Level åtta

Tävlade lite tävlingar med Dakke idag, och han blev level 8. Har inte haft någon tid att ta ut Lassie och Rose på uteritt, så jag ska göra det imorgon. Lisa kommer få rida Lassie och jag rider Rose. :)
 
 
 

Klubbmöte med OW

Var på klubbmöte förut idag, let the bild speak. :'D
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 

Stilhoppning med OW

Lördagens event var stilhoppning. På första platsen kom Lisa Winterstorm och Amanda Sunbridge, jag kom 2a (WOOO) och Matilda Greenstone kom 3a, grattis! :D (Manda jag vet att jag förlorade på min tjocktröja, JAG BARA VET DET.) Jag var med och bedömde alla förutom mig själv, då Daph's internet krånglade. :)
 
 
 

Fort Pintas Championat 16.00

 

Dagens outfit - Svart & orange

 
Hjälm: Fiskebyn
Linne: Valedale
Ridhandskar: Marleys bondgård
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Silvergladebyn
Benlindor: Fiskebyn
Svansrosett: Fort Pinta
 

Bus med falukorven

Igår flummade jag och Mirre runt i bergen, och så var vi i djuraffären. 8''3 Och var allmänt galna, mkay. :D Bildbomb ovah here. c':
 
 

Sally Lightbridge - Länk

Lovade ju Sal att länka henne, och ett löfte är ett löfte! Så varför inte besöka Sally HÄÄÄÄR, så blir både jag och Sally glada! :D
 

Köpt kransar

Nu har jag vart och köpt kransar till alla hästarna. :D Köpte 5 st för 25 sc. :D Den sjätte hade jag redan. C:
 

Nattshopping

Var ju och shoppade lite inatt, gick på 105 sc. :$ Detta var vad jag köpte! :D
 
 
 

Dagens inlägg 30/6

Inte gjort så mycket idag än. Mest kollat på tv irl och inte orkat spela. :) Men annars så slänger jag väl upp planerna för dagen. ^-^ Jag tänkte rida ut på Lassie och på Rose idag, får se om jag tar med någon kompis. :D Ska göra alla blåa uppdrag och levla Dakke. Jag har skippat så många dagar med levlingen, fy på mig. :x
 

5 tidsinställda på g

Ibland. Ja ibland är jag lat på inlägg. Och därför ska jag skriva 5 tidsinställda inatt, och jag vet vad de ska vara, så det blir lätt. :D De kommer upp från och med klockan.. 11.30 imon! :D EDIT: De kommer vid 11.30, 12.30, 14.00, 16.00 och 17.30. :D
 

Valedales Championat 22.00

 
 

Lekar med OW igår!

Igår hade vi i OW kurrgömma, och efter det körde vi "den som". Vi skulle stå i en ring och om t.ex. Manda sa, "Den som gillar ost byter plats", så ska de i ringen som gillar ost byta plats med varandra. :D
 
 

Fort Pintas Championat 18.00

 
 

Fort Pintas Championat 16.00

 
 

Inlägg is on its way

Kommer inlägg..
 
 

Firgroves Championat 13.00

 

Dagens inlägg 29/6

Hej. :D Gjort lite blåa idag, ska hem till Emilia Braveheart senare och spela med henne, och så ska vi ha vattenkrig såklart! :D Ska kanske levla Dakke och så. :D
 

Firgroves Championat 22.00

 

Valedales Championat 21.00

 
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

 

ALDRIG MER

Mirre och jag bytte frisyr idag.. Jag bytte väldigt oseriöst, till det korta lila med lugg i FG. :s Hon bytte till det röda, snygga där. C: Bytte dock tillbaka ganska snabbt haha. x)
 
 

Midsommarfredag!

Eftersom det är midsommarfredag på SSO, så bjuder jag på min midsommar outfit! :D
 
 
Krans: Uppdrag
Tröja: Valedale
Jeans: Fiskebyn
Ridhandskar: Starthandskar
Skor: Fort Pinta
 
Mandekoration: Fort Pinta
Träns: Firgrove
 
 

Firgroves Championat 16.00

 

Nu kör vi!!

 
 

New in ~ Blått

 
 

Dagens outfit - Blåvit seglaroutfit

 
Hjälm: Firgrove
Tröja: Fiskebyn
Seglarbyxor: Fiskebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridstövlar: Fiskebyn
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Marleys bondgård
Schabrak: Firgrove
Benlindor: Fiskebyn
 
 
 

Dagens inlägg 28/6

Har gjort alla blåa uppdrag nu imorse, och vart med Mirre ett tag. :D Ska levla Dakke sedan, och en massa annat. C:
 

Ridlägret del 7

Nu är den äntligen ute, ursäkta för att det tog sådan tid! DEL 6 HITTAR NI HÄR.
 

Nästa dag vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Igår på kvällen hade nämligen Erica berättat att sista dagen ska vi ha en liten hopptävling mellan oss ridlägerdeltagare. Idag skulle vi få börja träna på banan, som låg i en stor paddock bakom stallet. Vi skulle hoppa en bana på en meter, eftersom alla deltagarna var väldigt duktiga och alla hade gått med på det. Jag masade mig upp ur sängen, drog på mig ridkläder och stack in i huset, där de flesta redan satt. Men Jamie och Haley var inte där. Vilken tur tänkte jag. ”Hej”, sa jag, och log. De flesta svarade och jag satte mig ner. Efter några minuter kom Erica, och alla hälsade glatt på henne. Hon kollade runt i rummet, och sa sedan, ”Var är Jamie och Haley?” Plötsligt märkte alla att de inte var där, och spärrade upp ögonen av förundran.

 

När alla gått ut i stallet och börjat förbereda sina hästar kommer Jamie och Haley gående emot oss. De ser ut som vanligt, överlägsna med ett elakt flin på läpparna. Erica går raskt fram till dom och jag hör hur arg hon är, jag försöker ignorera det och börjar småprata med Animo istället. När jag går in i sadelkammaren för att hämta hennes sadel och träns, hör jag något ljud bakom mig. Jag vänder mig om, och där står samma kvinna som låste in mig i hennes källare.

 

 

 


Fort Pintas Championat 20.00

 
 

Aktivitet med OW - Fågelskådning

Nu har OW haft aktivitet igen, alltså fågelskådning. Vi red till sommarhuset och sedan kollade vi på fåglar. Därefter picknickade vi och grillade! :D
 
 
 

Moorlands Championat 18.00

 
 

Aktivitet med OW - Terräng vid VDS

Tidigare idag var OW vid Valedalesjön och tävlade terräng. Jag tog med mig Misty, och det fick alltså bli hans träning idag. Vi red ifrån Valedalestallet tillsammans, och sedan grillade vi vid sjön. Sedan tävlade vi, jag kom i samma grupp som 3 andra, och där vann jag. Sedan körde vi alla mot alla, och Misty snubblade till och stegrade sig, men vi kom 2a. Tyckte aktiviteten var rolig. ^^
 
 

Dressyr i Valedalepaddocken med Dakke

Var uppe i Valedales paddock och tränade dressyr med Dakke. Inte så hårt, utan ställde honom, hade honom i en fin form osv. Han var superduktig. Sedan skrittade vi av tillbaka till stallet. :)
 
 
 

Dagens outfit - Rödvit midsommar

 
Hjälm: Firgrove
Tröja: Fiskebyn
Byxor: Fiskebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridstövlar: Fiskebyn
 
Mandekoration: Fort Pinta
Träns: Vingårdsträdgården
Sadel: Marleys bondgård
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Silvergladebyn
 

Shoppingrunda lite snabbt

Igår red jag till ML och köpte arbetsvästen hos G.E.D. Använder den som flytväst. (a) Och för en liten stund sedan rusade jag till GÅD, och köpte den röda proffsfilten, röda seglartröjan och de tillhörande röda byxorna. ;) Köpte allt för JS, lätt när jag säljer mina medaljer. (Förutom en av varje såklart.) ;)
 
 

Level 7!

Nu har jag tävlat klart med Dakke som är lvl 7! ;) Nu ska han få stå i hagen en stund, och sedan ska jag rida ett dressyrpass. :)
 
 

Dagens inlägg 27/6

Var så länge sedan jag orkade göra att blåa uppdrag, så jag drog mig iväg och gjorde dom. ^^ Snart populär med A.A.E. Har 2110/3000, så snart så. :D Nu ska jag göra alla tävlingar med Dakke, och då får jag ännu mer rykte där, wey. :D Annars planerar jag att rida ett pass på Misty, Dakke och Rose idag. Sedan är det ju ridläger, tror Misty får följa med när vi tävlar mot varandra på terrängbanan vid Valedalesjön. Så då blir det hans träning idag. :) Dakke ska ridas ett dressyrpass i paddocken och Rose ska ridas ut. Hoppas det går lika bra som det gick igår! :)
 

Aktivitet med OW - Bad, grill & bus

Vid halv sju ikväll höll Lisa W och Mille L aktivitet för MW. Vi badade, grillade och hade allmänt kul! :D Bilder under.
 
 

Moorlands Championat 20.00

 
 

Nya kläder & ny utrustning vid observatoriet

 

Stugutdelning

Nu har stugorna delats ut, jag bor i den stora nära vattenfallet med några till. :)
 
 
 

Firgroves Championat 17.00

 

Uppdaterad header & meny

Nu är den nya headern uppe och de nya ikonerna i menyn, vad tycks? Själv är jag supernöjd! :D
 

Midsommar uppdragen

I uppdateringen kom det nya uppdrag. Jag fick sätta upp en midsommarstång på Everwindfälten, tända på bålet och sedan fixade vi musik och mat dit! :D Blev superfint. Fick även en blombukett också! Sov över, och sedan fick jag en krans som jag kunde ha på huvudet, och nu kan jag dansa smågrodornas dans! :D
 
 

De nya sakerna

Detta är kransen, sadelväskorna och husdjuren som kom i uppdateringen idag. :) Köpte för övrigt kransen för 75 JS. (Eller 5 SC.)
 
 

Midsommarfestival! v26

Hallå!
Festliga sommarinspirerade uppdrag är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
-  Att fira midsommar är något som alla på Jorvik tycker är oerhört viktigt. De håller därför en ståtlig midsommarfestival varje år! Rid till Steve och se om du kan hjälpa till med alla förberedelser inför festligheterna!

Nya hästdekorationer:
- Klä din häst i en vacker midsommarkrans för att komma in i den rätta midsommarstämingen! Du hittar den i Fort Pinta!
 
Vilken söt midsommar-häst!

Nya husdjur:
- Fler husdjur har kommit till butiken Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Nya sadelväskor:
- Nya sadelväskor har kommit till butiken utanför Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Glad midsommar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Ska kolla in uppdragen snart, midsommarkransen till hästarna var ju för gullig! :D Husdjuren var hur söta som helst, speciellt katten. (Mwhihih.) Vet inte riktigt vilka de nya sadelväskorna var. :)

Göra om headern & ikonerna i menyn

Hmm. Idag ska jag göra om headern och ikonerna i menyn, eftersom Storm, Misty och Mystery har bytt man, samt har jag Rosepetal nu, och hon måste ju såklart få synas! :) Så jag kommer pyssla med det när jag kollat klart uppdateringen och gjort uppdrag. Någon som har tips på hur headern ska se ut? :3 Inte animerad bara. ;) Bjuder på en redigerad bild. c': Är den inte vacker ? :')
 
 
 

Dagens outfit - Grönvit

 
Hjälm: Firgrove
Tröja: Fiskebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Byxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Fiskebyn
 
Träns: Firgrove
Sadel: Marleys bondgård
Schabrak: Silvergladebyn
Benlindor: Fort Pinta
 
...EDIT: Inspiration från Bertlurk. :)
 

Dagens inlägg 26/6

Hej. :D Spelservern stänger ner om ca 5 minuter, och jag loggade in för typ 10 minuter sen, så jag har inte hunnit göra så mycket. :P Men när jag loggar in ska jag göra blåa uppdrag, levla Dakke och såklart kolla in uppdateringen! Är så spänd och hoppas verkligen på andalusierna och lipizzanerna! :D
 
 
 

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v26

Själv tror jag *kanske* någon ny hästras, kanske utrustning och så. Tror inte uppdrag eftersom vi fick de förra veckan. :) Kom att tänka på att de kanske gör hästraserna som är kvar lite mer speciella. c': Hoppas verkligen det! :D
 

Trickträning med Rose

Duktiga Rosepetal! :D Tricktränat henne lite nu ikväll, hon sköter sig suuuper.
 
 
 

Första ridturen på Rose imorgon!

Idag satt jag upp på Rosepetal som träning, och skrittade runt lite. Jag vet att jag borde ha sadel, men jag var lite smått lat och orkade inte sadla henne. ;) Imorgon är det dags för första ridturen! Ska ta ut henne i skogen, ägaren har berättat att hon är väldigt lugn och föredrar uteritter före träning i paddock & ridhus. Men hon ska få tränas där med, hon får helt enkelt acceptera det. :)
 
 
 

Idag började ridlägret

Idag började OW's ridläger 2013, är så taggad!! :D
 
 
 

Moorlands Championat 18.00

Kom 4a. :)
 
 

Uteritt från Firgrove

Efter FGC red jag och Kate tillbaka till Valedale genom bergspassen. Vi travade mestadels av vägen, men sedan tog vi en galopp i slutet. :3
 
 
 

Firgroves Championat 16.00

 
 
 

Bättre uppdatering snart

Sitter och spelar RS, så bättre uppdatering kommer snart! :)
 
 

Dagens inlägg 25/6

Hej. :D Nästan levlat klart Dakke, lvl 6 nu! :) Har gjort lite blåa uppdrag och så, ska göra klart de sedan. Ridläger med OW idag, hih. :D
 
 

Besök...

... http://frostmane.blogg.se/ SÅ ÄR NI VÄLDIGT, VÄLDIGT COOLA, OKEJ PUSS HEJ. :'D Ni lär inte bli besvikna! ♥
 
http://frostmane.blogg.se/
http://frostmane.blogg.se/
http://frostmane.blogg.se/
 
 

Strandgalopp på finaste tjejen

Det var så länge sedan jag red Lassie. Hon förtjänar att bli ompysslad, hon förtjänar så mycket uppmärksamhet, för hon är UNDERBAR. Och jag älskar min fina lilla flicka. Ikväll efter att jag läst en kommentar om att jag nästan aldrig bloggade om henne, förstod jag om hur länge sedan det var. Och jag beslöt mig för att ta ut henne på en strandgalopp nu. Tidigt imorgon ska det packas inför Ocean Warrior's ridläger, ska bli så kul å chill. Alla hästarna ska med, och vi kommer bo i Valedale under denna tiden. Blir bättre bloggning då, härliga uteritter och massa bus å skoj med underbara vänner! ♥
 
 
 

Dessa ögonblicken

 
 

Fakta om Rosepetal

Rosepetal, eller som hon kallas, Rose, Rosen eller Petal, är ett 4 årigt Akhal Teke sto. Hon är cremellofärgad, vilket är sällsynt, och är 151 cm i mankhöjd. Jag har just nu Rosepetal till låns, och ska få ha henne under en period och testa henne. Om det skulle funka fint, så funderar jag på att köpa henne. Hon är väldigt duktig inom terrängen, och är ingen höjdare på varken hoppning eller dressyr. Men hon är snabb och uthållig, vilket behövs inom terrängen. Hon föddes på Södra Jorvik, i Hill Crest stallet, men hon fick lov att förflyttas när det revs ner av G.E.D. Då flyttades hon upp hit, till Centrala Jorvik, till en liten gård som ägdes utav en man, vid namn Marley. Hon anlände vid 3 års ålder, och har bott där fram tills nu, då hon flyttade hem till mig. Hon är inte van vid så mycket människor, och är ganska skygg när det gäller stora folkmassor. Hon är van vid djur och barn, vilket är en fördel här på Jorvik. Jag ska fortsätta träna henne inom terrängen, och sedan börja tävla med henne.
 
 
 

Firgroves Championat 16.00

 
 

Hämtat Rosepetal!

Varit och hämtat Rosepetal nu! Info kommer. :D
 
 
 

Dagens inlägg 24/6

Fin skylt va? Folk blir ju så j*vla sura när jag spoilar, men jag brukar säga att de får skylla sig själva för att de läste. :) Fick nya uppdrag av Mario idag, så blev gillad. Fick köra ett superkul lopp, ligger 2a på bäst någonsin, men haha, som att jag kommer lyckas ha kvar det, det är inte lätt när folk laggar till sig rekord *HOST*... :C Sedan gjorde jag alla blåa i Valedale, ska göra de två sista senare tror jag. Och levla Dakke. :)
 

Event med OW - Dressyrtävling

Igår hade OW dressyrtävling. (Orkade inte blogga om det igår.) Det var jag, Amanda och Justine (Felle), som höll i det. Alla var väldigt duktiga, men vi kunde tyvärr bara utse en vinnare. På tredjeplatsen kom Tove Starson & Lova Silvernight, på andraplatsen kom Sasha Starforce, och förstaplatsen gick till Amanda Sunbridge, som hade hela 174 av 190 poäng, grattis till er!
 
 
 

You gotta love it

Köpt 2000 SC nu, wey! :D
 
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

Min skärm ville inte vrida sig, men en 4e plats blev det. ^-^
 

Ny namnskylt!

Byter ut till denna namnskylten istället, gillar den skarpt! :3
 
 

Uppdaterad header

Ändrade lite på texten på headern, där det står "annawaterdawn.blogg.se", tyckte det blev mycket finare!
 
 

Moorlands Championat 18.00

 
 
 

De nya kläderna från observatoriet

Många har säkert redan lagt upp det, men jag orkade inte i onsdags, så jag lägger upp dom idag. :)
 
 
 

Snart...

...Kanske denna lilla Rosen befinner sig hemma hos mig? >:3
 
 
 

Firgroves Championat 13.00

 
 

Dagens outfit - Blått å vitt

Gjorde helt enkelt om den svartblåa outfiten, och bytte ut det svarta mot vitt istället. Blev snyggt det också!
 
 
Hjälm: Firgrove
Ridrock: Fiskebyn
Ridbyxor: Fort Pinta
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridstövlar: Fiskebyn
 
Träns: Marleys bondgård
Sadel: Vingården
Filt: Moorland
Benlindor: Fort Pinta
 
 

Dagens inlägg 23/6

Gick upp runt 11, missade dock VDC vid 10, men taggar FGC om 5 min ungefär. Har gjort ett blått uppdrag uppe hos Mario, ska försöka levla Dakke idag.. Om jag orkar. :C Har varit sjuukt lat med det dom senaste dagarna. Fy. Aja, slänger upp fler inlägg senare idag. :'3
 
 

Funderar...

...På att ta hem en häst på prov. Men vilken? Kanske den gråa skönheten eller den graciösa gräddfärgade? Kommentera förslag! ♥
 
 

Valedales Championat 22.00

 
 

Bytt man på Nightmystery!

Hiss eller diss?
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

 
 

Fort Pintas Championat 18.00

 
 

Uteritt med Tove

Jag och Tove red en uteritt runt Valedale, det var supermysigt. Tog med mig Storm. :3
 
 
 

Fort Pintas Championat 16.00

 
 

Valedales Championat 13.00

 
 

Dagens inlägg 22/6

Hej. :D Inte gjort så mycket idag, har absolut inget att göra. Har dock gjort två blåa i observatoriet. Annars har jag trollat runt å så. ^^
 
 

Firgroves Championat 22.00

 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 
 

Glad Midsommar!

 
 

Dagens outfit - Svart och blått

 
Hjälm: Fiskebyn
Ridrock: Fiskebyn
Ridhandskar: Marleys bondgård
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Marleys bondgård
Sadel: Vingården
Filt: Stall Gyllenbladet
Svansrosett: Fort Pinta
Benlindor: Fiskebyn
 
 

Moorlands Championat 18.00

 
 

Taggar MLC med bästa

Taggar MLC med Emilia. ♥
 
 
 

Ny frisyr

Jag och Manda har bytt frisyr nu, eller i hennes fall - Hårfärg. PLATINABLOND NU WIEWIEWIE. :D
 
Sedan så bytte jag smink på skoj. :$
Bytte dock tillbaka ganska direkt. xD
 
 

Dagens inlägg 21/6

Hej. :D Inte gjort så mycket idag, bara något blått uppdrag och så. Ska försöka uppdatera mer sen!
 
 

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många!
Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!
 
 
Om du köper 500 Star Coins får du alltså 1000 Star Coins!
Köper du en månads Star Rider får du alltså 200 Star Coins istället för 100!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Aktivitet med OW - Utställning

Idag höll jag och Amanda i aktiviteten för OW. Vi valde att ha en utställning. Vi bedömde outfit & häst. På första platsen kom Amanda Lightlee, tvåa kom Lisa Winterstorm och trea kom Nellie Mountainstar.
 
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 
 

Moorlands Championat 18.00

 
 

Dagens inlägg 20/6

Hej. :D Har inga tidsinställda åt er idag, bloggar när jag kommer hem ikväll. Ska göra blåa & gula uppdrag då, och kanske levla Dakke, får se vad jag orkar med. ^^
 
 

Inga tidsinställda imorgon...

...För jag orkar inte fixa några. :)
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

 
 

Nya uppdrag hos Mario uppe vid Observatoriet! v25

Hej!
Denna veckas uppdatering innehåller nya uppdrag uppe vid Observatoriet!

Nya uppdrag:
- Mario uppe vid Observatoriet behöver din hjälp. Han är en upptagen man med mycket att göra om dagarna och han uppskattar all hjälp han kan få! Rid till Observatoriet och prata med honom. Dessa uppdrag fungerar precis som de i Vingårdens Trädgård. Rid dit varje dag och hjälp honom för att förbättra ditt rykte med A.A.E!
 
Mario är en upptagen man och han behöver din hjälp!

Mer utrymme i för kläder och utrustning:
- Garderoben i ditt hemstall är nu större med två extra flikar för kläder och utrustning!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Var nyss vid uppdragen och man behövde tydligen göra hans blåa uppdrag först, innan man fick de gula. *Suck* Jaja, jag har inte bråttom, men ändå. Gillar att man har mer plats för kläder och utrustning, det behövs. :))
 
 

Ridlägret del 6

DEL 5 HITTAR NI HÄR.
 

Jag ledde ut Animo från ridhuset och ställde henne i hennes box. Jag sadlade och tränsade av henne, och gick sedan ut med henne till spolspiltan. Sköljde av henne och la sedan på ett fleecetäcke, och ledde ut henne till hagen. När jag tagit av grimman och släppt henne, rusade hon ut i hagen, och självklart skulle hon rulla sig. Perfekt, tänkte jag. Men sedan log jag och sa tyst för mig själv, ”Jag önskar du var min”.

 

Jag hade stått kvar vid hagen ett bra tag, då två tjejer från ridlägret kom och skulle in. ”Hej”, sa jag och log. De kollade på mig med en överlägsen blick och gick sedan in i hagen och började fnittra hysteriskt. De trodde antagligen att jag inte hörde det, men då hade de fel. Den ena av tjejerna, Jamie, sa lite onödigt högt, ”Jag fattar inte hur Erica kan låta den där Melissa rida Animo, hon ser ut som en hösäck på Animos rygg”, och sneglade sedan på mig med ett elakt flin. Den andra tjejen, som hette Haley, nickade instämmande.

 

Jag gick långsamt ifrån hagen, och smet in i stallet. Jag satte mig ner i Animos box, och bara satt där. Jag satt där i flera timmar, tills de började leta efter mig. Några av tjejerna hittade mig, och hämtade Erica. Jag sa inte så mycket, jag var bara ledsen för det Jamie och Haley gjort. Men jag kunde inte låta de synka mig. De var bara två avundsjuka personer. Och sådana hade jag handskats med förr.

 

 

Ny kategori kommer göras

När jag kommer hem senare idag, ska kategorin "Ridningstips" göras, detta var Nikki W's idé, och folk verkade gilla den, så tack så mycket!
 
 

Dagens inlägg 19/6

Hej, uppdatering idag. :D Är dock inte hemma förens framåt 18.00 eller så, men då ska jag väl bara ta det lugnt, kommer vara skit trött. Ska göra blåa uppdrag och levla Dakke om jag orkar, annars ska jag sitta och spela Minecraft. :))
 
 

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v25

Jag tror kanske nya uppdrag och ny utrustning, annars vill jag ha nya hästraser. 8D (Andalusier & Lipizzaner.)
 
 

BUHUHU

Här försöker jag, Emilia och Isabell spela Minecraft, men servern är antagligen nere så vi kan inte logga in, utan vi får spela offline istället, och det är sjukt tråkigt. :))
 
 
 

Nikki W gav mig en idé...

...Om att ha en kategori som heter 'Ridningstips' här på bloggen där jag tipsar om utrustning, ridmöjligheter och olika övningar osv. Vad skulle ni tycka om det? Kommentera!
 
 
 

Orkar inte göra blåa idag...

...Men det är inte hela världen. Är seriöst skit trött. :s
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 
 
 

Ridlägret del 5

DEL 4 HITTAR NI HÄR.
 

Jag satt inne på Ericas kontor. Hon hade ringt mina föräldrar, de skulle ha hämtat mig imorgon, men jag ville vara kvar hade jag berättat. Vi hade pratat en lång stund, och hon hade även ringt polisen. Jag hade berättat allt, och de hade sedan åkt upp till huset, och kört in till stationen med kvinnan. Hon hade varit misstänkt för misshandel och kidnappning tidigare, och hade därför suttit inne i korta perioder.

 

Jag vaknade upp nästa dag, jag mådde mycket bättre, och bulan i huvudet efter kvinnans slag hade sjunkit. Idag var det dags för hoppning i ridhuset. Jag älskade att hoppa och längtade så mycket. Jag hoppade ur sängen, bytte snabbt om till ett par brunrutiga ridbyxor och ljusbrun t-shirt. Det matchade perfekt. Ja, jag gillar att matcha saker och ting. Och för att se lite extra ut, tog jag på mig mina bruna ridhandskar och mina bruna ridstövlar. Ja, min hjälm var ju också brun, och detta såg väldigt proffsigt ut. Medans vi åt frukost fick jag en massa beröm för mina kläder, och det värmde i hjärtat för varje ord.

 

Jag satte foten i stigbygeln och satt upp. Vilken underbar känsla att äntligen få sitta på Animos rygg, ännu en gång. Jag klappade henne på halsen och sa, ”Nu visar vi vad vi går för”. Vi red ut på spåret och värmde upp i skritt i cirka 10 minuter. Travade sedan i ytterligare 10 minuter och fattade sedan galopp. Arbetade henne på en volt, sedan var det dags för hoppningen. Vi började på 30 cm, sedan 60 och sedan 90. De mesta av tjejerna ville inte hoppa högre men jag var nog bara den enda som sa, ”Höj”, med självsäker röst. Hon höjde till 1 m, sedan 1,10 och till sist 1,20, där vi stannade. Jag var så lycklig, det var det högsta jag hoppat.

 

 

Att anklaga andra och att snacka skit

Ja, som rubriken lyder. Innan jag börjar skriva, så bör alla som läser veta, att jag inte pekar ut någon. Men som sagt. Vissa blir anklagade för saker, bl.a. att lagga, vissa skakar av sig det, andra går runt och grubblar på det. Det är samma sak när man anklagar för andra saker också. Är det verkligen så schysst att anklaga folk för saker och ting? Det man anklagar för, behöver inte ens vara sant. Folk blir LEDSNA. Hur skulle ni känna er, om folk anklagade er för saker som inte ens är sant? Skulle ni bli sååå glada då? Nej. Det tror jag inte ni skulle. Ni skulle mer eller mindre bara bli ledsna. Precis som de ni anklagat. Så tänk före ni säger något. Och det här med att snacka skit. Jag kan själv erkänna att jag gjort det. Det är samma sak där, folk blir ledsna. När ni säger något dumt, så kommer det ut till slut, och då får NI skiten för det. Om det kommer ut att man sagt något elakt, ja då får man skit för det. Om man formulerar sig fel, så det låter som något negativt, så får man skit för det också ibland. Och det är ju inte så kul, när man inte menade så, som folk tror det lät som? Jag ville bara skriva av mig lite, folk har anklagat mig för att lagga och har sagt andra mindre trevliga saker, och jag vill bara slippa ALLT sådant. :)
 
 

Dagens inlägg 18/6

Om jag inte tar helt fel, så fyller bloggen 4 månader idag, wie. :D Men ah, är inte hemma idag, har dock fixat två tidinställda vid 12.00 och 15.15, så kika in här då. :D När jag kommer hem ska jag göra blåa uppdrag och sådant, levla Dakke osv.
 
 

Dålig uppdatering tisdag - torsdag

Är inte hemma emellan 07.00 - 18.00 på tisdag, onsdag och torsdag. Men jag ska se om jag kan fixa några tidsinställda!! :D Men annars kommer uppdateringen suga tills kvällen. Har ett inlägg som jag velat skriva länge. Och det ska jag ta mig f'n göra!
 
 

Tränar in ett dressyrpogram

När det gäller att träna Mystery i dressyr, och för att få ut honom på tävlingsbanorna igen, så håller jag just nu på att träna in ett LD:1 dressyrprogram med honom. Dock är det bara skritt och trav med i programmet, och senare ska vi testa ett LC program. I alla fall så gick det superbra, mycket snett igenom, en halt på ena kortsidan i 5 sekunder och lite. Superduktig. Gick verkligen jättefint i traven, lyfte inte helt på frambenen i skritten, men annars är jag väldigt nöjd.
 
 
 

Shoppingrunda imorse

Var och shoppade lite i morse till maskerad hoppningen idag, dock blev det inte av, så jag loggade ut, och när jag loggade in så var det ändå. Lite surt. :/ För det kostade mig 8000 JS ungefär. Aja, jag köpte detta i alla fall. :)
 
 
 

Moorlands Championat 20.00

 
 

Ridlägret del 4

DEL 3 HITTAR NI HÄR.

 

Jag vaknade upp med ett ryck. Jag såg mig om i det mörka rummet. Var tusan är jag? Tänkte jag. Det fanns ett litet fönster på ena väggen, fast ganska högt upp. Jag hittade en pall, ställde mig på den och såg ut. Endast skog. Eftersom fönstret var ganska högt upp, måste jag vara i en källare sa jag tyst för mig själv, hoppade ner från pallen och gömde den under sängen som fanns i rummet.

 

Jag måste ha slumrat till, för när jag vaknade letade sig en solstråle in genom fönstret. Jag hörde fotsteg närma sig och sedan öppnade någon dörren. Det var kvinnan jag sett i skogen. Hon gick fram till mig och ryckte bryskt tag i min arm, drog med mig upp för källartrappen och sedan ut i solljuset. Långt bort över en åker, kunde jag se gården, jag hade annars absolut ingen aning om var jag var, eller vad jag gjorde här. Jag lyckades ändå klämma fram, ”Var är jag?” Hon kollade på mig och sa sedan, ”Gå tillbaka till gården”. Jag kollade konstigt på henne och så nästan skrek hon, ”NU!”. Jag blev så förskräckt så jag rusade tillbaka hela vägen tills jag kom till gården.

 

Erica kom rusande. ”Var har du vart?!” Jag kollade på henne, och antog att jag måste sett förskräcklig ut. ”Och vad har hänt med dig?” Jag kollade på henne och sedan föll en tår, och fler, och så brast jag i gråt.

 

 

Fort Pintas Championat 18.00

 
 
 

Inlägg kommer

Inlägg & uppdatering kommer, håll ut! :) Är hos en kompis IRL och vi spelar Minecraft. :]
 
 

Firgroves Championat 16.00

Detta var Mysterys första championat. Gick sådär, ledde fram tills stenraset, tappade ledningen och låg 2a. Sedan i slutet vid höbalarna failade 1an, och vad gör inte jag då, HAHAH? x) Kom 10a i alla fall! :)
 
 

Mystery goes lvl 15

Äntligen! :'D Bara Dakke kvar nu, som jag börjar levla idag!
 
 
 

Dagens inlägg 17/6

Hej alla! :D Varit vaken nu i 2 timmar ungefär, gjort blåa uppdrag och fixat min outfit till OW's maskeradhoppning ikväll! IRL ska jag till Emilia Braveheart, men vi kommer spela ändå. :D Idag ska jag annars levla Mystery, rida några av hästarna och så.
 
 

Ny frisyr och en söt Mirre

Jag har bytt frisyr och jag är så söööt. Vet inte om jag trivs i det, men får vänta några dagar och se. Mirre bytte smink medans också (Har också haft det hon bytte till), och hon blev så söt. 8D Hon klagade på att hon såg snäll ut. :)) För hon ser ut som den elaka stallflickan med det andra sminket. 8'D <3 Min lilla potatis FALUKORV! 8'3
 
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 
 
 

Dressyr med Dakke

Ännu ett dressyrpass med Dakke. Men det är som sagt både hans och min starka sida. Jag red mycket vägar med honom, som ett litet program. Vi red in på banan i arbetstrav och vände rätt upp, sedan hälsade vi.
 
Sedan fortsatte vi i höger varv och så vände vi snett igenom i arbetstrav, och gjorde sedan en volt på kortsidan.
Sedan skrittade vi en bit.
Fattade sedan arbetsgalopp, gjorde en volt, och vände rätt över sedan.
Bröt sedan av till arbetstrav, travade rätt upp och hälsade.
 
 

Ny dressyrutrustning

 
 

Klubbismöte med OW

Var på möte förut, 1 veckas mästare, hell yeah. :D (Vann eventet i lördags med 3 till.)
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

 
 

Ridlägret del 3

DEL TVÅ HITTAR NI HÄR.

 

Jag stod i stallet och ryktade, jag hade nyss tagit in Animo från lektionen. Hon är en av de bästa hästarna jag ridit, hade jag sagt till Erica efteråt. Jag stod tyst för mig själv och nynnade på en av mina favoritsånger, men när jag ryktat klart Animo gick jag in för att äta middag. ”I eftermiddag tänkte jag att vi ska ta en uteritt”, sa Erica när vi kom in. De flesta av tjejerna jublade glatt och vi satte oss för att äta.

 

Jag satt upp på Animos rygg med ett leende. Jag klappade henne på halsen, och så var det dags för uteritten. Erica red först, sedan jag och efter mig kom Alice. Sist red en tjej som hette Tricia, hon var 15, alltså ett år äldre än mig. Vi red under småprat på en grusväg med två ängar med raps på bredvid, det var så härligt. Vi började trava och sedan kom vi fram till ett skogsbryn, där vi fattade galopp. Erica tog det lugnt först, och sedan ropade hon och frågade om hon skulle öka, och alla ropade ja i kör. Hon ökade och vi flög fram, Animo hade nog velat springa om Erica och hennes häst, men då skulle det vara risk för att alla hästar skulle börja skena. Så vi höll oss bakom henne med lite avstånd. Vi började närma oss en strand då Animo fick syn på någonting i skogen, och slängde sig åt sidan, varav jag föll av och landade på armen, i gruset. Erica skrek halt, hoppade av sin häst och sprang fram till mig. Hon undersökte min arm, och som tur var, hade den klarat sig från att bli bruten eller stukad.

 

Jag satt i Animos box och kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag skulle inte få rida på 3 dagar, eftersom min arm inte skulle klara av det hade doktorn sagt. Jag reste mig upp och råkade ta stöd med armen som gjorde ont och skrek till. Animo ryckte förskräckt till men såg sedan att det bara var jag och kom fram och puffade på mig. ”Du förstår mig så väl”, sa jag och kramade hennes muskulösa hals. Jag gick ur boxen, stängde den och gick in och sa till Erica att jag skulle ta en promenad. Det var solnedgång och jag gick längs en stig jag aldrig sett eller varit på under min tid här. Helt plötsligt hör jag något låta, och när jag vänder mig om, står där en kvinna, och sedan blir allt svart.

 

 

Söta bloggläsare

Träffat en massa söta bloggläsare nu i eftermiddag, en av dom var Abril Snowstar, och hennes blogg hittar ni här! :)
 
 
 

Fort Pintas Championat 16.00

 
 

Ridlägret del 2

DEL 1 HITTAR NI HÄR.

 

Jag kollade på det vackra stoet. Animo var hennes namn. Jag kollade på hennes huvud, litet men med stora snälla ögon, typiskt för arabiska fullblod. Jag gick fram till henne i boxen där hon stod, och drog med fingrarna genom hennes silkeslena man, och smekte hennes muskulösa hals. Flugskimmel var hennes färg, jag hade inte sett så många flugskimlar, men nu skulle jag få tillbringa 2 veckor med en.

 

Dagen hade gått och nu låg jag i min säng och tänkte. Vi hade inte gjort särskilt mycket idag, utan mest tillbringat tid med varandra och hästarna. Jag gillade redan stället, och det var något speciellt med Animo som jag inte kunde sätta fingret på. Jag lät blicken glida över det nedlysta rummet, och såg sedan att en av sängarna var tomma. Jag fortsatte stirra och bestämde mig för att gå och leta efter henne. Jag gick först till toaletten, men det var öppet, så jag gick ut på gårdsplanen istället. Där satt hon, lutandes mot stallväggen. Jag gick fram och undrade varför hon satt här ute, men hon svarade bara att hon inte kunde sova. Alice tror jag hennes namn var, om jag minns rätt. Jag sa till henne att det var bäst att hon gick in, så vi båda gick och la oss i våra sängar.

 

Nästa morgon vaknade jag först av alla. Så jag smög ut i stallet till Animo som stod och tuggade ljudligt på sitt morgonhö. ”Hej tjejen”, sa jag och klappade henne lätt på halsen. Hon frustade nöjt till och fortsatte sedan äta. Så satt jag där i stallet i några minuter innan jag gick in i stugan igen, där alla andra redan vaknat. Erica kom in efter en stund och sa, ”Dags att äta frukost tjejer, idag ska ni få rida era hästar!”. Alla satte fart mot huset och så strax när vi ätit rusade vi ut i stallet och fixade iordning hästarna, och ledde sedan ut de i paddocken. Jag justerade stiglädren och sadelgjorden, och satt sedan upp. Jag väntade tills alla andra var klara, och så bad Erica oss att skritta ut på spåret i vänster varv. Så fort Animo satte sig i rörelse så kändes det som en dröm, hennes skritt var helt fantastisk, och när vi travade var det hur lätt som helst att sitta ner. Galoppen var helt fantastisk, man bara flög fram. När vi sedan ställde upp på medellinjen efter lektionen, så gick Erica till varenda en av oss och frågade vad vi tyckte om hästarna. Jag log och sa, ”Hon är fantastisk”. 

 

 

Firgroves Championat 13.00

 
 

Dagens outfit - Mörkblåsvart barbacka

 
Hjälm: Fiskebyn
T-shirt: Fiskebyn
Ridhandskar: Marleys bondgård
Ridbyxor: Fiskebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Stall Gyllenbladet
Svansrosett: Fort Pinta
 
 

Dagens inlägg 16/6

Nu har jag varit och gjort de blåa uppdragen, vaknade vid 09.45 ungefär, kollade på klockan och visste att det var VDC vid 10.00, men jag sket i det och somnade om i 45 min till. x) Annars så ska jag levla Mystery idag, och rida några hästar, så många jag hinner med helt enkelt. Inte så fint väder IRL så jag spelar idag, ehe. :)) Går nog ut senare. Och jag råkade köpa en blogg.se synas, det var inte riktigt meningen men aja. ;D
 
 
 

Party hela natten lång

...Not. :'D
 
 
 

Event med OW - KRIG!

Idag var det krig i OW. Ja ett riktigt sådant. Vi invaderade FP och vi var tre lag, med tre olika baser. Det var djuraffären, stallet och Törne. Jag befann mig i stallet och var krypskytt, Maja Riverlake var vakt, Nathalie Mcstar var vakt och Vera Westgren & Kate Mistwood var soldater. Det var skitkul, vi ägde såå. :D Mitt och Daphnes lag fick 210p, så det blev sudden Death. Alltså ställde hon en kemi fråga först, om vad för formel koppar hade, men jag trodde hon menade mugg så jag fattade nada. :)) Så frågade hon vad resistans var, och pro som jag är, kunde jag det. Så JAG, MAJA, KATE, NATHA OCH VERA VANN EN VECKAS MÄSTARE. WEEEY. :D
 
 
 

Uteritt med Kate

Jag och Kate tog en uteritt runt klipphärad. Tog med mig Dakke, han verkade gilla det. Han gick på bra och var lagom pigg. Försöker vänja honom vid omgivningarna. Blir kanske lite svårt då vi ska på ridläger i Valedale i sommar.
 
 
 

Mörkblått westernträns

Behövde köpa något när jag levlade.. Hade max JS. :$ Men det är fett snyggt.
 
 
 

Valedales Championat 22.00

 
 
 

Firgroves Championat 21.00

 
 

Ridlägret del 1

Okej så jag inviger denna berättelse HÄR OCH NU. Mobba den inte, den blir mer spännande sen. :))

 

Jag kunde knappt tro det. Jag skulle äntligen få åka på ridlägret jag alltid velat åka till. Jag stod och packade mina grejer i mitt rum. Någon knackade på dörren och sedan hördes en röst. ”Melissa, är du klar att åka snart?” Det var min mamma, och ja, jag heter Melissa. Jag svarade att jag strax var klar, och ökade tempot lite.

 

Jag satt i bilen på väg mot ridlägret, jag minns inte riktigt var det låg, men det tog ett tag. Men strunt i det, det viktiga var att jag skulle få stanna där i två veckor med hästar och vänner. Det skulle bli så roligt. Jag satt och drömde när bilen plötsligt stannade. ”Då var vi framme”, sa min mamma och log. Jag log tillbaka och hoppade ur bilen och kollade mig omkring. Jag såg ett stort stall, flera hagar, en paddock och ett stort ridhus. Bakom allting var det en enorm äng med en skog bakom sig. Jag log för mig själv och öppnade bakluckan på bilen och lyfte ut min väska. Ägaren till gården kom fram till oss och presenterade sig. ”Hej och välkomna, ni måste vara Melissa och Tilde?” Sa hon. Jag och mamma svarade i kör och skakade hand med henne. ”Ja då åker väl jag”, sa mamma och gav mig en kram, ”Vi ses gumman”, och så gav hon mig en puss. Jag kramade och pussade henne tillbaka och sa hejdå och vi ses. Mamma körde iväg och ägaren som hette Erica visade mig vägen till stugan där lägerdeltagarna bodde.

 

Fler och fler lägerdeltagare anlände och tillslut var vi 10 stycken. Det var bara tjejer. Vi pratade lite smått och sedan skulle vi samlas vid stallet, eftersom vi skulle få våra sköthästar. Hon delade ut till alla de andra 9 först, och sedan var det min tur. Jag fick ett väldigt vackert sto, vid namn Animo.

 

 

SSO berättelse

Jag planerar att börja skriva på en SSO berättelse redan idag. Men hur vill ni att den ska vara? Spännande, sorglig osv? :)
 
 

Redo för krig

Yep, jag ska ut i krig med Ocean Warriors.. Nej men, vi ska ha krig som event, WOOP. :D Jag tar med mig Storm, dock så kommer inte han vara med. :))
 
 
 

Fort Pintas Championat 18.00

 
 
 

Valedales Championat 13.00

 
 

Stan IRL

Vart i stan IRL, ledsen för dåliga uppdateringen!
 
 

2 dagar kvar

 
 

Dagens inlägg 15/6

Nyss varit och gjort alla blåa uppdrag, har påbörjat levlingen. Idag har jag inte planerat så mycket, ska rida Dakke i alla fall, vet inte om det blir någon mer. :)
 
 
 

Firgroves Championat 22.00

 
 

Dressyrträning med Dakke

Nyss vart ute i Vingårdspaddocken och tränat dressyr med Dakke. Han var superduktig och gick i en fin form, och ställde sig perfekt inåt. Jag skrittade, travade och galopperade lite lätt. Sedan tränade vi på skänkelvikningar och framdelsvändningar.
 
 
 

Seglarbyxooor

 
 

Valedales Championat 21.00

 
 
 

1000 inlägg

I och med att jag skriver detta inlägget, så har jag skrivit hela TUSEN INLÄGG. Jag har haft bloggen sen i februari, och redan tusen. Under min resa tills där jag är nu, har jag slitit så mycket, för att komma dit jag är idag. Jag minns så väl när jag låg på ungefär 30 unika, vilket var i mars. Nu är jag uppe i 145 unika som mest, och jag är så sjukt glad över det. Jag minns också när jag brukade ha 45 unika på vardagar och 60 på helger. I nuläget ligger det på 90-100 på vardagar och 100-130 på helger, kan knappt fatta det själv. Tycker det är fantastiskt, och jag är så stolt. :') Jag vill tacka alla som besöker min blogg, och läser det jag skriver, det betyder mycket. Det är så roligt att se fler och fler besöka och stanna, det gör en glad. Så, tack så mycket. ♥
 
 

Hoppträning med Mystery

Nyss tränat hoppning med Mystery, gick superbra. Värmde upp först.
 
Började sedan hoppa de låga hindrena.
Testade sedan liiite högre..
Hoppade sedan det högsta.
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

Okej, innan jag postar resultatet, så tog jag fel championat. Det var FPC med och jag trodde det var MLC.. ;_;
 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

 
 
 
 

Träning i bergen

Var i bergen i FG och tränade styrka med Misty. :D Manda å Esset var här med. ;D
 
 
 

Tillbaka till det vita

 
 

Nytt färgtema

Nu har jag bytt färgtema på bloggen, det fick bli grönt! :) Nya ikoner i menyn + header ska fixas, och namnskylten här under är den nya. :D TACK till fina Manda som gjorde bakgrunden åt mig! :)
 
 

Uteritt med Lassie

Tog en liten uteritt med Lassie innan FGC. Jag var vid Steves, så jag red in i Hollow Woods, fortsatte ut på Everwind, och sedan hem till Vingården. :3
 
 
 

Firgroves Championat 16.00

 
 

Mysig uteritt med Storm

Tog med Storm på en mysig liten uteritt nu. Har 4 hästar kvar att rida sen, och Lassie ska ridas alldeles strax. I alla fall. Jag skrittade ut från Vingården och fattade sedan trav efter en stund. Red över bron vid Vingården och följde stigen mot Silvergladebyn, dock väjde jag av mot kvarnen och galopperade lugnt upp där. Red in i Hollow Woods och svängde in i skogen, hoppade tre stockar och red sedan ut på Everwindfälten där det blev fullt ös. Sedan travade och skrittade jag sista biten, efter att jag kommit förbi vägen vid Norra Länken ungefär. Vi hade superkul! ♥
 
 
 

Dagens outfit - Vitt & rött

 
Hjälm: Firgrove
Väst: Firgrove
Ridhandskar: Fiskebyn
Ridbyxor: Fort Pinta
Ridstövlar: Fiskebyn
 
Träns: Vingårdens trädgård
Sadel: Marleys bondgård
Filt: Fiskebyn
Svansrosett: Silvergladebyn
Benlindor: Fiskebyn (?)
 
 

En grej till

Jag köpte denna svansrosetten också, mwhi. 83 Mirre följde med, vi har haft en väry najs shoppingrunda. 8D
 
 
 

Nyinköpt, rött & vitt med Mirre

 
 

Lång man på Storm

Bytte till längre man och svans på Storm, eftersom han blir ännu mer lik någon jag älskar. ♥
 
FÖRE
 
EFTER
 
 

Level 14!

Håller på att levla Mystery nu, och han blev lvl 14 alldeles nyss! :D
 
 
 

Besöksrekord igår

Igen! :D 131 unika blev det denna gången, tack! :'3
 
 
 

Nytt blått uppdrag?

 
 

Dagens inlägg 14/6

Godmorgon. 83 Nyss gjort alla blåa uppdrag, på Vingården, i trädgården och i GÅD. :D Gruppat med Mirre medans, idag är det skitväder IRL, så jag kommer spela. :) Idag ska jag se om jag hinner rida alla 5 hästarna, men innan det ska jag levla Mystery. :D
 
 

Kort uteritt med Dakke

Tog en kort liten uteritt med Dakke runt Vingården, skrittade, travade och galopperade lite lätt bara. Hoppade två stockar på vägen. :)
 
 
 

Dressyrlektion för Manda & Nora

Nyss hållit en dressyrlektion för Manda & Nora. De såg jättebra ut tillsammans, och de såg verkligen ut som att de trivdes sjukt bra med varandra. Jag tror de kommer skapa ett väldigt starkt band emellan varandra. ♥
 
 
 

Mina tankar kring friesrarna

Ja, Frieserhästarna kom i onsdags och jag gillar dom verkligen. Älskar hur de rör på sig, deras steg. De höjer som sagt benen mer än de vanliga hästarna, det ser bra ut, och de liknar verkligen de dressyrhästarna de är. Men det är några saker jag tänkt på lite mer. När de ökar farten så har de fortfarande huvudet lika högt, jag tycker de borde sänkas lite, som med alla andra hästar. + Att alla hästar borde kunna röra på sig så som friesern. Hovskägget borde röra på sig lite mer också. Men det var en sista grej, manen. Jag trodde manen skulle flyga bakåt när man galopperade, men jag hoppades för mycket, för den ligger nästan helt still. Men när man tvärnitar, stegrar och hoppar, så rör den på sig mycket, det gillar jag. Annars, ett superbra jobb SSO! Sedan skrev Mirre denna texten på sin blogg, och det är SÅ sant.
 
"Har precis insett en sak, sso är jäkligt smarta.
Frieserhästarna är de mest 'unika' hästarna på Jorvik just nu, i alla fall av dem som man kan ha som egen häst. De har så mycket som inte de övriga hästarna har. Och det är just därför alla medlemmar vill ha dem, de är nya, spännande & exklusiva.
Imorgon är det, om jag har räknat rätt, dubbel starcoins helg. Hur många (förutom dem som redan köpt en) kommer inte att vilja köpa star coins för att köpa en frieser? Detta måste vara största ekonomiska förtjänsten sedan hästfunktionen kom. Dessutom; genom att gå ut med att hästarnas pris sedan kommer att höjas så 'stressas' man omedvetet till att köpa.
Jag har en liten teori om att inom 2 veckor kommer alla hästar röra på huvudet och så som frieserhästarna gör, men just nu ska det vara exklusivt för att locka oss ännu mer till att köpa en frieser.
Jag har själv fått tänka till ordentligt några gånger. Om jag någonsin köper en frieser vill jag vara säker på att jag köper en den just för att det är en av mina favoritraser, och inte för att den är ny och exklusiv."
 
Detta har Mirre SÅ RÄTT I. Håller med henne till 100%! Hennes blogg hittar ni HÄÄÄR.
 
 

Aktivitet med OW - Paintball

Idag höll Manda aktivitet för OW, vi körde paintball. :D Vi värme upp i 5 min först, och sedan började vi, jag var i lag svart, och vi vann! :D Jag sköt 4/5 personer i första ronden, och alla i vårt lag får 3 dagars erfaren var. Vårt lag bestod av mig, Patricia Bluewright, Paula Goldforest, Denise Eveningwood, Tilda Flowernight och Alice Waterstorm. BILDBOMB NEDANFÖR.
 
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 
 

Så nära...

...Tävlat klart med Mystery för dagen, och lämna inte bloggen för dagen än, för jag har ett flertal inlägg på gång! :D
 
 
 

Ang. Lagg & fusk

Som de flesta antagligen märkt, så har det snackats MYCKET om att lagga och att fuska. Enligt min egna åsikt tycker jag det är sjukt lågt att lagga och fuska. När folk åker fram och tillbaka i championat t.ex. Så laggar dom, det kan bero på att själva datorn laggar eller att internet är dåligt, och då är det helt okej då det inte finns något att göra åt. Men om man sänker sina FPS med mening, ja då är det INTE okej, eftersom man laggar med avsikt, för att vinna. Då måste man vara desperat, just sayin'. :) Och med fusk, menar jag, det finns en bugg, som gör så man hamnar längre fram än alla andra, vilket gör att man får en BÄTTRE start än ALLA ANDRA, och kommer längre fram, vilket jag tar som fusk. Jag har själv testat buggen ett fåtal gånger under en dag, för att se att det verkligen funkar, och det gör det. Jag hamnade ca en halv häst FÖRE alla andra, och jag tänker inte göra om det. Jag har sett så många göra denna buggen, det syns så tydligt när man vet om den, och nä.. Har inga ord för det, det är bara fel. Sedan så tycker folk att det är okej att lagga i lopp, men nej, de som inte laggar har ju för tusan ingen chans alls då! Hur jäkla rättvist är det tycker ni? Själv laggar jag inte, och kommer aldrig göra det med avsikt. Detta är mina åsikter, men tycker DU detta är okej eller inte?
 
 

Valedales Championat 17.00

 
 

Dagens inlägg 13/6

Hej och ledsen för dålig uppdatering! Har inte haft med datorn till skolan, och idag var det skolavslutning, vilket betyder sommarlov! ♥ Men ja, har gjort klart ALLA trädgårdsuppdragen, fy tusan så skönt. Sedan har jag gjort ett blått i trädgården, alltså det enda blåa uppdraget där, och sedan i GÅD. ;) Ska fortsätta med uppdragen nu, och sedan levla Mystery. Idag ska jag även rida ett dressyrpass ut på Dakke. Fick lov att köpa någonting annars hade jag inte haft plats med JS, så jag köpte denna lilarosa skjortan för 7100 JS, och hjälmen nedanför fick jag i uppdragen. ;)
 
 
 

Yay!

Slog mitt besöksrekord, 118 unika, tack så mycket! :'D
 
 

Dressyrpass med Dakke

Nu ikväll tog jag ett dressyrpass med Dakke i ridhuset. Det var ju nästan ett halvår sedan jag red honom, senast var i vintras. Manda hängde med, hon och Nora såg superbra ut tillsammans. Men jag började med att värma upp i skritt, var ett ganska lugnt pass.
 
Fattade sedan trav.
Gav honom sedan en galoppskänkel och sjönk in i en mjuk arbetsgalopp.
Förlängde sedan galoppen, gick väldigt bra!
Började sedan varva ner i lugnare galopp och trav.
Skrittade sedan av.
 
 

Aktivitet med OW - Uthålliget och smygande

Idag var det medlemmarnas dag, och jag fick hålla det. Eftersom vi har militärvecka denna veckan, så valde jag att ha ett uthållighetstest och ett test på hur bra de var på att smyga. Vi började i skogen, alltså Hollow Woods. De skulle ta sig förbi två stycken som travade runt i skogen emellan sommarhuset och väderkvarnen, utan att bli sedda, sedan skulle de springa till mig i Valedale. Lisa Winterstorm (http://frostmane.blogg.se/) vann detta, grattis lillsyrran! Sedan skulle jag köra med dom på galoppbanan. :)) Där skulle de springa 30 varv vilket tog ungefär 30 min. Detta vann Patricia Bluewright, grattis! Det var superkul, och jag tyckte det var väldigt lyckat. :D
 
Sedan vill jag ge ett stort tack till Mille Lionnight och Lucy Westlake som var de som travade runt i skogen och letade medlemmar, tack!
 
 

Snart så!

 
 

De tre frieserhästarna

Idag kom de tre Frieserhästar i uppdateringen. De har färgerna svart, brunsvart och gråsvart, i alla fall enligt min åsikt. Själv har jag köpt den svarta, och tycker även den brunsvarta är väldigt fin. Men man måste vara lvl 12 för att kunna köpa en frieser. De kostar 990 sc men kommer höjas till 1299 om en vecka. (GM sa det.) :)
 
 

 

Fort Pintas Championat 18.00

 
 

Firgroves Championat 17.00

 

Fakta om Darkwarrior

Darkwarrior, eller som han kallas, Dakke är en 11 årig frieserhingst, som är 166 centimeter i mankhöjd. Han är kolsvart, med lång, vågig man och svans. Han har ett stort och graciöst steg, underbart vackert. Hans inriktning är dressyr, och vi har tävlat framgångsrikt i dressyr, vi har till och med varit och tävlat i VM. Han föddes hemma hos oss i Jorvikstallet, där jag bodde tidigare, och planerar på att flytta tillbaka inom kort. Han har varit min sedan första början, alltså i 11 år. Nu har jag bett om att få honom transporterad hem till mig, han anlände den 12 juni 2013, och nu bor han hos mig igen. Alltså är det jag som tagit hand om honom, ridit in honom och allt sådant. Jag hoppas att jag snart ska kunna transportera upp min Lipizzaner och min andalusier också. Nu är vi återförenade igen Dakke, min fina häst. ♥
 
 
 

Återigen ses vi, Darkwarrior!

Nu har äntligen Darkwarrior, eller Dakke som han kallas, hämtats från Jorvikstallet! När jag flyttade ifrån stallet så tog jag bara med Storm, men nu har jag valt att transportera upp Dakke, det kostade 990 sc att få upp honom till Vingården. ♥ Återigen ses vi, Dakke!
 
 

 

Vackra Frieserhästar! v24

Hejsan alla!
Denna veckas uppdatering innehåller vackra Frieserhästar!

Frieserhästar:
- Tre vackra Frieserhästar har anlänt till Steves Gård! Frieserhästarna är lite annorlunda än de andra hästarna på Jorvik...
 
På vilket sätt är Frieserhästarna annorlunda?
  • De lyfter benen högre när de travar och galopperar!
  • Deras man rör sig i vinden!
  • De är större än de andra hästarna på Jorvik! (Detta betyder inte att de är snabbare)
Releasepris är 990 Star Coins. (Ordinarie pris är 1299 Star Coins)
 
Frieserhästarna är mycket större än de andra hästarna på Jorvik!
 
De är så graciösa!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Okej. Jag köper den så fort Manda har tid att logga in, alltså senare. OMG HAHAHA, sorri, men alltså. Det är en av mina favvoraser, å asdfghjkl. ♥___♥

WIE

 
 

Dagens inlägg 12/6

Idag fick jag nya uppdrag, och rosengården blev så fin. Så vackert där nu. Fick även hämta någon metallgrej hos Conrad, för det ska sättas upp rosor på den på Vingården. Nu vid ingången till Vingården ser man att de satt dit lite metallstänger där, eller vad man ska kalla det för. Ser jättebra ut! Fick denna supersöta blusen på andra bilden nedan, gillar den skarpt. Sedan gjorde jag klart resten av de blåa uppdragen i trädgården, sedan i Fort Pinta och sist GÅD. Men nu stänger spelservern ner, snart kommer friesrarna! Köper dock en ikväll, tillsammans med Manda.
 


Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v24

Ja ni, vad tror ni händer imorgon på uppdateringen? :) Jag tror kanske lite nya kläder och sådant, och sedan kommer ju frieserhästen (omg *-*) som de flesta antagligen vet. Då flyttar en ny häst in i mitt stall, runt sju tiden. Manda och jag köper samtidigt. Aja, det är ju inte detta som inlägget handlar om, right? Ahaha.. Men som sagt, jag gissar på kläder och utrustning, och jag vill INTE att de kommer fler trädgårdsuppdrag, seriöst, jag har tröttnat på dom efter 3 veckor, det blir för mycket. Men det hade inte vart helt fel att kunna leda hästen, kunna klappa den, ha tillhörande hagar till sitt hemstall, fler boxar och sådant. Vill jättegärna ha mer realistiska tävlingskavajer till hoppning och dressyr, och säkerhetsvästar till bl.a. Terräng. :) En svart dressyrhatt vill jag verkligen jättegärna ha också. Detta är mina önskemål, men som sagt, det är många som ni ser, heh. Dock tror jag inte att något av de jag önskar mest händer just imorgon. :3 Har ledigt imorgon, förvänta er bra update, ciao!
 
 

Dagens inlägg 11/6

Nu är jag hemma! Haft det superkul idag, ledsen för att jag inte bloggat. :) Inte haft tiden! Men nu äre dags att göra blåa uppdrag. Orkar inte lvla Mystery ikväll, är ganska trött. :D
 
 

Dålig uppdatering imorgon

Kommer hem vid ungefär 21.00 imorgon, blir därför dålig uppdatering. Ska dock försöka slänga in några tidsinställda! :)
 
 

Terräng i Fort Pinta

Red lite terräng ända nere i Fort Pinta med Mystery. Han har knappt varit där, så han var lite het å så, men annars gick det väldigt bra. :D
 
 
 
 
 

2. Levlar. Kvar.

 
 
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

 
 

Fort Pintas Championat 18.00

 
 

Firgroves Championat 16.00

 

Oroa er inte..

...För efter veckan är min vita/platinablonda hårfärg tillbaka! :)
 
 

Dagens inlägg 10/6

Hejhej alla. :D Slänger in ett inlägg nu innan träslöjden börjar. :)) När jag kommer hem ska jag göra blåa uppdrag, och tävla Mystery, han blir level 13 idag, yay! :D Ehm, ska rida ett pass på Mystery annars idag, inte planerat något mer än. :)
 

Besök nu, och fooort!

BESÖK MANDAS BLOGG NU, SÅ HON KAN NÅ 200 UNIKA IKVÄLL.
BESÖK http://snowgaze.blogg.se/ http://snowgaze.blogg.se/ http://snowgaze.blogg.se/ NUUU! :D
...Och besök Lisas blogg när ni ändå håller på! :D http://frostmane.blogg.se/
 

Redo för OW's militärvecka!

Manda och jag är sååå redo för OW's militärvecka, vi har shoppat som tusan, och jag har bytt hårfärg sotat håret. :D Vi sålde dock guld för detta WÄHÄHÄH.
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 

OW's första klubbmöte!

Var på OW's första klubbmöte förut, vi var typ 20 pers, fatta vad bra på första mötet liksom, ahah. :DD I alla fall, vi tog upp lite saker å så, OCH de släppte bomben på oss, OW ska ha ett speciellt ridläger i sommar, FATTA VAD KUUUUL. :D Och en regel är att man måste rolla, å så kul!! :D Okej jag låter säkert onormal nu, men jag tycker sådant är kul, okok. :D Jag å Vera Westgren är ridlärare denna veckan och får därför hålla ett event/en aktivitet på onsdag! :)
 
 

Dressyr i hagen med Lassie

Var ute i hagen och red lite dressyr med Lassie, innan tog jag in mina hästar i stallet, och baronessans ridskolehästar var på lektion nere i ridhuset, så jag tänkte, varför inte? Underlaget är så bra i hagen, mycket utrymme och sådant. Gjorde dock inget ansträngande, utan värmde upp i skritt och trav, och galopperade lite lugnt sedan.
 
 
 

Fort Pintas Championat 16.00

 

Firgroves Championat 13.00

 

Nästan lvl 13

Tävlat klart med Mystery nu, nästan lvl 13! Han blir det imorgon hihih. :D
 

Valedales Championat 10.00

 

Dagens inlägg 9/6

Hej. :D Gjort de blåa uppdragen i trädgården, i Moorland och GÅD. Ska lvla Mystery nu, blir hyffsat bra uppdatering idag. :)) Såg också att jag hade 113 unika igår, yay tack! :D
 

TACK! ♥

Slog nyss 'mitt egna' rekord som var 107 unika, har 109 unika just nu, tack så mycket!! ♥ Med 'mitt egna' rekord menar jag de som jag fixat fram själv, annars är det 145, och då blev jag länkad. :)) ♥
 
 

Event med Ocean Warriors - Skattjakt

Ikväll vid 18.20 hade vi i OW ett event, en typ av skattjakt. Det var superkul, tog dock inte så mycket bilder. :3 Hade fullt upp, haha! Men Sabrina Mountainnight kom 3a, Vera Westgren kom 2a och Esther Lightwater kom 1a, grattis till er! :D
 
 

På taket och på staketet

Var med bästa Siri och Mandis och klättrade på köpstallets tak på Vingården och staketet, måste ha sett fett awesome ut när folk såg oss gå runt där uppe. :D
 
Mandas desperata försök att ta sig upp.
Tramp, tramp!!
 

Firgroves Championat 21.00

 

Moorlands Championat 20.00

 

Fort Pintas Championat 18.00

 

Ny namnskylt med mera

Tänker använda denna namnskylten nu, istället för att ha en massa olika, blir lättare med bara en! ♥ Kommer även börja publicera alla bilder i mitten, ser snyggare ut då. Håller även på med en ny design, dock är det lite problematiskt så det kommer ta ett tag. :3
 

Dressyrtävlingen med Storm idag

Efter Valedales championat ryktade jag Storm en sista gång innan tävlingen, och ledde sedan in honom i transporten. Allting var redan packat och klart igår.
 
När vi kom fram till tävlingsplatsen, som låg i södra Jorvik, bytte jag om till mina tävlingskläder och värmde sedan upp honom i ena delen av ridhuset.
När det var vår tur att starta travade jag in på banan, red rätt upp och hälsade sedan.
Började sedan rida mitt program i arbetstrav, jag började med snett igen
Fattade sedan arbetsgalopp och fortsatte kontrollerat på programmet.
Skrittade sedan, energiskt, bra form, fin ställning, framåt.
Vände sedan rätt upp, red i piaff och sedan passage.
Gjorde sedan två piruetter.
Vände sedan snett igenom, fattade galopp och förlängde den, måste ha sett riktigt tjusigt ut!
Avslutade sedan med en snygg skänkelvikning, vände sedan rätt upp i arbetstrav och hälsade.
Sedan när jag ridit mitt program stod Siri utanför och väntade, så vi stod och väntade på resultatet tillsammans.
Till slut fick vi resultatet. Jag fick 60% för mitt program, och vann! Är superstolt och glad! ♥
Åkte sedan hem med ett leende på läpparna och tog bort knopparna ur Storms man. ♥
 

Fort Pintas Championat 16.00

 

Valedales Championat 13.00

 

Level 12, yay!

Tävlingarna klara för dagen, han är level 12 nu! :D
 
 

Firgroves Championat 10.00

 

Dagens inlägg 8/6

Hej alla. :D Varit inne och gjort de blåa nu, Storm och jag åker till tävlingen efter VDC btw! :)
 

Firgroves Championat 22.00

 

Valedales Championat 21.00

 

Uteritt med bästa vännen

Var ute med bästa Siri och flummade, vi grillade och picnickade mwhihi. ♥
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

 

Frieserhästar på väg!

Hejsan allihopa!
Vi är stolta att kunna presentera vår senaste medlem i Jorviks hästfamilj, Frieserhästen!
 
Denna majestätiska skönheten kommer till Jorvik nästa vecka!

Frieserhästar:
- Tre vackra Frieserhästar kommer anlända till Jorvik nästa vecka! Frieserhästarna kommer vara större än de vanliga hästarna på Jorvik och de kommer i tre olika svarta nyanser. Vi hoppas att du kommer gilla dessa vackra hästar lika mycket som vi gör!
 
Vilken skönhet!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommetar: OMFG, ASDFGHJKL HOLY SHIT, TACK SSO, TACK SÅ MYCKET, FÅR FAN RYCK HÄR!!! ...Jag har sparat på 3000 SC så länge, och på onsdag står det en ny häst i mitt stall, har ledigt också och det gör saken 1000 gånger bättre!!
 

Firgroves Championat 16.00

 

Terräng & styrketräning i Firgrove

Var i Firgrove och tränade lite terräng och styrka med Misty. Vi hoppade lite hinder och galopperade upp för några backar. ;)
 
 

Allt klart inför morgondagen

Nu är Storms man knoppad, hans ben är lindade och han är tvättad nu. Allting är packat och klart, och vi båda är redo för morgondagen! :)
 
 

Dagens inlägg 7/6

Suttit och gjort alla blåa uppdrag idag, tror det var uppemot 20 stycken? ...Lol. x) Idag ska jag lvla Mystery som blir lvl 12 idag eller imorgon, sedan ska Storm få vila inför tävlingen imorgon. Får se om jag rider de andra ett pass var. Sedan så ska Storms man knoppas inför morgondagen, så det gör jag i eftermiddag, ska tvätta av honom och linda hans ben, och packa. Tror inte jag ska göra så mycket mer idag. :)
 
 

Uteritt med Tove

Var ute med Tove förut, så red vi en kort runda, åh gud så mysigt det var. ♥
 
 

Dressyrträning med Mystery

Var i Vingårdspaddocken med Mystery och tog ett litet kort dressyrpass, bara lite skritt, trav och lugn galopp. ;)
 
 

Södra Jorvik - Platser UTSATTA!

Jag skypade med några IRL kompisar och min lillasyster Lisa (Ja vi pratar fast vi sitter i samma hus x)), och plötsligt säger Lisa att de satt ut platser på södra Jorvik. Slår upp kartan direkt och dingding, där är dom!
 
Jag har gått igenom kartan på södra delen väldigt noga, och hittade upp till 33 olika platser. Det börjar närma sig nu, åh gud så spänd jag är på detta! :) Här är bilder på platserna jag hittade.
 
EDIT: Hörde även att "Buttergood stallet", "Piratgrottan [tillagt]", "Eponasjön [tillagt]", "Den brutna tandens ö [tillagt]", och "Jorvikstallets Arena [tillagt]" fanns. :)
 
Det gamla trädet.
De bortglömda fälten.
Brådnäset.
Eh ja, detta är nog bara något fel, men ni får se ändå, eftersom det faktiskt är en plats. :)) Men det kommer säkerligen ett annat namn. x)
Östra sluttningarna.
Södra Jorvik.
Östra Epona.
Nya Hill Crest.
Fort Maria.
Solnedgångens holmar.
Det stora dundret.
Västra Eponia.
Fornåsborgen.
Vrakkusten.
Sjöhäststranden.
Jorvikstallets bygd.
Sjöhästklippan.
Jorvikstallet.
Västerros gård.
Paddockön.
Devil's gap. (Djävulsklyftan.)
Grådaggsbergen.
Bedrövade Dews Farm.
Höggården.
Låggården.
Gamla Hill Crest.
Grytan.
Eponasjön.
Nya Hill Crest-stallet.
Piratgrottan.
Den brutna tandens ö.
Jorvikstallets Arena.
 

Aktivitet med OW - Heta stolen

Idag var det dags för OW's riktiga första aktivitet, vi körde 'heta stolen', en person skulle stå i mitten i taget, sedan skulle vi runtom ställa en fråga var. :)
 
 

Fort Pintas Championat 20.00

 

Moorlands Championat 18.00

 

Valedales Championat 17.00

En stor fail mitt i allt, satt fast i cirka 10 sekunder. x)
 

Uteritt på Lassie med Lisa

Varit ute och ridit Lassie, Lisa och Sunny hängde med. Jag var redan vid Steves, så vi red därifrån, en bit in i Hollow Woods, sedan ut på Everwind och sen till Vingården. Hon var superpigg, men lyssnade ändå!
 
 

Dressyr i Valedalepaddocken

Var uppe i Valedalepaddocken och tränade dressyr tills tävlingen på lördag med Stormis. Judy körde upp med transporten till paddocken, så fixade jag iordning honom där. När jag kom ut på spåret började vi med skritt, han höll en fin form och en bra ställning, han lyfte bra på benen också.
 
Efter att vi skrittat i sisådär 5 minuter började vi trava. Han var lite stel, men jag mjukade upp honom i båda varven.
Sedan red vi på en stor volt, fattade en ljuvlig arbetsgalopp där, väldigt bra form, fin ställning.
Gjorde lite ridvägar i volten i arbetsgalopp, bland annat snett igenom.
Gjorde lite skänkelvikningar i skritt, gick bra det också.
Sedan ryggade vi lite, han började rygga så fort jag bad om det. ;)
Sedan förlängde jag galoppen, när jag red rakt upp. Han var väldigt pigg, han skulle säkert velat galoppera liiite snabbare, men jag måste hålla tempot för mitt dressyr program.
Sedan bröt vi av till trav, lät honom gå på lång tygel.
Sedan skrittade jag av honom. Enligt mig så gick detta passet SJUKT BRA. Är så taggad inför lördagens tävling!
 

Dagens outfit - Lila och svart

 

Ny, lila sadel

Köpte denna sadeln i Stall Gyllenbladet för ca 3300 JS. :)
 
 

På trädgårdsbanan

Varit nere vid trädgårdsbanan och tränat på den med Misty, hamnade 9a på bäst någonsin. ;)
 
 

Lvl 11

Klar med levlingen med Mystery idag. Han blev lvl 11, tror inte han blir lvl 12 imorgon dock. ;)
 
 

Dagens inlägg 6/6

Hej. :D Sveriges nationaldag idag, hihih, kände mig bara tvungen att säga det. ;) Har ledigt idag, imon, lördag och söndag, så blir bra uppdatering. :) I alla fall, loggade in för ungefär 2 timmar sedan, drog ner till trädgården och utförde lite arbete där, måste bli beundrad så får jag nya gula uppdrag. ;) Fortsatte sedan mot GÅD och gjorde de blåa där, och sedan hos Steve och till sist gjorde jag en pannkakssmet i Firgrove. Mystery skulle blivit level 11 igår, men jag var på event emellan kl 18.10-21.10, ungefär. Då var jag ganska trött, efter ett tre timmar långt event. Men jag körde lite i alla fall, men tröttnade snabbt. ;) Håller just nu på att levla upp honom, han blir level 11 om bara några tävlingar. :) Uppdaterar mer hela dagen, ciao! :D
 

Öppningsfesten för Ocean Warriors

Idag var det som sagt öppningsfest för Ocean Warriors. Vi alla skulle blivit inbjudna idag, men en del blev inbjudna i söndags redan, alltså dagen då Ocean Warriors startade. Vi började med att ställa upp oss på övergivna bondgården i Nilmers högland.
 
Sedan begav vi oss mot SGB där vi körde kurragömma! :D
Jag och Siri gömde oss i en buske. 8'D ...Dock inte världens bästa gömställe ahaha. x)
Sedan red vi till fälten bakom Marleys paddock och körde under hökens vingar. Jag var helt blå, så jag fick springa hela tiden eftersom de aldrig sa färgen blå. x'3
Sedan var det dags för frågesport i Vingårdens bibliotek, tror jag svarade rätt på 3 frågor? :D
Sedan skulle vi köra färgbomben. Vi fick 5 min på oss att hämta så färgglada kläder vi kunde ur garderoben och sedan skulle vi mötas på Everwinds oljefält. Daph sa en färg, och sedan skulle vi byta kläder till den färgen, och få poäng för de olika nyanserna. :) Hon började med färgen grön.
Sedan rosa.
Brun...
Och sist blå! :)
Själv tyckte jag att det gick riktigt bra för mig. :D ...Och det gjorde det! Samantha Moonnight med 35 poäng kom 3a, jag kom 2a med 36 poäng (:D!!) och Lucy Skylund vann med 49 poäng, grattis! :D
Sedan så avslutade vi det ungefär 3 timmar långa eventet med grillning. :'D (Nej hästen skulle INTE grillas.)
 
Superbra event Manda och Daphne, tack för en trevlig kväll! :D
 
 
 

Fort Pintas Championat 18.00

 

Knopplös

Nu har Misty haft sin man knoppad ganska länge, så jag tog med honom till en stylist i Silverglade som tog bort knopparna och fixade till hans man, han är supervacker nu! :')
 
FÖRE:
EFTER:
 

Hoppning hos Marley med Lassie

Länge sen Lassie tränades, så var i Marleys paddock och hoppade med henne! Hon bara flög över hindrena och tyckte det var jätteroligt, och det kan jag verkligen hålla med om. ;)
 
 

Dagens outfit - Blåsvart barbacka

 

Lugnt dressyrpass

Blev ner skjutsad till ridhuset av Judy, tack! :) Jag tog med mig Storm, träning inför tävlingen på lördag. Tränade bara på programmet, gick super, red barbacka också! :D
 
 

Bryggan & de glömde visst något

Denna bryggan har ju funnits sedan förra veckan, men ville visa ändå. + De glömde nämna att det fanns stylister i FG och VD, som stylar om manen och svansen på hästarna. :)
 
 

Nya utrustningen i trädgården

  
 
 

Ändra din hästs man och svans! v23

Hejsan allihopa!
Du kan nu ändra din hästs man och svans!

Häst-stylist:
- Två häst-stylister har flyttat till Jorvik! Den ena har bosatt sig vid Steves gård och den andra finns i Västkobbens Fiskeby. Rid dit och styla om din häst!
 
Styla om din häst man och svans!

Uppdrag:
- Fortsätt arbeta med Vingårdens trädgård även denna vecka! Den börjar verkligen ta sig!

Nya kläder och utrustning:
- Mer kläder och utrustning finns nu i butiken bredvid Björn och Agnethas hus i Vingårdens trädgård!

Vinnare i postertävlingen:
- Tack så hemskt mycket för alla fina screenshots ni har skickat till oss! Vi har nu dragit de tre lyckliga vinnarna och här har vi dom!
 
Olivia Flowernight och Angelprincess!
 
Nova Wolfnight och Darkblaze!
 
Ashley Blueforest och Rubyrain!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Åh, fett awesome att man kan styla om hästen nuuu! Åh så taggad, MÅSTE DIT OCH KOLLA så snabbt som möjligt!! :D Kul med nya uppdrag också, gillar de i trädgården! :) Utrustningen är säkert fin. :3 Och stort grattis till Olivia, Nova och Ashley som vann postertävlingen!
 

Fort Pintas Championat tider

Dessa tider är inte 100% säkra, men det är vad jag fått ihop från veckan. :)
 
Måndag: 18.00
Tisdag: 20.00
Onsdag: 18.00
Torsdag: 20.00
Fredag: 20.00
Lördag: 16.00 & 18.00
Söndag: 16.00 & 20.00
 

Dagens inlägg 5/6

Hej. :D Uppdatering idag, hoppas verkligen på en andalusier eller Lipizzaner idag. I alla fall, vi får typ göra vad vi vill, eftersom det är sista elevens val för denna terminen, (jag har läxläsning atm), å jaa. :D Så jag tänkte slänga in ett inlägg, nu såhär på morgonen. ;) Men när jag kommer hem, blir det att göra blåa & gula uppdrag, samt levla Mystery, som blir lvl 11 idag! :) Har väl inte så mycket mer att säga just nu, men det blir bra med uppdatering idag, och så har jag ledigt torsdag och fredag. ;)
 

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v23

Jag tror att det kommer komma nya hästraser, kanske lite ny utrustning. Och jag hoppas att de kommer hästraser, (andalusier och Lipizzaner), utrustning och nya områden! :D Vad tror NI? :3
 

Uteritt med Mystery

Red först upp till Valedale, med Tove och var lite med henne, träffat henne i Ocean Warriors, supertrevlig!! :D Efter det skrittade jag från Valedale mot Vingården.
 
Sedan fortsatte jag genom Hollow Woods och ut på Everwind.
Fattade sedan galopp där, och efter ett tag saktade jag ner till lite lugnare tempo.
Bröt sedan av till trav och sedan till skritt, och red i den takten resten av vägen hem. :)
 

Dagens outfit - Grönvit

 

Fort Pintas Championat 20.00

 

Ridturerna ikväll

Storm får vila idag, han ska gå ett championat vid åtta också. Mystery tas ut på uteritt direkt efter championaten. Sedan tar jag kanske ut Lassie eller Misty på en ritt efter. :)
 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Gick inte särskilt bra. :$
 

5 levlar kvar

Mystery är level 10 nu, 5 levlar kvar.
 
 

Bilder från dagens uppdrag

Hittade inga andra bra, så det blir bara två. :DD Men jag är poppis i trädgården, funderar på att köpa den rosalila skjortan, man kan tävla i den, så ahh, kanske ett nytt plagg till mina tävlingskläder!! :D
 
 

Dagens inlägg 6/4

Hej. :D Imorgon är det onsdagsuppdatering på tal om.. Inlägg. x) Jaja.. :D När jag kommer hem ska jag göra blåa & gula uppdrag, fick inga igår, men idag får jag då jag har 5 'ryktes xp' till 3000, alltså populär. :) Men jag vet vad som händer, men kul ändå! :D Sedan ska jag tävla runt med Mystery, som idag blir lvl 10. :3 Jag bjuder på en söt noob bild på mig. ♥ (Jag är hon med blont hår. 8D)
 
 

Dressyr i Steve's paddock

Var i Steve's paddock förut och tränade dressyr, Judy skjutsade dit mig gratis. :) Jag tränade mest på att få en bra form och att ställa honom, inte mer. Jag skrittade honom först.
 
Sedan började jag trava.
Fattade sedan galopp.
Travade och skrittade sedan av honom hem till Vingården.
 

Gyllenåsarnas Championat 20.00

 

Dagens outfit - Lila & Svart

Inspiration från bästa Mirrepirre. :3 ♥
 
 

Min första svansrosett

Köpte nyss min första svansrosett, är supernöjd med den, hihi! :D
 
 

Nästan level 10

Levlat klart Mystery nu. Han har såhär lite _ till lvl 10! :)
 

Fort Pintas Championat 18.00

Gick inge bra ahaha. 3:
 

Ocean Warriors

Igår kväll öppnades Ocean Warriors och jag gick då med i Daphne Southwood's och Amanda Lightfield's nya klubb. Ska bli sjukt kul! :D Klubb bloggen finns här; http://oceanwarrior.blogg.se/ :D
 
 

Dagens inlägg 3/6

Hej. :D Planerna för dagen är att komma hem (ehe), göra blåa uppdrag, göra de gula om de kommer nya, och levla Mystery. :3 Kommer träna dressyr med Storm och kanske rida de andra hästarna. Fick en spoil av Manda igår om trädgården, tänker inte säga det här, men så awesome! :D
 

Fort Pintas Championat 20.00

 

Gyllenåsarnas Championat 18.00

Missade en kontroll. :3
 

Lila benlindor

Velat ha dessa länge ! :D
 
 

Fort Pintas Championat 16.00

 

Dressyr i ridhuset

Skrittade ner till ridhuset tidigare idag och tränade inför dressyrtävlingen på lördag. Jag tränade på att få honom att gå i en fin form, ställa honom lagom mycket, och så vidare. Jag värmde upp honom i skritt, skänklade på ganska bra, arbetade så han fick en fin form, och så lyfte han bra på benen.
 
Började sedan trava och ställde honom inåt.
När han var tillräckligt uppvärmd fattade jag galopp och arbetade honom på en volt, han krökte fint på nacken och ställde sig inåt perfekt.
Bröt sedan av till skritt och gjorde några skänkelvikningar.
Efter det skänklade jag på, och travade till A, vände rätt upp och red passage på den sträckan.
Bytte sedan varv, red upp till A igen och fattade galopp, och förlängde den. Efter det skrittade jag tillbaka till Vingården.

Firgroves Championat 13.00

 

Tävlat klart för dagen

Tävlat klart för idag, och Mystery blev level 9, imorgon blir han antagligen level 10! :D
 
 

Valedales Championat 10.00

Kom 12a eller nåt ehehe. :D
 

Dagens inlägg 2/6

Hej. :D Gjorde de blåa i trädgården imorse, tror vi får nya uppdrag imon, hihi!! :D Var sedan i GÅD & ML och gjorde de blåa där, inte så många. (: ...Torrt inlägg. *HOST* x'D
 

Svar på frågestunden

Soffe    

Vilket pogram har du använt när du gjorde din header?

Svar: GIMP 2.8. :)

Miranda Moonbell 

1. Lägg upp bilder på dina 3 favoritoutfits.

Svar: [Arkivbilder, orkade inte ta nya.]

2. Vad är bäst, chips eller ostbågar?

Svar: Chips. 8D ...Tror jag. o_o

3. Om du var en potatis, vilken tegelsten skulle väga lika mycket som ett morotsfrö? /MIRRE 8''3 ♥

Svar: Den tyngsta tegelstenen!!

Lisa Winterstorm    

1. Skulle du någonsin kunna välja bort ngn av dina hästar?

Svar: Nej. :(

2. Vilka bloggar läser du för tillfället?

Svar: Det är många, men http://moonbell.blogg.se/ , http://snowgaze.blogg.se/ , http://snowhill.blogg,se/ , http://starstableonline.se/ , http://aliciastarstable.blogg.se/ osv. :D

3. Bästa vänner på SSO?

Svar: Tänker inte nämna några då folk bara kommer bli ledsna om de inte finns med.. :)

5. Favoritfärg?

Svar: HM.. Grön eller blå! :D 

6. Favoritgren inom ridning?

Svar: Hoppning, men jag gillar dressyr mycket också. :D

7. Favoritraser bland hästar?

Svar: Favoriten är en korsning mellan russ, welsh och Connemara. Men jag älskar islandshästar, andalusier, lipizzanerhästar, friesrar, hannoveranare, lusitanos, new forest, ja. :D

8. Pinsammaste du gjort?

Svar: Ingen aning.. Vet faktiskt inte. x'D Jag har nog gjort många pinsamma saker i alla fall. x)

9. Modigaste du gjort?

Svar: Stått upp för mig själv! (a) 

10. Visst är jag bäst?

Svar: ...Nej. :D För jag är bäst. >:3

11. Märkte du att jag hoppade över 4:an?

Svar: Nej, men när du sa det, ja. :(

Juliette Stardawn    

1. Varför började du blogga?

Svar: Många av mina vänner bloggade, och då ville jag det också. :)

2. Vilken av dina hästar är din favvo?

Svar: På SSO är det min första häst, Stormwhisper. ;)

3. Svart eller brun häst?

Svar: Brun, men bara om det är mörkbrun, nästan svart. :3 

4. Föredrar du hoppning eller dressyr?

Svar: Åh kan inte välja, gillar båda. D: 

5. Beskriv dig själv med tre ord :3

Svar: Ambitiös, snäll och halvrolig. ;D

Emma    

Hej Anna du har så fina hästar och vilken är din nyaste häst,  och namn?

Svar: Min nyaste häst är en svart Oldenburgare som heter Nightmystery! :)

 

Natalie Northhill    

 

1. Hur många hästar har du totalt haft på SSO?

Svar: 4 än så länge. :)

2. Vad heter dina hästar på SSO?

Svar: Stormwhisper, Airmist, Fireblaze och Nightmystery. :)

3. Vilken häst var din första och vilken färg har den?

Svar: Stormwhisper, han är mörkbrun. :3

4. Vilken häst är din favorit av dom du har?

Svar: Stormwhisper! ;)

5. Vilken av de 3 nyaste hästarna i Fort Pinta vill du helst ha?

Svar: Har redan en av dom, men om jag inte haft den svarta skulle jag vilja ha den, annars den apelgrå. :) 

6. Om en av dina hästar helt plötsligt blev lila vad skulle du göra då? 

Svar: Kontakta support. x'D

7. Om hästen som blev lila sedan skiftade i blå rosa och lila och inte gick att ändra vad skulle du säga då? 

Svar: Jag skulle inte bli särskilt glad, jag skulle nog få dom att försöka fixa det! :D

 

Emilia Braveheart

 

1. Vad är din högsta dröm på Star Stable?

Svar: Ingen aning, men att fortsätta som jag gör, med bloggen, mitt spel, ja allt, mina vänner å så. :) 

2. Vad skulle du göra om du inte hade dina hästar? :c

Svar: Då hade det inte funnits något Star Stable för mig. D':

3. Om du var en gurka vilken färg skulle du vara?

Svar: BLÅ. 8'D

4. Vad är det bästa med SSO?

Svar: Allt såklart! :3 

5. Vilken program använder du när du suddar?

Svar: GIMP 2.8. C:

6. Gurka. :D  

Svar: Potatis!    

 

Siri Moonbear  

 

1. Visst är jag awesome? :)

Svar: Nej för jag är det. (:

2. Gillar du bananpaj?

Svar: Aldrig smakat. o_O

3. Vad är din dröm med din blogg? (ooh a serious question 8o)
NU KOMMER JAG INTE PÅ MER :DDDD

Svar: Få mer läsare, bli bättre på att blogga, och så. :3

 

 Filippa Sunside    

1. Varför bloggar du och Manda inte på samma blogg om ni är typ bästavänner? Ni bloggar på skilda bloggar men har bloggträff, och allt möjligt tillsammans. o.o ni borde blogga på samma blogg. 8D

Svar: Vi tycker båda om bättre att blogga enskilt. ;)

2. Hur är du så himla bra på champis?

Svar: Det är jag inte alltid, det händer att jag failar ganska brutalt ibland hihih. :] 

3.OM du fick välja EN drömfunktion/uppdatering/uppdrag, vad skulle det vara då? SÄG INTE SVÅRT! Du ska svara ! >:D

Svar: Kunna rida andras hästar. :D Eller kunna leda hästen, eller ha hagar till sitt hemstall. 83

4. Favoritblogg?

Svar: Jag vet faktiskt inte. c: Men jag läser många som sagt. 8D Eller ja, jag läser runt 10 st per dag, maybe. :3

5. Hej.

Svar: HEJ PÅ DIG MED!! :D

6. Hur ofta spelar du SSO?

Svar: ...Några timmar per dag? På vardagar kanske 5 timmar, och på helger kanske 12 timmar (om jag inte har annat för mig)? :$ 

7. Hur länge sitter du framför datorn?

Svar: Allt för länge. ;__;

8. Vill du säga åt folket som alltid hamnar i en grupp med snabbisar något? Alltså om dom säger typ "NEEJ (namn) F'N!!" Isåfall vadå? :3

Svar: Att dom ska sluta klaga, och bara säga lycka till och ha roligt! :)

9. Hur många hästar haru?

Svar: Fyraaa. 8D

10. Har du någon bild redigeringsprogram? Vad heter den?

Svar: Ja, GIMP 2.8. :D

11. Har du någon video redigeringsprogram? Vad heter den? Kommer inte på något mer. xD

Svar: Inte precis, bara något som fanns på datorn när jag fick den, som suger! :D

 

Hoppas ni fick svaren ni ville ha, annars kommentera. KRAM! :D


Lite bilder från bloggträffen idag

Tack för ni kom!
 
 

Valedales Championat 22.00

5a.
 

Nya kläder

Köpte detta idag! Kunde inte motstå det. 8'D
 
 
 

Firgroves Championat 21.00

 

LB debuten med Lassie idag

Ja, i eftermiddags var jag som sagt i södra Jorvik, på min och Lassies LB debut. För att debutera till LB, behövde man komma i topp 15. Lastade henne runt klockan 13.15, och så åkte vi!
 
När jag kom fram red jag in i ena delen av ridhuset och började värma upp henne.
Började sedan rida banan, rev första hindret..
Tog de två följande hindrena bra.
Red resten av rundan felfritt också, dock var vi inte så snabba, vi fick 4 fel + ett tidsfel.
Red sedan ut från banan, och några minuter senare fick jag reda på att jag kommit på 9e plats, alltså klarade jag min LB debut, och nu kan vi börja tävla på LB nivå!! :D
 

Moorlands Championat 20.00

 

Mål uppnått

 

Taggar bloggläsarträff med Manda

Bara 10 minuter kvar till det börjar, valde att ha min favoritoutfit, som är blå! Den representerar bloggen, med sin färg! :)
 
 

Dressyrpass med Storm

Var i Vingårdspaddocken innan championaten vid klockan 18.00, och tränade dressyr med Stormis. Jag började med att skritta fram.
 
Fattade sedan trav, och red lätt.
Gav honom sedan en galoppskänkel och sjönk in i en lugn arbetsgalopp.
Tränade sedan skänkelvikningar.
Sedan förlängde jag galoppen, och gjorde galoppombyten. Skrittade sedan av på väg hem till Vingården, Storm skötte sig superbra, och var jätteduktig. Har anmält oss till en dressyrtävling nästa vecka på lördag. :3
 

Fort Pintas Championat 18.00

 

Uppdaterad header

Ny header! Vad tycks? ;)