Pole Bending event med FR!

Hej! :D Vi hade Pole Bending event vid Josh i ML med FR vid 17.00. Nicole Seaknight höll i eventet, och hon bedömde stilen och outfiten. Alltså hur bra vägar man tog och hur snygg outfiten var. Maja Riverlake vann och jag och Nichole Starrock kom på delad andraplats! :D
 

Moorlands Championat 18.00

Hej! Tävlade i GÅC, låg tvåa precis efter 1an, men failade sen.. Orkade inte fortsätta och drog till Moorland, failade och slutade på en 10e plats.

Firgroves Championat 13.00

Jag kom PRECIS tvåa. Jag vill ha min 1a medalj så är min förbannade rosettsamling komplett. Om jag inte stannat de där gångerna, om jag inte stött emot de där hindrena, hade jag vunnit. Och vet ni?! JAG HATAR SSO JUST NU.
 
Jag bryr mig inte om jag får kommentarer som "Var glad för att du ens får en medalj" osv, osv, FÖR JAG KLARAR INTE AV ATT VARA SÅ NÄRA OCH SEDAN FÖRLORA.

Dagens outfit - Svartvit

 
Mössa: Västkobbens Fiskeby
Jacka: Västkobbens Fiskeby
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fort Pinta
Ridstövlar: Västkobbens Fiskeby
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Fort Pinta
Benlindor: Fort Pinta

Dagens inlägg 31/3

Hej! Finns inte så mycket att säga, har bara gjort två blåa eftersom jag inte hade fler, och så har jag fiskat. Jo, ni kan ju få veta hur irriterad jag är för att det är sommartid, jag kommer få sova en timme mindre.. :(( Typ. Om inte, SÅ KÄNNS DET SOM DET, SÅ DET SÅ. Aja, kvällarna blir ljusare, så det gillas. Men än ligger snön kvar, det är för tusan april imon.. DET SKA INTE VARA KVAR. Så ja.. x) Kommer fler inlägg sen! :3

Nya kläder!

Kunde inte hålla mig.. Behövde det också. ;__;
 
JACKAN, STÖVLARNA, T-SHIRTEN OCH MÖSSAN ÄR NYINKÖPTA. ಌ
 
 
 

Glad Påsk!

Glad Påsk allihopa, hoppas ni får det awesome! ಌ
 
KRAM ANNA OCH STORM. ಌ
 
 

Firgroves Championat 21.00

AAAHH, gick skitbra! Kom 2a och saknar bara 1a rosetten så har jag 3e, 2a och 1a rosetterna i FGC! :D
 
 

Moorlands Championat 20.00

...Gick jättebra, kom 2a! :)
 

Fett Stafett

Jag är superglad, vi var superduktiga! Vi ledde tills VG men stackars Lisa fick lite problem på sista sträckan, but shit happens, right? :D Aja, vi kom 3a av sex klubbar, RD vann och DBC kom 2a. Grattis allihopa! Vi som tävlade för FR var: Jag (Anna Waterdawn), Miranda Moonbell, Lisa Winterstorm, Emilia Winternight och Esther Lightwater! Amanda Lightfield är klubbägare för Frost Rainbows.. ^-^ Här är vårt lagfoto, dock var inte Mirre med. :C
 

Hejaskylt från Siri

TACK SIRI. Denna fick jag till Fett Stafett tävlingen jag och FR deltar i.
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej! Gick skitbra, kom 1a! :D
 

En välförtjänt uteritt

Efter att ha tränat hela dagen, och dragit hem en 3e plats i FGC så tog vi en fridfull uteritt runt Silvergladebyn.
 
 
 

RÖDBETOR TILL ATTACK


WE ARE THE BLONDISAR


Firgroves Championat 10.00

Hej! Det gick bra. Ledde fram tills grävskoporna då en fångade mig.. Failade på lite hinder men lyckades bli trea! :) Mirre skulle kommit i topp 3 om hon inte failat, förlåt. :'( 
 
 

Dagens inlägg 30/3

Hej! :D Loggade in för bara en stund sen och har gjort de blåa, och fiskat.. ^-^ Fångat den förbaskade fågelskrämman som rymmer 24/7 också.. D:< Tror inte jag gjort så mycket mer, ska köra FGC som startar om 15 minuter! :D

Firgroves Championat 22.00

 
:(

Dressyrlektion för FR

Hej! Jag höll i en dressyrlektion för FR efter MLC 20.00, och de verkade gilla den! :3
 

Dressyrtävling med FR

Hej! :D Gick superbra! Elaine höll i det, men det blev inte att vi fick visa upp våra dressyrprogram eftersom hennes internet laggade, så vi körde på våra outfits. And guess what? Jag vann! :''D Här är bilden på outfiten jag hade! :)
 

Moorlands Championat 20.00

Hej, gick bättre denna gången, kom 3a! :)
 

Moorlands Championat 18.00

Hej! Körde GÅC först, gick inte bra. Körde MLC istället och kom 9a..
 

Från Siri till dressyren idag


Firgroves Championat 16.00

Hej! För att vara första gången så gick det bra, kom 4a trots många failar! :) MEN ÄR SÅ FAQIN BESVIKEN ÄNDÅ FÖR JAG LEDDE.
 

Tillbaks till min favvo

Jag trivdes inte i flätorna och köpte tillbaka detta. :3
 

FIRGROVES CHAMPIONAT GÅR AV STAPELN

TILL ER ALLA: OM 1 OCH EN HALV TIMME STARTAR FIRGROVES CHAMPIONAT!
 

Min frisyr

Ja.. På tal om min frisyr. Jag bytte ju till de platinablonda flätorna igår. Och vet ni vad? Jag trivs inte ett dugg i det. Det är bl.a. Väldigt fult när man har en hjälm, och ni får ursäkta mig, ifall ni gillar det eller har det. Men rent ut sagt, jag gillar det inte. Så senare idag kommer jag byta tillbaka till det platinablonda över axeln eller det korta platinablonda jag hade innan denna. Vad tycker ni?

Dressyrträning

Hej! :D Har börjat smått på mitt dressyrprogram nu, tror det kommer bli super! :D Ps. Outfiten på bilden är INTE den jag ska använda på tävlingen ikväll.
 

Dagens inlägg 29/3

Hej! :3 Jag har hunnit göra de blåa i GÅD och på VG, samt fiskat. Tjänat över 1000 JS så jag har över 8000 nu! :D Eftersom jag inte orkade igår så ska jag träna och göra mitt dressyrprogram idag, samt träna annat.. ;) Tänkte väl tävla runt också! :D Det blev inte ett så långt inlägg, men det kommer fler sen, jag lovar! :D ♥

Händelserik kväll

Sen jag kom hem vid 21.00 har jag hunnit göra väldigt mycket! Jag duschade, satte mig vid datorn och fick se DETTA.
 
 
Ehm, jag blev inte så glad, men strax därefter var det fixat och jag loggade in. ;) Sedan så har jag hängt runt med Manda och några till, var kul! :D Jag har bl.a. Köpt en ny dressyrsadel OCH BYTT FRISYR! De platinablonda flätorna.. :''D
 
 

Dagens inlägg 28/3

OMG JAAA, PÅSKLOV! (♥‿♥) OCH GISSA VAD SOM SKA GÖRAS? JO SÅKLART SSO! MER BLOGGNING OCH MERA TID FÖR STORM! Men en dålig sak.. Siri har åkt iväg under påsklovet och kommer tillbaka om EN vecka. ;__; Och medans hon är borta så sköter jag om Emberknight åt henne, han kommer få en egen kategori! :'D (≧◡≦) Men jaa, mina uppdrag är slut, så jag gjorde de blåa, fiskade och gjorde min druidträning. Rider ikväll så missar ALLA tre championaten. </3 Men jag deltar imorgon, WATCH OUT! >:D Imorgon så är det dressyrtävling med ridklubben, så jag ska dra ner till ridhuset runtom 21.00 ikväll och träna in mitt program.. :) Har perfekta outfiten. :D På lördag äre fett stafett och jag blev uttagen till det i måndags! Ska bli så sjukt kul! :D Tror inte jag har så mycket mer att säga, men slänger upp något mer inlägg senare ikväll när jag tränar dressyr, dock får ni inte veta vad jag har för dressyrprogram mwhihihi. :3 Är ledsen för dålig bloggning, men jag har ju skolan.. xD Men inte på helger och lov, då är det mycket mer inlägg som ni KANSKE märkt! :D Aja, ses sen! (◕‿-)

Terränglektion för Siri! :3

Hej! :D Siri hade terränglektion för FR idag så det fick bli dagens träning. ;D
 

De nya sakerna! + SGB Jackan!

Hej! :D Fick låna de två första bilderna av bästa Miranda, med hennes tillåtelse! :D Den andra bilden har jag tagit, den gula SGB jackan som används för tävling! :3 Påskgrejerna på andra bilden är tränset, sadeln, t-shirten och schabraket! :)
 
 
 

Det svåraste Championatet någonsin! v13

Hejsan allihopa och glad påsk på er!
Först och främst så vill vi tacka er för alla mail med t-shirt designs vi har fått! Ni är väldigt duktiga och ni har inte gjort det lätt för oss att välja ut de tre vinnarna.

Nya uppdrag:
- Att samla påskägg är en Jorvikisk tradition. Börja med att prata med Felix i Silvergladebyn. Uppdragen är gömda så för att hitta alla måste du utforska vår kära ö!
 
Hitta alla påskägg!

Nytt championat:
- Det här nya championatet i Firgrove är förmodligen det svåraste och det roligaste championatet på Jorvik hittills!
 
Nytt championat i Firgrove!

Nya träns:
- Nya träns har kommit till Silvergladebyn och till Västkobbens Fiskeby!

Vi kan meddela er att den efterlängtade hästfunktionen kommer någon gång i April! Vi kommer komma med mer information snart så håll ett öga på nyheterna framöver!
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Yay, gillar det! :D Tränsen är superfina och det nya championatet är jättespännande. Min syster körde testrundan, jag hann inte. :( Sedan så var uppdragen kul! :D

Dagens inlägg 27/3

Hej! Idag så har jag letat påskägg, fångat skuggsökare och gjort dom till snälla varelser och sedan stängt Pandoria. Det var kul men är stressad. Finns ett Skypevirus för er som inte vet, (jag har dock INTE laddat ner det.) Man får ett meddelande i stil med: "Hehe är det här dina bilder?" Det är viruset, om du klickar på länken händer inget men om du laddar ner det så blir din dator infekterad. Blev även beundrad i FG och har nu den gula jackan. :) Tror inte det var så mycket mer, postar mer senare. Ska göra de blåa snart också.

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v13

Jag tror faktiskt hästarna kommer imorgon, eftersom SSO har sagt till någon att det kommer i mars, men det kan bara vara ett rykte, men vem vet? KANSKE SÅ ÄR DET SANT?! Dessutom har de berättat att vi ska hålla koll på nyheterna.. Och så var det ju dubbla Star Coins helg denna helgen, så de kanske vill att man ska köpa på sig tills hästarna kommer? Så jag har TRE anledningar till att hästarna ska komma:
 
1. SSO har sagt att de kommer i mars, och detta är sista onsdagen i mars.
2. De har sagt åt oss att hålla koll på nyheterna.
3. Det var dubbla Star Coins denna helgen.
 
Sen finns det fler saker jag hoppas på, brunt och svart westernträns och en bättre svart westernsadel och en bättre brun westernsadel. En svart dressyrhat vill jag ha, det är liksom det som används på riktigt, ellerhur? Sedan tycker jag det borde komma mer realistiska kavajer, till både hoppning och dressyr. Säkerhetsvästar till terräng vore coolt också.

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Jag tror jag börjar bli dålig.. :(
 

Moorlands Championat 18.00

Skulle köra GÅC, men failade. Kom 2a i MLC, precis efter 1an.. ;__;
 

Stormwhisper

Tänkte skriva all info om Stormwhisper, då det känns som alla inte riktigt vet vem han är.
Namn: Stormwhisper
Smeknamn: Storm eller Stormis
Ras: Korsning mellan russ, welsh och connemara
Ålder: 21 år, född 1992
Färg: Mörkbrun
Kön: Valack
Temperament: Lugn, pigg och framåt, snäll och trygg
Tecken: 4 vita strumpor
Mankhöjd: 148 cm
Inriktning: Allround
Historia: Stormwhisper föddes hemma hos mig och min familj nere i Jorvikstallet en tidig sommar år 2002. Han var redan då stark och uthållig och hade potentional för tävling. Jag själv, fattade tycke för Storm vid första ögonkastet. Jag tog hand om honom fram tills han inte behövde dia sin mamma längre. Då började jag träna att leda honom. Eftersom han var väldigt van vid ryktsaker redan då så fokuserade jag på kontrollen. Jag började smått testa att lägga på schabrak och filtar på hans rygg och han rörde inte en fena, han verkade mer eller mindre gilla det. Jag testade med sadel och träns lite längre fram och han reagerade lugnt, och verkade inte det minsta upphetsad. Efter några få dagar så kunde jag trava runt honom på ridbanorna och i ridhusen. Efter ett tag hade han vänjt sig vid mig på ryggen, och jag tog ut honom på små turer, där jag till och med kunde galoppera. Vid 13 års ålder flyttade jag upp till mittersta Jorvik, utan min familj, men med Storm. Vi bodde först i Moorland stallet men kort därefter blev Storm uppstallad på Silverglades hästsportcenter, och jag bor i huset som ligger intill stallet. Nu rider jag honom dagligen, och tävlar dagligen. Han har tagit hem cirka 60 rosetter till mig, varav cirka 35 av dom är guld. Han är den perfekta tävlingshästen, men han kräver en erfaren, trygg och rutinerad ryttare. Hans framtid ser än ljus ut och han säljs ALDRIG. ♡

Dagens inlägg 26/3

Hej! :D Under uppdragen så fick jag bara fånga en skuggsökare.. x) Efter det så gjorde jag de blåa i Firgrove + de i GÅD och så fiskade jag aborre. C: När jag var klar med det stack jag upp till Firgrove och tävlade, blir beundrad imorgon och kan ha den gula tävlingsjackan då! :) Sedan så gjorde jag stalljobb på Vingården, hos Steve's, i FP, ML och GÅD. Orkade inte rida upp till FG och VD haha.. :) Dags att tagga för GÅC, och kanske MLC ifall jag hinner dit! :3

Kulleberg >:D

Visade Manda en kulle/ett berg på Everwind med superfin utsikt! ♡
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej, gick superbra! :) Kom 2a för att jag inte vågade ta de genvägarna som är "risky". xD
 

Snart där...

Snart beundrad i Firgrove! Kan köpa den gula jackan då. :'D 5145/6000 i rykte. :3

Moorlands Championat 18.00

Hej! Var i GÅD först, men gick dåligt och failade så red till ML istället och kom 2a där.. Är väl hyffsat nöjd, trots att jag failade.
 

Dagens inlägg 25/3

Hej! :D När jag kom hem så lekte jag och Ruth och hennes vänner Under hökens vingar. Det var roligt men sedan behövde jag kila vidare. :D Fick fiska efter en grej i uppdragen, se Jasper dansa, (ingen vacker syn), skrämma James och mycket mer! Haha. xD Har gjort de blåa och gjorde en druidträning för jag gav upp.. :'( Aja, bytte tillbaka till mitt smink, orkade inte ha det andra.. Aja, ses. :D

Såhär ska vi se ut...

TILLS LÖRDAG. HAHAHAHAHAHAH.
 
Vänster till höger: Emilia Winterknight >> Amanda Lightfield >> Anna Waterdawn (jag) >> Siri Moonbear
I bakrunden: Miranda Moonbell
 
Miranda bytte inte men vi 4 + Emelie Silverhaven gjorde! :D
 

Bröllop för Manda och Nico

I eftermiddags så var det bröllop för Manda och Nico, de är nu gifta! :D Orkar inte ladda upp någon bild men grattis till er! :'''D <3

GÅC och MLC 20.00

Hann med båda championaten och kom 3a i båda två, trots att jag failade på hinder och till och med stannade. HAHAHAH. Ps. Grattis te förstaplatsen Manda! ;D
 
 

Modevisning med FR för DBM!

Hej! Frost Rainbows hade modevisning för Diamond Bubbles Models! :D
 

Moorlands Championat 18.00

Hej! :D Gick jättebra, kom 2a mot Jen! :'D
 

WHAT.. HAVE I DONE?! :'(

VAD HAR JAG GJOOOOORT?!?!
Varför bytte jag :( det var finare med det över axeln :( buhu :'c
OCH JAG KAN INTE BYTA FÖR DET ÄR SLÖSERI MED SC D'''';
 
 
 

Mina "färgoutfits" :D

Nu är jag klar med mina färgoutfits och här kommer dom. :D Orkar inte skriva var allt är ifrån.
 
 
 
 
 

Strandgalopp

Red från Vingården till stranden nedanför Nilmers högland och lät Storm sträcka ut på benen.. Fantastiskt underlag och passar perfekt att galoppera på! Förresten, älskar den första bilden.
 
 
 
 

Dagens inlägg 24/3

Hej! :D Idag så fick jag de nya uppdragen av Elizabeth, och jag är lvl 14 nuuuuu! :D Under uppdragen fick jag regndansa osv, hämta grejer och lite, ska inte spoila för mycket. :'D Sen så gjorde jag min druidträning, fick göra nya grejer då jag är gillad i Solens Cirkel, t.ex. Korseld. Har vart och tävlat i Firgrove och på Vingården, ska stallarbeta nu! :D
 
 
 

MLC videon ~ Uppe

När jag tävlar i MLC, finns i denna länken:
http://www.youtube.com/watch?v=j_6EEANFSRI
Min YT kanal:
http://www.youtube.com/user/smokiewokie/
 
Blev tyvärr ingen HD men musik är med denna gången.

Moorlands Championat 20.00

Hej! Gick superbra, vann även fast jag failade! :) Filmade det hela också, och det kommer upp på YT ! :D

MWHIHI

Trallade runt på ett av mina favvoställen ute på Everwind.
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Det gick superbra, vann och failade inte en enda gång, även fast jag fick starta 2 sekunder senare än de andra. :3
 

Joggingtur med tjejerna!

Hej! Innan GÅC så joggade jag, Jaq, Siri, Eve och Lisa till Valedale från Vingården och tillbaka, det var kul. :) Men två stycken stalkade oss.. ;__;
 

Tävlingar i Firgrove

Först red jag och Siri till FG tillsammans, sedan så kom Jaq och vi tävlade en och en på de olika banorna där! Sen kom Eve, men då hade jag ridit vidare. D: På vägen till FG var Siri nära på att bli påkörd av en bil, den tutade inte ens!
 
 
 
 
 
 

Närbild

Från vänster till höger: Siri Moonbear >> Anna Waterdawn >> Jaquelin Sunwright. MWHIHIHIHIHIHI.
 

Denna frisyren, ÄR FÖR DYR!

Denna frisyren är för dyr, liksom 210 sc för denna? ;__; Jag tycker det är överdrivet, det finns dom som är mycket snyggare som kostar mycket mindre.. x)
 

Dagens inlägg 23/3

Heeej! :) Gick upp vid ca 9 och började med druidträningen och de blåa. Nu har jag fått nya uppdrag av Elizabeth och imorgon blir jag lvl 14. :D De blåa var i SGB idag, sedan så fick jag fånga en fågelskrämma i GÅD och fiskade såklart också. ;) Tränat galopp och tävlat på en massa olika banor, fått några dagens bästa, men jag tror någon annan kommer ta det ifrån mig.. xD Var med Ruth igår kväll, orkade inte blogga och glömde skicka popcorn till henne, förlåt så mycket. :''c Bloggar mer sen, hejdå! :D
 

Med de bästa!

Trallar runt och pratar med de bästa - Evelyn Darkknight, Jaquelin Sunwright, Lisa Winterstorm och Gillian Bluestar!
 

Moorlands Championat 20.00

Jag är faktiskt väldigt nöjd att komma 4a, även fast jag failade. Jag körde mot snabba som Ruth Shortwood, några till och min lillasyster. Typ alla var lvl 14 förutom jag. Så jag känner mig stolt. :3

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Gick inte bra, kom 9a.. Är uppflyttad till svårare grupper med de som är lvl 14. Och jag är lvl 13. Så ja, det känns sådär superrättvist. xD

Uteritt vid Vingården

Hejsan! :) Nu innan GÅC tog jag och Stormis en kort uteritt vid Vingårdens tävlingsbanor. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens inlägg 22/3

Hej ! :) Idag så gjorde jag klart uppdragen med husdjuren, var inte så många, men lämnade lite husdjur åt några personer, de kommer antagligen få det jättebra! :3 Sen så gjorde jag alla blåa på Vingården, och två stycken i GÅD, och såklart fiskningen.. Så jag har tjänat över 1000 JS idag, yay. :''D Red några lopp i GÅD och är beundrad där nu. Ska köpa det mörka och matta tränset, det kostar antingen 28 sc eller 3000 JS. Hade 26 sc.. Lol. xD Och jag känner inte sådär supermycket för att slösa mina JS på det. Sparar till två jackor som kostar ca 7000 vardera. Och man vill ju inte köpa allt för SC ellerhur? x) Gjorde även min druidträning, gick bra och får nya uppdrag imorgon. Blir nivå 14 på söndag, yay! :3 Tror jag ska ut på en uteritt nu innan GÅD, ses sen! :3 I husdjursuppdragen fick jag även denna supersnygga tröjan, dock så bet Rambo sönder den.. Rambo är säkerhetsvaktens hund i Fort Pinta. :3
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej! Gick superbra, vann igen! :3
 

Baklänges stafett med FR!

Hej! Vi i FR hade stafett baklänges, det var Natha o dom som vann.. :3 Tror vi kom 2a 8'D Vårt lag alltså! Var med Lisa och Linnea. Men det var ett roligt event. Orkar dock inte ladda upp bilder.. x) Men en bild får ni! ;D
 

Moorlands Championat 18.00

Hej! Gick superbra, vann! :) Skulle deltagit i GÅC men upptäckte till min stora förskräckning att jag glömt ta hand om Storm.. o_o Så jag sket i det och drog till ML istället och tävlade. Och ja, det gick ju skitbra! :D
 

En ny Siri

Rubriken talar. Siri har bytt frisyr och smink, ser mycket bättre ut än förut, och mindre hamsterliknande.. xD <3
 

Dagens inlägg 21/3

Tjaow! :3 De enda uppdragen jag gjorde idag var att rida till två olika personer. Och så gjorde jag ju självklart de blåa, som höll till vid Steve's och sedan fiskade jag och hämtade fiskar åt Mr K Trout i Fiskebyn. :3 Gjorde min druidträning också, blir definitivt lvl 14 i helgen! <3 Sen var jag och tävlade i Firgrove, ska bli beundrad där så jag kan köpa den gula tävlingsjackan.. ;)

Tävlingar i Firgrove

Var och tävlade lite i Firgrove, det gick hyffsat bra.. xD Orkar inte visa bild. xD

Mina hästar på SSO

Här är mina hästar, de står nere i Jorvik stallet just nu.. :) (Ps. Nej, jag kan inte komma dit. Men de som förstod innan Ps så "låtsas" jag att de står där..) xD Det kan tillkomma fler, men detta är mina hästar just nu + Stormis såklart. :3 IGGA DETTA.

 
Iceshadow
 • Ras: Lusitano
 • Färg: Cremello
 • Kön: Hingst
 • Mankhöjd: 160 cm
 • Temperament: Livlig, pigg och snäll
 • Inriktning: Dressyr
Darkwarrior
 • Ras: Islandshäst
 • Färg: Svart
 • Kön: Valack
 • Mankhöjd: 148 cm
 • Temperament: Pigg, snäll och lugn
 • Inriktning: Allround
Nightshadow
 • Ras: Frieser
 • Färg: Svart
 • Kön: Hingst
 • Mankhöjd: 170 cm
 • Temperament: Snäll, livlig och pigg
 • Inriktning: Dressyr
Airmist
 • Ras: Andalusier
 • Färg: Skimmel
 • Kön: Hingst
 • Mankhöjd: 157 cm
 • Temperament: Livlig, pigg och snäll
 • Inriktning: Dressyr
Braveheart
 • Ras: Hannoveranare
 • Färg: Brun
 • Kön: Hingst
 • Mankhöjd: 175 cm
 • Temperament: Lugn, snäll och pigg
 • Inriktning: Hoppning
Daydreamer
 • Ras: Lipizzaner
 • Färg: Skimmel
 • Kön: Hingst
 • Mankhöjd: 154 cm
 • Temperament: Snäll, livlig och pigg
 • Inriktning: Dressyr och hoppning
Goldheart
 • Ras: Tinker
 • Färg: Svartskäck
 • Kön: Valack
 • Manhöjd: 151 cm
 • Temperament: Lugn, snäll och pigg
 • Inriktning: Fälttävlan
Fireblaze
 • Ras: New Forest
 • Färg: Fux
 • Kön: Valack
 • Manhöjd: 155 cm (Övervuxeb)
 • Temperament: Lugn, snäll och pigg
 • Inriktning: Hoppning

AOW

HAHAHAHAHAHAHA.
 
 

"Hoppa över dieseltanken och staketet - träning"

Detta är en ny effektiv träning för allround, terräng och hoppryttare. Testa gärna hoppa över dieseltanken och staketet - träningen på Vingården! Ps. Siri är med. >:D
 
VARNING. TESTA INTE FRÅN ANDRA HÅLLET.
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Eftersom GÅC inte gick av stapeln eller MLC så deltog jag i GÅC nu. Hann dock inte till MLC.. :'c MEN JAG VANN, YEAH.
 

De nya sadelväskorna och de nya djuren

Hej! Detta är de nya sadelväskorna och de nya husdjuren. Bilderna är lånade från Miranda Moonbell's blogg med hennes tillåtelse. http://moonbell.blogg.se/
 
 

Ehum.. xD

Detta är Pricken, Fläcken och Randen. Tre av familjens hästar står tydligen i mitt stall nu, trevligt. ;3
 

WTF?!

Detta är bara så konstigt, vi väntade på championatet som inte startat och så skrev jag typ "VAD TUSAN" och då kom "Hej" upp?! Sen skrev jag något annat och då sa jag "Tja".. Och så skrev jag något igen och då sa jag tydligen "Heey!! :) <3" ! Alltså, det sa jag INTE. Fatta vad uppskrämd man blev liksom.. Jag vet inte vad det är för fel men har mejlat supporten och ska byta lösenord. Antagligen.
 

Nytt championat i VD

Hej! Nu finns det ett nytt championat i VD, dock går det inte av stapeln än då championaten för tillfället inte är där. ;) Men nu finns det alltså 4 olika championat som man kommer kunna tävla i. I Moorland, i Firgrove, i Gyllenåsarnas Dal och i Valedale. :'D Förresten, de har ju satt upp tavlor bakom de som man anmäler sig till, där man ser tiden tills det startar! ;D
 
 
 

Vart har husdjuren tagit vägen? v12

Hej!
Husdjuren i Fort Pinta har sprungit bort i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Husdjuren har sprungit bort! Prata med säkerhetsvakten som står utanför Café Pinta och se om du kan hjälpa till och hitta dom!
 
Kan du hitta alla husdjur?

Nya husdjur:
- En söt katt, en modig hund och en smart kanin har kommit till husdjursbutiken Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Nya sadelväskor:
- Nya sadelväskor i olika färger finns nu att köpa i butiken utanför Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Championatet i Moorland:
- Championatet i Moorland är igång igen! Vi öppnar Championatet för att se om det fungerar bättre denna gång!

Stäng av användargränssnittet:
- Det är så många som tar screenshots och filmar i spelet och nu har vi lagt till en funktion som ger er valet att dölja användargränssnittet (kartan, namn, XP-stapeln)! Klicka på telefonen i menyn längst ner till höger, och välj alternativ för att dölja!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Yay, me like it. :3 Älskar de nya djuren och uppdragen var roliga. :D Och sadelväskorna var ganska fina.. :3 Det med gränssnittet var super, tycker jag. Championatet i Moorland är ju igång, körde testrundan och det gick inte så bra på grund av ojämna grupper men en sak. Det kommer vara ett i GÅD stod det i hörnet? Så jag vet inte om båda går av stapeln..? Hehehe...

Dagens inlägg 20/3

Hej! :D Idag fick jag äntligen nya uppdrag från onsdagsuppdateringen, mer om det i nästa inlägg. Iallafall, katterna, kaninera och hundarna hade rymt, så jag fick leta upp dom! :3 Det var kul tyckte jag.. ;D Sen så gjorde jag min druidträning, så jag har 1205/1500 i rykte med Aideens beskydare, Solens Cirkel. :3 Vid 1500 får jag uppdragen om James mardrömmar.. ;) Och så är Moorlands Championat tillbaka, jag körde en testrunda, gick inte bra ett dugg, failade och kom 11a. Men grupperna var väldigt ojämna. :P De blåa uppdragen var i Fort Pinta idag, så jag gjorde dom och tjänade lite cash på det! :D Sen så hämtade jag kräftor i sjön åt Mr K Trout och fiskade vit gös.. :3 Tror det var allt, hihi. Fler inlägg kommer!

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v12

Jag hoppas såklart på hästuppdateringen! Men jag tänker nog inte köpa en häst än.. Det beror på.. ;)

Redigerad bild

Kände för att redigera en bild jag tog för en liten stund sedan.. Så här är reslutatet. :3
 

Ny YT video ^-^

Tjaow, la upp en ny YouTube video imorse, kolla gärna!
Länk;
http://www.youtube.com/watch?v=3dZh1WPmnns
Min YT kanal;
http://www.youtube.com/user/smokiewokie/

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej! Det gick superbra, vann igen! :D Fick inget foto på reslutatlistan, men den syns lite här.. :)
 

Norra länkens dal

Hej.. :3 Jag och Mirre red till norra länkens dal, gud så vackert det är där alltså. <3
 
 
 

"Lära känna-event" med Frost Rainbows!

Hej! :D Vi hade ett "Lära känna-event" med ridklubben. Vi samlades vid Valedale och red sedan upp till en fin grillplats i bergen vid Valedale. Sedan så red vi på ett led igenom SGB och ML. :D
 

Nya grejor!

Idag köpte jag lite nya grejer och fick ett träns.. ^^ Tränset är postordertränset, jag köpte kjolen och skjortan. ;)
 
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej! Det gick bra. Vann med ca 11 sekunder över tvåan.. :)
 

Dagens inlägg 19/3

Hej svejs. Idag har jag gjort min druidträning, är på 1100/1500 så lvl 14 i helgen antagligen. Yay. ^^ Och så fiskade jag aborre, lagade slangar i Jaspers pumpafarm och hjälpte till med hans traktor (Blåa i GÅD). Jag gjorde de blåa i Firgrove också. Sen så gjorde jag det hemliga uppdraget i GÅD. Sorry för dessa tråkiga inlägg..

Bad med Emmy och Abby

Jag, Emmy o Abby var och badade vid Törne.. :) Vi jagade varandra och gömde oss.. x''D Vi hade jätteroligt, men sen behövde båda dom gå.. :(
 

Terränglektion med Frost Rainbows

Hej! Vid 19.00 hade Frost Rainbows terränglektion, så det blev typ dagens träning för mig.. ;) Bianca Riverforest höll i det, men helt plötsligt lämnade hon klubben för att hon kände att hon inte passade in.. :'( Så Siri fick hålla i resten, och både hon och Lisa ska ta ett test för terrängridlärare. ;D Jo juste, jag blev ju dressyrridlärare i klubben. :3 Aja, vi tränade på att hoppa och att kontrollera hästen. Det var kul! Tack för ett bra event FR!
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej! :D Det gick jättebra, vann igen. C:
 

Uteritt med bästa Annie

Hej! :D Var på uteritt med bästa Annie från GÅD till Vingården. Sen så behövde jag göra annat.. :3 Men det var roligt!
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej! :D Det gick jättebra, jag vann och lillsyrran kom 2a. :3 Men hon failade EN gång, annars hade jag haft lite mer panik i slutet.. xD <3
 

Dagens inlägg 18/3

Hej! :) Idag har jag gjort blåa uppdrag, de var i Valedale.. ^^ Sen så gjorde jag såklart min druidträning, 3 olika moment idag. C: Jag fiskade gädda också. Tråkigt inlägg jag vet, men ska försöka förbättra mig.. Är väl inte på världens bästa humör just nu. :(

Event med DS, RD och AK & kurragömma!

Förut hade vi event med Amazing Kings, Rainbow Dragons och Dark Swans. Vi körde tjuv och polis på Vingården. :D FR och DS var tjuvar.. :) För en stund sedan så lekte jag kurragömma med bästa Amanda, Eve, Emilia, Gillian och Jen! :D Jag orkade inte spela mer men jag tror dom fortfarande kör? ;3

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej! Jag fastnade en gång på en fågelskrämma och två gånger på byggarbetarna.. Men kom 3a. Hade ju vunnit, men aja. :(
 

På en klippa...

Jag klättrade högt upp och spionerade på Siri. >:D
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Gick sjukt dåligt, failade och körde ut mig själv.. 16e plats. :(
 

Bergsklättring C:

Glömde även berätta igår att jag och Bella Eastlake var och bergsklättrade i Firgrove. Det är saker jag inte gör sådär.. Ofta. xD
 

Frost Rainbows.. :3

Hej! :3 Gick med i ridklubben "Frost Rainbows" igår som ägs utav Amanda Lightfield.
http://snowgaze.blogg.se/
http://frostrainbows.blogg.se/
 
:'D

Dagens inlägg 17/3

Hej! :) När jag vaknade imorse så red Stormis och jag upp till Valedale och gjorde druidträningen, det gick bra. ^-^ Sedan så gjorde jag och Eve de blå tävlingarna i GÅD, sen orkade inte jag mer.. :P Så jag red ner till Moorland och gjorde de blåa uppdragen där. Ledsen för dessa tråkiga inlägg, men jag gillar dom. Inte att dom är så tråkiga men.. x)

TACK PEOPLE

Tack människor. Ni gjorde så jag slog mitt besöksrekord. Med 6 pers. ^-^ Jag tänker inte nämna det men det är över 30.. C: Och så har det något med en 5a i sig. c:

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej, det gick jättebra.. :3 Vann med ca 10 sekunder över tvåan. ^_^
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej! Det gick jättebra, jag vann precis över lillasystern Lisa! :) Men hon stötte emot två hinder, så hon hade vunnit annars. xD OCH SIRI KOM FEMMA, HEJA DIG BESTI
 

Farväl Frost Owls.. ♥

För en liten stund sedan upplöste jag Frost Owls pga några saker. Bland annat, jag tycker inte om att vara klubbägare, jag blir stressad, jag orkar inte med det och har skola.. ♥ Men ni ska veta, ni i Frost Owls, att vi alltid kommer vara vänner och jag gillar er verkligen. ♥ Vi kommer fortsätta hålla kontakten, I promise! ♥ Jag är jätteglad att jag träffade er. ♥
 
EN GÅNG EN FROSTUGGLA, ALLTID EN FROSTUGGLA. ♥♥♥
 

Maskeradhoppning med F.O

Hej! Vi hade nyss maskeradhoppning och Lisa Winterstorm vann tävlingen och Ada Queenforest fick bästa kostym. :)

Distansritt

Hej :D jag tränade distansritt förut. Jag red såhär: Stallet Gyllenbladet >> Moorland >> Valedale >> Firgrove >> Vingården. Storm blev inte så trött som jag trodde han skulle bli. Hans kondition är toppen!
 

En röd Ros

Den lilla Rosen har färgat sitt hår rött, så hon är en röd Ros nu! :'D <3
 

We are FLYING 8D

Hej C: Jag och Lova var och flög lite vid ridhuset.. Hihi :D
 

Nya kläder!

Jag glömde visa en bild och säga att jag fick denna dalahäst-tröjan i ett av uppdragen igår.. :3 Jackan köpte jag i fiskebyn för 98 sc idag. ;)
 

Dagens inlägg 16/3

Hej! :D Idag har jag gjort min druidträning, jag fångade klot, flydde från några mörka saker och aktade mig för elden. C: Sen så gjorde jag alla blåa uppdrag i SGB och så fångade jag nordsjösik, det gick faktiskt snabbt denna gången. xD Just nu håller jag på att fota lite. C:
 
Edit: Glömde hämta fågelskrämman som var på vift ifrån Jaspers pumpafarm i GÅD.. :3 Men nu är den tillbaka, STANNA DÄR.

En idé. Om att kunna rida andras hästar

För några dagar sedan kom jag på en idé om att man ska kunna rida andras hästar.. :D Så jag mejlade supporten nyss om min brilljanta idé. Att man ska kunna rida ens annan häst utan att logga in på deras konton. Alltså att det finns en speciell funktion man kan göra på sitt konto, och så poof så kan denne spelare hoppa upp på ens häst och rida.. :D

Stafetten med Frostugglorna

Hej! :D Vi i Frost Owls hade ju stafett idag. Det var ganska kaotiskt innan då de flesta skulle äta, och gå, och äta.. xD Aja, vi lyckades till slut och Miranda stod vid mål och såg till så ingen fuskade och jag hängde med de andra och tog bara bilder! :)
 
Vi hade två grupper. Lisa, Momo och Siri var i den ena och Rose, Mandy och Liv i den andra. Lisa, Momo och Siri vann, grattis tjejor! Och grattis till andraplatsen, tihi. C:
 
Ps. Jag vill även tacka mina kära IRL bästisar Emilia Braveheart och Abbie Yellowstar som var kontrollpunkter! <3
 
 
 
 
 
 

Den nya salongen i Firgrove

Halloj. Jag tänkte bara visa en bild på den nya salongen i Firgrove. Den har funnits ett litet tag, har bara inte orkat lägga upp det förrens nu. :3 Hih. :]
 

Ny LT outfit!

Hej! :D Vi Lifetime-medlemmar fick idag en ny outfit på denna "cowboy-fredagen" :D Och som jag trodde var det western kläder, sjukt snyggt! LOVE IT.
 

Nytt rosa, fint tema

As the rubrik says. Nytt rosa fint tema. Kanske onödigt inlägg, men det tycker inte jag. :D

Ny header till the blogg

Ny header. Vacker inte sant? :'3 Skoja, men jag gillar den.. :D Ska ändra färgtema igen.. Btw. xD <3

Gyllenåsarnas Championat 20.00

HEJ. C: Det gick bra, vann med runtom 5 sekunder över tvåan! ;D Lillsyrran kom 3a, men hennes häst hade gul smiley och så failade hon en gång.. :( GRATTIS ALLA. :)
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej, det gick jättebra, jag vann! :D Lisa kom 3a, men hon failade en gång. :( Bra jobbat alla!
 

Dagens inlägg 15/3

Så Gretchen gick vilse igen. Intressant. Nä, skoja bara. Men hon gick FAKTISKT VILSE. Hur lyckas man gå vilse, flera dagar i sträck utan mat och vatten, utan att?! Men nu är Gretchen hemma med Techno. C: Sen så gjorde jag blåa uppdrag i Vingården och postade brev i fiskebyn och fiskade sill. Det tog en stund att hitta, och den var på sista stället jag letade på. Vid en av bryggorna bredvid Mr K Trout.. ;__; Sen så gjorde jag min druidträning. :D Gömma sig, stå inte i elden och mental träning.. :):)

Torsk

JA, jag hittade torsken, så jag fick mina 115 JS ändå. Gud så bra. >:D Det tog ett tag och jag letade runt överallt i GÅD förutom Stallet Gyllenbladet, så jag red dit och kollade och självklart fanns ju torsken där.. xD Heja mig. <3
 

Sprattel

Tillägg 15/3: Siri och Felix, era kommentarer försvann. Bloggen tyckte tydligen att dom skulle bort, ledsen kompisar.
 
Vet ni något som fascinerar mig? Bläckfiskar. Ja bläckfiskar, du hörde rätt. Eller läste..
 
Bläckfiskar är en sprattlig varelse med 8 eller 10 armar. Dom ser häftiga ut men dom är farliga, har jag hört.. Egentligen så är dom nog inte så aggressiva som de verkar, de blir bara arga på alla båtar som inkräktar på deras revir, eller så kallat hem. Vem skulle inte bli arg om en båt parkerade på ens hus? :( Visste ni att bläckfiskar har TRE HJÄRTAN?! Jag visste inte det förrens jag hörde det på TV, och genast då blev bläckfiskarna ännu coolare. Tänk om man kunde ha en bläckfisk som ett husdjur? Eller akvariumvattendjur. Ha den i ens stall, kolla på den, respektera den, älska den. Dom må vara fula, men alla djur är fina på sitt sätt. Det jag ville komma med i detta inlägget är att bläckfiskar är ett coolt djur. Eller ja, fisk. Bläck. Fisk. En bläckfisk på Star Stable kan till exempel se ut såhär:
 
 
Är den inte HELT BEDÅRANDE? Efter detta inlägg hoppas jag att alla respekterar denna sprattliga varelse. Den ser väl inte så farlig ut? Hoppas ni fick nytta av mitt bläckfisk inlägg, och min idé om bläckfisk som ett husdjur.
 
Kram:)
 
 

Dagens inlägg 14/3

Hej, hinner inte skriva så jättemycket i detalj. Ska åka och rida om 10 min.. :) Men iallafall, jag druidtränade hos min druidinstruktör, fick de bästa hästskorna på Jorvik, MADE BY ME. COPYRIGHT. ...Jk xD Iallafall, Gretchen gick vilse igen, alltså hur snurrig får man vara..? xD Eller så har hon svårt att motstå fina saker. Som hon sa. Jag gjorde blåa uppdrag, jag fixade med något nät, yeah superkul. Sen bakade jag smet, matade jordekorrarna, hämtade ost och matade fåglarna. Skulle fiskat torsk, men hann inte och hittade det inte så gör jag det när jag kommer hem vid 21.00 ikväll! Ps. Kommer inte kunna delta i GÅC, men resten av veckodagarna kan jag! ;D SES SEN.

Fler roliga inlägg? :)

Hej! :D Tycker ni att jag ska ha fler roliga inlägg, som t.ex. detta? :)
http://annawaterdawn.blogg.se/2013/march/en-modig-ryttare.html 
Det betyder jättemycket om ni svarar och hjälper mig att göra bloggen bättre och roligare! :') <3

De nya western bootsen! :D

Hej! :D Här är de nya western bootsen från uppdateringen! :) Jag gillar alla. Och om jag måste säga den jag ogillar mest så är det de röda.. x) <3 PS. MIRANDA MOONBELL HAR TAGIT BILDEN OCH JAG HAR FÅTT ANVÄNDA DEN MED HENNES TILLÅTELSE. :) <3
 

Blått tema. >:D

Tjaaoow, ändrade bloggens tema till blått, fint va? 8D Ska byta header imorgon, den kommer vara mer färgglad. :3

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Yay. Me happy! <3 Vann med 9 sekunder, är superglad! :D Och Lisa vann i sin grupp. :3 Grattis till Lisa och alla er andra! Duktiga Siri som tävlade för andra gången kom 8a! :D Grattis!
 

En modig ryttare

En onsdagskväll strax innan 20.00 beskådade Anna Waterdawn den sällsynta varelsen Sirus. Sirus höll till vid Skuggåsen och skrämde till och med de stackars vargarna. Anna tog modet till sig och höll Sirus fången i en väldigt liten ravin. Men strax därefter gick Sirus till anfall och Anna och hennes häst Stormwhisper fick fly i vild panik ifrån området. Anna var modig och drog fram sin iPhone och fotade varelsen. De befinner sig nu fortfarande i GÅD men kollar skeptiskt efter denna kreation.
 
"Det var en läskig men häftig upplevelse" säger Anna i en intervju.
 
Spaningpatruller kollar runt efter Sirus men än har de inte hittat något. Sökandet fortsätter tills imorgon, och om hon inte hittas så stängs fallet av jakten efter Sirus ner. Varelsen vandaliserade även Jaspers pumpafarm och varelsen kommer att få böta.
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej, jag kom 2a.. :( Om jag inte ridit in i en byggarbetare så hade jag vunnit... <.< Saken blir inte bättre av att lillsyrran vann. :c
 

Designa din alldeles egen t-shirt! v11

Hej allihopa!
Denna vecka har vi satt igång en rolig tävling!

Cowboystövlar:
- Nya coola cowboystövlar finns att köpa i Moorland, Silvergladebyn, Silverglades hästsportcenter, Valedale, Firgrove, Fort Pinta, och Västkobbens fiskeby!
 
Supersnygga cowboystövlar!

T-shirt tävling:
- Denna vecka startar vi en rolig tävling, design din egen t-shirt! Spara bilden nedanför på din dator, designa din t-shirt, och skicka den till oss! Vi kommer välja ut 3 stycken vinnare som kommer få sin alldeles egen t-shirt i spelet!

Följ dessa instruktioner:
1. Högerklicka på bilden nedanför och spara den på din dator.
2. Öppna bilden i Paint, Photoshop eller annat bildredigeringsprogram.
3. Designa din t-shirt!
4. Skicka din design till oss på contest@starstable.com
 
 
EXEMPEL:
Kom ihåg att hålla din design ren, för många små detaljer inte kommer se bra ut i spelet!

Tävlingen slutar om två veckor på Onsdagen den 27 Mars!

PS. På fredag har vi cowboy-fredag! Ta på dig din bästa cowboy-outfit, tävla i pole bending-tävlingar, ta skärmdumpar och ladda upp dom på vår Facebook sida! Våra Lifetime-medlemmar kommer också få en liten överraskning! DS.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Älskar stövlarna och ska delta i tävlingen också! :3 Ska även bli kul att ha cowboy-fredag! :D Och längtar så till överraskningen som jag och alla andra Lifetime-medlemmar får på fredag! :D Jag har en gissning på vad det kan vara.. :) I won't tell you about it. :3

Dagens inlägg 13/3

Heeej :) imorgon blir mina hästskor klara, de bästa på Jorvik! :D Och Gretchen hade tydligen inte gått hem.. Och hamnat på oljefälten vid Everwind istället för i Fort Pinta. SLUTA JAGA KANINER GRETCHEN. Och så fick jag ha druidträning, 6 st olika lektioner. :D Jag gjorde 3 st efteråt, alltså de som var efter uppdragen med träningen. xD

Lite info om ridklubben.. :3

Som ni kanske vet äger jag och Miranda Moonbell ridklubben "Frost Owls", här kommer fakta om den! :) Bloggadressen till Frost Owls bloggen är: http://frostowls.blogg.se/
Klubbägare: Anna Waterdawn (jag)
Klubbledare: Miranda Moonbell (http://moonbell.blogg.se/)
 
Frost Owls är en aktiv och trevlig klubb med många medlemmar från våran förra klubb Jorvik Aces. Frost Owls startades 9/3 2013 av mig och Miranda Moonbell. Vi satsar på att bli en av de mest eftertraktade ridklubbarna på Star Stable Online! I Frost Owls kommer vi ha flera event per vecka och klubbmöten varje söndag klockan 17.00 i Vingårdens bibliotek. De events som tillkommer är bl.a. Ridläger, uteritter, fester, tävlingar, lektioner, kadrillj, och mycket mer! :)
 
Ridklubbens färger är blå & vit.
 
MEDLEMSKRAV:
* Du måste vara Star Rider.
* Du måste vara minst level 12.
* Du måste respektera alla medlemmar, vara schysst och ha ett moget beteende.
 
Dessa krav för att vi vill att ni ska kunna vara med på alla event och att vi vill ha mogna spelare.
 
KLUBBREGLER:
* Du får inte spamma. (Det betyder att du upprepar samma sak flera gånger, hela tiden.)
 
* Inget bråk. Om bråk uppstår ska det lösas direkt och de som är inblandade i bråket ska be om ursäkt till varandra. Du får först en varning, om du sedan förtsätter efter det blir du avstängd en viss tid. Om det går längre än så blir du avstängd permanent.
 
* Mobbning och skitsnack accepteras inte. Om det förekommer är det likadant som ovan - Först får du en varning, sedan blir du avstängd en viss tid och sedan blir du permanent avstängd.
 
* RESPEKTERA varandra. Det är väldigt viktigt att alla är snälla mot varandra och respekterar varandra.
 
* Delta i så många events du kan! Minst 1 av 5 events. Vi vill ha aktiva medlemmar.
 
 
Om du vill gå med i Frost Owls och om detta är en klubb för dig, skicka då ett meddelande till mig (Anna Waterdawn) eller Miranda Moonbell på Star Stable Online så möter vi upp dig så snart vi kan!

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej, det gick dåligt, kom 4a.. :( Jag fick farligt fall en gång och vägrade ett hinder.. ;__; Ni kanske inte tycker 4a är dåligt men för mig är det dåligt, då jag brukar vinna.
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej! :D Det gick superbra, jag kom 1a och vann med tvåan med ca 11 sekunder.. :)
 

Dagens inlägg 12/3

Hej! :D Spännande uppdrag idag.. Först smidde jag, inte så spännande. Och så bröt jag lapiz lazuli åt smeden, som ska vara åt mina hästskor. C: Sen så hade Gretchen typ försvunnit.. xD Och det bästa av allt. DARK CORE. Jag var på deras plattform, där hittade jag Mr Sands, Justin, Jessica och den ena Mörkerryttaren. På vägen dit stod Storm i en container och jag gömde mig i ett kylskåp.. Jag fick fly från dom också. O_o Sen så pratade vi med Fripp efteråt. Jag ska inte spoila mer nu, utan ni som inte gjort det får se själva.. c:< TJINGELING. Ps. Kolla så söt Stormis är! <3
 

JAGADE.

Innan GÅC vid 20.00 så stalkade tre stycken Miranda.. Dom sa INGENTING. D: Sen så försökte jag rädda henne men då följde dom efter mig också.. :( Så vi red i full galopp när jag skrek "HOLLOW WOODS"! 8D Vi lyckades locka av dom bland träden och vi gömde oss i en buske tills vi sedan vågade oss fram till Valedale.. :'3 <3


Reining i ridhuset

Hej! :D Var i ridhuset med Siri. Jag tränade reining och hon tränade western pleasure. :D <3
 
 
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej. Jag kom 2a, jag är sur, för om jag inte failat ett hinder hade jag vunnit. Och självklart vann min lillasyster..
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej :) Det gick bra, kom 3a! Så har alla rosetter från detta championatet, äntligen är det komplett.. :3 Om jag inte failat så mycket hade jag vunnit men, men. Jag är glad eftersom jag har alla rosetter därifrån nu iallafall. :D Trots alla failar, jag stannade till och med två gånger, men lyckades ändå komma 3a.. x) Min lillasyster vann.. ;__; Grattis, typ. xD <3
 
 
 
 

Dagens inlägg 11/3

Heeej! :D Nu har jag vart och smidit hos Conrad, tror det var 4e dagen? :) Alltså 3 dagar kvar sedan får jag mina coola hästskor! :D Sen så var jag och hämtade vatten i Valedale åt honom också. :) Och så hjälpte jag ju spökena Mr och Mrs Hill, efter att Mr Hill dött i en tragisk olycka.. Och nu äntligen, är de återförenade tillsammans, på deras hemliga ställe där de först träffades.. <3 Och så fick jag Mrs Hill's tävlingssadel, hon hade den när hon var ute i världen och tävlade, tack så mycket! Sen så fortsatte jag med uppdragen med Dark Core och det, jag läste tre böcker, fick Aideens fragment av Jon jarl och tog det gyllene äpplet i Fågelskrämåsen och gjorde Pi god igen! :3 Så hon ska försöka stoppa processen med att göra Justins häst till en Mörkerhäst just nu.. D: Och jag ska ut på oljeplattformen med Dark Core imon.. Fick just min nödraket av Kapten Brus. 8D Detta ska bli SÅ SPÄNNANDE. Nu hämtade jag en fågelskrämma till Jasper, haha.. xD Så nu står den där, på hans gård. Han tyckte den grinade åt honom. x'''D Jag tog en massa bilder men jag orkar inte ladda upp dom.. D: TAGGA GÅC. HEJ SVEJS SÅ LÄNGE.

Med Miranda ♥

Miaaaoooowwww ♥ Jag och Miranda har hängt ett tag nu, vi red runt och kollade på svansrosetter. Eller rättare sagt, jag kollade och hon följde med.. xD Men jag gjorde upp en önskelista med alla grejor jag ska ha. You don't wanna know how much it costs.. Aha vill du? xD Oki då säger jag det.. Det kostar 869 sc, bara att börja spara då! ...YAY. Och jag som ska köpa nya hästar.. Jag vill ha en frieser, en andalusier, en lipizzaner, en lusitano, en hannoveranare, en islandshäst och en tinker. Jag VET att det kanske inte får plats i stallet men tänk om de bygger ut dom?! xD Aja, detta kommer kosta.. Kanske 5000 sc sammanlagt? xD Uh, hur många raser nämnde jag? Ska bara räkna, WAIT FOR IT! :D ...Det var 7 hästar som jag ska ha. Tjiho. :3 Jag ska köpa diamantutrustningen i lvl 14 också, alla 3 sakerna, och de kostar 98 sc st.. Så då tillkommer 294 sc. 8D Detta kommer ta ett tag att spara ihop till, men, men. Jag kan ju alltid låtsas att mina hästar står i typ Jorvik Stallet? :D ♥ Aja, sista inlägget för idag, natti! ♥ Kolla på Magic och Storm, dom älskar varandra! :3 ♥ Oki, jag överanvänder "♥", men det är fiiiiint, så whatever! :D ♥ SES IMON. 8D ♥
 

Flummish

The Rubrik says everything. Jag, Mirre o Rose stod o var allmänt koko nu efter GÅC.. C: STEGRINGSPARTEEEYYY. 8D Och så.. Skulle Mirre brba, jag trodde hon skulle på toa o Rose trodde hon skulle blogga. Vi vet inte vad hon gör än! >:D
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Heeej! :D Det gick jääättebra igen! :3 Vann över tvåan med 7 sekunder, tjiho! 8D
 

Barrel Race

Hej! :) Jag och Storm tränade Barrel Race nyss, han var superduktig och det var väldigt kul :) Rose, Lisa, Siri och Sasha var också här och tränade med sina hästar! :D
 

Grillning med lillsyrran :)

Hej! Jag och Lisa var på ett superfint ställe i Valedale och grillade för en stund sen! ;D
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej! :D Det gick jättebra, jag kom 1a även fast jag red in i en sten.. :D :$ Sen så vann jag över min lillasyster Lisa Winterstorm som blev tvåa ! :)
 

Blå Westernoutfit

Hej! Här är min första westernoutfit, jag vet.. Jag har spelat länge men jag föredrar engelsk ridning! :) Här är den, jag tycker den är grymt fin, vad tycks? :D
 
Hatt - Fort Pinta
Tröja - Lifetime present
Ridhandskar - Silvergladebyn
Jeans - Silvergladebyn
Ridstövlar - Silvergladebyn
 
Prisrosett - Vunnen i Gyllenåsarnas Championat
Träns - Fort Pinta (Tror jag?)
Sadel - Firgrove
Sadelfilt - Vingården
Benlindor - Västkobbens Fiskeby
 
 
 
 

Terräng i Gyllenbladskogen

Tjaow! :3 Jag var och tränade terräng i Gyllenbladskogen förut. Storm var superduktig och tyckte det var jätteroligt idag! Även fast alla glada bocksprång han gjorde så lyckades jag hålla mig kvar. :D Snart är det dags att ladda inför championatet i GÅD och efter det ska vi träna western. :3 ÄLSKAR BILDEN NÄR HAN BOCKAR PÅ KULLEN! NR 7. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens inlägg 10/3

Hej! :D Nu har jag hittat ALLA stjärnor i spelet då jag kunde komma in i Fågelskrämsåsen idag.. :3 Dessa uppdragen med Alex, Linda & dom idag har varit jätteroliga! :D Jag bröt upp låset till västra grinden.. Alltså Fågelskrämsåsen. BADASS. Sen så hjälpte jag spökena, en man och en kvinna. Fruns man råkade ut för en tragisk olycka för flera år sedan och båda två lever i sorg sen dess.. Och så fortsatte jag på mina hästskor, tredje dagen idag.. :) Det gick väl bra som vanligt. x) Sen så fiskade jag, det var svårt i början eftersom jag inte visste hur man gjorde men min syrra förklarade. :'D
 
 

Badning och grillning med Rose och Siri

Heeej c: Jag, Rose och Siri var och grillade vid Nilmers Högland, sedan red vi till Törneklipporna och badade! :'D
 

Melodifestivalen 2013

Detta tillhör inte Star Stable Online men VARFÖR vann ROBIN STJERNBERG?! YOHIO SKULLE VUNNIT!

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej! :'D Det gick jättebra, jag vann igen! :3 Jag tror jag vann med typ 5 sekunder.. Nånting runtom det. :D
 

Lite tävlingar i GÅD.. :3

Hej! :D Jag var i GÅD och tävlade i några banor, det gick väl bra antar jag. :'3
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Hej! :D Det gick super nu vid 18.00, jag vann med 11 sekunder över tvåan! :'D <3 
 

Dagens inlägg 9/3

Hej! Ledsen för dålig uppdatering men har haft fullt upp! :) Idag så tog uppdragen ca 1 timme. Jag fick bl.a. Reda på att Häxan Pi var borgmästare Klaus FRU! :O :O :O Åh jag typ, "WTF?!?!?!" xD Sen så fick jag spionera på Mörkerryttaren, det var skitkul! :3 Och så har jag vart på stjärnjakt och mycket mer med uppdragen. :3 Jag har alla stjärnor förutom EN. :D Den kan inte inte få tag i än. :3 Dessutom så har jag och Miranda startat upp en ny ridklubb, "Frost Owls" ! :D
 
Ridklubbens blogg är: http://frostowls.blogg.se/
Videon där jag skuggar Mörkerryttaren finns här: http://www.youtube.com/watch?v=OCBQClZ5IDw
Min YT kanal: http://www.youtube.com/user/smokiewokie <3

Frost Owls

En stjärna dör och en annan föds. Nu är jag, Miranda, Rose, Siri och Lisa frostugglor istället! :)
I och med att Jorvik Aces har raderats så har vi nu istället skapat Frost Owls! :)
Klubbfärgerna är blått och vitt (frost och snöugglor), och man får ta vilken klubboutfit som helst så länge de har de färgerna. ^^
För övrigt är klubben en liten mysig klubb fylld med små frostugglor med vinterglitter under vingarna. C:

Farväl Jorvik Aces

Jorvik Aces är uppsplittrat pga respektlösa spelare och mycket mer!
Läs mer här; http://moonbell.blogg.se/2013/march/farval-jorvik-aces.html
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Hej! Jag vann igen, med 10 sekunder över tvåan! o_O Och jag stannade en gång och stötte emot ett hinder, alltså.. xD <3
 
 
 
 
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Jag tror jag spricker av lycka, jag vann med 5 sekunder över tvåan! :'D <3 Nu saknar jag en tredjepris rosett så har jag alla tre.. :) <3
 
 

Dagens inlägg 8/3

Heej! :3 Idag så var det inte så jättemycket uppdrag, det var lagom många. :) Jag fick prata med Alex och ska skugga Mörkerryttaren imorgon! :D Sen så fick jag ett pris från Carin i stall Gyllenbladet, det var typ ett gyllene löv. :D Och så skjutsade jag Emma igen.. xD Jag ska snart börja fiska också, i Fiskebyn, konstigt just där va? c8 Ah juste, jag håller ju på att smida egna hästskor nu! :)
 

Stjärnjakt igen.. x3

Joo, jag var på stjärnjakt igen innan jag skulle till ridningen, har nu hittat 48/51 stjärnor! :) Kan inte få tag i de 3 sista, eftersom de är innanför norra och västra järngrindarna i GÅD. D: Men snart så ! :3 Och jaa, jag använde mig av Mirres stjärnkarta.. x) http://moonbell.blogg.se/
 

Inget GÅC idag.. :(

Hej! Det blir inget GÅC idag eftersom jag rider ikväll, nu vet ni! :3

Stjärnjakt i GÅD och Klipphärad!

Heeej! Jag var på stjärnjakt i GÅD och Klipphärad och letade stjärnor, jag tog alla stjärnor jag kunde och 2 st vid Klipphärad. :) Jag använde mig utav Miranda Moonbell's stjärnkarta på hennes blogg; http://moonbell.blogg.se/
 
 

Jag hittade fler...

... Nya stall! :) De finns i Valedale och i Firgrove!
 
 

Dagens inlägg 7/3

Hej! Under uppdragen så fick jag fånga sjökort i luften, de flög runt och de tog en stund.. Och dom var SJÄLVKLART i labyrint grejen i GÅD. xD Sen så hämtade jag gyllene löv och pumpor. :3 Dessutom fick en tjej vid namn Emma bli skjutsad av mig till Fiskebyn. xD
 

Dressyr & hoppning i Stallet Gyllenbladets paddock!

Hej! :) Jag var i Stallet Gyllenbladets paddock och tränade dressyr och hoppning med min lilla sötnos. Stormis var pigg och framåt, lyssnade och gjorde fina skänkelvikningar och piruetter. Hans hopp var bra, han rev inga hinder, duktig pålle! Här ser ni vad vi gjorde.. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Jag har inget att säga, bara fail, fail, fail. Jag ledde och missade en kontroll. Jag skulle vunnit. Jag är skitledsen och besviken nu. Jag VET att det är ett spel, men jag BRYR MIG INTE om vad ni säger. Jag får bli ledsen och besviken om JAG VILL!

Nya tävlingsbyxor

Hej! Jag köpte ett par nya tävlingsbyxor, de finns i Västkobbens Fiskeby för 75 sc. :)
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Jag är otroligt besviken och arg, men ändå glad. Jag kom PRECIS, PRECIS, PRECIIIIIIS TVÅA. Jag trodde verkligen att jag skulle vinna eftersom jag tog upp ledningen flera gånger. Jag är verkligen jättebesviken just nu.. Men Storm, du är duktig som vanligt, och du är bäst som tog 2a platsen åt oss!
 

De nya sakerna från veckans uppdatering v10.

Hej! :) Här är de nya sakerna; Ett nytt stall hos Marley's, ett nytt stall vid Stall Gyllenbladet och Fort Pintas deluxe set! Jag tycker själv att det är fint!
 
 
 

James har mardrömmar... v10

 
Hejsan allihopa!
Det är dags för uppdrag!

Nya uppdrag:
- James lider av hemska mardrömmar. Rid till honom i Fort Pinta och prata med honom, du kanske kan hjälpa till!

Döp om din häst:
- Du kan nu byta namn på din häst! Detta gör du hos Notarien i Silvergladebyn.
 
Här är Notariens nya kontor!

Samla stjärnor:
- Nu finns det fler stjärnor att hitta! Denna gången föll de runt Vingårdens hästsportcenter. Kan du hitta alla?

Ta av tränset:
- Du kan nu ta av din hästs träns! Detta gör du på samma sätt som du tar av sadeln, genom att öppna karaktärsbladet och dra bort tränset till din ryggsäck.

Stäng av allt ljud:
- Nu kan du stänga av allt ljud i spelet! Klicka på telefonen i menyn längst ner till höger, och välj alternativ.

Förberedelser för mer hästar:
- För att byta utrustning till din häst när du är inne i ditt hemstall måste du antingen sitta på din häst eller öppna karaktärsbladet (tryck på "c" eller klicka på din hästs namn) och flytta utrustningen från din ryggsäck eller garderob genom att dra ikonen från ryggsäcken till karaktärsbladet. När du inte är i ditt hemstall så fungerar det precis som vanligt! Vi har gjort den här ändringen i förberedelse för när man kan ha flera hästar.
 
Uppdatering:
Oroa er inte över XP:n! Vi har undersökt problemet och det visade sig att detta endast är ett grafiskt problem, det ser alltså ut som att XP:n har sjunkit men i själva verket är XP:n densamma!

Angående de nya uppdragen så måste man ha ryktet Gillad hos Solens Cirkel samt ha gjort de tidigare historieuppdragen med Jasper.
 
Vi glömde också att berätta om Fort Pintas nya fantastiska deluxe-set! Du hittar det i Starshopen i Fort Pinta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Me gusta c8

Dagens inlägg 6/3

Heeej! :3 Idag var det lagom med uppdrag, dessutom var det veckans uppdatering idag ju..! :D Jag postar det senare. :) Iallafall, jag fick rida en ridbana på Gyllenbladet, åt andra hållet. :) Och så fick jag följa med en häst, bära porslin och lite till ! :D Snart GÅC, tagga, TAGGA ! :) Iallafall, det kommer mer inlägg sen, ciao! :3
 
Förresten, idag fick jag mitt köpbevis för Stormwhisper, jag fick betala 300 Jorvik Shillings för det, men nu kan jag bekräfta med papper att han är min ! :) <3

Frisyrbyte

Ja, vilken av dessa frisyrer tycker ni ?! :D
 
 
 

DEN VILDA JAKTEN PÅ MIRANDA MOONBELL

DEN VILDA JAKTEN BÖRJADE CA HALV 8 IKVÄLL PÅ MIRANDA MOONBELL. HON BRÖT MOT ETT BROTT, HON VANN NÄMLIGEN ÖVER MIG I GÅC.
 
Jag och Rose jagade Miranda över hela Jorvik, men Miranda ringde hem, jag med, vi har som tur är har vi alla tre stallen på samma ställe, på Vingården. MEN VI TAPPADE BORT HENNE. Efter klockan 8 ikväll hittade Rose Miranda Moonbell i Gyllenbladskogen i Gyllenåsarnas dal. Vi grep henne för vinnande.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ps. Detta är inte på riktigt, så tro inte på det.. xD

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Detta är ett ledset inlägg för er som undrar.
 
JAG RED IN I EN GREN SÅ FORT VI STARTAT, HERREGUD..
Jag skulle kommit typ 3a, men kom 5a istället.. :c Men det var MITT fel.. ;__;
 

I AM FLYING

... MY HEART IS TAKING OVER
Jk. xD
 
Iallafall, jag och bästaste Mirandan någonsin galopperade på stranden vid Stall Gyllenbladet, tihi. :3 Sen så badade vi vid en av bryggorna, jag flög till o med! 8D Storm har gömda pegasuskrafter inom sig.. Men visst, jag är soulrider, så vad blir han.. Han blir en pegaus! YEAH ! <3 
 
När jag flög Miranda, såg man bättre där nere då? 8D Det var bra utsikt här uppe iallafall! ;3 <3
 
 
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Det var en fin eftermiddag och solen sken på Jorvik.
 
Nää.. Det funkar inte..
 
Oki såhär.
 
Jag körde Gyllenåsarnas Championat för andra gången, kört en gång tidigare på min syrras konto. c: Jag failade inte en gång TJIHO.. Men jag kom 6a. Jag körde mot Miranda, SLUTA VINNA! Min syrra körde om mig precis i slutet, fy.. ;__;
 
 
... Mina dagar som drottning över Moorlands Championat är nog över.. :'c
 
Ja jag vet att jag skrev Moorlands Championat, jag brukade alltid vinna där i lvl 10-12, men jag är lvl 13 nu. :c O juste, jag blev det igår, YEAH!
 
 
LVL 13 ALLTSÅ 8D

Uteritt i GÅD ! :)

Heej:) jag och Stormis var på utforskningsuteritt i GÅD! :D Sen träffade vi på Miranda.. :3 <3 Och Magic såklart! :'D
 
 
 
 
 
 

Dagens inlägg 5/3

Hellu! C: Nu har jag gjort uppdragen för dagen..! :D Jag hämtade saker till Jaspers traktor, fick lov att hitta hans nycklar o lite till också.. :) Sen så tävlade jag på lilla hoppbanan och terrängbanan på Stall Gyllenbladet. :D Älskar redan GÅD. c8 Men jag shoppade lite till mina outfits, kan visa senare.. :D Om jag orkar. xD Men jag gjorde en j'kla massa uppdrag igår, orkar inte rabbla upp allt men kan ju alltid visa lite bilder? :) Jag visar dom sen! :D
 
XoXo, Anna ;D

Jag sov över.. "Lite"

Ehm aa, jag sov över 5 gånger för jag ville till GÅD. Och nu kan jag vara där! Så jag har hållt på med uppdrag hela kvällen.. :D Jag visar sakerna jag köpte sen.. Slösat över 1000 Star Coins idag, känns ju super. Tjiho.. ;__;

Blåa uppdrag

Hej :D idag gjorde jag de blåa uppdragen i Valedale. Jag skulle kolla om snön smält till ingången till dinosauriernas dal, men nää.. :( Tänk om.. DET FINNS DINOSAURIER DÄR?! XD Hoppas.. c:< Och så plockade jag Aideens tårar, bytte baterier på kossornas spårsändare, hämtade Birdies ungar. Sluta tappa bort dom. xD Det tog faktiskt ett tag innan jag hittade dom.. O_o Och så plockade jag skräp och stjärnstenar. 83 <3

Hoppträning

Heeej :D jag var och tränade hoppning med Storm innan jag gjorde annat. Det gick bra, han var pigg och lyssnade på mig. :) Nu ska jag dit tillsammans med Siri! ;D
 
 
 
 
'
 
 

Dagens inlägg 4/3

Hej :D kom hem tidigare från skolan idag eftersom jag åkte med mamma. :) På uppdragen fick jag duka ett bord, alla på Star Stable Online är ovanligt lata, haha! xD :3 Sen så hade några turister tänt eld på Hollow Woods, jo tack, det var ju smarthet på hög nivå.. xD Och så fick jag en tröja med en morot på..? Den var ju fin. x3 <3
 
Btw, min tredje video är uppe på YouTube,
min YT kanal; http://www.youtube.com/user/smokiewokie/
videon; http://www.youtube.com/watch?v=DEneAJgP32I
 
 
 

Siri :3

This was nödvändigt, because Siri har joinat our klubb! 8D <3

Jorvik Aces ridlägerhelg!

Fredag, lördag och söndag nästa helg kommer Jorvik Aces att ha ett ridläger för alla medlemmar! :) Kan du inte delta? Hör av dig till mig eller Miranda!
OBS! Mer exakt info om de olika aktiviteterna kommer att komma lite senare i veckan!
 
Ridlägerschemat är:
 
FREDAG:
17.00 - Ridlägret startar! Alla träffas på Vingården! :)
17.15 - Vi rider tillsammans ner till ridhuset där Anna kommer att hålla i en dressyrlektion.
- AVBROTT FÖR GÅC 18.00 -
18.20 - Uteritt med picnic, alla träffas vid Vingården.
- AVBROTT FÖR GÅC 20.00 -
20.20 - Alla träffas vid Vingården och rider tillsammans till Fort Pinta där vi festar loss på discot!
 
LÖRDAG:
13.45 - Samling vid Vingården!
14.00 - Terränglektion med Miranda.
15.30 - Maskeradhoppning i Steve's paddock! Domare: Anna Waterdawn.
- AVBROTT FÖR GÅC 18.00 -
18.20 - Skattjakt med litet pris! Träffas vid Vingården!
- AVBROTT FÖR GÅC 20.00 -
20.00 - Disco!
22.00 - SPÖKRITT MED GRILLNING! Samling Vingården. Efteråt blir det övernattning vid Övergivna Bondgården! :D
 
SÖNDAG:
13.45 - Samling Vingården!
14.00 - Utställning i Vingårdspaddocken!
14.45 - Terrängtävling! Alla träffas i Vingården och rider gemensamt till Firgrove!
16.00 - Avslutning :)
 
HOPPAS SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT KOMMER! :D
/Mirre & Anna

Nyss haft klubbmöte! :)

Hej! Nu har Jorvik Aces nyss haft klubbmöte. Vi bestämde aktiviteter och pratade om annat osv. :)

Tävling hos fireruby.blogg.se ! :D (Repost)

För att visa inlägget lite bättre.. :)
 

Ang. Inläggen i J.A när det kommer nya medlemmar

Jaa, angående inläggen om nya medlemmar, jag kommer sluta med dom.. c: Nu vet ni. xD

Dagens inlägg 3/3

Heej! :D Imorse så plockade jag morötter, kål och potatis. Jag skulle göra det så snabbt jag kunde. :'D Alltså gick det på tid.. o_O Sen så levererade jag grödor åt två personer.. :3 Jag är snart halvvägs emellan mitten och slutet i lvl 12 = GÅD ! Åh vad jag läääängtar... 8D
 
 
 

Andra videon! :3

Hellu, andra videon uppe på min YouTube kanal, här är länken! :3
 
http://www.youtube.com/watch?v=-tQq8ogu0GQ
 
Min YouTube kanal:
 
http://www.youtube.com/user/smokiewokie/

Weeeeiiiird.. o_O

Oki. Detta var bara lite konstigt, men kolla på dessa bilderna. Ser ni någon skillnad? Hon är jäääätteliten! xD
 
 
 

Första videon :3

Hej! :3 Här är länken till min första video, gilla den gärna & subscriba! :D
 
http://www.youtube.com/watch?v=Ed6rIkqQCWA
 
Min YouTube kanal:
 
http://www.youtube.com/user/smokiewokie/

Välkommen...

...Alexandra Flowerland till Jorvik Aces! :D
 

Min YouTube kanal! :D

Hej! :3 Kika gärna in på min YouTube kanal, lägger upp min första video alldeles strax! :3
 
http://www.youtube.com/user/SmokieWokie/
http://www.youtube.com/user/SmokieWokie/
http://www.youtube.com/user/SmokieWokie/
http://www.youtube.com/user/SmokieWokie/
http://www.youtube.com/user/SmokieWokie/

Back on track ! 8D

Stormis är tillbaka på benen igen och redo att ge sig ut på äventyr! :D Idag börjar jag ladda upp YT Vids på mitt YouTube konto, jag länkar senare, kolla gärna! ;D
 

Dagens inlägg 2/3

Hej! :D Jag hade typ inga uppdrag idag så det är inte så mycket att berätta.. Men jag red upp till Valedale och grävde efter gödsel, wiho.. xD Sen så red jag tillbaka ner till Silvergladebyn och gödslade en åker. Det är vad jag gjort idag! 8D Förresten, älskade Storm är frisk nu! :3

Longering av Storm

Hej! :D Jag var i Vingårdspaddocken och longerade Storm efter skadan. Han kan galoppera i lugn arbetsgalopp nu! :D Han är så duktig och imorgon kommer han vara back on track! :3
 

PARTEY

P  A  R  T  E  Y
FEST HELA NATTEN, DODODO
 
Nää.. Jag skojade bara.. ;__; xD <3 Men jag var på disco med Mirre, Alicia Diamondwater, Soffe och Penelope Silverland! :D Det var kuligt! ;3 Mwhihihiihih.. XD
 
Ps.. Ser ni skuggan på de två sista bilderna ?! o_O
 
 
 
 
 
 

GÅC 20.00

Hej! Jag deltog i GÅC och nu undrar ni säkert varför eftersom jag inte har tillgång till GÅD. :) Jo det är nämligen så att min lillasyster var väldigt trött idag så jag körde GÅC nu klockan 20.00 på hennes konto, med hennes tillåtelse. Det är inte så att vi delar konton osv bara så ni vet.. Men jag failade inte en enda gång och kom 10a! :) Låg 7a som bäst. :3 Så jag är väldigt nöjd. ^_^ <3
 
 
 
 
 
 

Rolig bild.. XD

Detta är Siri Moonbear. Visst är hon söt? x'3
 
Negativa saker som Siri berättat:
För stor underläpp
Uppmuppade ögonbryn
Tråkiga ögon som ger b'tchblickar
Svullet ansikte
 
Till er som har detta ansiktet, absolut inget illa menat mot er, för ni kanske gillar det ? :D
 
 
PS SIRI. BÅDE JAG OCH EMILIA TYCKER DU LIKNAR EN HAMSTER MEN VI GILLAR DIG ÄNDÅ OKEJ?

Stallarbete & badning !

Hej! :) När jag ändå var i stallet så mockade jag, matade hästarna och gav de vatten. Jag tjänade lite Jorvik Shillings på det! :D Veterinären ringde och besvarade min fråga idag. Igår hade jag frågat om han fick bada. :) Och det fick han idag så jag skrittade vid Törneklipporna i vattnet och badade med Siri. :) Han fick trava idag också, han kanske kan få galoppera lite lugnt ikväll. Men jag måste longera honom iallafall. :) Jag uppdaterar mer ikväll! :D
 
 
 
 
 
 
 

Jorvik Aces klubbmöte!

Alla medlemmar i Jorvik Aces beds närvara under klubbmötet den 3e Mars 2013!
Vad kommer vi att göra på mötet? Jo, vi kommer att diskutera saker som vilka event/aktiviteter vi ska ha i klubben, eventuella tävlingar, osv. Men även saker som idéer om ur man kan förbättra klubben osv. Under mötet kommer ALLA att få möjlighet att säga sin åsikt, så är det något du vill ta upp är det bäst att göra det på klubbmötet.
Kan du inte komma? Säg då det till mig eller Miranda Moonbell senast söndag morgon. Om du har någonting du vill framföra/säga på mötet fast du inte kan vara där sälv kan du säga det till mig eller Miranda så tar vi upp det åt dig. :)

Dagens inlägg 1/3

Idag är det mars, och mars betyder vår, tjiho! :D <3 Seg dag i skolan, as usual.. ;__; Men när jag kom hem så lånade jag en av ridskolehästarna och red ut och gjorde uppdrag. Lance och Mary är ihop nu och så fick jag testa på Barrel Race, det var roligt! :) Sen så sprang jag runt på en åker och gjorde saker, haha. xD Mitt print screen slutade fungera igår så bästa Siri hjälpte mig att ladda ner Bandicam och det funkar mycket bättre, tack så mycket bästa! :) Sen så kollade jag Storms hovar, och Judy, i vårt stall, berättade att han tillfrisknat ovanligt snabbt och att han skulle vara ridbar denna veckan, jag är så glad! :D På uppdragen fick jag en fin tröja med hjärtan på, mwhi. :3