Vad finns här nere?

Jag undrar vad som finns här nere.. Eller är det Pandoria som är där nere, och det är jag som inte fattat det än..? Det ser ju iallafall ut som en skog, och jag skulle gärna gå ner och kolla vad som finns där nere.
 
Vad tror ni finns där nere? Om det nu inte är Pandoria. Det ser så mysigt, men lite skrämmande ut på något sett. Det är som en magisk aura över det.

Kommentarer
Postat av: Linnea Flowerstar

kmr du ihåg när man vandrar med Anne? det ser ut som om det är där! :D

Svar: Vadå? :s
Anna Waterdawn

2013-09-01 @ 18:33:39
URL: http://linneaflowerstar.blogspot.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

Liknar nåt från ssl.. ^^

2013-09-01 @ 19:26:19
URL: http://starstableryttarnas.blogg.se
Postat av: Siri Moonbear

För att komma till pandoria ska man gå på vindarnas stig, som uppenbarar sig precis där du står på bilderna och fortsätter rakt ut i luften. Jag tror att det bara är vanlig skog där nere, och den mystiska auran kommer från stenringen..

2013-09-01 @ 20:38:23
URL: http://moonbear.blogg.se/
Postat av: Siri Moonbear

Eller, vindarnas stig uppenbarar sig på spetsen av klippan man numera kan gå till, och i pandoria finns tewp inga sådana träd, bara rosa konstiga träd och tewp rosa jättesvampar

2013-09-01 @ 20:39:56
URL: http://moonbear.blogg.se/
Postat av: Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Pandoria är ingen konkret värld riktigt och den 'finns inte' i vår värld. Pandoria finns i alla levande varelsers hjärtan, som Fripp en gång beskrev det. Men det är mer som någon form av parallel värld som på sätt och vis är sammanlänkad med vår egna. ^^ Men det är ingen du kan ta dig till fysiskt typ, utan bara din själ. ^^

2013-09-01 @ 20:42:21
URL: http://cookiecat.blogg.se/
Postat av: Nichole starrock

Om man rider rakt ut och tittar till vänster kan man se Gyllenbladen stallets lilla ö i dimmorna! Så det betyder att det som finns där neranför stenringen är det gröna området som man ser från ön! :) så alltså borde det typ mest vara träd där neranför! :)

2013-09-01 @ 21:30:27
URL: http://myjorvikdiary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback