Nattlig uteritt

I fredags kväll var jag och Mirre ute på en ganska sen uteritt. Innan vi red ut snackade vi hemligheter om Södra Jorvik, ohoho. Fotade inte så mycket bilder, så ni får nöja er med en, hihi!
Jag tog med mig Dakke, han hade nog stått still längst av alla på senaste tiden, så jag kände att det var dags för honom att sträcka på benen! Mirre och jag red en ganska lång runda, kan inte berätta exakt vart vi red, men vi red runt Silvergladebyn och Steves gård, då får ni ett hum om ungefär var vi red.
 
Dakke var pigg och alert och skrittade raskt på med spetsade öron. Tillslut slappnade han av och lät dom gunga upp och ner, haha. Annars var han extremt pigg, fast det är ju inte så konstigt när jag inte ridit honom på ett tag! Måste återigen börja komma igång med hästarna. Tävlingssäsongen hösten 2013 har ju dragit igång, och alla mina hästar är tävlingshästar.
 
Tillbaka till ridpasset. Mirre var lite hyper, och detsamma var hennes häst, Cookie. Han ville bara galoppera hela tiden, och det var frid och fröjd när vi tog en galopp över ängen bakom Marleys!

Góla & Ljúfur

Fotade två bilder jag tyckte blev riktigt fina när jag och Lisa red ut i lördags. Snart ska ju hon å jag ut på tävlingsbanan igen, 20e oktober är det tävling och jag funderar på V5 (fyrgång) och tregång, eller V5, tregång och T8. (Töltgren) ;)
 
Det regnade iallafall lite lätt när vi red ut, och när vi kommit ut från den 2km långa galoppsträckan såg vi en regnbåge, och jag kunde inte låta bli att fota den. Min älskade Góla på 22 år har även blivit ett paket med krut nu. Puuuh, hon är mycket piggare än förut.
 
Har jag berättat för er att Góla nästan var omöjlig att trava förut? ;) När vi köpte henne i juli började jag träna hennes trav och har gjort det i ungefär varje ridpass och uteritt, och hon travar så fort man ber om det nu. Kan knappt släppa på tyglarna i tölten utan att hon vill trava. Duktiga tjejen!
 
Vill ni att jag fortsätter skriva sådana här inlägg, lite om mitt IRL liv och mina hästar? :)

De nya kläderna i TFB

I onsdagens uppdatering kom det nya kläder till The Fashion Barn i Silvergladebyn. Tre par sneakers, fem par handskar och två par hjälmar. Det var inget jag direkt fastnade för, men de har gjort nya modeller av hjälmarna och nya modeller av handskarna. (Tror jag?)
 
Jag tyckte hjälmarna var ganska fula (Ursäkta SSO), men den svarta hjälmen var grå och.. Blä. Den vita hjälmen var lite snyggare iallafall. De svartvita handskarna gillade jag också. Ingenting jag kommer köpa, eftersom allting i stort sett kostade över 100 sc! :)

Inga spoilervarningar när Södra Jorvik öppnar

Jag har sett många bloggare skriva om detta, och då är det lika bra att jag gör det också. När södra Jorvik öppnar, kommer jag INTE sätta några spoilerskyltar på inläggen som handlar om södra Jorvik. Jag ser ingen mening med det när i stort sett alla kommer vara där. De nya områdena, uppdragen, ja allt, INGET kommer att förvarnas. Så ni läser på egen risk när de väl öppnat.
Tänk att rida igenom dessa fälten, åh.. ♥ Jag hoppas det är så högt så det når över hästarnas ben! ♥

Nu får det vara nog

Någon har gett ut min KIK, och jag vet vem det är, och jag är inte glad kan jag lova er. Om ni nu har min KIK, ge inte ut den, för jag har ingen lust alls att bli spammad dag ut och dag in av en massa bloggläsare. Dessutom är det kiken jag använder för att chatta med IRL och nära kompisar från SSO, så om ni har den, LÅT BLI att sprida den vidare så blir jag glad.
 
Tack på förhand.

Mindi

Tidigare idag var jag nere i Fort Pinta med några kompisar, och jag skulle in och kolla på kaniner. Jag har bara katter, och jag kände att jag ville ha något annat djur med, så jag valde kanin. Jag var där inne och kollade, och jag såg en urgullig svartvit kanin för 25 sc.
 
Hon såg så hjälplös ut och såg verkligen inte glad ut. Så jag lyfte upp henne och kramade om henne lite försiktigt, och blev kär. Jag köpte henne och hennes namn fick bli Mindi. Hon är så söt, man smälter ju bara!

Andalusier filer hittade!

Nu har man hittat andalusier filer i SSO filerna, och jag är så glad. Var själv och kollade och där var dom.. Enligt filerna kommer vi få en grå, en vit och en brun andalusier. Jag hoppas att det är gråskimmel och brunskimmel, det är finare på dom.
Men det var inte detta som fångade min uppmärksamhet mest av allt.. Jag sökte sedan på "Horse2Body" och då kommer dessa filer och frieserfilerna upp. Mina tankar är då, eftersom friesrarna är speciella och annorlunda, kanske det är så att andalusierna också blir speciella? Bara en tanke, kan ha helt fel, men det känns faktiskt möjligt!
Vad tror ni?!

Storshopping med Mirre

I söndags var jag & Mirre och storshoppade. Jag köpte 2000 sc då så jag hade ca 5000, och gjorde av med runt 800 och så bytte jag frisyr & smink innan. Jag köpte en massa fina saker som jag är nöjd med, här får ni bilder på det! :)

Hey

Hej på er! :) Jag vet att det varit dålig bloggning under veckan, men jag är trött efter skolan och jag orkar knappt ta hand om mina hästar, fiska & stänga sprickor, så det får ni ha överseende över! :]
 
För övrigt så slutar jag om en kvart nu, och är hemma till ungefär 13.00, älskar fredagar! Imorse gjorde vi köttbullar/pannbiffar på hemkunskapen, våra köttbullar blev lite missbildade, men gott vare och då kunde jag skita i å äta pumpasoppa potatis & purjolökssoppa i matsalen.. >.<
 
Kanske inte är så jättekul att läsa om mitt IRL liv, men har inget bättre att blogga om just nu, vi ses senare! ^^

Väder på SSO

Jag vet att jag skrivit om detta förut, men då skrev jag inte så mycket, så jag skriver lite mer denna gången.
 
Jag tycker att det borde finnas väder på SSO, och det tycker många. Jag menar, jag hade tyckt det hade varit mycket mer realistiskt ifall det kunde regna, vara mulet och blåsigt. Även stormar och snöstormar hade varit kul, ja och snö då också.
 
Men om man vill ta fina bilder i solen, och det regnar? Då kanske det kan finnas en funktion, så man kan "stänga av" vädret. Då hade det funnits en lösning till det. Det hade även kunnat finnas en väderprognos för hela veckan, så vet man vilka dagar det är bra väder, och vilka som är dåligt.
 
Väder är någonting jag verkligen skulle vilja att det fanns på SSO. Det är faktiskt lite tråkigt med bara sol hela, hela tiden. ;)

Dagens Championat 25/9

FPC 18.00

Södra Jorvik bilderna

Alla blev vi väl lite hysteriska över Södra Jorvik bilderna, och jag tänker säga vad jag tycker och tänker om bilderna, det kanske blir ett långt inlägg, men eftersom det handlar om Södra Jorvik, så hoppas jag att ni orkar läsa! ;)
Första bilden. En skog, det är grönt och lite mystiskt, och jag själv tycker att skogen är sagolikt vacker. Frågan är bara, var ligger det? Är det skogen som syns från Moorlands strand? Med tanke på att träden ser ungefär likadana ut. Eller är det något helt annat? Jag gillar iallafall detta stället mycket, även fast jag inte vart där, men det lär ju bli helt amazing!
Detta måste då alltså vara en by. Gillar det nya, har vi ens sätt allt detta nya i centrala Jorvik? Jag gillar alla små hus, bänkarna, ja ALLT! Bakom det tjocka trädet åt höger tycks jag skymta ett blått utropstecken? Blåa uppdrag ju. Tycker iallafall att detta vi fått se av denna byn är väldigt fint och jag längtar så. Om man kollar ungefär ovanför utropstecknet så ser man även något som liknar en bro upp till någon sorts mur runt byn, även en byggarbetare.
Här ser vi en frisör och en affär med utrustning till hästarna, och lite längre bort ser vi en till affär och en kvinna som står med en gul ikon ovanför huvudet. Det kanske är en affär, men hon står framför ett hus.. Så kanske en bank? Där vi kan förvara våra SC och JS. Så då kanske man kan ha obegränsat med JS i framtiden. Visst jag bara pladdrar på, men det är möjligt!
 
Men det som fångade min uppmärksamhet mest av allt på denna bilden.. Om ni kollar ut genom porten längst bort i bilden, ser ni en grind och gula murar. Och vilket stall har en sådan här grind, och gula murar runt sig? Jo, inget mindre än Jorvikstallet! Jag är 99% säker på att det är Jorvikstallet, fick mig en liten kick när jag såg det i porten.
Sista bilden. Här har jag några starka funderingar, kanske låter galet, men jag är säker på min sak, och det känns nästan som jag tror rätt. Om ni kollar åt vänster, bredvid transporten och bredvid stallväggen, alltså emellan, så ser ni några streck i luften, ellerhur? Jag har mina funderingar att det kan vara Fort Maria! Jag menar, liknar inte det Fort Pinta skylten? Eftersom båda heter Fort, så tror jag det är Fort Maria med tanke på skylten. Och om det nu är Fort Maria, så är detta.. Det nya Hillcrest stallet. Om man såg på kartan så låg det nya Hillcrest stallet i närheten av Fort Maria, och jag är 99% säker på att man kan se Fort Maria ifrån det nya Hillcrest stallet. Så, JA, jag tror faktiskt att detta är det nya Hillcrest stallet!
 
Annars så är det sjukt vackert här. BLÅA TRANSPORTER OCKSÅ JU! Detta liknar ett stall och man ser små byggnader och någon typ av silo i bakrunden, även en by eller något åt höger, iallafall ett torn.
 
Är helt asdfghjkl av dessa bilderna, är sjukt glad över att SSO teamet visat de för oss. Och nu borde det väl vara nära, eftersom de visat bilder?!

SNEAK PEAK PÅ SÖDRA JORVIK ~ SSO'S FB

Kommer blogga mer om detta senare, är så exalterad just nu! Jag menar, kolla så vackert?!
 
Bilder från Star Stable Online's Facebook!
Ännu en bild från SSO teamet!

Vad hände med hästraslistan?

Ja, vad hände med den där listan egentligen? De sa att det var de raserna som skulle komma ut härnäst, men vi har fått Frieserhästar och ponnyer. Det kommer nästan bara ponnyer nu, och just Jorvikiska ponnyer. Visst, de är gulliga, men jag börjar bli trött på att vi får ännu fler ponnyer som hästras. (Även fast det bara hänt två gånger, så är det lite surt att det inte kunde komma någon annan hästras förra veckan.) Jag skulle vilja att de gjorde klart den där listan, de har Andalusier, Lipizzaner, Westfalisk häst och Selle Francais kvar.
 
Men mina tankar säger mig, att de kommer göra något speciellt med dessa hästraser. Eller ja, iallafall Andalusiern. Jag vill att den ska sticka ut ur mängden, med en smäcker kropp och lång, tunn, vågig man och svans. Som de flesta säkert redan förstått har jag suktat efter Andalusiern och Lipizzanern i ungefär ett halvår.
 
Kommer de släppa dessa fyra sista raser, eller struntar dom bara i det? (Hoppas på första alternativet..)
 
Arkivbild.

Stallhjälpen! v39

Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjälpen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!
 
Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagom till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Yay, haha, en uppdatering jag äntligen gillar! :D Superbra med stallhjälp, PLUS på det! Om man inte har tid eller orkar eller reser bort, så kan man ju be om hjälp. Åh! Måste kika in de nya kläderna, om jag känner mig själv rätt kommer jag troligtvis vilja ha mycket av det. ;)

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v39

Vad tror du händer?
Hästraser kan man ju utesluta.. Eftersom det kommer ponnyer varje eviga månad, istället för andra hästraser. Börjar bli trött på att det bara kommer ponnyer, vad hände med den där listan egentligen? Annars så har jag ingen aning, men jag tror att jag kanske kan tro att ett releasedatum till södra Jorvik kommer komma.
 
Vad hoppas du händer?
Releasedatum till södra Jorvik, andalusier och lipizzaner, svart westernträns och hopp & dressyr utrustning. Det hade varit nice, och jag kommer nog skriva detta varje gång under denna rubriken, eftersom det är vad jag verkligen vill ska komma just nu, vill faktiskt inte ha något annat! :)

Dagens Championat 24/9

FGC 18.00

Sammanfattning av ponnyuppdragen

Ponnyuppdragen? Ja, de var bra. Tyckte de var roliga och lagom långa.
 
MEN, nu måste jag få säga min åsikt. Jag tyckte att det var otroligt dåligt att bara de med ponny kunde göra loppet och sedan fortsätta med uppdragen. De som inte hade någon ponny kunde inte göra loppet, och kunde därför inte gå vidare. Uppdragen gav spelarna XP, så då känner man sig tvingad att köpa en ponny = Ett sätt att tjäna pengar för SSO. Tycker iallafall att det var väldigt dåligt att man måste ha en ponny för att kunna göra alla uppdragen.
 
Annars så var uppdragen bra, och jag gillade loppet, det var mysigt med härlig musik! :)

Surprise!

Överraskning, haha! Ny design. Är otroligt nöjd. Jag sa ju att det skulle bli en mörkrosa höstdesign med mörkblå detaljer. Men det resulterade i att det blev en mörkblå design istället, med lite vattentema.
 
Gillar den iallafall väldigt mycket, och hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Vad tycker ni? :D

Populär med Åskviggens cirkel

Blev populär med Åskviggens cirkel igår, och då såg jag att man fått nya uppdrag i SGB. Red dock dit idag och läste vad Alex hade att säga, och det var bara att fortsätta stänga sprickor.
 
Hon hade ryktesikon ovanför huvudet, så man måste vara beundrad innan man får de uppdragen. Jag undrar vad det kan vara..? ;)

Planer inför södra Jorvik

Det känns som att södra Jorvik närmar sig mer och mer med stormsteg. Jag har mina planeringar för södra Jorvik, och det kommer bli perfekt. Dock kommer jag flippa ur av allt nytt och vara sjukt exalterad, dagen då det öppnar, haha!
 
Själv tror jag att vi får uppdrag där vi ska laga bron eller liknande. Jag tror inte att vi bara får gå över, det hade inte vart roligt. Men att vi får laga bron, och sedan rider vi ner till Jorvikstallet och pratar med Herman. Det låter ganska logiskt.
 
Jag har förövrigt bestämt outfit, häst och vilka jag ska rida in med tillsammans. Jag ska ha min favoritoutfit, den jag har på bilden ovan. Den såg lite annorlunda ut förut, men jag har bytt ut lite blått och lagt till lite svart. Allting kanske inte matchar, men det var min första "riktiga" outfit, och jag blev förälskad i den direkt! Sedan är det ju ganska självklart att jag ska ta med Storm, min älskade starthäst måste ju få följa med.
 
Vilka ska jag rida in med då? För ett tag sedan bestämde jag och Amanda Lightfield att vi skulle rida in tillsammans. Ett tag senare anslöt sig Esther Lightwater till oss, så det blir vi tre. Men vi kommer bara rida in tillsammans, och sedan kommer vi utforska på egen hand, tills vi känner att vi är klara.
 
När södra Jorvik öppnar kommer det vara som julafton eller ens födelsedag HAHAH. Alla kommer vara så uppspelta och jag slår vad om att servern kommer krascha flera gånger, lol. Jag har även hört att de har börjat med uppdragen på södra Jorvik, och som Mirre berättat för mig, så lägger de till NPC's och uppdrag sist av allt. Man har ju trots allt sett på nyhetsbilder att det finns byggnader på södra Jorvik.
 
Längtar otroligt mycket, och detta kommer bli awesome. ♥ Har ni några planer för södra Jorvik, vem du ska rida in tillsammans med & så?

Levla var det ja!

Jag har inte levlat på flera veckor, är så fruktansvärt lat för att ponnyerna inte är.. Särskilt snabba. Shame on me. Men ikväll har jag faktiskt masat mig runt nästan hela Silverglade med Daisy. Stolt här, haha. Har dock några lopp kvar på VG, i RH och i GÅD.. Fast nää, det skippar jag, jag förtjänar en paus. ;)
 
Har förövrigt ledigt imorgon, så bloggen lär ju bli uppdaterad under dagen. Aja, ni får ha det så bra så länge, vi ses! ♥

Back to normal

Vid lunchtid var jag hos frisören och blekte håret platinablont igen. Eftersom jag kom osminkad så fixade hon till den naturliga looken jag vill ha! Det har varit rent ut sagt hemskt att ha haft "fulsminket" och det lila, stela håret från Firgrove. Jag känner inte för att vara med i någon mer challenge nu om man säger så, haha!
 
Resultatet blev att jag såg ut som innan (Surprise!!), men detta är jag, och jag älskar det. Kommer nog alltid ha platinablont hår i SSO. Har det just nu IRL, så det passar ju bra. ;)

Morgonritt med Lisa

Det är inte ofta jag är ute och rider på morgnarna, men det ska bli regn över dagen, och jag har ingen lust att rida i regnet. Så jag masade mig upp ur sängen, bytte om och gick ut till stallet. Där väntade sex hungriga hästar på mig och stod och stampade otåligt med hovarna. Jag funderade över vem jag skulle ta med mig ut på en tur, och jag valde till slut Daisy. Jag vågar inte riktigt ta med mig Tor än, då han aldrig varit här, och jag har inte hunnit rida honom "på riktigt" ännu. Men jag tänkte ta ett dressyrpass sedan när regnet minskar eller när det slutar.
 
Innan jag gjorde iordning Daisy så ringde jag till min lillasyster Lisa. Jag hade ingen lust att rida ut ensam på Daisy utifall att. Jag har ju trots allt inte haft henne så länge. Lisa sa att hon gärna följde med och tog med sig sin nya ponny Nova. Vi skrittade sedan ut från Vingården tillsammans till ljudet från fåglarnas kvitter och vinden som ven.
Daisy skrittade raskt på i täten, nerför vägen. Jag ville inte rida en allt för lång runda då hon stått still ett tag. Jag har så fullt upp nu för tiden, jag måste verkligen börja rida alla hästarna ordentligt, MINST 3-4 gånger i veckan. När vi sedan då skrittat en stund fattade vi trav. Vi red lätt och svängde sedan vänster vid en korsning och fortsatte vidare när vi sedan svängde höger vid ännu en korsning.
Där gav jag Daisy en galoppskänkel och vi gungade fram i en lugn takt över stigen som ledde mot Silvergladebyn. Vi red dock inte in i Silvergladebyn, utan svängde vänster. Daisy lyssnade väldigt bra på mina hjälper, och hon blir bara bättre & bättre.
Vi svängde sedan ner på ett fält bakom Marleys hoppbana. Där blev det full galopp, och efter det skrittade vi hem. Jag tyckte att det blev ett väldigt lyckat pass! Har även vart hos frisören och blekt bort det lila håret nu när jag skriver detta inlägget, så ni får se bild alldeles strax.

Mys


Gömma sig för uppdateringen och ha panik i global

På onsdagar när spelservern stänger ner finns de alltid en massa människor som ska gömma sig i hemstallen, cirkusen och i de olika ladorna och en massa annat för att få vara online i ett par ynka minuter till. Om jag får säga mina åsikter kring det, så tycker jag det är fruktansvärt onödigt. Ju fortare man loggar ut, desto snabbare kan de börja med uppdateringen.
 
Sedan att folk skriker och skriker i global, det gör mig galen. Det man oftast ser är "VI KOMMER DÖ" "JORVIK GÅR UNDER" "SPRING FÖR ERA LIV" och så vidare. I många fall är det de yngre spelarna som fjantar sig med det.
 
Jag tycker att både detta och att gömma sig för uppdateringen är så sjukt onödigt, bara logga ut och sluta skrik i globala, för folk tröttnar på det till slut. :)
 
Vad tycker ni om detta?

Fakta om Firetornado

Firetornado eller som han kallas - Tor, är en Jorvikisk dressyrponny på 138 cm i manken. Tor är en 8 årig valack och är född den 7e november, 2004. Han fyller alltså 9 i år! Som jag nämnde ovan är han en dressyrponny, men en duktig sådan. Han har tävlat i cirka 5 år, och det har gått väldigt bra med många placeringar. Han är otroligt snäll, och gör vad som helst för sin ryttare, så fort han börjat lita på den. Annars är han lite misstänksam, men det är bara att arbeta upp. Han har ju trots allt varit hos samma ryttare i hela sitt liv, som nu ville övergå till större ponny. Tor kommer ifrån Buttergood stallet i södra Jorvik. Det är där han bott i hela sitt liv, men nu har han fått flytta till centrala Jorvik. En helt annan miljö, men jag tror det ska gå bra. Våran resa har bara börjat.

Hemma!!

Hej på er! Kom hem för ca en timme sedan och jag är helt slutkörd. Har ju vart iväg och bowlat & ätit med ägarna av gården och alla privatägare då vår ridlärare slutar. Har haft jättekul!
 
Jag sa ju att jag skulle fixa tidsinställda åt er, men jag orkade faktiskt inte. Bloggen kommer inte i första hand då jag har annat att göra. Men jag hoppas inlägget för några timmar sedan räckte haha.
 
Ni får ha det så bra, så uppdaterar jag mer imorgon! :)

Vad ska det bli av dom här bänkarna?

Alla dom här bänkarna, som står lite överallt. Vad ska det egentligen bli av dom? Det hade vart hur mysigt som helst om man kunde sätta sig vid dom och fika eller så.
 
Denna bänken till exempel, den står utanför Fort Pinta. Man har en otroligt fin utsikt härifrån. Man kan se södra Jorvik, Moorland och Fort Pinta. Det är så vackert.
 
Jag önskar att de gjorde något med bänkarna, för det är så sorgligt att bara se dom stå och ruttna bort såhär. Skulle inte förvåna mig om SSO bara "lät dom vara".
 
Tror ni att SSO teamet kommer ta tag i bänkarna och göra så man kan fika vid dom eller liknande, och vad är era tankar angående detta? Jag är väldigt nyfiken, så kommentera! :)

Excuse meee

Vart och ridit IRL, är sjukt trött efter att ha haft idrott, sedan ridit och sedan tränat när jag kommer hem.. Det är mina torsdagar det! Lol. Iallafall, imorgon blir det bättre uppdatering på eftermiddagen, ska fixa tidsinställda då jag ska till stan och äta imorgon.
 
Ni får ha det så bra så länge, och tack för att ni fortfarande besöker min blogg trots den kassa uppdateringen under skoldagarna haha. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Hannah Montana, kanske är jag lite barnslig trots jag är 14 år, men det är sjukt, sjukt bra! ♥
 
Arkivbild (Omg mitt vita hår!! *Gråter inombords*)

De som gissade rätt!

Jag köpte den silversvarta ponnyn för 450 sc i Fort Pinta. De som gissade rätt på vilken häst jag köpt var dessa nedan! :)
 
Frida Silverside
 
Linda Youngwood
 
Amanda Gladeland
 
Alexandra Mistdawn
 
Alice Slowhill
 
Emilia Braveheart
 
Klicka på deras namn för att komma till deras bloggar. Bra jobbat hörrni haha! :D
Tänk vad bra jag kommer passa ponnyn när jag har mitt smink och mitt platinablonda hår på söndag igen?! *-*

Guess who

De som gissar rätt på vilken häst jag köpt får länk i ett inlägg imorgon! :)

Idag...

...Är ingen vanlig dag, FÖR DET ÄR MIRRES FÖDELSEDAG!!! Grattis bästa du! ♥ Nu tycker jag att alla ni ska gå in på hennes blogg och gratta henne! :D http://moonbell.blogg.se/ !
 
Jag letade i arkivet och hittade din äldsta bild, VISST ÄR DEN VACKER?!
 
Älskar dig min lilla falukorv! ♥

De nya ponnyerna

Denna veckan kom det ännu fler ponnyer. Men jag hade velat ha andra raser. Nu ska ni få höra min åsikt om dom. De var väldigt fina, och billiga. Dock finns det lite saker jag måste dissa med dom.
 
Den silversvarta ser konstig ut på bringan, det ser inte bra ut. Den ljusa ser lite utsmetad ut, och den hade varit finare om den inte vart så vit på magen.
 
Annars så älskar jag dom, kommer troligtvis köpa den silversvarta. Den andra var ju också fin, den liknade en haflinger tycker jag.

Nere i fyra timmar

Nu har servern vart nere i över hela fyra timmar. Jag undrar verkligen vad de håller på med. Visst, de kan ju vara själva uppdateringen, eller så jobbar dom på nya saker och nya områden.. Som södra Jorvik? ;)
 
För såvitt jag vet brukar inte servern vara nere så här länge, antingen så håller de på med uppdateringen, eller så är de klara, bara att de håller på med något stort.
 
Vad tror ni? :)

Nytt race exklusivt för ponnyer! v38

Hejsan!
Ett nytt race exklusivt för ponnyer är nytt i denna veckas uppdatering!

Ny tävling:
- Systrarna Penny och Polly är två nya tjejer på Jorvik. De vill bygga en tävling som bara ponnyer får tävla i, och de behöver din hjälp! Rid till ponnypråmen i Fort Pinta och prata med Penny. Du måste äga en ponny för att kunna slutföra dessa uppdrag och ställa upp i ponnytävlingen.
 
Prata med Penny!

Ponnyer:
- Två till supersöta ponnyer har kommit till pråmen i Fort Pinta. Rid dit och kolla in dem!
 
Oemotståndligt söta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Inte riktigt vad jag hoppats på, men det är en helt okej uppdatering! Men med detta racet, då undrar jag, kommer det vara som ett championat då? Eller bara något helt annat? Man undrar ju. Annars så var ponnyerna söta, speciellt flax leverfärgade fuxen silversvarta ponnyn! :D (Hade hoppats på andra hästar, aja :$)

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v38

Vad tror du händer?
Det enda jag tror kommer är någon ny hästras, och ett releasedatum till södra Jorvik. De skulle ju faktiskt öppna det snart har de berättat.
 
Vad hoppas du händer?
Jag vill ha fler raser, södra Jorvik eller iallafall ett releasedatum. Vill även ha hopp & dressyrsadlar och träns till. Svart westernträns och säkerhetsvästar till terräng hade inte heller varit fel!

Åsikter om frisyrerna i SGB - Del 1:2

Del 1:2 av frisyrerna i SGB.

Idag tänkte jag berätta vad jag tycker om flätorna i SGB. Det blev lite torrt att bedöma just hårfärgen, så jag kan ju säga vad jag tycker om själva frisyren också.
 
Själva frisyren är väl helt okej. Gillar dock inte luggen, tycker den är rätt ful. Hade varit sjukt snyggt med snelugg, och att det fanns en frisyr där flätan låg över axel + snelugg. Det hade jag gillat.
 
Jag tycker inte riktigt om den rödorangea färgen på flätan, eller den blonda, rosa och orangea. Den vita/platinablonda är snyggast enligt min åsikt. Sedan kommer den svarta, och sen den bruna.
 
Fast jag skulle nog inte vilja ha denna frisyren ändå.

Dagens fråga 16/9

 Jag har isabellen. :3

Nej nu blir jag sur

Ni vet ju att jag alltid centrerar allting i mina inlägg. Men nu har det uppstått någon typ av problem, så om jag centrerar texten under en bild och publicerar inlägget, så åker texten åt sidan igen. Blir galen, hatar när allt inte är centrerat på min egna blogg, det blir så fult annars. 
 
Någon annan med samma problem? :S

Åsikter om frisyrerna i SBB - Del 1:1

Jag tänkte att jag ska skriva min åsikt om varenda frisyr och varje sorts smink på SSO, så jag har en del åsikter att skriva om. Det blir kul!

Idag börjar jag då med frisyrerna i SGB, men bara en typ av frisyr i ena affären. Alltså del 1:1! :)

Det bruna. Tycker det är väldigt enkelt och fint, och passar till det mesta. Det orangeröda är väl lite sisådär. Gillar inte färgen så mycket, men annars helt okej! Det blonda är väldigt vanligt, matchar till många olika kläder på grund av dess färg. Det svarta är det samma sak med, det matchar bra, och jag tycker det är väldigt fint. Det rosa kan vara svårt att matcha, eftersom allting inte passar rosa. Annars är det sött, men inget jag skulle vilja ha. Det brunslingade gillar jag faktiskt inte ett dugg. Tycker det är ganska fult, och skulle nog aldrig få för mig att köpa det! Det platinablonda/vita är så sjukt fint, haft detta flera gånger, och jag älskar det! Kan ju bero på att jag har platinablont irl också. ;) Det var vad jag tyckte om denna frisyren och dess färger. Mobba inte mitt smink, det försvinner på söndag haha.

Hemma senare

Sitter på bussen IRL nu och ska till stallet. Därför kommer jag hem senare, och det blir inga riktiga inlägg. Men jag räknar med att vara hemma innan 18.00, så jag bloggar då. Medans får ni en fin bild på älskade Góla! *-*

Höstdesign?!

Tänker nog faktiskt göra en höstdesign. Jag vet att jag sa att jag inte skulle det, men man kan väl ändra sig, right? ;)

Färgen jag funderar på är cerise. (Så höstig.) Cerise är mörkrosa för er som inte vet. Jag tänkte sedan matcha det mörkrosa med mörkblå detaljer!

Hur tycker ni att det låter? Eller har ni förslag på annan färg? Kommentera, jag vill veta vad NI tycker! :) (Ta inte mörkgrön med vinröda detaljer, ska ha det i vinter!) :D

Dagens Championat 15/9

FPC 16.00
GÅC 18.00

Fiskebyn Challenge

Tidigare idag kom Alli med idén att vi skulle köra fiskebyn challenge. Jag tänkte inte vara med, men de uppmanade mig och jag ångrar det stort.. :s
 
Vi lekte kurragömma, flummade runt, badade och hade allmänt kul. Förloraren skulle byta hår och smink, och vinnaren skulle få bestämma vad. Gissa vem som kom sist? Jo jag.. (Stackars mig!!) Var tvungen att åka till stallet, perfekt timing, yes.. Vet inte vem som kom 5a, 4a och 3a, men Manda kom tvåa och Alli vann. Därför fick hon välja smink och hår till mig... :)
 
SÅHÄR VACKER BLEV JAG. (Srry om jag skrämde upp er i förra inlägget, jag skrev det pga detta.) OOOOCH. Jag kommer aldrig mer kunna visa upp mig för allmänheten, jag får byta tillbaka om exakt en vecka. TORTYR!!!1
 
Eller jag menar.. Jag älskar det så mycket. <333
Övriga bilder:

FML.

...

Överpris på saker & ting

Idag tänkte jag prata om att SSO satt överpris på vissa saker. Eller ja, iallafall enligt min åsikt! Skulle ni betala 349 sc för ett par solglasögon? Visst, de är speciella, men jag skulle inte ha någons större lust att göra det. Man kan istället köpa sig en fin häst för de pengarna.
 
SSO är ute efter pengar, det vet jag, och det är väl därför de sätter så höga priser. Men ändå - 349 sc är INTE värt det.
 
De borde egentligen inte kosta över 100 sc, med tanke på att det är vad vi får i veckopeng. Men det hade ändå kanske blivit för billigt att allt skulle kosta under 100. Så jag skulle sätta ett max på 150 sc.
 
Men jag tycker att det är riktigt irriterande och dåligt att vissa saker är så otroligt dyra. Och nu pratar jag om utrustning och kläder, inte hästar.
 
Vad tycker ni om överpriserna? :)

Avritad Storm

Igår ritade Justine Southbell av Storm till mig medans jag satt å snackade med henne och Manda, några av er kanske kollade medans hon ritade?
 
Tyckte den blev sjukt snygg iallafall. Tack så jättemycket Pelle, du är otroligt duktig! :D

Dagens outfit - Mörkblå & svart


Dagens Championat 14/9

VDC 13.00
FPC 18.00
8a
GÅC 20.00
5a
FGC 21.00

Varför jag valde den starthäst jag har

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägg är Amanda Silverlord. Hon har dessvärre ingen blogg!

Anledningen till att jag valde den starthäst jag har? Den frågan är så enkel för mig. Stormwhisper som han heter, är gjord utöver min första IRL häst Smokie. Den underbaraste hästen jag träffat, hade honom i 4 år, innan han lämnade jorden. Nu springer han runt på de evigt gröna fälten.
 
Det var en självklarhet att skapa Stormwhisper utöver hästen jag älskar mest av alla. Stormwhisper är precis som Smokie, samma egenskaper, temperament och utseende. Smokie hade inga strumpor, han hade en vit stjärn i pannan. Skillnaderna är alltså att Smokie hade en stjärn, mankhöjden (Smokie var 128 cm medans Storm är 148 cm) och sedan så heter ju Smokie, Smokie, och Storm heter ju Stormwhisper.
 
Det var såhär jag valde starthästen jag har idag. Kommer aldrig ångra mitt val.
 
Arkivbild på mig & Storm. ♥

Pelle ritar Storm live

Just nu sitter jag i ett samtal med Amanda och Felle (Justine Southbell), Felle ska rita Storm live och ni hittar hennes livestream på denna länken: https://join.me/522-303-967. Men skynda er in, det finns bara plats för 10 st! :D

Fiske & sprickor

Nu på förmiddagen var jag iväg och stängde sprickor och fiskade tillsammans med Manda. Det går så mycket snabbare när man pratar och gör det tillsammans!
 
Man tjänar ju 150 JS på att fiska på ridhuset, så det kan man bara inte skippa, haha! Om ni undrar var sprickorna är finns de två i FG, en i GÅD, en i Hollow Woods och en vid Valedalesjön! :)

Så nära, men ändå så långt borta

Kan knappt vänta tills vi kommer in i södra Jorvik. Jag har så mycket förväntningar. Hur ser det ut? Vilka uppdrag kommer vi få? Vad finns det för ställen?
 
Längtar otroligt mycket, och Manda och jag kommer rida in tillsammans. (Om du läser detta Manda så bjöd Esset in sig själv HAHAHA.) Bara av att kolla på andra sidan så blir längtan starkare, åh.
 
Vad har ni för förhoppningar om södra Jorvik? :)

Dagens Championat 13/9

VDC 21.00
FGC 22.00

Fullt upp!

Haft fullt upp hela dagen.. Har tävlat championat, läst, gjort lite blåa uppdrag, haft lektion för Alli och chattat en massa med WR och vart i stallet IRL.
 
Det har därför varit urusel uppdatering - Och det ber jag om ursäkt för. Har iallafall två inlägg att slänga in idag. Så keep looking, jag överger inte min blogg! :D
 
Arkivbild

Shopping med Frida

Lite tidigare idag var jag och Frida å shoppade. Vi kollade SGB först, men vi drog till GÅD eftersom allt är snyggare där.. ;) Köpte den svarta, klassiska ridrocken för 9600 JS. Tycker att den är superfin, och jag lär ha mycket användning av den i framtiden.
 
Blev av med lite medaljer också, så dags att spara ihop nu igen, haha! :D

Woopsie..

Kom nyss hem från stallet därav den dåliga uppdateringen. Hann aldrig fixa några tidsinställda, men jag hoppas det var okej ändå!
 
Fick även veta en superrolig grej från min ridlärare också, är överlycklig!
 
Ha de bra, och god natt på er. Nu ska jag äta mackor och kolla på.. Hannah Montana. (Mobba inte, men det är så bra!!)

Glas & solglasögonen

Igår kom det ju glas & solglasögon i uppdateringen. Jag tyckte däremot inte att alla var särskilt snygga. De enda jag faktiskt gillar är de svarta pilotbrillorna för 69 sc och ett par svarta för 159 sc. Jag tyckte att allt var överpris också. Jag menar, ett par solglasögon för 349 sc, som inte ens är snygga..? :S Nej, jag betalar aldrig så mycket för ett par solglasögon.. Uppdateringen var också tråkig, så DISS på det.

Dagens Championat 11/9

FGC 17.00
4a
FPC 18.00
GÅC 20.00

Vinnarna av bloggtävlingen!

Det som nu alla väntat på, är att få veta vilka som vann blogg tävlingen. Och här nedan kommer ni få se dom. Jag har med hjälp av Amanda Lightfield (Tack så jättemycket!), valt ut en tre vinnare.
 
På första plats ser vi...

KATE MISTWOOD! Stort grattis till förstaplatsen! :D Bara att prata med mig, så får du bestämma ditt pris! :D Kate vann med denna bilden, för att den skiljde sig från alla andra. Den var unik, och det gillar jag. Grattis! :)

På andraplatsen ser vi...

SIRI MOONBEAR! Stort grattis! :D Du vinner en bildlänk. (Du har redan en eh.) Siri kom tvåa eftersom jag älskar att hon valt en bild med hästen i denna positionen, dessutom passar outfiten in. Grattis!

På tredjeplatsen har vi...

LISA WINTERSTORM! Stort grattis till tredjeplatsen! Denna bilden skiljer sig från alla andra, jag tycker om den väldigt mycket. Anledningen till att hon kom trea är för att jag lovat bort en design till henne redan. Du vinner också en bildlänk. (Men du har redan en..) Annars så är bilden verkligen superfin, grattis!

Detta var då vinnarna i min första bloggtävling. Men glöm inte att hålla utkik efter fler tävlingar! ;)

10 saker jag ogillar (IRL & SSO)

1. Jag hatar när folk sitter och smaskar ashögt när de äter, får seriöst damp och nästan skriker till dom att sluta.
 
2. Jag hatar när folk gör olika ljud, t.ex. Slår med pennan på bordet och fortsätter, fortsätter och fortsätter...
 
3. Detta när nog det jag hatar mest. När folk följer efter mig, speciellt IRL. Man försöker visa klart och tydligt att man vill vara ifred, men de fattar inte åh seriöst vad jag hatar det... :)
 
4. Jag gillar inte när folk söker uppmärksamhet. Det märks direkt..
 
5. Jag gillar inte att göra läxor eller hjälpa till hemma. (Srry mamma om du läser detta!!!!11)
 
6. Jag gillar inte falska vänner. Det gör nog ingen vid närmare eftertanke. ;)
 
7. Jag hatar när man är så varm att man blir förbannad på allting.. :(
 
8. Jag gillar inte när folk är arga, ledsna eller sura på mig.
 
9. Jag gillar inte alla i min klass IRL särskilt mycket. Oooh, true story.
 
10. Ibland så kan jag tycka det är jobbigt när mina bloggläsare tjatar på mig. Ledsen, men så är det faktiskt.
 
 
Någon av er som känner igen er på någon av punkterna? :)

Tips på championat

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägget är Emilia Braveheart och ni hittar hennes blogg här!

Arkivbild.
Jag tänkte berätta mina championat tips för er, eftersom det var ett önskat inlägg.
 
* Kavla upp ärmarna om du har en långärmad tröja. Det hjälper iallafall mig med koncentrationen och jag har inget i vägen.
* Igga folk om det stör dig. Då kör du "ensam" och slipper känna dig stressad. (Jag iggar inte folk.)
* Rid så rakt du kan, om du svänger, går det långsammare... = Sämre placering.
* Sväng lite i starten. Du kommer iväg snabbare.
* Spela med datormus. Det är mycket lättare än att du ska sitta med en laptop och vrida skärmen med den där.. Fyrkantiga saken.
* Ta snäva svängar. Inte alltför snäva bara, då är du körd. ;)
* TA GENVÄGAR. Annars är du också ganska körd om du satsar på guld!
* Lyssna på musik. Jag brukar lyssna med väldigt hög volym på låtar som ger mig adrenalin. Det känns som det går snabbare, och jag tycker det går bättre!
 
Det finns även en bugg man kan använda för att hamna LÄNGRE fram än alla andra i starten, jag använder den inte, och jag tänker dels inte heller berätta hur man gör den för de som inte vet. För jag tolkar det som fusk, att man utnyttjar en bugg för att få en bättre start än alla andra!
 
Jag tror detta var allt, men bara för att ni gör allt som står här, behöver det inte betyda att ni kommer vinna. (Om ni fick för er det.) Det beror väldigt mycket på de andra spelarna i din grupp, och hur bra/dålig din dator är.

Glasögon och solglasögon! v37

Hejsan alla!
Ge din karaktär en stark personlighet med ett par glasögon eller solglasögon!

Glasögon och solglasögon:
- För första gången i Jorvik kan man nu köpa glasögon och solglasögon! Du hittar dem i den nya butiken Glasögonfortet i Fort Pinta! Rid dit och kolla in dem!

Om du är en Lifetime-medlem så finns det ett par unika glasögon i Lifetime-shoppen i Moorland!
 
 Du hittar solglasögonen och glasögonen i Fort Pinta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Ganska liten uppdatering, och vi visste ju att detta skulle komma, så den var ganska tråkig, tyvärr. Coolt med glasögon och solglasögon annars, hoppas bara att de finns några man gillar + att de inte är för dyra. Som jag sa ovan var uppdateringen liten, men nästa vecka kanske vi får en större...? ;)

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v37

Vad tror du händer?
Vi vet ju att vi kommer få solglasögon och glasögon. Vi LT medlemmar får ett par solbrillor gratis också. Men jag tror att solglasögonen och glasögonen kommer vara dyra annars. Har troligtvis helt fel, vi får se. Men är detta det enda vi kommer få idag? Jag gissar på någon ny hästras, för en gång i månaden får vi en ny hästras, och vi har inte fått det denna månaden, så man kan ju hoppas!
 
Vad hoppas du händer?
Fortfarande fler raser.. Connemara, russ, welsh, islandshäst, lipizzaner och andalusier. De raserna vill jag ha. Svart westernträns och säkerhetsvästar till terräng. Dressyrsadlar och hoppsadlar skulle jag vilja ha, samma med tränsen också.

Dagens outfit - Rödvitt i repris


Vinnarna presenteras imorgon

Vinnarna i bloggtävlingen kommer presenteras imorgon!
 
Ni får även ursäkta den dåliga uppdateringen. :)

Klubbar

Personerna som ville att jag skulle skriva detta inlägg är Adrienna Darkbell och Matilda Greenstone och ni hittar deras bloggar här och här!

På sistone har det snackats mycket om att när folk lämnar klubbar får de en massa skit över sig. I detta fallet är det klubbägaren som gör fel. Inte den som lämnar. När man lämnar, det är inte så att man säger upp vänskapen, man kanske inte vill vara med längre, eller så vill man prova något nytt. Jag ser inget fel i det.
 
Men ändå finns det de klubbägare som blir gnälliga, sura och arga om en medlem lämnar. I vissa fall händer det att klubbägaren får hela klubben emot denna personen som lämnat, och jag tycker det är riktigt dåligt av ägaren.
 
Jag förstår inte, förut brydde sig nästan ingen om man lämnade, och nu blir det ett herrans kalabalik om någon lämnar. Jag har varit med om att folk blivit arga på mig för att jag lämnat, jag har sedan hört att de sagt saker som att jag är elak och annat i klubbchatten efteråt. Jag menar, vem är det som är elak om man kallar någon annan för elak, bara för att man lämnat en klubb?
 
Jag kan medge att jag blir RÄDD för att lämna klubbar nu, för folks reaktioner, kommer dom hata mig, kommer dom tycka jag är elak, kommer dom inte gilla mig längre? Ungefär så har jag känt varje gång jag lämnat en klubb den senaste tiden. Det är hemskt att det ska behöva vara såhär..
 
Sedan blir även folk sura för att någon har samma regler som deras klubb, och anklagar dom för att ha stulit dom. Vem har sagt till dig då, att de inte kommit på dom helt själva? Du kan inte ha dina regler för dig själv, men om de bara kopierat rakt av, då är det en annan sak.
 
Annars så tycker jag att klubbar är ett bra sätt att kunna hålla kontakten med vänner, umgås och ha kul! Men att folk blir arga nuförtiden för att man lämnar - Nej, usch, fy & blä på det. Det är det värsta med klubbar.
 
Vad tycker ni?

Bloggtävlingen avslutad

Jag ville bara berätta att ni kan inte skicka in bidrag till tävlingen längre. Ni som aldrig skickade in namn och/eller motivation, har tyvärr ingen chans att vinna.
 
Vinnaren kommer upp senare idag, lycka till hörrni! :D

Idag...

...Är det en "Fatal Error Dag". Yaaay! ...Not. Om ni inte visste det, så har jag döpt om det till "Fucktal error", för jag tycker det passar bättre. (Ursäkta språket!) :)
 
Nä, nu ska jag stänga sprickor, fiska och mata pållarna. Även försöka fixa lite tidsinställda till er.
 
Brb!

Låt mina bilder och allt som är mitt vara ifred

Igår fick jag reda på att en tjej tagit en bild från min blogg och använt den som profilbild på kik. Detta gör mig sjukt förbannad, för jag har tagit bilderna och de tillhör mig. (Egentligen WOH.) Bilden var dessutom redigerad av MIG och detta gör mig så less och trött på folk.
 
Detsamma gäller med hela min blogg, nästan ALLT som finns på min blogg är gjort utav MIG, och det ger er inte rätten till att ta mina saker härifrån. Jag har copyright på det, och jag säger det nu en gång för alla. Låt mina bilder och allt som är mitt på min blogg VARA IFRED. Ni har absolut ingen rätt alls till att ta mina saker, nej usch vad trött jag blir.
 
Tack för mig. (För tillfället!!)
 
Arkivbild

Hur jag träffade Amanda Lightfield

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägget är Nellie Silverbell och ni hittar hennes blogg här!

Detta var en bra rubrik, detta blir kul att skriva om, vet dock inte om jag kan skriva det så långt, men iallafall hihi.
 
Det var en dag i mars 2013, den 14e, dagen då klubben Frost Rainbows skapades. Jag var klubblös och ryktades om att Amanda då startat upp en klubb vid namn Frost Rainbows. Jag mejlade Amanda och frågade om jag fick gå med, och det fick jag om hon skulle ha kvar klubben.
 
Senare den dagen gick jag med i Frost Rainbows, jag kände ingen, men jag började känna mig hemma ganska direkt.
 
Efter ett tag lärde jag känna Manda, och det var på detta sättet som jag träffade henne. Nu är hon en av mina närmsta vänner, och jag älskar henne, oavsett vad. ♥
 
Om ni är coola besöker ni hennes blogg här.

Puh

Nyss kommit hem från skolan, men update kommer! :)
 
Annars har väl dagen flutit på bra, bara sjukt tråkigt men annars helt okej.. :)
 
Arkivbild

Min första reaktion för SSO bloggar

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägget är Matilda Greenstone, och hennes blogg hittar ni här!

Jag minns inte riktigt min första reaktion för SSO bloggar, men jag tror det var något i stil med "Wow", eller liknande. Jag tyckte det verkade väldigt roligt, men lite konstigt om jag minns rätt. Liksom, "Varför ha en blogg som handlar om att rollspela om ett spel?" Men det visade sig att det var ganska roligt!
 
Det var nog min första reaktion på SSO bloggar, ganska kort sammanfattat. :)

Gillad med Åskviggens Cirkel

Idag blev jag gillad med Åskviggens Cirkel, så jag har lite över 1500 poäng i den fraktionen. 4500 to go.. ;) Haha lär ju bli segt! Går iallafall hyffsat snabbt att stänga sprickorna, så det kommer inte bli jobbigt på det sättet.
 
Hur mycket poäng har ni i denna fraktionen? :)

Inget att göra


Redigering med Manda

Igår fick sig Manda en kick, och skulle plötsligt redigera mitt hår, så det var bara att ta en bild och skicka den till henne. Jag själv blev så sugen så jag redigerade också.
 
Jag måste säga att Mandas blev bättre, och rosetten i mitt hår på hennes bild gör bilden helt perfekt! Tackar Mandi! :'3
 
Mandas bild:
Mina bilder:

Ny ruta för solglasögon & glasögon

I onsdagens uppdatering kom det en ny ruta för solglasögon och glasögon. Ska bli kul att se vad det blir för sorts glasögon och så, och sedan kommer ju vi LT medlemmar få ett par solglasögon. Hoppas det kommer något mer på onsdag, för annars är uppdateringen ganska fjuttig.
 
Här är rutan för glasögonen.

Hur jag hittade SSO

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägget är Amanda Silverlord, hon har dessvärre ingen blogg!

En dag i slutet av januari 2013, satt jag hemma och.. Gjorde någonting. Jag minns inte vad. Men så satt min lillasyster Lisa Winterstorm och spelade något spel, om jag minns rätt. Och detta spelet var då SSO. Jag frågade vad det var och så berättade hon.
 
Jag skaffade mig sedan ett konto, och tyckte väl inte det var så roligt. Men sedan när jag spelat i sisådär två dagar, så blev jag helt besatt. Efter att jag spelat i en vecka, blev jag Star Rider, och köpte sedan Lifetime efter ytterligare två veckor.
 
Detta var så jag hittade SSO, tack vare min lillasyster! :)
 
En väldigt gammal bild här på bloggen. Minns att jag var så nöjd med den!

Varför bor jag på Vingården?

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägg är Adrienna Darkbell, och ni hittar hennes blogg genom att klicka HÄR!

Jag har bott på Vingården så länge jag kan minnas. Jag flyttade hit nästan direkt då jag blev Star Rider. Jag älskar att bo här, och skulle inte vilja flytta någon annanstans där man kan bo.
 
Det finns många bra saker med Vingården. Man har tillgång till tre affärer, en paddock, ett ridhus, fina ridspår och en massa annat! Man har nära till fyra lopp också, lagom långa, men ganska tråkiga, tyvärr.
 
De mindre bra sakerna med Vingården, är att brevlådan ligger ganska långt bort, men jag tycker det passar in, även fast det kan vara jobbigt. Sedan är det lite för mycket folk ibland, men det kan jag inte ändra på, och det är ju folk överallt. Framåt kvällen är det väldigt mysigt, eftersom det är så lugnt och stilla på Vingården. Folk har dragit sig tillbaka för att göra annat, och man är nästan ensam. Det gillar jag.
 
Sedan att Vingården ser så elegant ut, det gillar jag! Jag har bott på andra ställen, men jag har tyvärr vantrivts så mycket att jag flytt tillbaka till Vingården. Kommer inte flytta härifrån på ett bra tag, det beror ju även på var och hur man kan bo i södra Jorvik. Men ja, enligt mig är Vingården LÄTT det bästa stället att bo på!

Vad jag köpte igår

Eftersom det var så pass många som ville se vad jag köpt tänkte jag visa allt här. Har köpt alla kläder på HM, blekningen & pennan är från Kicks, ifall någon skulle undra. ;)
 
Är såå nöjd med sakerna, speciellt grejerna från Kicks, och spetsblusen och kattkjolen. ^^ Fotade dock inte grejerna jag köpte på Hööks, men det överlever ni. ;)
 
Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen för övrigt, har inte haft orken att blogga än.
 
Vad tyckte ni om sakerna? :D

Dagens Championat 6/9

GÅC 20.00

Stan IRL

Kom hem från stan för ungefär 45 minuter sen, därav den dåliga uppdateringen. Kommer inlägg strax! :)
 
Har köpt på mig en massa saker. En ny skjorta, en blus, två par jeans, och en urgullig kjol med katter på. Helt kär i den, den kommer lätt användas flitigt! Var också och köpte mig en silvrig platinablond blekning (Platinablond is the shit!), och en ögonbrynspenna.
 
Var ju inne på Hööks också och köpte lite saker till Góla, Ljúfur och deras utrustning. Två par stigläder, och två par stigbyglar. Och ännu ett dressyrspö till mig, heh.. :)
 
Vill ni att jag visar bild på allt? Isåfall får ni kommentera! :D

Vad jag tycker om skolan

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägget är Matilda Greenstone, och ni hittar hennes blogg genom att klicka HÄR!

Vad tycker då jag, om skolan?
 
Jag tycker att det är bra att skolan finns, även fast jag tycker det är otroligt tråkigt, och otroligt jobbigt. Mina favoritämnen är idrott, hemkunskap, musik och matte. Allt annat är sjukt tråkigt enligt min åsikt.
 
Men även fast skolan är tråkig, så är den bra och man lär sig mycket, som jag nämnde ovan. Om den inte fanns, hade jag kanske inte suttit här och skrivit detta inlägg, ellerhur?
 
Jag skulle aldrig få för mig att hoppa av skolan heller, för jag vill gå ut med bra betyg, och få ett bra jobb. Jag har förutsättningar för bra betyg, men jag är så förbannat lat - Jag gör hellre annat än att sitta och plugga flera timmar om dagen. Det är väl dags att rycka upp mig själv, och börja plugga lite mer.
 
Sammanfattningen då. Jag tycker det är bra att skolan finns, och att man lär sig mycket, MEN att det är otroligt tråkigt.
 
Vad tycker ni om skolan? :)

Alla hästar jag har, och alla hästar jag haft

Personen som ville att jag skulle skriva detta inlägget är Zoey Bluenose. Hon har dessvärre ingen blogg!

Snabbinfo:
Namn: Stormwhisper "Storm" "Stormis"
Född: 1 Januari 1992
Ålder: 21 år
Kön: Valack
Avkommor: 0
Mankhöjd: 148 centimeter
Ras: Korsning mellan russ, welsh och Connemara
Temperament: Snäll, lagom pigg, envis, lugn
Inriktning: Allround
Ägare: Anna Waterdawn

Snabbinfo:
Namn: Airmist "Misty"
Född: 27 Mars 2008
Ålder: 5 år
Kön: Hingst
Avkommor: 0
Mankhöjd: 170 centimeter
Ras: Danskt Varmblod
Temperament: Pigg, snäll, framåt
Inriktning: Dressyr och terräng, men mest dressyr
Ägare: Anna Waterdawn

Snabbinfo:
Namn: Fireblaze "Lassie"
Född: 21 Juli 2009
Ålder: 4 år
Kön: Sto
Avkommor: 0
Mankhöjd: 145 centimeter
Ras: Morganhäst
Temperament: Het, snäll, framåt
Inriktning: Hoppning och terräng, men mest hoppning
Ägare: Anna Waterdawn
 
Lassie flyttades ner till min familjs privatstall i Jorvikstallet den 30e juli 2013.

Snabbinfo:
Namn: Nightmystery "Mystery"
Född: 30 April 1999
Ålder: 14 år
Kön: Valack
Avkommor: 0
Mankhöjd: 180 centimeter
Ras: Oldenburgare
Temperament: Lugn, pigg, snäll
Inriktning: Fälttävlan men mest dressyr och terräng
Ägare: Anna Waterdawn
 
Mystery flyttades ner till min familjs privatstall i Jorvikstallet den 16e juli 2013.

Snabbinfo:
Namn: Darkwarrior "Dakke"
Född: 23 Maj 2002
Ålder: 11 år
Kön: Hingst
Avkommor: 0
Mankhöjd: 166 centimeter
Ras: Frieserhäst
Temperament: Snäll, lagom pigg, lugn
Inriktning: Dressyr
Ägare: Anna Waterdawn

Snabbinfo:
Namn: Rosepetal "Rose" "Rosen" "Petal"
Född: 1 Oktober 2008
Ålder: 4 år
Kön: Sto
Avkommor: 0
Mankhöjd: 151 centimeter
Ras: Akhal Teke
Temperament: Snäll, pigg, energisk
Inriktning: Terräng
Ägare: -
 
Rosepetal förflyttades till min familjs privatstall i Jorvikstallet den 16e juli 2013. Jag har henne fortfarande till låns.

Snabbinfo:
Namn: Diamondpearl "Daim"
Född: 16e februari 2006
Ålder: 7 år
Kön: Sto
Avkommor: 1
Mankhöjd: 147 centimeter
Ras: Appaloosa
Temperament: Het, pigg, snäll
Inriktning: Fälttävlan
Ägare: Anna Waterdawn

Snabbinfo:
Namn: Daydreamer "Daisy"
Född: 12 November 2005
Ålder: 8 år
Kön: Sto
Avkommor: 2
Mankhöjd: 133 centimeter
Ras: Jorvikisk ponny
Temperament: Pigg, snäll, busig
Inriktning: Fälttävlan & ponnygalopp
Ägare: Anna Waterdawn

Alla bilder på hästarna är gamla.
Detta är då alla hästar jag ägt, och de jag fortfarande har kvar! :)

Moorlands deluxeutrustning

I onsdagens uppdatering kom Moorlands deluxeutrustning till SSO. Jag tyckte att det var fint, men ALLT för mycket färger, och jag tycker inte riktigt att det matchar kläderna som ryttaren har.
 
Vad tycker jag om priset?
Jag tycker att det är onödigt dyrt. Jag skulle INTE betala över 100 sc för att köpa filten, tränset eller sadeln. På tok för dyrt. Ett exempel; Andra deluxesadlar kostar 75 sc, och denna kostar 139 sc?! Det är nästan dubbla priset, och enligt min åsikt är det inte värt det. Så diss på priset.
Notera mig bakom Storm, och min creepy blick.

Hemma

Kom hem för ca 1½ timme sedan, har dock inte orkat blogga då jag duschat, ätit.. Och spelat lite SSO! :D
 
Är väldigt tacksam över alla som kommenterat på "Ni väljer rubriken", jag kommer ha hur mycket som helst att skriva om, och det känns så bra.
 
Ingen mer stress för att jag inte kommer på något, så tack för hjälpen hörrni! :D

Stallet ikväll!

Ikväll ska jag till stallet och åker nu om en halvtimme. Har inte orkat fixa tidsinställda, dels för att så många som möjligt ska kunna se inlägget under detta! Kom ihåg, det är NI som väljer rubriken. ;)
 
Puss på er så länge, återkommer senare ikväll! :D

Ni väljer rubriken!

Kör på med kommentarerna, det är NI som väljer rubriken till inlägg jag sedan kommer publicera! Kommentera rubriker med allt från himmel till jord, jag kommer plocka ut de jag känner är lätt och roligt att skriva. Jag kommer sedan länka personen som kom på rubriken i samma inlägg och ni kommer synas för 180-200 personer! :D
 
KOMMENTERAAA

Dagens Championat 4/9

FGC 16.00
7a
FPC 18.00
GÅC 20.00

Andalusier..?

Nu ska jag ta upp mitt eviga snack om andalusiern igen.. Jag måste bara få säga detta också - Detta liknar en andalusier, enligt min åsikt. Dessutom, tycker inte ni att hästen ser väldigt stor ut? Med tanke på att ryttaren ser ganska liten ut, och om ni kollar vara benen på ryttaren är, så förstår ni vad jag menar. Kanske är detta vår andalusier, i ett större format? ;) (Jag vet att det kan vara en starthäst också!)
 
Ni kan även läsa ett annat inlägg där jag skrivit om andalusierna, det hittar ni här! :)

Tydligare stjärnor

SSO berättade ju på deras FB sida att de skulle fixa så att stjärnorna man klickar på när man skulle stänga sprickor var tydligare.
 
Dock så blev det alldeles FÖR LÄTT. Stjärnorna var hur tydliga som helst och var jättelångsamma.. Gillade utmaningen förut - Svåra att se och svåra att fånga. Tycker de ser lite fake ut nu, men bra för dom som tycker om det iallafall. c:

Kommer dom öppna denna delen också?

En sak jag tänkt på, är om de kommer öppna denna delen när de öppnar södra Jorvik.
För att förtydliga - Det ligger längst ner, lite åt vänster, i mitten ungefär. Ni lär ju hitta det på kartan.
 
Anledningen till att jag tror detta, är för att när de råkade sätta ut alla namn på kartan, så satte de aldrig ut några namn på denna delen. Dom kanske inte hunnit, eller så tänker dom bara inte öppna det. För enligt min åsikt, så tillhör det faktiskt södra Jorvik.
 
När man rider här på höstryttaren, så är det en fyr på en av öarna där borta. (Längst åt vänster.) Detta område finns i höstryttaren som utspelar sig i södra & centrala Jorvik, så jag tycker de borde öppna detta området också - Även fast de kanske tar lite längre tid & det blir mer uppdrag.
 
Tror ni att de kommer öppna detta området när de öppnar södra Jorvik?

Ny deluxe-utrustning till din häst! v36

Hejsan alla!
Ny deluxe-utrustning till din häst i denna veckas uppdatering!

Ny deluxe-utrustning till din häst:
- Nu har Moorlands deluxe-utrustning kommit till Jorvik! Du hittar den i utrustnings-butiken i Moorland. De matchande benlindorna hittar du i dekorations-shoppen i Fort Pinta! Detta deluxe-set hör ihop med Moorlands deluxe-kläder som redan finns på Jorvik!
 
Snyggt Deluxe-set!

Nästa vecka:
- Vi är väldigt glada att kunna berätta för er att glasögon och solglasögon kommer i nästa veckas uppdatering! Våra Lifetime-medlemmar kommer få tillgång till ett speciellt par i Lifetime-shoppen i Moorland!
Ge din karaktär mer still och attityd med ett par coola brillor!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Kul med ett nytt deluxeset, av vad jag sett så gillar jag sadeln & tränset. Kul med solglasögon och glasögon nästa vecka. Hade dock hoppats på hästras idag, men får vänta! Okej uppdatering annars! :)

Slut på idéer

Jag har lite bloggtorka.. Så jag undrar, vad vill ni läsa om? För jag har totalt slut på idéer. Vad vill ni höra mina åsikter om? Vill ni att jag ska skriva något speciellt inlägg? Jag behöver era tips, annars får ni ju inget att läsa, haha.
 
Jag hade även tänkt ha "Ni väljer rubriken" och en frågestund igen! :D Vad tycker ni om det? :) 
 
Kommentera om det finns något ni vill läsa om! :D
 
Arkivbild

Snart... Jul/vinterdesign?

Jag ska snart påbörja en jul/vinterdesign. Den kommer att komma upp den 1a december, för då är det vinter, och det närmar sig julafton! Funderar då på att ha designen hela vintern, och sedan kommer jag med en ny, fräsch vårdesign.
 
Längtar verkligen till vintern nu.. Julafton, nyår, jullov! Ja ni vet, bara lata sig, äta en massa god mat och allt sådant. Gud vad jag längtar! Höstlovet längtar jag också till, skönt att ta en paus från skolan i en vecka sådär, det gillar vi. ;)
 
Tillbaka till designen. Färgtemat jag funderat på är... MÖRKGRÖÖÖN! Mörkgrön tycker jag påminner om vintern, och då tänker jag på granar. Så bloggen kommer bli mörkgrön den 1a december, jag längtar. Funderar dock på att göra en tillfällig header till den, och sedan vänta tills snön faller? Föredrar lite mer vintriga bilder, eftersom allt ser så somrigt och glatt ut på SSO just nu.
 
Har ni några tips på hur jag ska göra den? Den ska vara mörkgrön, men jag vill ändå göra den speciell, om ni förstår vad jag menar! :)

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v36

Vad tror du händer?
Jag gissar på någon ny hästras. Denna gången kan jag faktiskt tro på andalusier och lipizzaner, fast.. Jag har nog helt fel. Det kommer säkert utrustning & kläder eller uppdrag eller någon annan lite mindre uppdatering.
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas på fler ponnyraser; Connemara, russ, welsh och islandshäst. (Ja jag vet att islandshäst rankas som stor häst, men de är i ponnymankhöjd.) Jag hoppas fortfarande på andalusier och lipizzaner, vet inte hur många gånger jag nämnt det.. Det är raserna jag velat ha mest av alla på den där listan, och dom kommer typ sist. Sedan vill jag ha ett svart westernträns och säkerhetsvästar till terräng.

Spoila uppdrag

Idag tänkte jag dra upp vad jag tycker om att spoila uppdrag, på sin blogg, och inne i själva spelet.
 
Jag ska bli bättre på att inte spoila och berätta i detalj, utan visa någon enstaka bild, och skriva vad jag tyckte om uppdragen + att jag fortsätter använda min spoilerskylt. Det är roligare så, både för mig och för er, så att ni ska kunna undvika alltför mycket spoilande.
 
Jag tycker det är respektlöst att spoila för folk som inte vill bli spoilade. Om någon säger i klubb chatten t.ex. "Snälla spoila inte." Och så spoilar man ändå, ja då tycker jag att man är ganska elak om man gör det med mening + man visar ingen respekt för denne personen.
 
Till bloggar på blogg.se kan man lägga in inlägget i en slags spoiler kod. Om man trycker på inlägget, så kommer det visas sedan. Alltså slipper du se inlägget om du inte klickat på det. Jag har koden någonstans i datorn. Jag tycker det är ganska jobbigt att det spoilas överallt på alla bloggar. Jag brukar bara visa de nya grejerna, och det är inte spoil. Uppdragen utvärderar jag bara lite nu för tiden, och det tar jag faktiskt inte som spoil, då jag inte säger vad som händer. ;)
 
Nu drar vi slutsatsen! Jag tycker det är respektlöst att spoila i spelet om ingen vill, och jag tycker det är jobbigt med att det spoilas på de flesta bloggar.. Jag hatar själv att bli spoilad. :)
 
Vad tycker ni?

Ute på ängarna med Misty

Sa ju igår att jag skulle rida ut på Misty, och bara låta honom springa. Springa av sig. Det var det jag gjorde när det började skymma, och folk kom tillbaka från sina kvällsliga uteritter och deras träningar. Jag såg knappt någon medans jag var ute så det var bara att rida i full fart.
 
Jag tränsade Misty lite snabbt, lindade hans ben och knöt fast en rosett i svansen. Sedan hoppade jag upp på hans varma rygg, och galopperade ut från Vingården, bort från allt och alla. Misty sprang och sprang, och frustade nöjt ett flertal gånger.
 
När vi kom ut på Everwind flög vi över några murar, och han ökade stegen ytterligare. Vi fortsatte sedan hem, och när vi var tillbaka på Vingården var han helt slutkörd. Detta var precis vad han behövde!

Varför valde jag just detta användarnamnet?

Varför valde jag just Anna Waterdawn som användarnamn? Anna är ju lätt, eftersom jag heter Anna IRL. Waterdawn kanske blir lite svårare att förklara. Iallafall Dawn. Jag gillar att bada och man badar ju i vatten, så därför blev Water ganska självklart. :$
 
Jag tyckte att Dawn var väldigt fint, så då uppkom efternamnet Waterdawn. Namnet blev alltså Anna Waterdawn. Och det var så mitt användarnamn uppkom, gott folk. ;)

Minnesdag ~ 3e september

Idag är ingen vanlig dag. För idag, för exakt ett år sedan den 3e september 2012, lämnade världens bästa, finaste och underbaraste häst jorden. Ingen kommer någonsin kunna ta hans plats, han var verkligen min drömponny. Jag älskar och saknar honom något otroligt, och kommer alltid minnas min första häst. ♥
 
~ Vila i Frid Smokie ~ ♥

Allmänt om dagen

Kom hem vid ca sex som jag trodde, har spöregnat hela dagen, och hade en jäkla tur att det var soligt när jag var i stallet haha.. Min fina lilla Góla blev ompysslad och fick luggen och en del av manen flätad, fina tjejen. :D Lisa kom sen och fixade iordning Ljúfur aka Alvöra/Hobbit. ;) Men nu är jag hemma, och har bara varit inne på SSO lite, och spelat lite Minecraft. Ska ta en galopp med Misty sen, han behöver springa av sig.
 
Just nu väntar jag på mat.. Gaaah, jag är hungrig. :(

Tvillingoutfit

När jag såg Manda med denna outfiten så älskade jag den från första stund. Jag ville också skaffa den, så hon gav mig förslaget att göra en svartvit. Så jag gjorde det, och här ser ni resultatet!

Hiss/Diss - Moorlandstallet

I detta inlägget av "Hiss/Diss", så tänkte jag hissa & dissa saker med Moorland stallet.
 
Hiss:
* Affärer i närheten
* Nära till championat
* Fina ridvägar
* Nära till lopp
 
Diss:
* Ständigt i rörelse
* Ingen riktig paddock
 
Jag gillar inte riktigt att det är så mycket folk där hela tiden, jag tycker det är skönare när man är lite mindre. Men det har väl de flesta olika åsikter om. Jag gillar att man har nära till affärer, ett championat och tre olika lopp. Ridvägarna är fina, men en diss på att det inte finns någon riktig paddock. Det enda som finns är en paddock med en massa saker i, och ett ställe med några cavaletti bommar. Tycker det borde finnas en riktig paddock vid varje hemstall!

Dagens planer!

Först och främst, så är jag i skolan när ni läser detta. Usch hahaha. :( Men efter skolan, så tar jag bussen och åker till stallet. Båda hästarna ska vila, men jag tänkte rykta och sköta om båda. Kom nyss på, nu när jag skriver detta. Mina ryktsaker är hemma, hur fasen ska jag få dom till stallet.. Mamma kanske kan lämna dom hihi. Efter det så ska jag iallafall hem, och jag har fixat tidsinställda åt er. Sedan när jag kommer hem ska jag väl bara ta det lugnt.. Räknar med att jag är hemma framåt halv sex, sex. :D Så idag kommer det bara vara tidsinställda inlägg. ;)

Dagens outfit - Svart & brun barbacka

Hjälm: Valedale
Tröja: Uppdrag (?)
Ridhandskar: Vingården
Ridbyxor: Vingården
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Fort Pinta
Svansrosett: Fort Pinta

Vad finns här nere?

Jag undrar vad som finns här nere.. Eller är det Pandoria som är där nere, och det är jag som inte fattat det än..? Det ser ju iallafall ut som en skog, och jag skulle gärna gå ner och kolla vad som finns där nere.
 
Vad tror ni finns där nere? Om det nu inte är Pandoria. Det ser så mysigt, men lite skrämmande ut på något sett. Det är som en magisk aura över det.

Dagens fråga 1/9

Själv är jag populär med fiskeklubben. Har 4090 av 6001. Har inte fiskat idag eller så, så vi får se hur mycket jag har sen!

Levling med Manda

Igår stod levling med Manda på schemat. Vi gjorde alla stallsysslor, alla tävlingar & alla blåa. Eller, jag gjorde alla blåa uppdragen iallafall, inte säker på ifall hon gjorde det. ;)
 
Vi stängde sprickor, fiskade och tävlade som sagt. Daisy gick upp i level 7, och idag ska jag levla henne till lvl 8, sen orkar jag inte mer. Latmask alot, jao. ;)
 
Blev ju vänligt inställd med Aideens Beskyddare: Åskviggens Cirkel, också! :D Längtar tills jag är beundrad, wiiie!
 
Översta bilden är ifrån i förrgår, då jag stängde lite sprickor igen, igen och igen. ;3

Longeringen igår

Igår blev det ett longeringspass med Daisy. Framåt kvällen tog jag ut henne ur stallet och band fast henne i staketet medans jag ryktade och gjorde iordning henne. Hon stod och njöt av varenda sekund!
 
När jag var klar, ledde jag ner henne till Vingårdspaddocken. Hon försökte rycka ifrån longerlinan ifrån mig för att testa mig, men jag var steget före.
 
När jag väl var i paddocken gick jag runt lite med henne. Efteråt började jag longeringen. Hon lyssnade hela tiden, och gjorde precis som jag ville. Hon lyder även kommando på de olika gångarterna, så om jag säger trav, så travar hon.
 
Hon är väldigt väluppfostrad, förutom de små olika buserierna hon har för sig. ;)