyttjar mig pga min blogg.

Bloggtävlingen avslutas..

Bloggtävlingen avslutas 10E SEPTEMBER. Alltså om ca 2 veckor. Ni har alltså den tiden på er att skicka in en bild till mig och ert SSO namn och en motivation i mejlet. Ni mejlar till annawaterdawn@live.se. Ni hittar tävlingen här! :D
 
De som jag är vän med på Skype, kan självklart skicka där, bara ni skriver motivation. ;)

Första uteritten med Daisy

I förr går red jag och träffade Manda vid Steve's stall. Vi planerade att rida en första uteritt med våra ponnysar, eller ja, det var iallafall min och Daisys första uteritt. Så jag tänkte att det skulle vara bra med lite sällskap, så jag mötte upp Manda.
 
När jag väl var framme skrittade vi ut på en väg mot Firgrove bron. Daisy trippade på och slängde med huvudet lite då och då. Hon taktade ganska mycket, men jag lugnade ner henne. Till slut gick hon lugnt och avslappnat.
När vi börjat trava och galoppera lite smått, hör vi ett brummande ljud bakom oss. Jag kollar bak över axeln och ser en bil komma i full fart. Jag hinner inte förbereda mig förens Mandas ponny Sasha skenar iväg och tvärnitar, och än mindre när Daisy börjar stegra sig. Folk som bor på Jorvik borde väl ändå ha lärt sig att köra lugnt?
Vi fortsatte sedan vidare. Vi red upp mot Hollow Woods, på vägen mot sommarstugan. En väldigt bra galoppsträcka med lite stockar, så vi ökade farten, och så hoppade jag första gången med henne. Hon flög över hindrena, och det var helt underbart.
Vi skiljdes sedan åt nedanför sommarstugan eftersom vi bor åt två olika håll. Daisy blev orolig, men lugnade ner sig snabbt när hon insåg att det inte var någon fara. Vi red ut på Everwind, och jag funderade. Borde jag galoppera här redan med henne? Jag märkte hur upphetsad hon blev över allt det öppna framför sig, så jag släppte på tyglarna och vi for fram i en lagom snabb galopp. Hon tyckte det var jättekul, och när hon fick syn på muren lite längre fram ökade hon farten och skuttade över den.
 
Jag är väldigt nöjd med vår första uteritt. Näst på tur står nog ett rejält dressyrpass, med några avslutande skutt. Isåfall får jag nog vara i ridhuset, för där finns allt jag behöver.

Vad är det för mystiskt sken i Silvergladebyn? v35

Hejsan!
Något riktigt mystiskt försiggår i Silvergladebyn...

Nya uppdrag:
- Ett mystiskt ljus skiner i Silvergladebyn... Rid dit och prata med Rådsman och se om du kan ta reda på vad som händer med byn!
 
Ett mystiskt sken...

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Hmm nya uppdrag. Mystiskt sken? Låter spännande! Ser ännu mer spännande ut på bilden, det ser ut som att något från Pandoria brutit upp ur marken. Det ser ut som sprickor.. Min gissning; Pandoriska krafter bryter ut ur sprickor ur marken. Kan ju ha helt fel, men vi får se när jag kommer hem! :D

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v35

Vad tror du händer?
Tror nog inte det kommer någon ny hästras, men man kan ju hoppas. Annars så tror jag några lättare/mindre uppdrag och ny utrustning.
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas på andalusier, lipizzaner, svart westernträns, säkerhetsvästar och ett releasedatum till Södra Jorvik.

Hiss/Diss - Hästarna i Firgrove

Observera att detta är vad jag tycker, så det uppskattas ifall ni inte tar illa upp! :)

Vi börjar från vänster till höger. Mörkfuxen. Tycker den är otroligt fin, och de har gjort ett bra jobb med den. Det är ju min älskade Lassie som ser ut så! Tycker inte att något är fel med den, passar i alla olika manstilar, och passar i nästan alla färger. Hiss!! Hästen i mitten.. Visst den är charmig, men jag skulle nog aldrig köpa den. Vad är det ens för färg? Någon sliskig brun, och sedan den gulorangea manen? Nejnej, det går inte ihop SSO, diss! Hästen längst till höger är fin, men de svarta benen förstör allt. Tror även att den passat bättre i svart man, så nej, diss på denna också.

Inlägg kommer

Kom nyss hem, ska alldeles strax fixa lite inlägg! :D
 
Arkivbild, aint it beautiful?

Ge sig på andra

Detta är inte världens bästa ämne att ta upp, men jag gör det ändå. För ni ska få höra mina åsikter kring detta ämnet, och hur fel jag tycker det är. Jag tror till och med jag blir den första som skriver detta, så det blir spännande. Kom bara ihåg, detta är inte riktat emot någon alls.
 
Jag har märkt en grej på sistone. Det är att folk ger sig på de äldre spelarna på SSO, och säger kommentarer som "Du är för gammal för att spela". Alla har rätt till att spela, men det får mig att undra. Det kanske är du som är för liten för att spela?
 
Sedan finns de även folk som ger sig på andra på grund av deras läggning. Och då undrar jag hur f*n tänker ni egentligen? Det är inget fel med att ha olika läggningar. (Jag hoppas ni fattar vad jag menar, för jag vill inte nämna orden på min blogg pga yngre läsare.)
 
Detta gör mig så arg. Ni har absolut ingen rätt alls att säga till vuxna att de inte får spela, eller säga "Äckligt", "Ew" eller liknande till personer med en annan läggning. Jag ser inget fel i något av detta jag nämnt ovan. Alla är olika, och olika är bra.
 
På internet ska man ta sitt ansvar. Ni som har något emot vuxna spelare, eller spelare med en annan läggning än din egen, ja men håll käften istället för att vräka ur dig någon kommentar till dessa människor, som faktiskt KAN såra dom.
 
Som jag alltid brukar säga när jag är arg på folk som beter sig som skit.. Tänk före ni säger något, tack... :)
 
Vad är era åsikter angående detta?

Påminnelse om bloggtävlingen

Vill bara ge er alla en påminnelse, ni som tänker vara med i bloggtävlingen, eller ni som redan är med. De finns de som mejlat in till mig utan SSO namn och utan motivering. Jag kan inte veta vilka ni är när det står era IRL namn i mejlen, så ni som inte skrev era SSO* namn i mejlet eller någon motivering - Jag skulle bli väldigt glad ifall ni skulle kunna mejla igen med namn & motivering, annars har ni tyvärr ingen chans att vinna. :)
 
Jag vet att jag skulle ha en bloggfri dag, men detta var väldigt viktigt, och jag hoppas så många som möjligt läser detta. :D
 
Bloggtävlingen hittas HÄÄÄR.

Bloggfri dag

Okej, jag tar min första bloggfria dag idag. Jag hoppas verkligen inte de gör något, men jag har inte orken till att blogga idag, jag är ledsen. Ska göra lite annat istället, bl.a. Kolla på Under The Dome serien, som äger ut allt! *-* Ha det bra, så ses vi imorgon! :D
 
Arkivbild

Läget nu

Just nu har jag druckit ett glas vatten och ätit en macka #onödiginformation123. Sitter på mammas jobb, ska på utvecklingssamtal vid fyra, jublar av glädje!! ...Not. Det är så långtråkigt, och jag hann aldrig fixa tidsinställda igår kväll så detta är det enda ni får läsa fram tills halv sex då jag är hemma.
 
Men som sagt, eftersom skolan går före hoppas jag att ni respekterar att bloggen kan ha dålig uppdatering någon dag. Försöker så gott jag kan, och det brukar bli minst 4-5 inlägg varje dag. Jag hoppas verkligen det räcker för er. Aja, ha det bra så ses vi senare, ciao, ciao! :D

Dagens Championat 25/8

FGC 13.00

Två redigerade bilder

Redigerade två bilder igår.. Inte de bästa, men väntade på Manda medans hon åt, och redigerade lite slarvigt. Upptäckte nyss en sak på första bilden i hörnet. Råkade få med lite av gränssnittet ahaha. :$
 
Kommer bli mycket redigeringar på Daisy, bland annat i dressyren och trickträningar. :D

Känslan när man möts av en glad häst i hagen

Igår kväll tänkte jag rida ett dressyrpass på Daisy. Så jag gick för att hämta henne i hagen, och så kom hon rusande emot mig och skrittade sedan lugnt fram till mig och frustade. Känslan är underbar, när man möts av sin häst i hagen.
 
Jag märkte att hon var utmattad eftersom det hade varit så varmt ute under dagen, så jag lät det vara. Jag klappade istället om henne och gav henne en godisbit, och återgick istället till stallarbetet.

Bloggtävling på annawaterdawn.blogg.se!

Nu ska annawaterdawn.blogg.se ha sin första bloggtävling. Vad går den ut på? Jo, ni ska skicka in en höstbild till mig, och sedan motivera varför just ni ska vinna med den bilden. Svårare än så är det inte! :D
 
Vinnaren får välja vilket pris denne vill, förutom saker som kostar riktiga pengar. Du kan välja på bloggpaket, fribiljett till Amanda Lightfield's klubb Water Roses, länk och mycket mer! 2an och 3an vinner en länk i ett inlägg, och en bildlänk i min meny! :)
 
Det enda du behöver göra, är att kommentera detta inlägget med "Jag är med!" Och skicka in en höstbild till min mejl annawaterdawn@live.se och motivera varför just DU ska vinna med din bild!
 
EDIT: Ni får ändra färg & ljus på bilden, så att den ser mer höstig ut ifall det blir för svårt! :D
 
Ni får även länka tävlingen på era bloggar om ni vill, ju fler deltagare, desto bättre och roligare! :)
 
TÄVLINGEN AVSLUTAS 10E SEPTEMBER.
 
Lycka till alla! :D

Levla, levla.. Och levla lite till

Håller just nu på att levla Daisy, därav den urusla uppdateringen. Jag och Manda har hunnit till GÅD, när vi tog en paus för FGC, och sedan skulle jag äta IRL.
 
Har förövrigt fått upp Daisy i lvl 6. Går framåt haha, dock är ponnyerna ganska sega. Ska kolla hur mycket långsammare de är än de andra hästarna sen när hon är lvl 15. Vill se hur stor skillnad det är. Hoppas det inte är allt för mycket. Kommer ändå tävla henne någon gång ibland, för hon har också rätt till det. ;) 

Dagens Championat 24/8

FPC 16.00
GÅC 20.00
FGC 21.00
VDC 22.00

Storshopping

Blev lite shopping igår, köpte nio saker. Det jag köpte var allt som kostade under 50 sc på min inköpslista, och ni kan se grejerna på bilden nedan. Är jättenöjd över köpet, och lär få användning av allt i framtiden. Vad tycker ni om sakerna? :D

Hiss/Diss - Hästarna i Valedale

Observera att detta är vad jag tycker, så det uppskattas ifall ni inte tar illa upp! :)

Hissar alla hästar i Valedale. Speciellt den svarta, tycker den är väldigt fin, den är värd sitt pris - Hela 890 sc. Det är många som köpt den, men vissa har sålt och andra har bytt ut mot en frieser eller en Oldenburgare. Jag skulle inte köpa den, men den är väldigt fin och jag hissar den! Detsamma gäller med den mörkbruna, även fast den svarta manen kanske inte passar in så bra, så är den väldigt fin i längsta manen enligt min åsikt. Manen kunde dock ha varit lite ljusare. Den sista är också fin. Det finns en likadan i Fort Pinta, fast med ljusare man. Jag föredrar den i Fort Pinta, men denna är väldigt fin i längsta manen också. Slutresultatet blir en hiss för alla hästar i Valedale! :)

Dagens outfit - Ljusblå & svart

Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Moorland
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Vingården
Sadel: Firgrove
Filt: Vingården
Svansrosett: Fort Pinta

Tur runt Vingården

Imorse tog jag ut Daisy på en liten tur runt Vingården för att vänja henne vid omgivningen. Hon var väldigt lugn, och reagerade inte så mycket på saker och ting. Hon tyckte de stora rören i vinodlingen var lite läskiga, men det får vi träna bort. Annars gick det som sagt väldigt bra, och senare ikväll tänkte jag kanske rida ett lättare pass på henne i paddocken. Jag vill se hur hon är att arbeta i dressyren. När jag lärt känna henne lite bättre så ska jag testa på hoppningen och terrängen. Jag ska även börja med lite längre uteritter då.
 
Jag tycker hon är väldigt speciell på sina sätt och vis, men hon är så charmig och otroligt söt. Jag är verkligen nöjd med att jag köpte henne, ångrar mig inte ett dugg!

Dagens Championat 24/8

FPC 20.00

Daisy levlas

Daisy håller på att levlas just nu, ganska segt.. Hon är iallafall level 4 nu, och får se om jag orkar göra klart resten av tävlingarna. Tycker det är väldigt tråkigt, och det går ganska långsamt. Finns de som gillar att levla, och de som inte gillar det. Jag är typen som inte gillar att levla. ;) Gillar ni att levla eller inte? :)
 

Knoppat Daisy

För det första. Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, eftersom jag åkte till stallet IRL och red. Gick väldigt bra förövrigt, red lektion för en gammal ridlärare jag haft. Góla var superduktig idag, gick i form, ställde sig inåt bra, och töltade faktiskt några steg rent. Duktig tjej, hihi!

Annars igår så knoppade jag Daisys man. Tycker ponnyerna är urgulliga i knoppar, och speciellt när de har knoppar i pannan. Eftersom det var ganska sent, så orkade jag inte riktigt göra det själv, så jag åkte till Steves där en häststylist knoppade manen åt mig. Man tackar och bugar! Nu är hon knoppad och fin, och hur söt som helst. :D

Idag ska jag...

...Köpa 2000 sc eftersom det är dubbla, eller så köper jag det imorgon eller på söndag. Jag ska även levla Daisy om jag orkar hela Jorvik. Jag ska till stallet IRL och rida, och kanske tvätta pållarna (Måste göras varje vecka), så det går åt ungefär 3 timmar till det. Jag ska miljöträna Daisy också. Hon har aldrig varit här, så jag ska ta en väldigt lugn tur med henne sedan eller leda henne. Andra planer med Daisy är att vi ska bygga upp ett starkt band emellan oss, och sedan kan vi börja tävla. Jag gillar henne redan väldigt mycket, och hon kommer alltid rusande i hagen när man ropar på henne, haha! Annars så ska jag blogga lite, fixa tidsinställda och tävla championat. :D
 
Vad ska ni göra idag?

Mina planerade hästar i framtiden

Jag har planerat fyra hästar i framtiden. Jag tänkte berätta för er, vilka jag planerat.

1. En Andalusier. Det ska ju komma, men vi har ingen aning om när de kommer. Jag tänker mig en ståtlig gråskimmel. En hingst på 162 cm. Silversong ska han heta, jag älskar det namnet, och jag får verkligen hoppas på att de kommer en gråskimmel. Men hans historia är att han är min sedan hans födsel, han har bott i min familjs privatstall i Jorvikstallet. Han och jag har tävlat väldigt framgångsrikt, varit i VM och tävlat dressyr och vunnit. Han är 7 år då jag transporterar upp honom till mig.
 
2. En Lipizzaner. Det ska också komma, och här vet jag inte heller när de kommer. Jag vill ha en skimmel. Han ska heta Snowshadow, och vara en vacker hingst på 160 cm. Hans historia är densamma som Silversong's. Jag har haft honom sedan hans födsel, han har bott i min familjs privatstall i Jorvikstallet, då jag bestämmer mig för att transportera upp honom vid 9 års ålder. Även denna skönheten har tagit hem ett VM guld i dressyr åt mig.
 
3. En korsning mellan russ/welsh/Connemara, eller någon av dom tre. En mörkbrun med stjärn vid namn Smokeeye. Smokie ska han kallas, han ska skapas utöver min Smokie IRL. Han kommer vara exakt som Storm eftersom han också är skapad utöver Smokie, dock kommer han vara 128 cm, istället för 148. Det är detsamma med alla hästar jag nämner i detta inlägget. Jag har haft honom sedan hans födsel, han har bott i min familjs privatstall i Jorvikstallet, då jag bestämmer mig för att transportera upp honom vid 21 års ålder. Han och jag har tävlat dressyr och vunnit några gånger.
 
4. En islandshäst. Det ska vara ett sto, 140 cm i manken. Hon ska heta Goldangel, och kallas för Góla. Så Goldangel kommer vara skapad utöver mitt IRL sto Góla. Hon ska vara svart med stjärn. Hon kommer också ifrån min familjs privatstall i Jorvikstallet, där jag haft henne sedan födseln. Vid 22 års ålder bestämmer jag mig för att transportera upp henne till mig. Vi har tävlat en massa i bl.a. V5, T8, T7 och femgång. Det har gått riktigt bra, och även några guld här med.

Dagens Championat 22/8

FPC 20.00

Tips på låt!!

Lyssnar sönder på Avril Lavigne's nya låt "Rock N Roll". Så jäkla bra! Tycker ni ska lyssna på den, själv älskar jag den! :D
 

Daydreamer

Igår kväll anlände ett isabellfärgat sto vid namn Daydreamer, till mitt stall. Hon kallas för Daisy, och är en Jorvikisk ponny. Hon är 133 cm i mankhöjd, och väldigt viktbärande. Det ser lite lustigt ut med mina 177 cm på henne, men det får man leva med, haha! Daisy är 8 år gammal, och är född 12 november 2005. Hennes inriktning är fälttävlan och ponnygalopp. Hon är lite tricktränad i tidigare år, och är ganska duktig. Hon är väldigt snäll, hon skulle inte få för sig att slänga av sin ryttare, men bocka och busa, det kan hon. Hon har toppstammade föräldrar, och är själv ett toppstammat sto. Hon har två tvillingföl, som just nu är två år gamla. En hingst och ett sto. Jag ser fram emot om vad det kommer bli av dom, slår vad om att jag kommer se dom på tävlingsbanorna i framtiden. Måste vara lyckliga ägare till Daisys föl, så som jag är lycklig ägare till Daisy! Daisy kommer ifrån Jorvikstallet där hon varit privatägd av en duktig tävlingsryttare i min ålder. Därför ska jag fortsätta tävla henne. Hon har potential för att ta sig till eliten.
 
Cred till PajAss för hon kom på smeknamnet!
 

Ponnybugg

Råkade ut för en ponnybugg när jag tog hand om mina hästar igår kväll. Ibland blev jag större, och ibland mindre när jag skötte om dom. Det var för att jag ridit/köpt ponnyn, haha. :$ Reloggade, och blev normal stor!
 

De små husen vid hamnen

Igår i dagens uppdatering kom det ju en hamn till Fort Pinta. Det jag la mest märkte till var de små husen på den högra sidan av hamnen. Det ser ut som de små husen i Fiskebyn, där det är affärer.. Så vi kanske får några affärer där i framtiden? Hade varit väldigt kul, hoppas verkligen det! :D
 
Vad tror ni de små husen är för något?
 

Ponnyerna + hamnen

Idag kom äntligen ponnyerna, även jag har införskaffat mig en alldeles nyss.. ;) Ni får veta imorgon, hihi! Tycker att ponnyerna var väldigt fina, gillar den svarta och isabellen mest. Ett STORT plus för att de var så billiga! Tycker även att hamnen som kom är fräck, väldigt bra jobbat SSO! :D
 

Nya flaggtröjor

I dagens uppdatering kom det nio nya flaggtröjor, jag gillar verkligen Islandströjan och Estlandtröjan. Tycker de är superfina! Gillar dom väldigt mycket, kanske köper dom någon gång i framtiden. 8D
 

Nu är det såhär

NU är det såhär att jag ska till stallet NUUU tydligen, så jag har INTE hunnit fixa några tidsinställda, så jag hoppas ni överlever.. :) Blir bättre bloggning när jag kommer hem, vid halv 8 kanske. För övrigt har ingen ponny "tilltalat" mig, så vi får se om jag köper någon av dom. Ja, jag sa just det. Det är väl självklart att man ska ha en ponny.. *Hosthost*. Brb.. (Jag var irriterad när jag skrev detta, okej..) :$

Ponnyerna är här!

Hejsan allihopa!
Vi är verkligen superglada att kunna berätta för er att ponnyerna har kommit till Jorvik idag!

Ponnyer:
- Fantastiska ponnyer har kommit till den nya hamnen i Fort Pinta! Dessa skönheter är mindre än de vanliga hästarna på Jorvik och de är inte lika snabba som dem heller. Rid dit och kolla in det nya området och de söta ponnyerna!
 
Supersöta ponnyer!

Nya kläder:
- Mer t-shirts med flaggor på dem har kommit till Billy Bolldozers butik i Moorland!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Åh, äntligen! Supersöta ju! Kommer troligtvis vara dyra, runtom 1000 sc skulle jag gissa på.. Hamnen är väldigt fin, och stället hästarna står på, är ju som en box, haha. ;) Ska kika in de nya tröjorna så fort jag kommer hem, (skriver detta i skolan vid ca 12.40.) Kommer hem till fyra, men ska till stallet. Hinner kolla på dom innan iallafall! :)

Detta eviga beteendet i SSO

Jag är trött på beteendet som vissa personer i SSO har. De går runt och kallar folk det ena, efter det andra. Låt mig bara säga - Det är patetiskt, omoget och idiotiskt. Vad ger er ens rätten, till att gå runt och säga b*tch, till någon ni kanske inte ens känner IRL? Om det nu är så att du inte gillar denne personen, har du ändå inte rätt till att säga så. Det kallas att kränka folk. Hört det förut? Det är mot statens användarvillkor. Ni kan läsa det här, och detta är även SSO's användarvillkor. Ni som beter er dåligt, ta er tid att läs igenom detta, och lägg ner med erat tråkiga beteende.
 
Jag har sett person efter person, kalla folk för saker i global, bete sig respektlöst och hålla på. Det gör mig bara ledsen. SSO är till för att ha kul, inte hata. Ni vet väl även, att SSO har chattloggar, så de kan se exakt vad vi skriver? Det kan leda till banning, kanske i någon vecka, kanske för alltid.
 
Jag tar upp detta ämnet, för att jag vill att folk ska tänka efter. Ignorera personer om de säger saker till dig, anmäl dom till support eller bara strunta i dom. Det är inte svårare än så. Du behöver inte kasta tillbaka en massa fula ord i dennes ansikte, även om dennes ord sårat dig. Sjunk inte till deras nivå, det gör dig inte till en bättre människa.
 
Vad har ni för åsikt angående detta?

Dagens fråga 21/8 - Vad väljer du?

Denna frågan är enkel.. Loka in my ♥

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v34

Vad tror du händer?
Jag gissar faktiskt på ponnyerna. Det kan vara möjligt, de sa ju att de skulle komma snart + bilden de la upp på facebook, där de hashtaggade #Ponies. Annars tror jag någon annan ny hästras, av de som är kvar att komma. Gissar alltså bara på hästraser!
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas på ponnyerna, andalusiern och lipizzanern. Jag hoppas även på ett release datum för södra Jorvik. Vill även att det ska komma ett svart westernträns och säkerhetsvästar till terräng! :)

Glänsande westerntränset

Efter att ha sålt ett antal medaljer idag höjdes mina JS till ca 8000. Som jag är, vill jag köpa allt på min önskelista, så jag kollade igenom den och konstaterade att det skulle räcka till det glänsande westerntränset. Så jag begav mig till GÅD i full fart, och köpte sedan tränset för 7000 JS. Tycker det är ett väldigt fint westernträns - Brunt med vita kristaller. Är nöjd med köpet! :D
 

Dagens Championat 20/8

GÅC 18.00
FPC 20.00

Mina tre älsklingar

Det finns tre väldigt speciella hästar IRL. Jag är otroligt glad över att jag träffat dom.
 
Alla tre är mina, det var som en dröm när vi köpte Smokie. Vi var bästa vänner, och litade på varandra till 110%. Jag älskar och saknar honom något enormt, och nu springer han vidare på de evigt gröna ängarna. Han blev 20 år, och skulle ha varit 21½ år just nu. För 21½ år sedan, föddes den bästa hästen någonsin.
 
Sommaren 2013 i juli, köpte vi två nya hästar från ridskolan där vi rider. Góla & Ljúfur heter dessa skönheter. Jag gillar Góla mest, hon liknar Smokie i sättet och i utseendet.. Jag älskar båda två väldigt mycket, och jag gillar bara Góla mer och mer. Ljúfur också såklart!
 
Detta är mina tre älsklingar, älskar dessa tre hästar över hela mitt hjärta! ♥
 
FÖR ÖVRIGT SER NI EN VIDEO PÅ LJÚFURS PAPPA HÄR.
 
Vad tycker ni om Ljúfurs snygga pappa? Han har höga poäng i alla 5 gångarter!
 

Idag...

...Ska Daim ridas ut, hann inte igår. Förhoppningsvis ska jag tävla championat om jag har lusten till det. Sedan blir det att fixa lite tidsinställda, och självklart uppdatera lite här. Jag hoppas inte ni tycker uppdateringen är för dålig, kommer faktiskt hem vid 16.00 måndag till torsdag, och det första jag vill göra är inte att blogga haha.. :( Är så trött då, och tar mig en loka!! Så fantastiskt gott. *-* Lol, kthxbai, uppdaterar snaaart!!

Hiss/Diss - Hästarna i Fort Pinta

Observera att detta är vad jag tycker, så det uppskattas ifall ni inte tar illa upp! :)

De danska varmbloden. Älskar det längst åt vänster. Storm ser ju ut så! Det utseendet är min favorit av alla hästar i spelet. Hade dock varit finare utan strumporna, då hade det liknat Smokie ännu mer, eftersom Storm är skapad utöver honom. Hästen i mitten måste jag tyvärr dissa. Gillar inte riktigt färgen, men den är ganska charmig. Hästen längst åt vänster - En Misty häst! Superfin såklart, både billig & snygg, det gillas.
Oldenburgarna. Tycker helt klart den svarta med vita tecken är finast. Hade ju Mystery som ser ut så, som dock står i mitt privatstall i Jorvikstallet just nu. Gråa hästen i mitten är otroligt fin också, älskar färgen, och den är jättefin i den busiga manen, och den längsta. Hästen längst åt höger, måste jag tyvärr dissa. Den är supergullig, men jag gillar inte riktigt att den ser lite plastig ut.

Vinter på SSO

Jag började spela i slutet av januari detta året, och missade då vintern på SSO. Jag längtar faktiskt till vintern här - För det verkar vara grymt awesome, och hur mysigt som helst. Se hur snön faller, och landar ljudlöst på marken.. Dock undrar jag hur det ser ut. Jag har inte sett många bilder, men vad jag uppfattat, så gillades vintern. Har även fått reda på att det inte var någon snö i Gyllenåsarnas Dal, tycker det är lite dåligt. Det hade vart underbart, med ett snötäckt GÅD.
 
Det hade varit coolt om vattnet varit fruset, så att man kunde gå på det. Hur kul som helst ju! Tror inte det var någon is i vintras, så jag hade uppskattat ifall det blev så. Men, jag tror ärligt talat inte det, men man kan ju alltid hoppas. Kanske kan mejla in till support om det?
 
Vad tycker ni? :D
 
Bild lånad från http://moonbell.blogg.se/ (Hoppas det var okej Mirre!)

Ommöblerat i garderoben

För två timmar sedan ungefär, möblerade jag om i garderoben. Blev nöjd, men det ser ut som jag har så lite kläder & utrustning nu, haha! Har ca 4000 sc kvar att beta av på inköpslistan, vet inte hur mycket i JS, men det går ju framåt. Då kommer jag få ett stort tillskott av både utrustning och kläder! :D
 
Längtar tills jag köpt allt! Hoppas jag hinner innan södra Jorvik öppnar, för tänk hur mycket nya kläder det kommer komma där! *-*
 
Kläder: Sida 1: Kortärmat
Kläder: Sida 2: Långärmat
Kläder: Sida 3: Nederdelar
Kläder: Sida 4: Huvudbonader & handskar.
Kläder: Sida 5: Stövlar, boots, skor & kängor.
Kläder: Sida 6: Speciella saker
Utrustning: Sida 1: Träns
Utrustning: Sida 2: Sadlar
Utrustning: Sida 3: Schabrak & filtar.
Utrustning: Sida 4: Benlindor, sadelväskor & dekorationer.
Utrustning: Sida 5: Medaljsamling, hästskor & annat.
Husdjur: Sida 1: Katterna Nisse & Puma.

Möblerar

Brb möblerar om garderoben på SSO atm... :)
 
Arkivbild.

Vanliga frågor jag får på bloggen och i SSO

Detta är de vanligaste frågorna jag får här på bloggen och/eller i SSO.

Vad använder du för redigeringsprogram? Jag använder mig utav GIMP 2.8, och jag beskär mina bilder i paint. :)
 
Kan inte du lägga ut en IRL bild på dig själv? Nej... :)
 
Kan du hjälpa mig med min blogg? Nej, jag har inte den tiden! :)
 
Kan jag få en autograf? Nej, jag ger inte ut autografer längre. c:
 
Detta är de vanligaste frågorna jag får just nu.. Tänkte att det vore bra för er att veta, så slipper jag berätta för alla sen. :3

Dagens planer

Tänkte berätta dagens planer på SSO för er! Så har jag något att blogga om + ni har något att läsa om. c:
 
* Tävla championat
* Göra alla blåa uppdrag
* Möblera om i garderoben
* Blogga, skriva tidsinställda
* Rida ut på Daim
 
Tror det var allt.. Det går championat vid tre olika tillfällen idag, så då har jag något att se fram emot. Emellanåt kan jag göra blåa uppdrag, och så kan jag möblera om i min garderob emellan också. Ska försöka göra uppdragen & fixa garderoben emellan 16.00 och 18.00, det borde jag väl klara? ;) Rida ut på Daim kan jag göra efter 20.00, och blogga gör jag emellan 16.00 och 23.00. :D Får la (Lol jk) hoppas det räcker! c:
 
Arkivbild.

Skola atm

Just nu, sitter jag i skolan och live uppdaterar!! Haha nejmen, har rast i lite mer än en timme till, så jag sitter i bibblan med en kompis, och vi har våra älskade datorer med oss. Har även kollat schemat. Jag slutar vid 15.00 på måndag och tisdag, 15.05 på onsdag och torsdag, 12.55 (!!!!!!) på fredag. Det betyder att jag kommer kunna åka hem med mamma, eller en annan tjejs mamma i klassen. Och då är jag hemma till halv 2. Så skönt, att få sluta tidigt någon dag.. Men de andra dagarna tar jag bussen, och det tar ca 40-50 minuter med buss... Bor tre mil ifrån skolan.. :) Så jag är hemma vid ungefär 4, alla dagar förutom fredag.
 
Varför berättar jag detta då? Jo, det är för att ni ska veta hur bloggningen kommer vara på ett ungefär. Jag hade tänkt såhär med de tidsinställda också. På måndag till torsdag, tänkte jag ha 2 tidsinställda, klockan 10.00 och 13.00, så får ni något att läsa. På fredagar tänkte jag sätta ett vid 12.00. Det är inte säkert att det kommer varje dag, men jag ska göra så gott jag kan.
 
Kommer även börja satsa på skolan mer, jag hade tänkt gå ut nian med en massa A. Vill ha en bra utbildning, och få något bra jobb i framtiden. Om jag har prov eller redovisningar, läxor eller liknande, så kommer det gå före nu.
 
Ha det bra så länge, och hoppas detta räckte att läsa just nu. Detta är inte tidsinställt haha. c:

Dagens Championat 18/8

GÅC 18.00

Imorgon är dagen...

...Då skolan börjar. ._. Hann aldrig fixa tidsinställda ikväll, men ska fixa det de andra dagarna, om jag hinner. Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen också, jag har tonat håret pastellrosa, dock blev det inte så som jag tänkt.. Men, men, allt kan inte bli som man vill.
 
Natti mina fina bloggläsare!

Bad med Sylvie

Ungefär runt lunchtid, berättade jag för Sylvie Yellowstone, att jag skulle rida och bada med Storm. Hon undrade ifall hon fick följa med, och självklart fick hon det! Vi möttes upp på Vingården där vi sedan fixade iordning oss, och sedan begav vi oss mot stranden där vi skulle bada.
Efter att vi skrittat en bit, fattade vi trav. Storm frustade nöjt flera gånger, och travade glatt på. Jag struntade i att arbeta med honom, för vi skulle rida och bada, och ha det roligt tillsammans.
När vi ridit igenom Silvergladebyn, red vi i samlad galopp, resten av vägen till Äppellundens strand.
När vi kommit ner till stranden hoppade jag snabbt av, och tog av sadeln & filten. Jag la det åt sidan, och tog sedan av benlindorna, och bytte skor, till ett par sneakers.
Sedan började vi bada! Åh vad kul det var. Storm och jag plaskade runt, stegrade, skuttade, galopperade, ja allt! Det var superhärligt, och Sylvie verkade också ha kul.
Vi avslutade sedan med en strandgalopp, jag släppte nästan tyglarna helt, och lät bara Storm springa..

Hiss/Diss - Hästarna i Stall Gyllenbladet

Observera att detta är vad jag tycker, så det uppskattas ifall ni inte tar illa upp! :)

Gillar alla hästarna i GÅD, tycker den bruna är finast. Men en sak jag funderat över, vad är det ens för färg de två hästarna till vänster har? Den längst åt vänster är inte någon typ av fux, och den i mitten är ingen isabell.. Hade varit roligt att veta vad för färger det är - Om de finns ett namn på dom. :)

Skönt sommarlinne

Igår var jag och kollade i The Fashion Barn. Jag har velat ha det urgulliga sköna sommarlinnet länge, så jag slog till igår. Det kostade 69 sc, men väldigt värt det, eftersom det är otroligt snyggt. Det enda jag saknar att köpa i TFB nu, är den svala sommarkjolen, som kostar 92 sc.. Tycker det är lite överpris för en kjol, men vi alla har olika åsikter! :)

Ett halvår

Idag fyller bloggen ett halvår, wie. :D Finns väl inte så mycket att säga, än att jag är otroligt glad, över att jag startade upp denna bloggen. Det är så kul att dela med sig av allt man gör på SSO, se hur man får mer läsare, ja allt. :D Tack till er som klickar er in här varje dag. ♥
 
Arkivbild. (Mobba inte, hahahah.)

Sorglig dag idag

Imorgon börjar skolan, så mitt humör kommer inte vara på topp, om man säger så.. Hade kunnat ha lov hela året, hade varit så mycket skönare. :S
 
Arkivbild.

Dagens Championat 17/8

VDC 13.00
FPC 16.00

Skola. På. Måndag.

På måndag börjar skolan. Jag vill inte.. Men nej, nu ska jag inte gnälla. Jag tänkte bara berätta läget för er.
 
Jag börjar som sagt åttan, och det är den tuffaste klassen i högstadiet. Jag kommer gå i skolan från klockan 08.05 till senast 15.05. Jag har två hästar att ta hand om, och sedan läxorna. Resten av tiden kommer jag ägna åt Star Stable och bloggen. Bor inte nära några kompisar som jag tycker är roliga att vara med, så ingen mening med att åka emellan 1 till 5 mil.
 
Bloggen kommer alltså stå still under dagarna. Jag ska försöka hålla den vid liv sedan när jag kommit hem. Jag har jobbat så hårt med den, och jag vill inte förlora de 180 unika som besöker min blogg varje dag.. Jag kommer troligen kunna fixa 1-2 tidsinställda under dagen, kanske blogga något i skolan. Vill satsa på mina betyg & hästar. Bloggen kommer inte läggas ner, men den kommer stå död mitt under dagen på måndag till fredag.
 
Jag ville bara berätta läget för er. Jag kommer fortsätta blogga, men inte exakt lika mycket som förut, då det kommer vara mycket i skolan. Jag ska som sagt försöka fixa 1-2 tidsinställda under dagen, så får ni något att läsa.
 
Ha de bra, å hoppas ni vill stanna. ♥

När vi är klara med alla fraktioner

Jag läste ett väldigt intressant inlägg på Nicole Seaknight's blogg häromdagen, ni hittar det här. Hon nämnde att hon funderade över, ifall vi skulle kunna komma in i Södra Jorvik, när vi byggt klart ryktet i de nuvarande öppnade delarna av Jorvik.
 
Jag tycker det låter ganska logiskt. Vi lär ju få en väldans många nya fraktioner att bygga rykten med i Södra Jorvik, så de kanske vill att vi är klara med fraktionerna i Silverglade & GÅD, innan de öppnar andra delar?
 
Vi har fått mycket uppdrag med att bygga rykten på sistone, kan bero på det - Eller inte. Vi vet inte, men jag tyckte det lät som en anledning, till att vi måste bygga klart ryktet här, innan de öppnar andra delar. Jag kan ju ha helt fel.
 
Jag tror de kommer öppna Södra Jorvik innan detta året är slut, kanske tidigt i oktober någon gång, skulle jag gissa på. I en intervju i december 2012 nämnde dom att de höll på med Södra Jorvik, så de måste ha hållit på ett BRA tag.
 
Snart kanske det är dags, att träda in på de södra oöppnade delarna av Jorvik?

Bildbomb #3

En bildbomb från de senaste dagarna på SSO.

Kan jag skymta ett tak?

Jag kan troligen vara helt ute och cykla, men igår kväll när jag red på Moorland stranden tycktes jag skymta ett tak på södra delen av Jorvik. Kolla nedan på bilden, där jag ringat in.
Jag har säkerligen fel, men jag kan fortfarande inte släppa det. För jag tycker verkligen det liknar ett tak. Tänk om jag har rätt, tänk om det verkligen är en byggnad, som gömmer sig bakom träden & buskarna? Det kan vara berg också, men det ser inte så berglikt ut. Har funderat på detta ett tag, red förbi imorse för att se ifall jag kunde studera bättre, resultatet av att kunna se så mycket som möjligt blev detta.
Undrar verkligen, verkligen vad det är. Så fort södra Jorvik öppnas, och när jag utforskat, ska jag se vad det där verkligen är. Bara förhasta inget nu, jag är inte säker alls på att det är ett tak, så tro inte på det för mycket, haha! :3

Ett halvår imorgon

Visste ni att min blogg fyller ett halvår imorgon? :D Jag kunde knappt fatta det själv, kom nämligen på det igår haha. Vet inte riktigt om jag ska "fira" det eller något sådant, vad tycker ni? :)
 
Under detta halvåret har mycket hunnit hända med bloggen, jag förbättrar den för varje dag som går, och statistiken ökar för varje dag som går. Det är helt crazy haha. :D

Dagens outfit - Svart & mintgrön

Hjälm: Fiskebyn
Stalljacka: Fiskebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Firgrove
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Filt: Fiskebyn
Svansrosett: Fort Pinta

Dagens fråga 17/8

Jag har spelat sen slutet av januari 2013. :)

Dagens Championat 16/8

VDC 21.00
FGC 22.00

Det loppet jag gillar mest, och det jag gillar minst

Det loppet jag gillar mest:
Vingårdsloppet. Tycker det är lagom långt, med inte för mycket hinder. Det är ett ganska svårt att få bra tider om man inte kan genvägarna dock. Dessutom är det väldigt nära till mitt hemstall, alltså Vingården, så det är ganska praktiskt, när man vill ut någon gång under dagen och bara träna terräng.
 
Det loppet jag gillar minst:
Kaninutmaningen. Usch å blä å fyyy. Jag gillar inte alls detta loppet, blir galen när jag missar kaninera, även fast jag tryckt på dom. :( Dessutom blir man stressad över att man bara har två minuter på sig - Även fast jag oftast håller mig under en minut. Ger en diss åt detta loppet, för min del, haha. :S
 

Dagens outfit - Svart & blått

Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Silvergladebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Uppdrag
Filt: Stall Gyllenbladet
Svansrosett: Fort Pinta
Benlindor: Fiskebyn

Tre nya filtar & ny frisyr

När jag och Juli var i GÅD igår, bytte jag frisyr, till det korta platinablonda. Sedan red jag dit själv, och köpte en mintfilt, den svala filten & det duvblå schabraket. Älskar pastellfärgerna, tycker det är skitsnyggt! :D
 

Roadtrip till GÅD

Igår red jag och Juli till GÅD, på en ganska lång uteritt. Vi skulle hjälpa Mr K Trout lite, vittja hans nät & fiska torsk. Det blev även ett frisyrbyte i Fiskebyn, vilket ni kommer få se i nästa inlägg. Efter det hämtade Judy oss med transporten. Det var så kul, och vi fick många goa skratt, haha. :D

Dagens fråga 16/8 - Vad väljer du?

Jag väljer dator! :D

Över 200

Nu har vi nått över 200 unika. Gårdagens rekord landade på 224 unika, och det är jag otroligt glad över. Tack till er som besöker dagligen & välkommen ni nya som hittat hit!
 
Nästa mål är 300 unika, och det ska vi nå, det kan jag lova.
 
Tack ännu en gång, det betyder otroligt mycket. :D
 
Arkivbild.

Bråk i globala

Ungefär varje dag bråkas det i global, oftast kring småsaker. Jag stör mig otroligt mycket på det. Jag vet att jag bara behöver stänga chatten, men jag tycker det är ganska barnsligt att bråka om så små saker på ett spel. Om ni är tvungna att bråka, ta det utanför globala chatten, och ta det i antingen vän eller grupp chatt. Jag tror alla blir mycket gladare av det.
 
Jag fattar inte heller varför personer är tvungna att lägga sig i, det är inte er sak. Men att säga t.ex. "Snälla sluta bråka", eller liknande gör inget, bara ni inte lägger er i.. För då kan ni straffas också. :)
 
Jag tycker global är bra på sina sätt, t.ex. Att man kan nå folk lättare, och vara sociala tillsammans. De mindre dåliga med globala, är att de ofta uppkommer bråk & spam.
 
Vad tycker ni?

Nya fiskeuppdragen

Jag gillar verkligen de nya fiskeuppdragen. Idag fick man bland annat fiska vid kvarnen i Valedale. Hur mysigt som helst ju! Jag tycker mer om att fiska i Silverglade, än i GÅD, om jag ska vara ärlig haha. Vad tycker ni? :)
 

Dagens outfit - Marinblå & svart

Det funkar lika bra att använda den marinblå ridrocken till denna outfiten också.
Hjälm: Fiskebyn
T-shirt: Fiskebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Marleys bondgård
Sadel: Vingården
Filt: Stall Gyllenbladet
Svansrosett: Fort Pinta
Benlindor: Fiskebyn

Fler tankar kring ponnyerna

Jag undrar hur de kommer se ut, hur höga dom kommer vara, hur speciella de kommer vara, ja allt möjligt. Jag funderar även på tänkbara raser. Islandshäst tror jag de första kommer vara, New Forest och Connemara är några exempel jag skulle kunna gissa på annars. Annars så tror jag väl att de kommer vara de 4 som syntes på bilden vid uppdateringen igår. Men det kan ju komma fler raser, vem vet?
 
Jag såg en jämförelse över hur höga de kan vara, jag vet inte om det är sant, men jag tycker det verkar troligt. Inlägget kan ni läsa HÄR. Jag tycker att höjden hon fått fram i en jämförelse med de nuvarande hästarna, verkar vara ganska troligt. Ett intressant inlägg om ponnyerna, som jag tycker alla borde läsa.
 
Jag tänkte också på, ponnyerna kanske får några "speciella" egenskaper. Hade varit jättekul om de varit envisa. T.ex. Att de inte lyssnade på en till 100% förens de är lvl 15. Alltså om man kanske ska åt höger.. Så går de åt vänster, bara för att de vill, och för att de är envisa. Hade tyckt det var jättekul!
 
Vad tycker ni?

Dagens fråga 15/8 - Vad väljer du?

Eftersom Smokie var en ponny, så väljer jag ponny. Dock rankas inte våra islandshästar som ponnyer, och det gör allt svårare haha.. :$ Men ponny får det bli! :D

Besöksrekord

Igår slog vi besöksrekord ännu en gång, och jag vill tacka er alla så mycket som besöker min blogg. Jag välkomnar även in de nya läsarna som hittat hit till annawaterdawn.blogg.se! Statistiken går i taket, och höjs för varje dag som går.
 
Tack så mycket, ni som kollar in på min blogg dagligen. Det betyder! ♥
 
Men nu äre dags att sova haha. Natti people! :)

Dagens Championat 14/8

MLC 19.00 (WE servern)
GÅC 20.00

Ponnyer - Bekräftat

Vi fick i dagens uppdatering veta att det kommer komma ponnyer till SSO. Jag undrar vilka raser, men jag skulle gissa på raser som islandshäst, Connemara, någon slags ridponny kanske. Om man kollar på bilden ovan, så tycker jag de ser ut som islandshästar. Vissa säger att de är shettisar, och en tjej frågade idag om jag var blind som inte såg det.. Hur kan ni vara så säkra på att det är shettisar egentligen, lol? Anledningen till att jag tycker det liknar islandshästar, är pga den tjocka manen, kroppsbyggnaden & färgen. Såvitt jag vet kan inte en shetlandsponny ha färgen på hästen i mitten. Men alla färger är tillåtna på islandshästar, så det var därför jag trodde det. Jag kan självklart ha fel, men, men!
 
Jag tycker annars de liknar c-ponnyer i höjden. Fattar dock inte hur folk får det till shettisar, ahahah. Shettisar är mycket mindre, men alla har olika åsikter. Men jag tycker islandshäst ska komma (Ja, jag vet att islandshästar rankas som hästar, MEN i höjden har de faktiskt en ponnys mankhöjd), får hoppas på tölt & pass, dock tror jag inte det går att fixa. Vill även att Connemara och raser som den ska komma!
 
EDIT: Måste även tillägga; Jag har sett vissa i global säga "Hoppas man kan rida på dom!" Alltså. Det är väl klart man kan rida på dom, annars skulle de inte ha någon mening med att komma, haha! :)

De nya fiskeuppdragen, dag 1

Tyckte de nya fiskeuppdragen var roliga. Eftersom jag var populär, så var det mycket att göra. Tänker inte spoila för mycket + Orkar inte skriva ett oändligt långt inlägg, så jag berättar lite kort, sammanfattat. Först fick jag fiska "Guldmörten" (Jag tror den hette så), den fanns vid Gyllenbladets stall. Efter det fick jag fiska Valedalegäddan vid Valedalesjön. Sedan skulle jag rida ner till Moorland och fiska "Moorlands Monster". Ooo, det lät lite creepy. Efter det behövde jag vara beundrad, men nästa fisk heter "Mr Evil". Tyckte det lät fett läskigt, men såå gulligt namn på fisken haha. Detta var vad jag fick som svar om Mr Evil.
Så denne "Mr Evil", lär ju vara farlig, kan man ju tro. :S Det fanns 5 olika slags nivåer, jag fick 3 medaljer för de 3 första fiskarna. Mr Evil måste vara den 4e, och då undrar man ju, vilken är den 5e? Vad är det man ska fiska då? Undra vad..
Vi har även fått börja fiska i Silverglade nu. Man skulle rida ner till "Mr Cod" i Moorland. Man fick fixa till hans nät på stranden, leta mask, hämta en krok och en massa saker. Sedan fanns det blåa uppdrag, ett av dom var fiske i Valedale. Undra vilket ställe det är imorgon, om det ens är olika? :)

Exklusiva ridhandskar

Igår köpte jag de exklusiva ridhandskarna i The Fashion Barn. Tycker de är jättefina, men jag tycker inte riktigt att de var värda 98 sc.. Aja, nu är de mina iallafall, och jag tvingade Manda att köpa dom också. ;)
 

De nya fiskekläderna

I uppdateringen kom det nya fiskekläder till Moorland. Tyckte de var superfina, dock var det ganska dyrt. Kanske något jag köper i framtiden, vem vet? :)
 

Miranda Moonbell

I detta inlägget tänkte jag berätta om min vän Miranda Moonbell. Mirre, som hon kallas, är väldigt sällsynt. Det finns endast ETT exemplar i världen. Hon är väldigt snäll, men bits ibland. Det är fritt fram att kasta pinnar på henne, hon uppskattar det så mycket. :')
 
Hon är duktig på att blogga, spela, tävla championat & allt sådant. 8D Hon är väldigt sneeel, så var inte rädda för att gå fram till henne!! Har inte så mycket mer att säga, än att jag älskar min lilla Mirre!

Game Master Marie

Det första jag märkte när jag loggade in strax efter klockan 12 var Game Master Marie. Jag drog till Moorland, och där såg jag henne. Fick en liten chock först, och insåg att det måste vara en ny Game Master, eller någon jag aldrig sett tidigare. Fick tyvärr ingen bild, eftersom jag inte hade bandicam uppe, och när jag fått upp det hade hon stuckit. Men jag fick en bild på hennes namn iallafall! Game Master Heather trodde att Marie brukar vara på franska servern, alltså var hon inte ny. :3
 

Nya spännande fiskeuppdrag och nya kläder! v33

Hejsan allihopa!
- Nya fiskeuppdrag och kläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Det är dags för lite fiske igen! Rid till stranden precis bakom Moorland Stallet och börja fiska! För att kunna göra uppdragen måste du ha ryktet "Vänligt inställd" med Jorviks Fiskeklubb. När ditt rykte går upp väntas fler spännande uppdrag!
 
Fiskedags!

Ny butik:
- Passande fiskekläder finns i den nya fiskebutiken som ligger på stranden vid Moorland!

Kommer snart:
- Det har varit en lång väntetid, men vi ville vara säkra på att när vi väl släppte ponnys att de skulle vara väldigt speciella. Vi kan inte ge er ett datum ännu... men vi är väldigt glada att kunna visa denna bild för er idag!
 
Är de inte söta så säg?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Kul med nya uppdrag & kläder! FETT AWESOME MED PONNIER. De liknar islandshästar!! Hoppas det är de! *-*

Dagens fråga 14/8

Jag har gjort det några gånger, men tycker inte det är så kul, haha. ;)

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v33

Vad tror du händer?
Jag tror en ny hästras, kanske lite utrustning också. Jag tror inte att det kommer några uppdrag, men man kan ju alltid ha fel. ;)
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas självklart på andalusiern eller lipizzanern. Ett svart westernträns & en säkerhetsväst, till terrängträning.

Min ryggsäck

Nu när det lugnat sig tänkte jag visa min ryggsäck.
 
Grön = Saker till för att ta hand om hästarna & nödvändiga saker.
Röd = Championatmedaljer. Jag sparar ihop ungefär halva väskan, sen säljer jag & fortsätter så.
Gul = Tävlingskläder eller någon outfit.
 
Inte så svårt att hitta, har det alltid såhär haha. c:

Byta frisyr igen

Frisyren på bilden ovan har jag just nu. Trivs dock inte i den till 100%. Saknar mitt långa, platinablonda hår. c: Jag tycker inte om att ha någon annan hårfärg än denna. För just platinablont är min färg. Har det IRL, och ska snart bleka det ännu vitare, och sedan tona det rosa. c: Nog om det... Funderar på min gamla långa frisyr, eller den lite kortare i GÅD. Har haft den förut, tycker den är väldigt fin.
På bilden ovan ser ni de två frisyrer jag funderar på. Antingen det kortare i GÅD, eller det jag hade förut. Gillar båda två.. Men vet inte hur jag ska göra. Vad tycker ni? c:

Anklaga andra & trycka ner andra

Jag vet att jag redan skrivit om detta en gång, och då handlade det om att man anklagade för lagg, men jag blir så less på folk som anklagar andra, så då kan jag lika gärna skriva ett inlägg om det. c: Dock har jag inte skrivit om att trycka ner andra, så det tar vi med här.

Nyligen skrev jag ett inlägg om att länka i global, jag sa att jag gjorde det MAX en gång i halvtimmen = Inte så farligt. Men nu finns de dessa personer som säger att jag spammar min blogg, och då kan ni förstå hur less jag är på dom. Nej, jag spammar inte min blogg i global, det är bara ni som inbillar er, eller så känner ni för att bete er som skit. c:
 
Världen hade vart sååå bättre om folk slutat anklaga folk för saker som inte är sanna. (Det lät konstigt..) Jag är så sjukt trött på alla människor, som tycker om att trycka ner andra, för att må bättre själva. Det finns ingen mening med det, åh juste, ni kanske mår bättre av det. Men det är så sjukt onödigt så det är inte sant. Var snäll istället för att bete dig som en idiot. ;)
 
Det jag vill komma med detta inlägget, är att ni kanske borde vara glada för andras skull, om det går bra för någon, behöver du inte ge denne personen en spydig kommentar rakt upp i ansiktet, för att trycka ner denne personen. Tänk gärna före du säger något, så blir vi alla glada. c:

Som sagt. Jag tycker det är otroligt FEL att trycka ner andra, och att anklaga andra för saker som inte är sanna.

Väder på SSO

Läste ett inlägg tidigare på aliciastarstable.blogg.se, och ni hittar det här. Alicia har här beskrivit om olika väder i SSO, och jag håller med henne. Hur roligt vore det inte med regn, mulet, storm, åska & blixtar osv? Hon har även skrivit att det borde finnas en väderprognos på olika ställen i Jorvik, tycker det låter riktigt bra.
 
För de som då inte vill ha väderomslag, så kan det finnas någon ruta man kryssar i om man vill ha väder eller inte. Tänk om man vill ta fina bilder i solen, och så regnar det. Då kan denna funktionen finnas, och då slipper man väderomslagen.
 
Jag hade älskat ifall det kom olika slags väder till SSO, det hade varit roligare och mycket mer realistiskt! :)
 
Vad tycker ni?

Dagens outfit - Rosa, blått & vitt

Keps: Vingården
Jacka: Marleys bondgård
Handskar: Startutrustning
Jeans: Fiskebyn
Skor: Fort Pinta (?)
 
Träns: Firgrove
Sadel: Firgrove
Filt: Valedale
Svansrosett: Silvergladebyn

Dagens fråga 13/8


Dagens Championat 12/8

Eftersom detta var Daims första championat, så tänkte jag utvärdera dom. :)
 
FGC 16.00
Vi tog oss snabbt upp i ledning, men när vi skulle testa en ny genväg, blev hon rädd för åskan & blixten, och rev ett hinder. Vi fortsatte snabbt iväg men hon snubblade till på en höbal. För att tävla i ett championat där det är storm, och med en ny häst, så tyckte jag det gick bra, och vi slutade på en 4e plats.
FPC 18.00
Även här tog vi oss upp i ledning snabbt, och höll den till slutet. Felfritt, duktiga Daim!
GÅC 20.00
Här tog vi oss också upp i ledning snabbt. Vi höll den en bit in i loppet, och det var en kamp mellan mig och en annan tjej. Jag låg tvåa ett bra tag, sen kom Mandanas och susade förbi mig på långbron. Sedan när vi red den sista genvägen, blev Daim väldigt rädd för något, och hoppade knappt över hindret. Här slutade det på en 4e plats!

Uteritt med Misty

Tog ut Misty på en uteritt innan championaten vid 18.00. Han var väldigt pigg, och kunde knappt stå still medans jag satt upp. När jag väl suttit upp, skrittade vi ut från Vingården i lugn takt. Han frustade nöjt flera gånger. När vi kommit ut från Vingården omgivande murar, så ökade han takten, och skrittade raskt på.
När vi kommit över bron nedanför Vingården fattade jag trav. Han försökte rusa iväg, men jag fick stopp på honom ganska snabbt. När jag återfått kontrollen över min busiga häst, fick jag honom att gå i en fin form, och han sökte sig nedåt hela tiden. Duktiga pållen!
Vi red sedan igenom Silvergladebyn, och ut på en stig till väderkvarnen. Där fattade vi galopp, och han bockade till av glädje av att få galoppera. Vi red upp till väderkvarnen, och in i Hollow Woods. Jag älskar Hollow Woods, det är otroligt mysigt att rida där.
Vi vek sedan in i skogen, där vi hoppade några stockar. Han överhoppade ganska rejält, men kul var det iallafall, och han drog inte något.
Vi red sedan ut på Everwind fälten. Där började han dra, för han förstod att vi skulle galoppera. Så när han behärskat sig, släppte jag på tyglarna, och han flög fram över de somriga fälten. Ögonen tårades av farten, och han sprang snabbare & snabbare. Kan knappt fatta att detta är samma häst som jag köpte för några månader sen. När han kom var han aggressiv och var nästan omöjlig att rida. Nu är han bara... Helt fantastisk.

Kopiera andras idéer

Alla har vi väl varit med om att någon snott din idé? Jo, jag tänkte skriva min åsikt om att ta andras idéer.
 
Man kan självklart inte sätta patent på t.ex. En bloggdesign, men man kan göra det på bilderna, t.ex. I menyn & headern. När man nu suttit länge och kodat en design, så kommer någon och tar ens idé. Det är aldrig roligt, ellerhur? Det är mycket roligare, att folk kommer på något eget.
 
Jag har själv varit med om att folk tagit mina idéer, visst, man kanske ska ta det som en komplimang, men det gör inte jag. Jag blir sårad, för denne personen tar min idé utan att fråga, och tar åt sig all ära för det. Jag har frågat personerna om de tagit "inspiration" och får ett rakt nej, och sedan ett tag efter erkänner de att de tagit min idé. Varför inte bara berätta som det är? Det är inte så att jag blir fly förbannad på er.
 
Jag vet att man inte kan ha något för en själv, men vi bloggare gillar att ha unika designer, unika bloggar. Så det är aldrig kul om någon kommer och gör en nästan exakt likadan design, samt likadana inlägg. Man kan alltid fråga t.ex. "Jag såg att du skrev en åsikt om detta, är det okej om jag gör det också?" Det är inte så svårt. Jag brukar göra det för att vara på den säkra sidan. ;) Du kan även kolla med personen om du får göra något liknande på din design, som denna bloggaren har. Jag tror de flesta uppskattar ifall man frågar först.
 
Men om du nu kommit på idén helt själv, så är det ju helt okej att du gör så som du vill. Då kan inte du rå för ifall någon annan också har gjort något liknande.
 
Jag tycker inte det är helt okej att kopiera andras idéer, men om du frågar först, och de säger ja, så är det okej.

Dagens outfit - Militärgrönt & vitt

 
Hatt: Fiskebyn
Tröja: Valedale
Handskar: Startutrustning
Byxor: Fiskebyn
Skor: Fort Pinta (?)
 
Träns: Firgrove
Sadel: Firgrove
Schabrak: Valedale
Svansrosett: Silvergladebyn

Vit Jorviksadel + Fiskehatt

Köpte nyss den vita Jorviksadeln för 8100 JS och en fiskehat för 11 JS. Värt det, tycker det var jättefint!
 
Håller ju på att beta av min önskelista.. Det går framåt iallafall. ;) När jag började kostade allt 4786 SC eller 319 160 JS och nu kostar det antingen 4209 SC eller 261 270 JS. Så på listan har det dragits av ca 500 SC och 60 000 JS. ;) Köper de billiga sakerna för SC, och de lite dyrare för JS.
 
Känner inte för att lägga ut 90 sc på en jacka t.ex. Så betalar med JS istället, mycket bättre enligt min åsikt, haha. :3
 

Lvl 15!!

Alldeles nyss gick Daim upp i level 15, gud så skönt! :D Har inga hästar att levla nu, så alla är i max lvl. En välförtjänt paus kan jag ta. Har levlat upp sammanlagt 6 hästar till lvl 15, tycker det är ganska duktigt, haha. c':
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund, kanske spela lite Minecraft. Men uppdatering blir det idag, det kan jag lova! ;)
 

Today is the day

Idag blir Daim level 15, gillar min rubrik. ^ Ska levla nu.. Tror jag. När jag ändå håller på med levlingen så kan jag lika gärna stanna till och göra stallsysslor och blåa uppdrag, så slipper jag det sen. :) Efteråt så ska jag rida ut på Misty. Glömde ta hand om honom igår, så han har gul smiley.. Känner mig fett elak haha. :x :S
 
Vi slog förövrigt besöksrekord igår! Lika bra att inte nämna hur mycket det var, eftersom det kan uppfattas som skryt då. Men vi slog det iallafall, och det tackar vi för så mycket! :) Slog det för några dagar sen också, glömde bara bort att berätta det haha. Men nu vet ni. c:
 
Vad ska ni göra idag? :)

BLÄ är det enda ordet

Jag är så sjukt förbannad. Två personer har kopierat Amanda Lightfield's design rakt av. VAD FAN är det för skit? Fattar ni hur arg & ledsen hon är just nu? Hon funderar till och med på att STÄNGA NER bloggen på grund av att folk har kopierat hennes design.
 
Amanda har suttit uppe nätter och kodat, för att bli klar med en design, som hon verkligen är nöjd med. Och vad är tacken för det? Jo, någon kopierar det rakt av. Ni får ursäkta mig, men det är bara så fel som det går. Är det inte roligare att komma på eget, istället för att kopiera rakt av? Jag har själv varit med om att folk kopierat min design rakt av, och jag fick de tillslut att erkänna att de gjort det.
 
Ni kan få läsa hennes version av inlägget HÄÄÄR. Jag har inte så mycket mer att säga, än att jag är så sjukt förbannad. Amanda är en av mina bästa & närmsta vänner, och muckar ni med henne, muckar ni med mig.

Visste ni att...

Tack till pluttesyrran Lisa, för att jag fick låna hennes pålle.
 
...Daim har fått ett föl, för ca 1 år sedan? Jag har faktiskt inte berättat det för någon av mina vänner, och inte heller bloggen. Detta är då Daim.
 
Och detta är hennes avkomma.
Denne ståtlige hingsten ovan är Daims avkomma. De kanske inte är så lika i utseende, men de är lika i sättet. Han heter Darkspot, och är en 1 årig kille. Han är lika pigg som sin mamma, och är hur go & snäll som helst. Finns inte så mycket mer att berätta tror jag. Idag var han på besök här på Vingården, och jag kunde inte låta bli att ta ner honom till paddocken, låta honom springa av sig & fota honom. Det var då jag kom på att jag skulle berätta detta för er. Så nu vet ni om att Daim faktiskt har fått ett föl.

Imorgon smäller det

Efter att ha gjort alla blåa uppdrag, stallsysslor & tävlingar - Så är jag ännu en gång klar!! Jag, Sal & Manda körde tillsammans fram till Vingården, där jag sedan gjorde resten själv då de skulle tävla FPC. Det är ca 1000 XP kvar till lvl 15 med Daim, och det är väldigt skönt, att få ta en paus från levlandet.
 

Tillbaka i Water Roses

Har gått med i Water Roses nu igen, saknade Manda, Sally, Kate & alla andra där. Ska bli kul att få vara med igen, och skönt att klubben inte är så aktiv. c':
 

Daim går i piaff

Mitt tappra försök att redigera piaff.. Bakbenet blev inte så bra, MEN man lär sig av sina misstag. ;) Vad tycker ni? :)
 

Hiss/Diss - Hästarna på Marleys bondgård

Observera att detta är vad jag tycker, så det uppskattas ifall ni inte tar illa upp! :) Detta var även ett önskemål från en läsare med hiss/diss inlägg, så nu kommer ni få se det på bloggen.

De två hästarna som jag dissar ovan, gillar jag inte alls.. Tycker inte om färgen på dom, och det är inga hästar jag skulle kunna köpa. Hästen i mitten däremot tycker jag är väldigt söt, dock är den vanlig.
Tycker appaloosorna är supersöta! Älskar den metalliska färgen på appaloosan till vänster. Appaloosan till höger är väldigt charmig med sina prickar, och är hur gullig som helst. Båda två är verkligen superfina i längsta manen.
Hissar alla 4 Paint hästarna. Tycker de gjort ett väldigt bra jobb med dom, och de ser underbara ut. Älskar deras färger, och tycker alla är väldigt söta, speciellt den första. ;)

Dagens fråga 11/8

Jag vet inte om jag har något direkt favoritplagg, men jag älskar mina svarta lifetime stövlar.. De är så användbara, haha!

Dagens Championat 10/8

MLC 20.00
 

Snöträns VS Vingårdstyglar

Jag tycker tränset till höger, det utan textur - Är otroligt fult. Det ser så fake ut och jag gillar det verkligen inte. Tränset till vänster med textur, även kallat snötränset, tycker jag är mycket, mycket finare, och det är något jag använder ofta. Vet inte varför jag köpte det utan textur, men troligtvis för att jag inte visste att snötränset fanns. Och om jag inte är helt ute & cyklar, så är även snötränset billigare. Det borde vara tvärtom - Tycker jag, men det är som det är. Kom ihåg, att dessa är mina åsikter och ingen annans! :)
 
Vad tycker ni om dessa två tränsen? :)

Kom nyss hem

Kom nyss hem, därav den dåliga uppdateringen. c: Ska försöka fixa några inlägg så snart som möjligt! :D
 
Arkivbild.
 

Kort uteritt med Dakke

Red en kort liten uteritt med Dakke runt Marleys. Han skötte sig superbra & var jätteduktig. Han skrittade glatt på i början, med högburet huvud. Vi började trava efter en stund och jag kände hur pigg han var.. Så när vi galopperat en stund lite lugnt, så blev det full galopp över fältet bakom Marleys paddock. Han bara flög fram. Det var sjukt kul, haha!
 

Dagens outfit - Blått & vitt i repris

 
Hjälm: Firgrove
Tröja: Fiskebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Fiskebyn
 
Träns: Firgrove
Sadel: Marleys bondgård
Schabrak: Firgrove
Svansrosett: Silvergladebyn

2 dagar kvar

Efter att ha gjort alla dagliga - Tävlingar, uppdrag & stallsysslor, så är jag äntligen klar. Det är vad jag sysslat med sen jag loggade in i förmiddags. Älskar känslan när man är klar. Då kan man göra lite vad man vill. Bara 2 dagar kvar att levla nu. Sen är Daim lvl 15. Ska bli väldigt roligt att börja tävla championat med henne, haha. 
 
Ska annars rida ut på Dakke idag. Var ett tag sen sedan jag red honom.
 
Kom å tänka på, att man får uruselt betalt vid observatoriumets uppdrag. Man får 90 i rykte och 5 JS för de flesta uppdragen.. Är nästan inte värt att göra dom. Men jag tycker om att göra klart saker, haha. :$
 
Bjuder på en fin liten bild som jag tog nästan alldeles nyss. c:
 

Länka i global

Några stycken har tagit upp ämnet om att länka sin blogg i global, och jag tänkte skriva min åsikt om det.

Jag tycker det är okej att länka i global, men isåfall MAX 2 gånger i timmen. Det räcker, alltså 1 gång i halvtimmen. Då blir det ingen spam. Men om du skulle länka kanske 10 gånger i timmen, då blir det faktiskt lite jobbigt. Jag tycker även att det är okej att skriva "Bra uppdatering", "Välgjord design", OM det är sant. Ibland går man in, och så stämmer ingenting. Det kanske är ett inlägg per dag eller inga alls, och du kallar det för bra uppdatering?
 
Det finns även folk som skriver "Dålig uppdatering", "Ful design" & liknande, när det inte är sant. Klart folk går in för att kolla då - Ett sätt att få mer läsare, genom att höja statistiken. Det tycker jag är fel. Istället för att skriva det, så skriv bara bloggadressen. Det finns spelare som kollar ändå.
 
Så jag tycker det är okej att länka i global med jämna mellanrum & skriva t.ex. "Bra uppdatering" efter om det är sant. Jag tycker inte det är okej att spamma din blogg i global, och skriva saker som inte är sant, eller skriva t.ex. "Ful design". c:
 
Vad tycker ni? :)

Redigerade bilder från kvällen & idag

Redigerade dessa bilder igår kväll, och den sista blev jag klar med idag. Är ganska nöjd med dom. Att redigera bilder kanske inte är min starka sida, men det är hur kul som helst, haha. c: Vad tycker ni om dom? :)
 

Dagens Championat 9/8

MLC 18.00
 
10a.. Glömde fota, blev inte så glad över att min dator hackade & fick farligt fall. :$
 
GÅC 20.00
 

Farväl ED!!

Till er som var med i ED, som läser detta. Det var inte ert fel att jag upplöste, det var på grund av mig själv som jag upplöste. Jag insåg, att jag ALDRIG kommer ha tid att driva en egen klubb i höst, så det var lika bra att ta bort den direkt.. Jag börjar 8an, och får det tufft, jag vill satsa på mina betyg. Jag har 2 hästar IRL som måste skötas om & ridas nästan varje dag. Och den tiden jag får över till SSO, vill jag tillbringa tid på annat. Så förlåt, jag älskar er! ♥
 

Låna ut sitt konto till andra?

Jag lånar nästan ALDRIG ut mitt konto på SSO till någon. De enda som fått logga in på mitt konto, är Amanda & Siri. Varför? Jo, jag litar på dom. Jag låter inte vem som helst logga in. Det är endast mina närmsta vänner som kanske får. Dock har inte så många frågat, och därav har det inte blivit av. Fast innan jag låter dom logga in, byter jag lösenord. c:
 
SSO vill inte att man ger ut sitt lösenord, och det förstår jag. För man kan bli hackad. När jag lånat ut kontot till Amanda & Siri, har jag haft koll på dom. Även fast jag inte skulle kunna göra så mycket, om de nu fick för sig att byta lösenord. (Vilket de aldrig skulle göra.) Dock kan man inte riktigt bli hackad om de inte har e-mailen. c:
 
Man ska vara väldigt försiktig med vem man ger ut det till.. För man kan faktiskt aldrig vara säker, även fast det kanske är ens IRL vänner. Och det är DITT ansvar ifall det händer något med det. SSO kan inget göra, så du får skylla dig själv! :D
 
Lånar ni ut ert konto till folk? Jag lånar ut det till mina närmsta vänner, om jag får logga in på deras. ;)

1 level kvar!

Idag blev Daim lvl 14! Så skönt att jag bara har en level kvar. Alltså 3 dagar kvar att levla. *Pustar ut* I slutet fick jag även sällskap av Juli också, haha. :D Har lite fler inlägg på g, bl.a. Ett åsiktsinlägg. 8D Åh, ahahah, tycker det är så roligt att skriva!! Aja, klar med alla blåa, förutom stallsysslor då. ;)
 

Vad vill ni läsa mer om på bloggen?


Dagens outfit - Rött & svart

 
Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Firgrove
Ridhandskar: Marleys bondgård
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Fiskebyn (?)
Svansrosett: Fort Pinta

Dagens fråga 9/8

Om man inte får välja sin starthäst.. Så är den finaste i spelet just nu, friesern. *-*

Sent dressyrpass med Daim

Igår kväll kände jag för att rida Daim lite. Så vi skrittade ner till Vingårdspaddocken, och skrittade runt. När vi värmt upp ordentligt i skritt, trav & galopp, började jag arbeta henne mycket. Hon sökte sig nedåt hela tiden, och höjde stegen väldigt bra. Ett nytt "projekt" är att lära henne spansk skritt, eftersom de andra redan kan det. Hon är otroligt lättlärd, så jag tänkte att det ska nog inte vara några problem. Jag höll på i säkert 20 minuter, innan jag tillslut lyckades.. Hon hade inte en sådär superbra form, men hon gick i spansk skritt!
 
Hon fick väldigt mycket beröm, & hon frustade nöjt! Vi fortsatte sedan att arbeta med galoppen. Tror aldrig jag sett henne gå så fint innan. Hon lyfte benen högt, krökte på nacken & hade underbara luftiga språng. Dressyrtävling snart kanske? ;)
Sist jobbade vi med traven. Hon lyfte inte på benen så mycket som jag ville.. Såhär såg det ut.
Red sedan en massa volter & ridvägar, arbetade ner henne i en sjukt fin form, och tillslut.. Lyfte hon på benen.
Efter det var vi klara, är otroligt nöjd med passet! Kanske kan rida lektion med henne någon gång, för någon duktig dressyrlärare? :D (Ja jag vet att travbilderna är samma förutom på benet, orkade bara inte göra två helt olika.)

Storshopping

Tidigare ikväll så var jag & Frida (Gå in på hennes blogg, hihi!!) å storshoppade.. Eller ja, jag köpte mest av oss, om man säger så, haha. Gick på ca 300 sc, satte 297 som gräns. ;) Här nedan ser ni vad jag köpte! :) Är väldigt nöjd med köpen, och kommer absolut få användning av grejerna i framtiden. ;)
 

Dagens Championat 8/8

VDC 17.00
 
 
MLC 20.00
 

Hagbus

Sent igår kväll, pratade jag lite med Juli. Vi funderade på att släppa ihop hennes Snowkiss och min Diamondpearl, i samma hage, så att de ska kunna gå tillsammans i framtiden. Vi ledde ner dom till Vingårdens paddock, och som vi förväntat oss var det ingen som red där så sent!
 
Jag var lite osäker på hur Daim skulle bete sig när vi släppte dom tillsammans, eftersom jag inte haft henne så länge. Jag visste inte riktigt hur hon skulle reagera, då hon fått stå ensam i sin hage ända sedan hon flyttade hit, då hon inte får stå med hingstarna. Kommer troligen släppa henne med Storm sen!
 
När vi väl släppte in dom, så gick de genast fram och nosade på varandra. Hur gulliga som helst! Så fort de nosat klart på varandra, så blev det full fart i hagen, bocksprång & stegringar! Sedan när de sprungit av sig i några minuter, stannade de till och började klia varandra. De har accepterat varandra nu, så de kan gå i hage tillsammans! :)
 
(Översta bilden är redigerad, å jag är väldigt nöjd med den. c:)
 

Kullåknings-VM - Semi final & finalen

Igår var det andra utslagningen & semi final i kullåknings-VM. Hann inte se utslagningen, men i semi finalen var Jenny Snowhill (förra årets vinnare), Molly Bigson (förra årets andrapristagerska), Sabrina Mountainnight och April Nightfall. (Tror jag fick namnen rätt!) I semi finalen skulle två av dessa slås ut, och Jenny & Molly gick vidare till final, åter igen. Vi red till Pro-backen i GÅD, och skulle kolla när dessa två, skulle kämpa om mästartiteln! :D De fick 5 försök. Jen kom långt på sitt första försök, och Molly kunde tyvärr inte slå henne, så Jen blev återigen kullåkningsmästare! :D Stort grattis till er alla! :)
 

Redigeringen av Storm klar

TACK till Juliette Snutte Juli Boo Boo Stardawn, som lärde mig att göra detta! :D Tog ett tag men, det var värt det, och är såå nöjd med bilden, för att vara första försöket! :'3
 

En hint av någon ny hästras?

Igår i uppdateringen, så syntes på andra bilden en vacker skimmel, med svart man & svans. En häst vi aldrig sett tidigare. Min tanke var att detta kanske kan vara andalusiern. Av de hästraser som är kvar, liknar ingen häst förutom andalusiern denna hästen. Så jag undrar, kan det verkligen vara denna vackra hästen, som kommer bli en av andalusierna som kommer till spelet? Om man googlar på "Andalusier" (länk) på bilder, så kommer en bild upp, på en häst som nästan exakt ser ut som den på nyhetssidan. Jag hoppas förövrigt att de kommer en svart andalusier, en gråskimmel, en brunskimmel och denna som syntes på nyhetssidan. Detta kanske är en av våra andalusier, som synts till igår?! :D
 

Snabbredigering

Nu när jag lärt mig att redigera, så kan jag inte sluta.. Bilden jag redigerade igår, kommer upp vid 15.00 idag! Denna bilden nedan på mig & Daim, slängde jag ihop på ca 5-10 minuter. :D Kanske inte världens bästa redigering, men, men. ;) Det enda jag gjort är att flytta benet uppåt, ser väl ganska fake ut på ett ställe.. Men ah. :D
 

Dagens fråga 8/8

Jag är en "spara"! :D

Har ni träffat min nya kompis?

... :)
 

Transport från Silverglade till GÅD

Hur bra vore det inte med transport från Silverglade till GÅD? Då hade man sluppit springa hela vägen.. Uh. Eller iallafall att vi fick en transport vid ridhuset, då hade det varit lite närmre. Även fast jag bor på Vingården, så tycker jag det är lite långt att rida, JA, jag är lat, okej. Troligaste anledningen till att man inte kan åka från Silverglade till GÅD med transport, är väl att man måste ha gjort ett uppdrag för att komma in i GÅD. Men om bara vi som gjort uppdragen kunde åka, hade det ju funkat?
 
Tycker ni man borde kunna åka transport från Silverglade till GÅD?!
 

Hästtränaren

I dagens uppdatering kom en hästtränare till Jorvik.. Hon tar ju inte lite betalt, levlar gärna mina hästar själv!
 
Priserna är:
Level 1 till level 2: 25 SC
Level 2 till level 3: 50 SC
Level 3 till level 4: 75 SC
Level 4 till level 5: 100 SC
Level 5 till level 6: 125 SC
Level 6 till level 7: 150 SC
Level 7 till level 8: 175 SC
Level 8 till level 9: 200 SC
Level 9 till level 10: 225 SC
Level 10 till level 11: 250 SC
Level 11 till level 12: 275 SC
Level 12 till level 13: 300 SC
Level 13 till level 14: 325 SC
Level 14 till level 15: 350 SC
 
Kostar alltså ca 2600 SC att levla upp.. Inte värt det enligt min åsikt! :)
 
EDIT: Lista ovan lånad från http://aliciastarstable.blogg.se/ ! :)
 

De nya western setet

Såhär ser det nya western setet ut från uppdateringen idag. Tycker det är fint, men dyrt! De skulle även varit ett westernträns, och inte ett engelskt träns. ^^
 

Inga inlägg i eftermiddag!

Ska tydligen till stallet i eftermiddag, och har inte förberett några tidsinställda, kanske något. Men ni kan få se en WIP av bilden jag håller på att redigera! :)
 

En hästtränare har kommit till Jorvik! v32

Hejsan allihopa!
- Du kan nu köpa levels till din häst istället för att göra alla dagliga races själv!

Hästtränare:
- Du kan ny anlita en hästtränare som levlar upp din häst! Rid till Fort Pinta och prata med hästtränaren! Du kan endast levla upp hästen en level åt gången.
 
Levla upp din häst!

Ny utrustning:
- Ett nytt snyggt Cowboy-set till din häst finns nu i Fort Pinta!
 
Snygg Cowboy-utrustning!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Har vart & kikat in hästtränaren och western setet, kostar väldigt mycket att låta henne träna hästen, så jag tänker levla själv! Western setet är fett snyggt iallafall. Inte så stor uppdatering, men kanske större nästa vecka?

Fler paddockar i SSO?

Hur grymt vore det inte med en mysig bergspaddock uppe i Firgrove, eller en härlig strandpaddock nere i Fort Pinta?
 
Jag vill att de kommer fler paddockar till SSO. De ställen, där jag vill ha paddockar är Firgrove, Fort Pinta & Moorland. Jag vet dock inte var det skulle få plats. I Firgrove tänker jag mig en mysig bergspaddock, i Fort Pinta en strandpaddock och i Moorland en "normal" paddock. Med strandpaddock, så menar jag att det hade varit härligt med en paddock, nere vid floden, och med sand som underlag.. Hur underbart vore inte det?!
 
I Moorland finns det i o försäg en paddock, men det är bara massa tunnor och sådant i vägen. Därför tycker jag att det borde finnas en paddock, utan en massa saker i. Om det nu fanns en paddock i Firgrove, Fort Pinta & Moorland, hade jag faktiskt kunnat tänka mig att bo där. Jag tror fler hade gillat att det fanns paddockar på dessa ställen. Mer möjligheter & fler ställen att träna sina hästar på! Det hade även kunnat finnas lite hinder kanske?
 
Vad tycker ni, om att det borde komma fler paddockar till SSO?
 

Dagens outfit - Svart & brungul

 
Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Fiskebyn
Ridhandskar: Marleys bondgård
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Fiskebyn
Svansrosett: Fort Pinta
 

Dagens fråga 7/8

Jag använder GIMP 2.8. Och paint för att beskära bilder. ;)

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v32

Vad tror du händer?
Jag själv gissar på ny utrustning, någon ny hästras, och kanske ett release datum, på ett ungefär, då Södra Jorvik öppnar.
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas än på andalusiern & lipizzanern, kommer bli överlycklig ifall de kommer! Jag hoppas på ett release datum, då Södra Jorvik kommer öppnas.

Lyxig höstjacka & gul proffsfilt!

I ett annat inlägg sa jag ju att jag köpt den lyxiga höstjackan från GÅD. Köpte ett matchande schabrak till - Den gula proffsfilten. Gjorde sedan en outfit, (sett den tidigare på Jenny Snowhill's blogg, så cred till henne! :D) Tyckte den var så otroligt fin när jag först såg den, så jag gjorde en själv! :) Kommer visa outfiten imorgon! :D
 

Dagens Championat 6/8

GÅC 18.00
 
 
FPC 20.00
 
 

Levling, sysslor & uppdrag

Nu i eftermiddag har Manda & jag levlat runt hela Jorvik, gjort alla stallsysslor och alla uppdrag. Känner mig stolt haha! Fick max JS idag också, och kunde köpa en jacka i GÅD för 9600 JS, som jag suktat efter, mer i ett annat inlägg! :) Blev även populär med fiskeklubben idag, nästa mål är att bli beundrad! :) Stör mig dock otroligt mycket på, att Daim har 7 XP till nästa level..
 

Kullåknings-VM

Idag var första dagen på kullåknings-VM. Jag kom dit för att kolla på & fota, men de behövde lite inhoppare, å Manda tvingade mig att köra. Fast jag ångrar det inte, för det var superkul! Fick möta Manda, kom längre än henne på mitt andra försök, men hon vann över mig, med sina sista försök. Aja, gj Mandiiis. :D Manda fick då möta Molly Bigson i semi semifinalen. Förra årets andrapristagerska. Manda kom ganska långt, men Molly klådde henne. Det var allt, sen drog jag till GÅC. LYCKA TILL ALLA SOM GICK VIDARE SOM LÄSER DETTA. :)
 

Redigerat lite

Redigerade en bild medans jag väntade på att servern skulle öppna igen. Inget avancerat, men vad tycks? :3
 

Levlingsrundan avbruten brutalt

Jag höll på att levla med Manda, men sedan tappade spelservern kontakten för henne, konstigt. Jag är kvar i spelet, och hon kan inte logga in nu, för att det är nåt fel. Aja, vi får fortsätta så fort hon kommer tillbaka! Vi har hunnit med Steves, ML, FP, FG, VD, väderkvarnen och kaninerna. Eller ja, jag har iallafall hunnit med kaninera. Hon skulle acceptera det loppet, men spelet tappade kontakten då, ahahah. Stackars dig Mandiiis. ;)
 
Och nu när jag håller på att skriva detta, så blev jag alldeles nyss utkickad.. :( Karma, för jag sa det där ovan säkert.. Lol.
 

Dressyr med Storm

Igår kväll red jag & Juli ner till Vingårdspaddocken för att rida ett dressyrpass. Jag har ingen aning om hur det gick för henne, men jag gissar på att det gick bra. Du trillade inte av va, Juli? ;) Annars började jag värma upp honom i skritt. Han traskade raskt på i en bra takt, och hittade formen ganska direkt. Efter några varv började jag lägga in lite volter, för att mjuka upp honom. Jag ställde honom även både inåt & utåt.
 
Fattade sedan trav. Arbetade honom mycket på de stora ändvolterna, ställde honom mycket inåt, och han sökte sig ner till en bra form - igen. Han är trots allt 21 år, så jag tar det lite försiktigt, jag måste ju spara på min fina, fina ponny!
Bytte sedan varv. Han var lite stel i detta varvet, men genom att ställa honom mycket, och göra lite volter så blev han tillslut så mjuk som jag vill ha honom.
Fattade sedan galopp. Han var väldigt pigg, så jag fick hålla in honom lite. Arbetade honom på volter här också, han gick väldigt fint till slut
Travade å skrittade sedan av på lång tygel. Han var superduktig, och jag är väldigt nöjd med passet!

Dagens fråga 6/8

Haft denna förut, men letar ständigt efter nya bloggar att läsa! :D Då undrar jag vad just DIN SSO blogg heter!

Dressyrsadlar?

Vem har egentligen sagt, att sadlarna med lågt bakvalv på SSO är dressyrsadlar? Om ni inte tänkt på det, så har dressyrsadlar IRL väldigt högt bakvalv, och jag trodde SSO skulle vara på realistiskt som möjligt. Men sedan kommer folk å säger att sadlarna med lågt bakvalv, är dressyrsadlar. Jag fattar inte. Vem har berättat det för er? Jag skulle snarare säga att sadlarna med högt bakvalv, är dressyrsadlar, eller iallafall en allround sadel. De med lågt bakvalv ser ut som sadlarna som en shetlandsponny använder...
 
Jag undrar än varför nästan alla i SSO tror detta. När folk säger att de är dressyrsadlar, tvekar jag och har lust å säga att dressyrsadlar faktiskt har höga bakvalv. Dressyrsadlarna har detta höga bakvalv, för att man ska sitta bra, och inte glida runt. Jag kom på detta igår, och tänkte blogga om det.
 
Varför tror alla att detta är dressyrsadlar? Jag tycker det ser ut som en shetlandsponnysadel. Alla andra sadlar med högt bakvalv, är snarare en dressyrsadel.
 
Vilket alternativ av dessa nedan, tycker ni är en dressyrsadel? 1 eller 2? Kommentera!
 
EDIT: Tycker förövrigt inte att någon liknar en dressyrsadel. Den första ser ut som en shettis sadel, och den andra ser ut som en allround, men om jag måste välja, blir det alternativ 2, som är mest lik. :3
 
Detta är vad folk tror är en dressyrsadel.
 
 
Detta är vad jag tror & tycker är en dressyrsadel.
 

Tävlat & klart!!

Nu har jag levlat klart Daim för dagen.. Hon är ungefär halvvägs till lvl 13. Alltså 2½ level kvar ! :D Som sagt, lär bli väldigt skönt att ta en paus från levlandet sen.. Om det inte dyker upp någon häst jag vill ha såklart. ;)
 

Dagens Championat 8/5

FGC 16.00
 
 
FPC 18.00
 

Blickar ut mot Södra Jorvik

Jag stod förut, på bron vid Nilmers högland, och blickade ut mot Södra Jorvik. Det är så otroligt vackert, och jag längtar sjukt mycket tills de öppnar! Jag undrar hur de ser ut överallt, jag har stora förväntningar på Jorvikstallet. Jag hoppas verkligen de ser ut så som i SSL och SS. Sedan Hillcrest.. Eftersom det är förstört, så kanske det är hus som rasat eller rivits ner? Man undrar ju. Det "nya" Hillcrest, ligger bland en massa småöar, verkade det som, när de råkade sätta ut namnen på kartan.
 
Jag tar självklart med mig Storm, att utforska södra Jorvik. Och sedan tar jag våran egna favoritoutfit, som bara han får använda, den är så blå och fin!
 
Jag funderar även på ifall vi får uppdrag, vilket vi troligtvis får. Hoppas man får laga bron eller något. Eller att de säger att bron är lagad, och så ska man ner till Jorvikstallet med något ärende. Vad det än är, så lär det bli fett awesome!
 

ED's första aktivitet

Idag har jag hållit i ED's första aktivitet. Det gick bra, förutom att två personer bråkade, och jag var tvungen att avlägsna dom från klubben. Jag och Myra, introducerade oss själva, (SORRI JAG GLÖMDE DIG SIRI.), och sedan fick Rose & Layla som kom, berätta om sig själva! Tyckte det var kul. :D Vi slösade en massa korv på grillningen hahah. :(
 
MIN TWINNIE ROSE. :)

Att sätta copyright på en outfit

En läsare ville att jag skulle skriva min åsikt, om att sätta copyright på en outfit, och om vad jag tycker om att man måste fråga innan man får "låna någons" outfit.
 
Jag tycker det är PATETISKT att man skriver på sin blogg, t.ex. "Jag vill att du frågar mig innan du lånar min outfit". Det är inte ens din outfit. SSO har ett begränsat antal kläder, tror du verkligen att det bara är du som har den outfiten? Det finns över 90 000 spelare, du kan INTE vara unik med outfits.
 
Om du nu ser någon med samma outfit som dig, so what? Du behöver inte gå fram och säga att den är din, eller bli arg inombords för att någon "tagit" "din" outfit. Denne personen kanske inte ens visste att du hade den... :) Du kan inte sätta copyright på en outfit, det är inte ens du som äger kläderna, det är inte du som äger spelet, det är inte du som gjort kläderna eller spelet heller för den delen. Det är SSO som har copyright på alla kläder å allt sådant, inte du. :)
 
Det är som att jag skulle komma fram och säga såhär till dig IRL. "Jag har en sån där tröja, du får inte använda den!" Hur tycker ni det låter egentligen?
 
Vad tycker ni om att sätta copyright på outfits, och säga till folk att de inte får använda dom?

Dagens fråga 8/5

Jag spelar bl.a. Minecraft, RuneScape, Left 4 Dead 2 & Team Fortress 2. ;)

Vet ni vad jag...

...Just insåg? Medans jag satt och kollade i min meny på bloggen, så ser jag att alla mina hästar har den längsta manen som finns att köpa. (Förutom Dakke då hehe.) Alltså lol, duktigt av mig.
 

3 levels to gooo!

Idag blev lilla Daim lvl 12. Alltså bara 3 levlar kvar. Hon har ca 19 000 XP, så 14 000 kvar.. *Glädjetjut* ...NOT. Haha nejmen, är glad att jag nästan är klar. Det kan väl inte vara mer än max 1½ vecka kvar? Snart så slipper jag levla igen, ihihi. *-*
 

Autografer på SSO

Detta inlägg är inte riktat mot någon.

Nu slutar jag ge autografer, så om ni frågar, kommer jag säga nej. Anledning?
 
...Jo för det första.. :) Det tar upp onödig plats på bloggen. Jag vill faktiskt inte tillägna ett helt inlägg, åt en bild där jag bara skrivit mitt namn.
 
FÖR DET ANDRA. Detta är ett SPEL. Ger man ut autografer på ett spel? Alltså, det är sjuukt att ge ut autografer på ett spel, hallå vi är inte värsta kändisar. Jag har ALDRIG stött på ett spel, där man ger ut autografer. Aldrig. Det är bara konstigt, enligt min åsikt.
 
EDIT: För det tredje. Det känns som folk bara vill synas på min blogg, för att det är "coolt" också..
 
Jag säger inte att ni som frågar om autografer är konstiga/knäppa, men det jag menar, är att det är sjukt att ens ge ut autografer på ett SPEL. NEJ, jag kallar ingen för konstig, bara så ni vet.
 
Detta inlägget lär ju bara gå överstyr, såå jag avslutar det HÄR.

Till Camilla Bluebear!


Hemmaaa

Nyss kommit hem från en 2 timmars uteritt, snacka om trött... Speciellt när det är asvarmt ute. :$ Några bilder, dock efter uteritten, hade inte med mobilen ut. 8D Och, rör inte bilderna.. Då blir jag inte glad. :))
 
Mr Alvöra ♥♥♥
 
Góla som aldrig, aldrig, aldrig kan låta bli att klia sig. ♥
OCH MIN BÄSTA VÄN. ♥♥♥

I stallet

När du läser detta är jag i stallet, allt ni läst på bloggen idag, tidsinställde jag inatt.. Förutom detta. ^^ Detta är det sista, och ni får klara er till kanske 6, halv 7 ikväll! :) Bjuder på en söt bild på fina Góla. ♥
 

Hästraser

Jag är väldigt spänd över de sista hästraserna.. Jag väntar fortfarande spänt på speciellt andalusiern och lipizzanern. De hästraser som är kvar, är INTE överstrukna.
 
 • Danish Warmblood (första veckan)
 • English Thoroughbred (första veckan)
 • DutchWarmblood (första veckan)
 • Morgan (första veckan)
 • Westphalian
 • Andalusian
 • Dutch Warmblood
 • American Paint Horse - Tobiano
 • Morab
 • Oldenburg
 • Selle Francais
 • American Paint Horse - Overo
 • Appaloosa
 • Lipizzaner
 • Akhal-Teke
Alltså är den westfaliska (tror jag det heter?) hästen, andalusiern, lipizzanern och Selle Francais hästarna kvar. Anledningen till att jag inte säger "Dutch Warmblood", är för att det betyder holländskt varmblod, och det har vi ju redan i spelet haha. Friesern var inte med här, utan de kom som en överraskning för oss, som jag gillar väldigt mycket. ^^ Sedan har det ryktats om arabiska fullblod, jag hoppas verkligen de kommer. Då hoppas jag de har ett litet ädelt huvud, med stora ögon, och att deras svans har hög svansföring. Man ska verkligen se att det är en arab.
 
De finns två hästraser till jag har förväntningar över, och det är andalusiern och lipizzanern. Jag tror inte att lipizzanern får något speciellt utseende, men jag hoppas det kommer en skimmel, en brun & en svart. Jag tror däremot att andalusiern kommer vara speciellare än andra hästar, som friesern. Dessa två hästraser är otroligt vackra, och två av mina favoriter! Jag har mina förväntningar, och om de nu är fina, och det finns en lipizzaner skimmel & en gråskimmel andalusier, så har jag deras namn. Två hingstar - Snowshadow och Silversong.
 
Jag visste inte att det fanns någon hästras som hette "Westfalisk häst", jag hade absolut ingen aning. Sökt upp det, men minns inte riktigt hur den nu såg ut.. Har annars hört att Selle Francais hästen är en bra hopphäst, och att det finns folk som väntar på denna!
 
Har ni era förväntningar till de hästraser som är på gång? :)
 
Och så en bild för att inlägget inte ska bli bara text..
 

Blåa uppdrag

Varje dag, nästan exakt varje dag gör jag blåa uppdrag.. Jag gör de för att tjäna JS & rykte, dock kan jag bara bygga rykte med fiskeklubben, då jag är beundrad med alla andra fraktioner. Förutom Solens Cirkel såklart.. Jag tycker om att de finns blåa uppdrag, även fast de är samma uppdrag varje vecka hela tiden. Den tråkigaste dagen är söndag, för då finns det typ 5 uppdrag. Man tjänar inte så mycket på dom heller. ^^ Den bästa dagen är helt klart fredag, man tjänar så sjukt mycket då! Även fast det kanske inte är så kul att göra dom, så gör jag dom. Det känns som ett "måste" nu, för mig haha.
 
Gör ni blåa uppdrag varje dag?
 

Dagens fråga 4/8

Ska även börja svara på mina egna frågor här under. ^^ Jag har 2 hästar IRL, de heter Góla & Ljúfur. :3

Dagens Championat 3/8

VDC 13.00
 
 
FPC 16.00
 
 
MLC 20.00
 

Benlindor på frieser - Ja eller nej?

Jag tänkte berätta för er vad jag tycker om att ha benlindor på sin frieser. Hovskägget är väldigt bra gjort, dock fel färg, men allt kan inte vara perfekt. Jag älskar att rida UTAN benlindor, för enligt min åsikt & smak, så är det väldigt mycket finare.
 
Frieserhästen passar i vissa benlindor, ex vit, röd & blå. (Kolla på bilderna nedan.) Dock passar den inte i svarta.. Dom ser gråa ut på friesern, och det är så otroligt fult. Uä.
 
Jag har faktiskt nästan aldrig benlindor på min frieser längre, jag tycker om att visa upp hans vackra ben haha. Ibland ser min Dakke ut som en jättebebis i benlindor också, ahaha. Fett sött egentligen, kallar honom för jättebebis då. :')
 
Här nedan ser ni exempel på vad jag tycker är snyggt och vad jag inte gillar! :D Och kom ihåg att detta är min åsikt, ni kanske tycker det är superfint med svarta benlindor på friesern t.ex. ;)
 
SER BRA UT
 
 
SER MINDRE BRA UT
 

Bilder från stallet & uteritten idag

Tänkte visa er lite bilder från stallet och uteritten idag! :D Jag red ut på Góla & Lisa red ut på Ljúfur. :3
 
Vad tycker ni om att jag visar IRL bilder förresten? KOMMENTERA. :D
 
EDIT: Jag har börjat kalla Ljúfur för hobbit eller alvöra.. :) (Han har små böjar på hans öron, så de ser ut som alvöron!!)
 
Där är Lisa å Ljúfur.. Snyggt ekipage va? ;) Notera Gólas öron!!
Vi stötte på några shettisar på vägen!! Älskar när de är framme vid grinden! *-*
 
Nu kommer Lisa hata mig men.. Ljúfur sket nästan på Lisa. ;))

Hopptävling med Daim

Idag var ju jag och Daim på hopptävling. Tävlingen var i centrala Jorvik, för en gångs skull.. Jag fixade iordning henne i stallet innan, och lastade sedan.
 
 
LA klassen var på Marleys bondgård. Hon var riktigt spänd när vi värmde upp på ett fält bakom banan. Hon bockade ett flertal gånger, och när vi kom in till banan var det som att sitta på en annan häst.. Och då menar jag, hon var helt vild. Vi rev flera hinder, för att hon galopperade alldeles för snabbt, vi var nära att gå omkull i en sväng.. Gick inget bra alls där.
MSV B klassen var i ridhuset. Hon var exakt likadan på uppvärmningen här också.. Svårt att hålla henne. När vi kom in på banan blev hon hysterisk igen. Vi gick faktiskt omkull i slutet innan sista hindret, men hon vägrade ut sig där. Dock fick ingen några bilder på det men.. Vi både klarade oss oskadda iallafall!
Är annars ganska nöjd, det var trots allt vår första tävling. Och nu vet jag hur hon är under tävlingar iallafall! :)

Rutigt får

Visste ni att jag älskar att göra uppdraget, då man ska klippa fåren, och ge ullen till killen i SGB? Det bästa med uppdraget är helt klart att fåret blir någon annan färg när man klipper det, men det försvinner sedan. Det funkar bara på första fåret också. Denna veckan blev det ett svartrutigt får, gud så sött! *-*
 

Bildbomb #2

Denna bildbomben.. Tillägnas Mandanas Ostpaj!! Åh juste, försök hålla händerna i styr, nästa gång vi dansar Manda... :)
 

Barbackaritt med Myra

Igår kväll drog jag med mig Myra på en barbacka ritt. Haha, nejmen, jag frågade henne å hon ville med. ;) Vi skrittade ut från Vingården, och följde vägen ner, över träbron. Daim, som jag tog med mig, som skulle få bada för första gången i Törne, skrittade raskt på, med huvudet högburet, och öronen spetsade framåt. Jag kände hur pigg mitt lilla sto var, och var beredd ifall hon skulle få för sig att göra något, lite mindre smart. ;) (Som att skena.)
 
När vi kommit över bron, och ut på vägen mot Silvergladebyn, fattade vi trav. Hon rusade iväg lite i början, men jag fick snabbt kontrollen över henne igen. Efter ett par steg frustade hon nöjt, och sökte sig nedåt.
Vi skrittade igenom Silvergladebyn, Daim blev väldigt nervös för allt nytt.. Människor, alla olika ljud. Jag höll igen henne så gott hon kunde, så vi skrittade hyffsat lugnt igenom byn. När vi ridit förbi Steves gård svängde vi in på en väg åt höger, emellan två fält. Där fattade vi kort galopp. Vi red sedan in på ett fält åt vänster.
Vi kom ut på vägen till Fort Pinta. Vi red ner för en brant backe, ner till stranden. Där fattade vi galopp, och där blev det även lite glädjeskutt från Daim. ;)
Jag lät henne ta sin tid att gå ner i vattnet, men hon tvekade inte en sekund och gick sedan ner.
Sedan travade vi runt lite, och så stegrade hon sig.. Fick kasta mig om halsen på henne, var nära på att åka av.
Sedan kom det som jag nästan förväntat mig.. Hon bockade och kastade av mig. Så, hela jag var blöt på hemvägen, mysigt!
Sedan red vi hem, det blev lite trav i början, sedan full galopp! Vi skrittade återigen genom Silvergladebyn, och fortsatte samma väg hem. Tyckte hon var väldigt duktig, för att vara första gången för henne att bada. Det var även första gången jag red barbacka på henne. ;)

Några dagar kvar...

När jag väl orkar, så levlar jag på ungefär en timme. Idag var det en sådan dag, då jag bara körde, och det tog ca 1h. Den känslan när man är klar för dagen.. Haha. Tog inga bilder, och är vid VDC nu, men Daim är halvvägs till lvl 12. Så snart så. Näst, nästa vecka blir hon lvl 15, det är jag ganska säker på. Ska bli skönt att ta en paus från levlandet igen då, om det inte kommer någon hästras jag vill ha, vi får väl se. ;)

65 punkts lista

Lånad från westlake.blogg.se !
 

1. Vilken svordom använder du mest? Fuck tror jag... :)

2. Äger du en iPod? Nää

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.35 tror jag? Den är dock inte igång!

4. Vem hade du senast en KIK-konversation med? Amanda Lightfield.

5. Använder du stövlar oftare än sneakers och seglarskor? Jao

6. Hur många hästar har du? 4 st ;D

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Naa :3

8. Vilken var den senaste filmen du såg? Scream

9. Hur många klubbar har du varit med i? 5-7 st kanske

10. Om du fick 5000 Starcoins, vad är det första du skulle köpa? Badtränset på Vingården.. Lol

11. Har någon någonsin kallat dig lat? JA >:(

12. Har du någonsin vunnit i ett championat? Självklart!!

13. Vilken låt är din favoritlåt? Rascal Flatts - What Hurts The Most

14. Vilken är världens bästa artist just nu? Ingen aning..

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? JA, men det får jag inte säga, srry guys

16. Har du varit gift och i så fall med vem? Nej

17. Vad åt du till middag senast? Tunnbrödsrullar :')

18 Använder du linnen ofta? IRL? Ja.. SSO? Nej ;_;

19. Har du utnyttjat en bugg någon gång? JA FÖRLÅT MIG

20. Vem var den senaste som ringde dig? På mobilen..? Mamma tror jag ^^ annars på skype så vare min lillsyrra!!

21. Vad heter din favoritblogg? Finns väldigt många jag gillar, så tänker inte nämna någon.. :)

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Självklart >.>

23. Vad är din favoritplats på Jorvik? Alla ställen där man kan se ut över Södra Jorvik

24. Vem är den första personen på din vänlista? Sasha Starforce!

25. Har du något konto på en annan server? Yes! Jag har ett på WE servern, Anna Waterborn.

26. Vilka byxor har du på dig just nu? Svartrutiga ridbyxor från Fiskebyn.

27. Är du blyg? Beror på..

28. Har du anmält någon till support någon gång? Nää.. :$

29. Vilket deluxeset tycker du är finast? Firgroves deluxeset *-*

30. Vars är du i spelet just nu? Vingårdens stall..

31. Har du varit klubbägare? Ja, jag har ägt Frost Owls & nu äger jag Enigma Dreamers

32. Läser du för skojs skull? Självklart :'D

33. Pratar du några andra språk? Engelska, och lite tyska

34. Vem brukar du gå till när du är ledsen? Amanda Lightfield, Siri Moonbear, Miranda Moonbell, Juliette Stardawn, Sally Lightbridge typ

35. Vilken färg har din originalhäst/starthäst? MÖRKMÖRKMÖRKBRUN *-*

36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop ftw

37. Vad är ditt favoritlopp? Vingårdsloppet

38. Vem red senast förbi dig i spelet?

39. Vad tycker du om Firgrove? Jag tycker det är lite avlägset.. Från allt annat

40. Vems blogg läste du senast? Lucy Westlakes

41. Vart bor du? Vingården

42. Vad heter din bästa vän? Jag har många, så jag vill inte nämna någon.. Säkert någon som är tvungen att bli ledsen..

43. Vilken av dina hästar är din favorit och varför? Stormwhisper såklart. Min starthäst + han är inspirerad av min första ponny IRL!

44. Vad är din drömuppdatering? SÖDRA JORVIK!!

45. Hur mycket rykte har du med Aideens beskyddare? Beundrad, 6001/6000 ;)

46. Har du en blogg? Yes :D

47. Fiskar du varje dag? Aa

48. Gillar du att flyga? Ibland..

49. Spelar du några andra spel förutom Starstable? Minecraft, lite RuneScape, dock inte ofta..

50. Gillar du din boende-situation? Jao

51. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Typ 7h +

52. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte alltid

53. Vilken är din favoritfrukt? Äpple :]]

54. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15

55. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jag hatar att skriva ord som "Ok" och sådant, är väldigt petig med stavning & grammatik. :)

56 .Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Vet inte.. NÅN PÅ SSO IALLAFALL.

57. Vad var det senaste du skrattade åt? Vet inte, sowwi :C

58. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Vi sjunger en glad sång

59. Tycker du om att krama folk? Beror på vem det är.

60. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? THE HUNGER GAMES, ALLA TRE. ;_;

61. Vem är din knasigaste vän och varför? Emilia Braveheart, för hon är så förvirrad ibland :') <3

62. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Vad? Tror icke det

63. Vad får dig att koppla av? Att spela

64. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Bingokväll ffs! Haha nejmen.. Ingen aning tbh

65. Berätta om någonting du ångrar. Att jag bråkat med kompisar, usch hatar det :(


Vilka bloggar läser jag?

Jo, jag tänkte nämna de bloggar jag läser mest. Jag kollar väldigt många bloggar, men dessa är favoriterna, som jag kikar in på ofta! Jag läser självklart fler bloggar, men jag orkar inte rabbla upp fler haha. :(
 
http://snowgaze.blogg.se/
http://moonbell.blogg.se/
http://moonbear.blogg.se/
http://snowhill.se/
http://emiliabraveheart.blogg.se/
http://monokerus.blogg.se/sso/
http://jstardawn.blogg.se/
http://frostmane.blogg.se/
http://fireruby.blogg.se/
http://sallylightbridge.blogg.se/
http://shortwood.bloggo.nu/
http://alfan.blogg.se/
http://starstablegazer.blogg.se/
http://jorviklife.blogg.se/
http://aliciastarstable.blogg.se/
http://westlake.blogg.se/
 
Jag gillar dessa bloggar, inläggen är väldigt bra & varierade. Tycker om att läsa om allt från himmel till jord, och det är vad dessa bloggar bjuder på! :D Så, keep up the good work!!

Knoppad & klar inför morgondagen

Nu har jag vart och fått Daims man knoppad. De tog 19 sc betalt för att knoppa, inte så farligt! Hade inte orken att göra det själv, då jag vart igång hela dagen haha. Men detta är iallafall resultatet!
 

Till Haley Riverland!


Dagens Championat 2/8

FPC 20.00
 
 
VDC 21.00
 
 
FGC 22.00
 

Håret avklippt, igen..!

I eftermiddags var jag hos frisören i Firgrove. Jag klippte av mitt långa, fina hår, så nu är det kortare än till axlarna. Jag blekte även det platinablont, som jag gör nästan varje gång jag är hos frisören. Jag älskar mitt platinablonda hår, och vill behålla den metalliska färgen. Jag har även snelugg nu, väldigt fint! Är supernöjd med detta.
 

Sadelgjordar

Imorse kom jag att tänka på att ännu en gång, att sadlarna inte har någon sadelgjord. Jag tycker verkligen att de borde ha det, sadeln borde ha åkt av för länge sen. Siri sa imorse, att GM's hade sagt att sadelgjorden kommer åka in i magen på hästen när rör på sig. Men där sadelgjorden sitter, så rör sig hästen ändå ingenting. Så de skulle lika gärna kunna ge sadlarna en sadelgjord. Tyglarna åker faktiskt också in i hästen, om de inte tänkt på det. ;)
 

Fiskeuppdrag snart?

Jag undrar när vi får fiskeuppdrag, om vi ens får det? Om vi nu skulle få det, så hoppas jag verkligen inte att det är sådana uppdrag, som det var med trädgården & observatoriumet. Jag gillade inte det sättet att göra uppdrag på.
 
Men det hade varit kul, om man fick uppdrag, där man fick åka ut på en liten båt med Mr K Trout, och sedan fiskar man med nät där. En bit bort hade man kunnat se Jorvik. Man hade kunnat prata med Mr K Trout sedan när man fiskat klart. Det hade jag tyckt var roligt!
 
Fiskar ni varje dag, och vad har ni för ryktespoäng?
Jag, själv, fiskar varje dag. Jag har 2935 ryktespoäng med fiskeklubben. ;)
 

Alla hästar borde röra på sig

Det är som sagt bara friesrarna som kan röra på huvudet, och kroppen lite. Jag tycker faktiskt SSO borde fixa detta nu. :/ Det har gått nästan 2 månader sedan friesrarna kom, och det är bara dom som kan röra på sig - När de står still. De andra hästarna står bara bredvid, och gör absolut inget. Jo, de rör på svansen lite då & då.
 
Annars älskar jag idén med hur de rör sig. De skakar på huvudet, kröker på nacken och kollar åt olika håll. De krafsar även med framhoven i marken. ;) Alla hästar borde göra så, hade älskat det isåfall!
 
Här är en bild på min frieser Dakke som på denna bilden kollar åt ett håll, och min appaloosa Daim, som gör absolut inget, eftersom hon inte kan... Än. Vi får hoppas! :)
 
Tycker ni att alla hästar borde röra på sig när man inte rider dom?
 

Tävling med Daim i helgen

Vad jag glömt berätta för er, är att jag har anmält mig och Daim till en hopptävling i helgen, på lördag, alltså imorgon. ;) Hon har debuterat och tävlat till MSV B, så vi ska delta i en klass i MSV B, och en klass i LA. Får väl se hur det går. Vi åker på morgonen, och kommer hem på kvällen.
 
Kommer fortfarande blogga, såklart. Men, det ska bli superkul iallafall!
 

Mysig uteritt med Misty

Nu innan lunch passade jag på att rida ut med Misty. Jag fixade iordning honom snabbt, sadlade & tränsade och skrittade sedan ut från Vingårdens omgivande murar. Redan när vi kommit ut på vägen kände jag hur pigg han var. Men det var inte konstigt, jag har ju inte ridit honom ordentligt på ett tag. Jag kortade snabbt tyglarna, och ställde honom åt både hållen lite, för att mjuka upp honom.
 
Innan bron fattade jag trav, han tvekade lite på bron. Han är ju ganska ung, och har inte sett allt här i världen. Men när han väl tagit några steg på bron, fortsatte han glatt över, och vi kunde fortsätta mot Silverglades by.
När vi travat igenom byn, och förbi Steves gård, gav jag honom en galoppskänkel, och möts av ett glatt glädjeskutt. Sedan fortsatte han i en lugn takt, och sökte nedåt med huvudet.
Sedan red vi in på vägen mot sommarstugan, där släppte jag på tyglarna och ökade galoppen lite.
Vi red sedan ner för backen vid sommarhuset, och in i skogen mot Everwindfälten. Misty fick syn på något framför oss, jag kände hur han spände sig. Sedan när några rådjur sprang ut från en buske snett framför oss stegrade han sig några gånger. Jag slängde mig om halsen på honom så jag inte skulle trilla av. Som tur var välte han inte över.
När vi kom ut på Everwindfälten lät jag honom galoppera så fort han ville. Man kan ju säga att, det gick verkligen inte långsamt. ;)
Vi bröt av innan vägen, och fick lov att stanna för att en bulldozer var på väg mot Norra Länken. Misty har skenat iväg från en bulldozer tidigare, och jag kände hur han spände sig, och var redo att fly. Som tur var lugnade han sig så fort den kört förbi, och vi red sedan hem.
Är väldigt nöjd med hur det gick. Duktiga Misty! Ikväll ska jag rida ut barbacka, ner till Törneklipporna med Daim. Får se hur det går. Ska iallafall fråga ifall någon i klubben eller ifall någon kompis vill hänga med. Vill helst inte rida ut barbacka ensam, på min nyaste häst. Tänkte köpa med mig picknick också, mwhihi. :3

Mina IRL hästar

Innan jag visar dom, vill jag bara säga att OM du kopierar bilderna, eller tar dom, anmäler jag dig. Det är MINA bilder och tillhör INGEN annan. De får under INGA omständigheter kopieras och/eller sparas. Den enda som har rätt till att kopiera dom är LISA WINTERSTORM, eftersom hon är min lillasyster, och äger också hästarna.
 
Som sagt, tar du bilderna blir det inte kul för dig.
 
Första hästen på bilderna är Smokie som är mörkbrun, väldigt mörkbrun, honom hade vi i 4 år men eftersom han hade fång och mådde väldigt, väldigt dåligt var det bättre att låta honom få springa på de evigt gröna ängarna. Andra hästen är islandsstoet Góla, hon är svart, och henne har vi haft i 1 månad, vi köpte henne samma dag som Ljúfur. Sista hästen, Ljúfur är fux, och honom har vi haft i 1 månad, samma dag som vi köpte Góla. :D
 
Smokie ligger mig varmast om hjärtat, då han var min första häst, och den bästa av dom alla. Om ni bara visste hur mycket jag saknar honom.. Älskar honom så mycket. ♥ Av islandshästarna så är annars Góla min favorit. ♥
 
SMOKIE
 
 
GÓLA
 
 
LJÚFUR
 
 
LJÚFUR & GÓLA
 
 
SMOKIE & GÓLA & LJÚFUR
 

Dagens Championat 1/8

FPC 20.00
 

Kalla folk för noobs?

På senaste tiden har det varit bloggning om att kalla folk för "noob" och/eller "newbie". Så jag tänkte blogga min åsikt & mina tankar kring det.
 
Jag tycker inte att det är okej att man går runt och kallar folk för noob och/eller newbie. Tänk på att de kan ta illa upp. Det är så sjukt orättvist, att de som är hög lvl, tror att de kan klanka ner på de som nyss börjat spela. Hallå, ni har också varit nybörjare? Jag tror nog minsann att ni ville skaffa vänner då, och jag tror också att ni bad de höglevlade spelarna om hjälp.
 
När jag började spela, så pratade knappt ingen med mig, men jag pratade inte med dom heller, men ja. Det finns säkert folk som kallat mig, dig, och alla nybörjare för noobs. Och jag kan erkänna att jag gjort det, dock skämtade jag om det. Annars så verkar det vara svårare att få vänner nu, när man nyss börjat spela, som vissa säger.
 
Tänk också på att, de som nyss börjat spela, kan vara hur snälla som helst, och bli en av dina vänner för livet. ;)
 
Världens finaste arkivbild på det!!
 

Dagens fråga 1/8


Redigerad bild av Siri

Denna bilden har Siri redigerat till mig, tycker den är såå fin! Vad tycker ni om hennes redigering skillz? :D
 

Lvl 10!

Nu är Daim lvl 10, kanske lvl 11 imorgon. Det går framåt, lvl 15 snart ju. ;)
 

Enigma Dreamers

Kvällen den 31 juli 2013, skapades Enigma Dreamers av mig och Siri Moonbear.
 
Enigma Dreamers är en nystartad klubb, som jag och Siri tänkte satsa på. Vi kommer satsa på en hyffsat aktiv klubb, med ca 3-4 aktiviteter i veckan, en aktiv chatt & trevliga klubbmedlemmar. Vi öppnar nu alltså upp klubben för allmänheten, och ni är välkomna att mejla antingen mig (Anna Waterdawn) eller Siri Moonbear inne i spelet. Alla spelare får gå med, och för att de som inte är Star Riders ska kunna vara med på aktiviteter, kommer vi ha iallafall en aktivitet i veckan, som är nere i Moorland eller Fort Pinta.
 
I början, kommer vi inte ha krav på aktiviteter i veckan, men om det nu skulle bli så att det behövs, kommer en gräns att sättas.
 
De olika klubbtitlarnas betydelse, kommer att dras upp nedan. Allt detta kommer sedan publiceras på klubbloggen http://enigmadreamers.blogg.se/, som även kommer att få en ny design, så snart som möjligt.
 
* Klubbägare; Titel som inte går att uppnås, endast Anna har denna titeln.
* Klubbledare; Titel som inte går att uppnås, endast Siri har denna titeln.
* Ridlärare; Medlemmar som håller i lektioner (Endast en ridlärare per gren, ex dressyr.)
* Mästare; Mästartiteln kan du vinna på event med klubben.
* Erfaren ryttare; Du kan vinna erfaren ryttare på event eller aktiviteter.
* Elev; De medlemmar som håller i aktivitet, medlemmarna kommer kunna hålla i en aktivitet i veckan.
* Medlem; Standardtiteln.
* Stallflicka; Håller koll på medlemmarna, så att de sköter sig, och meddelar oss om t.ex. Någon medlem verkar må dåligt.
* Novis; Denna titeln får du om du inte kan logga in, och/eller är bortrest.
 
Regler.
 
* Inget spammande. (Att du upprepar samma sak, om och om igen.)
* Ingen mobbning. Mobbar du någon, eller är elak, får du en varning.
* Inga svordomar mot andra spelare. Du får svära, men inte så att det är riktat emot någon.
* Inget skitsnack. Snackar du skit om andra personer eller klubbar, får du en varning.
* Inget bråk i klubbchatten. Om ni nu bråkar, ta det i grupp eller vän chatt.
* Respektera andra spelare, och behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
 
Vi tror detta var allt och det kommer publiceras på http://enigmadreamers.blogg.se/ sen, men det kommer antagligen läggas till fler saker i framtiden. Du är välkommen att mejla mig eller Siri på SSO, om du vill gå med! :D

Hejdå CH.

Igår lämnade jag Comet Hearts.. Det var ingen klubb för mig, men jag kommer sakna alla snälla medlemmar. Har inte så mycket mer att säga men.. :$
 
Det var en härlig klubb, med ca 30 medlemmar, alla kände varann typ. Lycka till med klubben Mirre! ♥
 
 

Besöksrekord igen

Igår slog vi rekordet, och det nya är 169 unika! Tack så hemskt mycket till er som besöker min blogg, betyder otroligt mycket! :D