Klaga på uppdateringar

Tycker inte ni också att det är ganska sjukt av oss, att klaga på de uppdateringar vi får varje vecka? Det är då inte många spel som har en uppdatering i veckan. Men ändå så klagar vi på att uppdateringarna är för små eller för tråkiga. SSO gör sitt bästa för att göra oss nöjda, men det enda de får tillbaka är skit.
 
Jag tycker faktiskt att vi borde bli glada & nöjda för att de gör så gott de kan, och för att de faktiskt ger oss en uppdatering i veckan. Jag har också klagat på uppdateringarna, men nu ska det vara slut på det för min del. Vi ska vara glada för det som SSO teamet gör för oss!
 
Vad tycker ni om att man klagar på uppdateringar? Kommentera! Vill väldigt gärna höra era åsikter och tankar om den saken! :)

SSO insta

Har gjort en SSO instagram nu, tänkte att det var på tiden haha!
 
Ska försöka posta så ofta jag kan, så om ni vill kan ni följa @annawaterdawn på instagram! :)
 
Arkivbild

Vänligt inställd med G.E.D.

Idag blev jag vänligt inställd med G.E.D. Jarlaheimskontoret! Tog ett tag att bli det, och jag förstår inte varför man får 17 ryktespoäng för varje uppdrag? Isåfall hade det varit bättre med antingen 15 eller 20.
 
Fick iallafall bli Ms Drake's assistent, det första jag skulle göra var att lämna ett hemligstämplat brev till någon. Istället tog jag med det till Herman och där stod saker man inte skulle vilja veta om Skördebygdens framtid..
 
Man fick 100 XP för det uppdraget, och jag hade 110 XP till lvl 15. Så just nu har jag 10 XP till lvl 15, och det känns väl inte så jättebra att vara så nära men ändå så långt borta, med tanke på att vi vet inte när vi kommer få mer uppdrag.
Uppdragen tog iallafall slut sen, så nu har jag inget mer att göra, förutom att bygga rykten, levla å så! :)

Spökjakt

Nu har jag och Siri letat spöken hela eftermiddagen. Vi har hittat 20 spöken, och jag tror (?) det är alla! Vi hittade dom över hela Jorvik, så det är bara att leta på hörrni! Det var inte så farligt svårt, men man får ha igång ljudet och lyssna noga efter ett sprak som glittrar!
 
Spökena var supersöta, och när dom försvann kom det så sorglig musik. Hade velat ge alla en stor, fet kram. :(
 
Tyckte annars att dessa uppdragen var bra, har kvar de vid slottet och ska göra dom alldeles strax, ska bli kul! Blir nog level 15 idag, då jag tror jag får högre rykte med en fraktion i Jarlaheim = Mer uppdrag! :D
 
Vet ni hur många spöken det finns?

Halloween är här! v44

Hej allihopa!
Halloween har kommit till Jorvik och invånarna har förberett sig ordentligt i år!

Nya uppdrag:
- När Halloween kommer så kommer också spöken! Prata med Mrs. Holdsworth, hon verkar veta hur man ska handskas med dem. Det verkar krylla av spöken på Jorvik, se hur många du kan hitta! Om du är snäll mot dem så kanske de ger dig en tacksamhetsgåva...
 
Buuuuuu!

Halloween-butiker:
- Passa på att klä ut dig! Lite överallt på Jorvik finns det butiker med Halloween-tema. Där finns det allt från Halloween-masker till läskig utrustning till din häst!
 
Vem ska du klä ut dig till i år?

Halloween-smink:
- När du väl klär ut dig, varför inte sminka dig i samma tema? I skönhetssalongerna på Jorvik finns det flera läskiga sminkningar att välja mellan!

Äpplen i baljor med vatten:
- Lite här och där på Jorvik finns det tunnor med äpplen utplacerade, precis som i den gamla leken "Äpplet i tunnan" ska du fånga ett äpple utan att använda händerna. Äpplena kan vara svåra att få tag i då de är mycket hala, men om du misslyckas är det bara att försöka igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Yay, halloween! Ska bli jättekul med nya uppdrag, halloweensmink, halloweenkläder & utrustning och den där leken "Äpplet i tunnan"! Nu är det bara att vänta på att servern ska öppna, bra uppdatering iallafall! :)

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v44

Vad tror du händer?
Jag tror vi kommer få Halloweenuppdrag. Isåfall vill jag att det har något med Bedrövade Dews farm att göra. Sedan kanske halloweensmink och nya frisyrer.
 
Vad hoppas du händer?
Halloweenuppdrag, halloweensmink och nya frisyrer i Skördebygden. Det hade varit awesome! :)

Min önskelista


Ridpass på Smokie

Igår på eftermiddagen tog jag med mig Smokie ut till den lilla paddocken vid stallplanen. Jag hade tänkt arenan först, men den är så stor och den lilla paddocken var närmre, så jag red där istället.
 
Han skötte sig verkligen super. Han kändes verkligen glad över att ha mig på ryggen igen, vi två passar som handen i handsken, precis som jag och Storm gör. Han trippade på i lugn takt och frustade nöjt flera gånger, jag körde inget ansträngande pass, utan vi red lite i de olika gångarterna utan att fokusera på formen, ställningen och så vidare.
 
I skritten somnade han nästan, eftersom han fick gå i takten han ville, så jag fick skänkla på lite ibland. I traven tog han små, luftiga steg och det är alltid lika härligt att trava på honom. Han sökte sig nedåt lite också, även fast jag inte bad honom, vilken duktig kille haha! I galoppen tog han det lugnt och sansat, men jag fick ge honom flera galoppskänklar då han brukar sakta ner efter bara några språng.
 
Det blev ju inget direkt ansträngande pass, men jag tyckte det gick bra ändå! :)

Tvillingoutfit

För några dagar sedan var jag, Manda och Nicho på Vingården och kollade på kläder. Helt plötsligt fick Manda för sig att hon skulle köpa de randiga gubbyxorna. Sedan kom hon med idén att hon & jag skulle göra en tvillingoutfit. Så jag köpte byxorna, och vi gjorde en outfit.
 
Den blev riktigt fin faktiskt, om man matchar byxorna rätt, så kan dom faktiskt bli snygga. Jag tycker nämligen att dom är ganska fula annars. Här är iallafall resultatet, vad tycks? :D

Här borde det finnas ett ridhus

Detta känns som en bra byggnad att ha ett ridhus i. Storleken, höjden, fönsterna och porten. Jag tycker det påminner om ett ridhus, och det borde faktiskt finnas ett här. 
 
Jag är ganska besviken på att vi inte fick något mer ridhus i norra SB och ingen hoppbana heller. Hade det inte passat bra med ett ridhus här där man kan rida med hinder, eller utan?
 
Jag hade iallafall älskat att ha ett ridhus här, nära till hemstall och ett fint ställe att ha det på, eller vad tycker ni om saken? :D

Left 4 Dead 2

Nu har jag suttit och spelat Left 4 Dead 2 med brorsan ett tag. Spelet går ut på att man ska klara sig igenom olika banor, fulla av zombier och så vidare. Tycker det är riktigt kul, och helt klart ett spel i min smak! Har spelat det i cirka ett halvår nu, alltid lika kul!
 
Jag har köpt det på Steam för 20 euro. (Cirka 200 kronor.) Eller jag och jag, min brorsa var snäll och köpte det till mig! :3 Man köper det alltså på internet, och du måste ha skapat ett konto på Steam för att kunna köpa det! Om ni inte tycker om att se på blod och liknande, är detta inget spel för dig.
 
Rekommenderar iallafall detta till er som gillar sådana här spel, ni lär inte bli besvikna! :D

Hiss/Diss - De fyra nya hästarna i Skördebygden

Observera att detta är vad jag tycker och tänker, så det uppskattas ifall ni inte tar illa upp eller liknande!

Måste tyvärr dissa båda två. Vi börjar med den Westfaliska hästen. Jag tycker den liknar en pumpa, mer eller mindre. Visst, den är jättesöt och charmig, men det är ingen häst jag skulle kunna köpa. Tycker dessutom att den borde ha strumpor på bakbenen också, hade varit mycket finare då!
 
Ponnyn är inte riktigt min smak, det är olika färger lite överallt på den tycker jag. Den är söt och så vidare, men ingen jag skulle kunna köpa. Hade nog varit finare om det inte var så mycket olika färger.
Här hissar jag båda två. Tycker båda är RIKTIGT FINA och välgjorda! Selle Francais hästen är hur fin som helst. Jag gillar att de har lagt till stora, söta ögon på den istället för de "vanliga". Färgen är cool också, och det passar med all glans, samt bläsen på huvudet. De svarta strumporna passar in bra också!
 
Ponnyn är perfektion. Den påminner om Smokie väldigt mycket, så jag kunde verkligen inte låta bli att köpa den och låta det bli min Smokie. Det finns inga fel alls på denna ponnyn, hovarna skulle bara varit lite mörkare. Annars, helt perfekt!

Användning av buggar

Det var längesen jag skrev ett "riktigt" åsiktsinlägg, så nu kör vi på ett då. Detta kommer handla om vad jag tycker om att man använder/utnyttjar buggar.

Först och främst, jag kan själv erkänna att jag använt mig utav buggar, och i dessa fallen är det longeringsbuggen (som är borta) och vildhästbuggen. Jag tycker själv att det är FEL att utnyttja och använda buggar, även fast jag använder vildhästbuggen ibland.
 
Nu tänker väl ni, varför använder hon sig utav vildhästbuggen eftersom hon tycker det är så fel? Jo.. Enda gången jag använder mig utav vildhästbuggen är om jag ska fota till min blogg, och det skadar ju inte allt för mycket. Jag försöker att använda vildhästbuggen ytterst sällan. Så innan ni kommenterar att det är dumt och dåligt av mig att använda vildhästbuggen, tänk efter själva, har ni aldrig använt en bugg? Jo precis!
 
Annars, så använder jag aldrig buggar. Buggar förstör spelet och jag råder er till att rapportera in buggar så fort ni skulle hitta någon eller få reda på någon - För SSO's bästa.
 
Sammanfattat så tycker jag det är fel att använda/utnyttja buggar, det förstör spelet, och om vi tillsammans försöker motverka det så gör vi SSO till ett ännu bättre spel, right? :D

Levlat klart för idag!

Nu har jag levlat klart för idag. Silver är lvl 9½, så det går framåt! I början pratade jag lite smått med Julia Moonlake i grupp, och sedan joinade Lisa mig och sedan så körde jag resten själv.
 
Har ca 11800 XP, så jag har knappt hunnit en tredjedel. Ska iallafall skärpa till mig och levla så ofta jag kan, så jag inte bara står still och gör ingenting! :)
 
Hur ofta levlar ni?

Dagens outfit - Vit, svart & gul

Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Fiskebyn
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fort Pinta
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Jarlaheim
Sadel: Jorvikstallet
Schabrak: Jarlaheim
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fort Pinta

En detalj jag gillar

Inatt stod jag vid Jorvikstallet. Jag började sedan gå runt och kolla i mörkret, och då ser jag att de lyser ur husen.
 
Jag tycker detta är en fantastisk fin detalj, som jag verkligen gillar. Det gör det mer realistiskt och SSO ska ju vara realistiskt, ellerhur? ;) Det lyste ur stallet, detta huset och sedan vid den stora byggnaden vid den lilla paddocken.
 
Jag hoppas det kommer fler sådana här detaljer, som gör att det ser mycket mysigare, finare och helt enkelt bättre ut! :)

Fakta om Smokeeye

Smokeeye eller som han heter, Smokie, är en 21 årig korsningsponnyvalack. Han har russ, welsh och Connemara i sig. Han är född den 1a januari 1992 och fyller alltså 22 nästa år. Han är 128 cm i mankhöjd, och är mörkbrun, nästan svart, med en stjärn i pannan. Han är utbildad i både western och engelsk ridning, så han är en allroundponny, men han är som bäst på dressyr. Smokie och jag har tävlat några dressyrtävlingar och vunnit några gånger, så han är väldigt duktig! Han har bott nere i vårt privatstall i Jorvikstallet medans jag vart och bott i Silverglade. Han föddes hos oss, så jag har ridit in honom och tränat honom och allt möjligt. Det var en otrolig lättnad att få komma tillbaka till min älskade pojke. ♥

Provridit en häst

Igår kväll gick jag över till Paddockön där jag skulle provrida ett sto av rasen Selle Francais. Hon var riktigt fin att rida, lyssnade bra på små hjälper och var pigg och framåt. Hon är tävlingshäst i fälttävlan och är bara 7 år gammal. Då har jag något att arbeta lite med också!
 
Red iallafall i ungefär en halvtimme, tackade sedan ägarna och gick hem. Jag ska köpa den här hästen har jag bestämt med dom, men jag vet inte när bara. Men ni kan räkna med att se detta stoet hos mig i framtiden! :D

Levling, uppdrag, stjärnor, hemliga platser och annat!

Idag har jag levlat, gjort nästan alla blåa uppdrag, fått hjälp av Luc med att hitta sista stjärnan och hitta alla hemliga platser, och sedan så har jag, Manda, Lilz, Luc och Steff lekt polis & bov! Skypade med dom medans, och vi har haft jättekul. Lilz försökte härma Luc's norrländska och hon pratade väl så i sisådär två timmar, haha. :D
 
Fotade en massa, men väljer att visa er två bilder. Sillen blev iallafall level åtta idag, och jag har tjänat en hel del JS! :)

Uteritt till De glömda hedarna

Igår kväll red jag, Mirre, Manda och Daisy ut. Jag tog med mig Storm och han trippade på och var verkligen superglad över att få komma ut ännu mer. Vi red till De Glömda Hedarna och hade picknick där. Efter ett tag var Manda och Daisy tvungna att gå, så då var det bara jag och Mirre kvar.
 
Vi red till det uråldriga trädet, ner till stranden med de två bryggorna vid ridhuset och sedan hem då vi red igenom Gröndal och Jarlaheim! Här kommer en massa fina bilder från uteritten. :)

Dagens fråga 25/10

Ojojoj vad längesen det var jag hade en dagens fråga! Men ska börja lite smått med det igen! ;)
Jag har iallafall flyttat dit! :) Har ni det också?

Dagens outfit - Elegant svart & vit

Hjälm: Fiskebyn
Pikétröja: Jarlaheim
Ridhandskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Silvergladebyn
Ridstövlar: Lifetime present
 
Träns: Jarlaheim
Sadel: Jarlaheim
Schabrak: Jarlaheim
Benlindor/benskydd: Jarlaheim
Svansrosett: Silvergladebyn

Starshine i Gröndal

Igår öppnade Skördebygden, och jag fick reda på genom Manda att Lisas häst Starshine sprang lös i Gröndal. Hon visade mig honom då han kom springandes ut genom skogen med en massa folk efter mig. Lite senare såg jag honom när jag red igenom.
 
Men det jag ville komma till, vad gör han där? Vi kanske får huvuduppdrag snart och ska leta efter Lisa, eller så ska vi hämta Starshine och ställa honom i Jorvikstallet när Herman kommer tillbaka? Jag har så många frågeställningar angående honom, och jag hoppas vi får reda på något om honom under de kommande dagarna med uppdrag! :)

Underbart

Skördebygden var helt enkelt underbart. Hästar i hagar som sprang, Jarlaheim, Jorvikstallet, Jorvikstallets Arena, Gröndal, alla kläder & uppdrag och Starshine som sprang runt i Gröndal.
 
Det var perfekt i Skördebygden, jag var där hela kvällen igår och shoppade och nu känns det konstigt att vara i Silverglade. Det är så öde där nu, lite tråkigt, men jag gissar på att folk kommer tillbaka sen.
 
Jag har även flyttat till Jorvikstallet nu och köpt alla kläder och all utrustning jag vill ha i hela spelet.. Förutom den vita pikétröjan, de vita tumvantarna och det svarta westerntränset. Jag kom på det nu idag, men jag måste ha högre ryktesnivå för att kunna köpa dom.
 
Nej, nu är det dags för lektion igen, jag uppdaterar er i eftermiddag, och då tänkte jag skriva om Starshine som sprang runt i Gröndal! :D

I skolan...

Är i skolan atm och ska ha lite lektioner för de blivande sjuornas föräldrar. Som tur är går min syster i sexan, och mamma kommer hit, så jag kommer hem tidigare! :) Är hemma vid halv nio ungefär.
 
Iallafall, jag ville även bara säga att jag blir väldigt glad och tacksam om ni inte berättar något om Skördebygden på min blogg, jag vill inte bli spoilad, tack.
 
Blir förövrigt inga mer inlägg idag, bloggfritt resten av kvällen. Ni får ha det så bra så länge, jag gissar på att alla är superupptagna, haha!

Den fantastiska Skördebygden! v43

Hej allihopa!
Idag är det en mycket stor dag för alla på Jorvik, den härliga Skördebygden öppnas för de som har slutfört alla uppdrag hos Byggmästare Donald och därmed reparerat bron! För att få tillgång till Skördebygden måste du också vara Star Rider och i level 4 eller högre.
 
Välkommen till Skördebygden!

Inte hunnit klart?
- För att komma in i Skördebygden så måste du ha slutfört arbetet med att reparera bron mellan Silverglade och Skördebygden. Du kan påskynda reparationen genom att handla byggvaror hos Billy Bulldozer som finns stationerad på G.E.D's byggplats i norra Moorland. Du måste dock utföra de fyra reparationsstegen Byggmästare Donald ger dig (dvs göra alla de normala gula uppdrag han ger dig) för att bron slutligen ska kunna passeras, även om du gör allt så klart som möjligt med Billy's varor. Ju fler uppdrag du utför desto fler olika varor har Billy att erbjuda dig.
 
Hej Billy Bulldozer!

Vad finns då på andra sidan?!
  • Mängder av nya uppdrag!
  • Det berömda Jorvikstallet!
  • Nya roliga tävlingar!
  • Den pampiga byn Jarlaheim!
  • Fyra nya hästar att köpa!
  • Nya affärer med saker för både dig och din häst!
  • Nya fin-fina paddockar!
  • Spännande karaktärer att lära känna!
  • Och mycket mycket mer...
Välkommen till maffiga Jarlaheim!
 
 Underbara solrosfält!

Detta är bara ett litet urplock av det som finns i den vackra Skördebygden, rid runt och utforska detta spännande område, lär känna de nya härliga karaktärerna som bor i Skördebygden, och bli en del av dess historia!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Okej, bästa uppdateringen någonsin. Jag kommer hem vid halv nio, nio ikväll. Siri ska vänta på mig, så rider vi in tillsammans då. Fyf*n vad jag längtar. Detta kommer bli sjukt AWESOME!!

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v43

Vad tror du händer?
Ja vi vet ju att Skördebygden öppnar hihi, blir fett kul.

Vad hoppas du händer?
Om man bortser från SB så hoppas jag väl på någon ny funktion!

Packat och klart inför morgondagen!

Nu har jag packat och städat hela kvällen. Jag har städat i stallet, sopat, mockat och skurat. Ja, allt möjligt. Jag har även mockat transporten och lagt in nytt strö. Jag har packat ner alla kläder och all utrustning i några lådor, och ställt in dom i vår bil. Min familj är nämligen redan här och de ska sova över här så vi åker till Jorvikstallet sent på kvällen sedan.
 
Nej, nu ska jag ta och se om det är något mer som ska fixas. Jag ska även säga hejdå till Tyra och Judy och tacka för att jag fått bo här under detta året! :) Det ska bli lite sorgligt att lämna Vingården bakom oss, men..

Sista dagen av arbetet med bron

Idag var sista dagen av arbetet med bron. Man fick göra det gamla vanliga, och sedan var den KLAR. Bron är klar, och den står hel. Det är en fantastisk syn, tänk att den vart sönder i över TVÅ ÅR. Man fick sedan prata med Donald och sedan fick man smälla en raket, för att visa att man lagat klart bron.
 
Efter det var det klart och uppdragen tog slut. Kan ni tänka er att vi kommer gå runt där på andra sidan, IMORGON? Vi kommer säkert få tonvis med uppdrag, och det ska bli så otroligt roligt och ni kan inte fatta hur mycket jag längtar!
 
Nej nu ska jag packa ihop mina saker och allt som behövs på Vingården då jag flyttar hem till min familj imorgon. Ska även förbereda en massa saker, som hästarna till exempel, mer om det senare! :) Ska även säga hejdå till de som alltid funnits i stallet, som jag pratat en hel del med, speciellt Tyra och Judy.

Star Rider på västeuroperiska servern

Visste ni att jag är Star Rider på västeuroperiska servern? Lily var snäll och gav mig en gratiskod på 10 dagar, det tackar vi för! :) Jag blev SR där i helgen, så jag fick 200 sc istället för 100. Har 600 där nu, och jag har ingen som helst aning om vart de andra 400 kom ifrån. Man kanske kan fråga om man får flytta över dom till sitt huvudkonto..?
 
Jag heter förövrigt Anna Waterborn på den västeuroperiska servern, vissa av er kanske visste, andra inte. Idag är jag inne på min tredje dag som SR där, och jag har hunnit börja laga bron, jaga mörkerryttare och lära mig hoppa! Saknar nästan tiden att vara ny. Allt var så spännande och man hade saker att göra hela tiden eftersom man fick uppdrag så ofta.
 
Har ni ett konto på västeuroperiska servern, och isåfall, vad heter ni där?

Tankar kring brouppdragen

Jag gillar brouppdragen. Jag är väldigt glad att vi fick laga bron själva, istället för att poof, så var den lagad. Jag tyckte det var en skitbra idé att sätta uppdragen en vecka före själva öppnandet av Skördebygden, då slipper man faktiskt sova över, och då slipper man slösa SC! Plus på det, superbra idé, verkligen.
 
Det man får göra i uppdragen är att lägga plankor på bron, spika, täta bron med fogmassa och hälla i cement i någonting på bron, och så vidare. Det känns verkligen som ett riktigt byggarbete, så jag tycker det är jättebra. Det finns även små ikoner på bron som visar var man ska bygga istället för glitter. Det ser bättre ut och det är lättare att se.
 
Imorgon och på onsdag är sista dagarna vi lagar bron. Vi är så otroligt nära nu. Tänk att vi kommer vara på norra Skördebygden om två dagar!

Tävlingen igår!

Tävlingen igår gick väl hyffsat. Góla var jättetrött, så vi hade inte direkt någon energi när det väl var vår tur. I V5 gick det inte så jättebra. Jag fick fel galopp och fick alltså 0 poäng på det. I T8 fick jag 3.9 poäng, och det är en klar förbättring sedan förra gången. Man måste ju även tänka på att hon är 22 år! Blev inte placerad i V5 men kom 5a i T8 och fick med mig två rosetter hem! :)
 
Ska förövrigt åka in till stan nu och hälsa på farmor! Bloggningen återkommer vid ungefär 20.00, och DÅ ska jag skriva mina åsikter och tankar, och om vad jag tyckte om brouppdragen. Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen de senast dagarna, men jag har inte haft orken. Detta SKA förbättras och ni kan nog räkna med tre inlägg varje dag från och med nu! :D

Tävling IRL idag

Hej på er! Idag ska jag tävla IRL så det kommer inga inlägg under dagen, förens runt 17.00! Då kommer jag visa lite bilder & berätta hur det gått och så. Nu måste jag dra, vi ses!
 
Arkivbild

Nytt vid bron

Som alla säkert redan vet så har det kommit massa nya saker till bron. Eller ja, nu syns iallafall huset vi såg i teaser videon på andra sidan. Där står det en man och vinkar till oss och man kan även se en röd bil! SSO ni har en tendens att få oss att längta ännu mer...
Vid den lilla vägen över det lilla berget står det gröna flaskor. Man skjuter väl fyrverkerier i dessa? När Skördebygden öppnar på onsdag så kanske vi får skjuta fyrverkerier?! :D (Lily kom på det, cred till henne.)

Beundrad med Åskviggen!

Imorse blev jag beundrad med Åskviggens Cirkel! Inga mer sprickor nu, så otroligt jäkla skönt! :D
Behövde bara göra tre sprickor idag, sedan lämnade jag in dom och sedan bar det av till Alex i Silvergladebyn.
Nu är jag alltså klar med huvuduppdragen för denna gången. Det är skönt att ha gjort klart det och när Skördebygden öppnar kommer det troligtvis mer huvuduppdrag, och massa andra roliga uppdrag. Ska bli så otroligt kul!
 
Men jag undrar vad som händer härnäst? Kommer vi få bekanta oss med Månens och Blixtens Stjärnans Cirkel sen? (Om det nu heter så.)

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många! Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!
 
Erbjudandet är tillgängligt från klockan 13.00 (GMT) Fredagen den 18 oktober till 11.00 (GMT) Måndagen den 21 oktober.
 
Om du köper 500 Star Coins får du alltså 1000 Star Coins!
Köper du en månads Star Rider får du alltså 200 Star Coins istället för 100!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Planer för min blogg

Jag har funderat på detta ett tag. Hur jag ska göra med min blogg och så. Innan ni hinner tänka "Kommer hon lägga ner sin blogg?" Nej. Det kommer jag inte. Jag har haft denna bloggen sedan den 18e februari 2013, och imorgon har jag haft den i.. Hela åtta månader! Helt otroligt så fort som tiden går.
 
De jag ville komma med detta inlägget är att eftersom uppdateringen varit ganska kass på sistone, så ska jag rycka upp mig och försöka blogga tre till fem inlägg per dag. Om det bara är tre inlägg blir det ett på förmiddagen, ett på eftermiddagen och ett på kvällen. Det tycker JAG är lagom, då jag har skolan och de två hästarna IRL. Om det är fem inlägg blir det ett på morgonen, ett vid lunch, ett på eftermiddagen, ett tidigt på kvällen och ett ganska sent på kvällen. Om man då som bloggare skriver tre inlägg varje dag så tycker jag att man har en väl uppdaterad blogg, om man sprider ut dom under dagen och inte skriver dom efter varandra. Så jag ska försöka blogga tre till fem inlägg per dag. 
 
Jag skulle inte kunna lägga ner min blogg, det är därför jag kämpar med den så som jag gör. Jag älskar att blogga och skriva, berätta för ER vad jag gör och vad jag gjort och vad som hänt. Jag gillar att dela med mig och spara minnen här. Jag har lagt ner så många timmar på min blogg, alldeles för många.. Men jag kan aldrig ta bort den, jag har kämpat och nått mina mål och satt nya mål, och fortsatt kämpa och jobba med den.. Nu vet ni, annawaterdawn.blogg.se kommer aldrig läggas ner!
 
Arkivbild.. Goda tider det där. ♥ (Ursäkta att den är obeskärd, det var min newbiebloggning tid.)

Dafuq? Ökat antal vänner?

Jag fick nyss en väninbjudan. Jag tänkte, "Åh nej har någon tagit bort mig?" Jag räknade mina vänner och jag hade 40 st. De måste ha ökat antal vänner man kan ha, och det är ju bara awesome! Snackar med Manda och Lily, och de hade också 40 vänner men kunde även få väninbjudan. PLUS på detta SSO, yay! :D
 
EDIT: (Våran testkanin hahah) Manda har bekräftat att man kan ha 100 vänner! Det är jättebra, men väldigt jobbigt med alla inbjudningar man kommer få.

Dölja andra spelare

Någonting jag verkligen vill ha i spelet just nu, är att vi ska kunna dölja andra spelare i inställningarna på mobiltelefonen i SSO. När man gör nya uppdrag (Som idag då bron börjas lagas) så kanske man vill fota fina bilder till sin blogg, men man kan knappt se någonting då det står en jäkla massa personer i vägen. Hur kul är det på en skala på 1 till 10 att fota när man ändå knappt ser vad man gör själv?
 
Det kommer bli så otroligt jobbigt när Skördebygden väl öppnar. Det kommer finnas folk vart man än går, vart man än är och man kommer inte kunna få några bra bilder alls då folk står i vägen. Detta förstör inte bara för oss bloggare som vill visa bilder, utan även för alla som verkligen vill uppleva spelet på ett så bra sätt som möjligt. Men det blir ju verkligen inte lätt då man inte ser någonting.
 
Jag vet inte hur många gånger jag nämnt att man inte kommer kunna se något, men jag kommer störa mig något otroligt på detta, och en dölja andra spelare-funktion är bra på fler sätt än att dölja spelare under uppdrag. Man kan dölja spelare under championat, för de finns de personer som blir stressade av att se folk i vägen då, och istället för att ignorera dom kan man bara dölja dom.
 
Jag hade blivit väldigt glad ifall det kom en dölja andra spelare-funktion nästa vecka, stort plus på det isåfall. ^^
 
Arkivbild

Dags att laga bron! v42

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv...

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!
 
 Hjälp Donald laga bron!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Awesooome! Vi får nu börja laga bron, och det lär ta en vecka, så det öppnar den 23e! Men nu till det dåliga... Vi kommer inte kunna dölja spelare, och det kommer vara mer eller mindre PROPPFULLT när vi gör även dessa uppdragen. Tycker det är urdåligt, för då kan man inte fota och jag tycker att spelupplevelsen förstörs med allt folk i vägen. Annars, jättebra uppdatering! :D

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v42

Vad tror du händer?
Jag tror vi får uppdrag till att laga bron vid Nilmers Högland, så vi kommer in i Skördebygden nästa vecka! Jag tror vi kanske får lite utrustning och/eller kläder, det var längesen vi fick det.
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas på uppdrag till att laga bron vid Nilmers Högland, ännu mer info om Skördebygden och Lipizzaner! Fast ändå hade det vart bra om de väntade lite med Lipizzanerna. Och självklart en "dölja andra spelare-funktion"!

Hårförlängning var det ja

Igår när jag snackade med Manda (Hon har ett viktigt inlägg att sprida!), Lily, Luc och Alli, fick de plötsligt för sig att jag var tvungen att byta frisyr, eller ja, inte Lily, men de andra tre. De hade faktiskt riktigt bra skäl till att jag inte fick behålla min korta page, så det bar av till Silvergladebyn där frisören fixade hårförlängningar åt mig.
 
Jag har ju haft denna frisyren förut, så jag trivs redan i den. Dessutom har jag ju haft den korta frisyren ganska länge, så det kanske var bra med en förändring? Detta blev iallafall resultatet, och jag är nöjd. Det får nog se ut såhär ett tag, om jag inte hittar någon annan snygg, platinablond frisyr i Skördebygden sen! :)

Slutar blogga om championatresultat

Nu är det såhär att jag ska sluta blogga om mina championatresultat, det vill säga - Jag slutar lägga upp resultatlistorna här på bloggen!
 
Varför? Jo, jag känner att det inte är någon mening med att lägga upp dom, och det är ju ändå ganska tråkiga inlägg, så det är lika bra att skippa det!
 
Men... Jag kommer fortfarande fortsätta skriva om nya championat och när mina nya hästar har tävlat för första gången, och jag kommer även slänga upp lite resultatlistor ibland! Själv tycker jag detta låter bra, jag gör det för att förbättra min blogg! :)
 
Arkivbild

Börjat levla igen!

Nu har jag börjat levla igen, jag tog tag i det först igår, och jag har börjat levla Silver. Ponnyerna levlar jag efter, då jag ändå inte kan tävla med dom. Silver är i skrivande stund level fyra, och snart fem, just nu sitter jag och levlar honom då jag är hemma från skolan idag igen, men imorgon ska jag gå!
 
Har gjort Vingården, ridhuset och halva GÅD än så länge, men jag sitter och läser på mina läxor, och tar små pauser ibland. När jag är klar med läxorna och så ska jag börja skriva tidsinställda för ett tag framåt, så att det blir mer än två inlägg per dag!
 
Återkommer senare med lite blandade inlägg! :D

Jag är efterbliven

Läs på egen risk. Jag varnade er. Iallafall, hej på er! Idag har jag vart hemma större delen av dagen då jag åkte hem från skolan i förmiddags då jag inte mådde bra. Men jag hade ingen ork att blogga förens nu, så ja.. That's it.
 
Haha nejmen, jag blev ju beundrad med fisket för ett tag sedan, och jag tänkte inte på att jag skulle få uppdrag, men sedan när en i klubben pratade om att hon fick uppdrag från honom som populär ringde det en klocka i mitt huvud, jag hade ju inte gjort uppdraget man får som beundrad! Så jag tog med mig Storm och rusade bort till Mr K Trout som berättade att jag skulle försöka fiska upp "Mr Evil". Belöningen för detta var 500 JS och en medalj, så det tackar man inte nej till!
Jag sprang till hans gamla fiskestuga, och där väntade en överraskning på mig, nämligen en...
...HAJ!! Åh hajar är såå söta! (Känns bara som det är jag som tycker det, men jag är ju lite udda..) Jag tror att detta kanske kan vara hajen som nästan mördade en av smugglarna? Det skulle kunna vara det.. Iallafall, man fick vara snabb för att få tag i honom, men tillslut lyckades jag!
 
När jag sedan red tillbaka till Mr K Trout råkade jag först rida till Mr Cod på Moorlands strand.. *Skills!* Haha, jag kom tillrätta tillslut iallafall, och så fick jag 500 JS och en fin medalj av Mr K Trout! Har nu bara två fraktioner kvar att bli beundrad med! :D

Dagens Championat 13/10

FPC 20.00

Lite analys om intervjun om Skördebygden

Vi fick ju se en exklusiv intervju om Skördebygden, och vi fick veta att veckan innan kommer vi få uppdrag under en vecka där vi ska laga bron. Själv tycker jag att det låter jättebra, och då slipper man sova över! Vissa har velat och undrat över ifall man sover över, kommer man kunna komma in tidigare då?
 
Jag tror inte det. Om vi får dom på onsdagen veckan innan så tar det en vecka att göra dom, och man är klar på onsdagen. Jag tror alltså att efter själva uppdateringen på onsdagen en vecka efter att uppdragen kom, så kommer man kunna komma in. Det lät lite invecklat, men jag hoppas ni förstod! :)
 
Vi fick även se två bilder, jag ska säga lite vad jag tycker och tänker om dom!
Bild nummer ett. Jag har ingen aning om vad detta kan vara, men vi ser berg och skog, och en väg bakom staketen där borta. Vi ser även en hage med hästar. Jag tror inte de är till salu, utan mer "prydnad", men vem vet? Jag gillar iallafall idén med det, riktigt, riktigt mycket! Det blir mer levande och realistiskt, BRA jobbat SSO.
 
Vi ser även en gammal tant framför ett stenhus, som jag tycker är väldigt fint. Vi ser även en massa pumpor, växter och en skottkärra och några tunnor! Jag undrar var detta ligger och var det kan vara, men jag skulle tippa på att det kanske ligger vid de glömda hedarna? :)
Här ser vi en väderkvarn, murar, växter, buskar, berg och lite annat. Bredvid väderkvarnen ser vi även ett litet hus. Vi ser även någon kvinna framför huset med svart hår, och vi ser bord och stolar. Detta verkar vara ett café med tanke på skylten med kaffekoppen på? Vi ser även en tjej gå runt i röda byxor här. Man ser även en skylt  med en häst på, undra vad det kan vara?
 
Ovanför huset ser vi en stor mur, så jag gissar på att detta ligger utanför Jarlaheims murar. Om ni kollar ovanför den enorma stenen ungefär i mitten av bilden ser man någonting där. Jag undrar verkligen vad det är, men det kanske bara är någon sten eller så? Ovanför skylten med kaffekoppen ser det ut som det står ett litet hus också.
 
Åhå, detta ska bli så spännande! Hela intervjun var fantastisk, och jag längtar så sjukt mycket!

Med Nellie och Lydia

I fredags kväll så satt jag och skypade med Nellie och Lydia Applepie från klubben. Vi var och badade nedanför Äppellunden och sedan red vi över till andra sidan vid bron och stod och brbade.. Minns inte riktigt vad vi gjorde sen, men kul hade vi! :)
 
Bjuder på tre vackra bilder från fredagskvällen med dom!

Dagens Championat 12/10

GÅC 20.00

Hopplektion med Water Roses

Igår höll Manda en hopplektion för WR, jag tog med mig Daim, så det blev ett träningspass för henne. Vi värmde upp i A delen av ridhuset, och sedan red vi in till del B. Först hoppade vi stege och sedan kombination med först tre språng, och sedan fyra språng emellan.
 
Daim skötte sig superbra under hela passet och höll sig väldigt lugn! Funderar på att anmäla oss till en fälttävlan snart. Hon är riktigt duktig, och hon har det som krävs, så det är bäst att ta användning av det så länge jag kan! :)
 
Psst... Snygg pose på bilden Lydia! ;)

Trimmad man

Igår följde Manda med mig då jag skulle trimma Silvers man. Den hade vuxit sig riktigt lång nu under det senaste halvåret, så Manda tyckte att jag skulle klippa av den då han passar bättre i kort man. Så vi drog oss till Steves där en tjej skulle hjälpa mig med manen, annars skulle det tagit dubbelt så lång tid.
 
Resultatet blev riktigt charmigt och fint, är jättenöjd, och han verkar också trivas i det. Det måste ha blivit ganska varmt i den tjocka, långa manen han hade innan, haha. ;)

De tre andalusierna

Onsdagsuppdateringen var FANTASTISK denna veckan. Vi fick tre andalusiers till Vingården, och fick även veta att det kommer komma en så kallad "Hästö", där vi kommer kunna släppa våra hästar på bete, och ha oändligt med hästar! Men nog om det. I detta inlägget tänkte jag visa er de tre andalusierna, och skriva vad jag tycker om dom.
 
Jag blev lite besviken över att de är PRECIS som friesrarna, fast utan hovskägg och annan färg. Jag hade tänkt mig en liiite mindre, tunnare häst, men ändå muskulös. Men de har gjort ett bra jobb ändå, och man kan inte begära allt!
Den bruna andalusiern. Den var fin och ganska billig, men jag gillar INTE att den har två små vita strumpor på bakbenen. Jag ogillar det ganska mycket, och det ser verkligen inte bra ut. Benen är svarta, och övergången från brun till svart ser inte heller bra ut. Detta är en häst jag skulle kunna köpa, MEN just nu är det inget för mig. Den liknar andra typer av arbetshästar i andra mantyper, det gillas!
Den skimmelfärgade andalusiern. Den är riktigt fin, men det skriker frieser om den i mina ögon, när den har denna manen. Den är även ganska dyr, men som sagt, FIN är den. Dock är hovarna lite mörka, men jag gissar väl på att det är en smaksak! :)
Gråskimmeln! Så OTROLIGT fantastiskt fin. Helt klart den finaste, underbart vacker! Den är absolut värd sitt pris, och jag finner inga fel i denna, den är bara helt klart finaste av dessa tre!

Intervju inför Skördebygdens öppnande!

Inför den stundande releasen av Skördebygden har vi intervjuat Marcus Thorell, Game Director på Pixel Tales som utvecklar Star Stable som svarar på lite frågor om det nya området!

Hej Marcus! Tack för att du tar dig tid och pratar med oss, vi har fått den glädjande nyheten att ett nytt område ska öppnas i slutet av oktober?
- Under sommaren och hösten har teamet arbetat intensivt med att färdigställa det nya området på ön Jorviks sydvästra hörn. Området kallas Skördebygden och där finns bland annat Jorvikstallet en efterlängtad plats som många av våra spelare har väntat länge på. Det känns väldigt kul för hela teamet att vi äntligen ska få öppna Skördebygden och vi hoppas verkligen att alla ska tycka att det är lika roligt och fint som vi gör!
 
Nya området Skördebygden

Hur stort är det nya området egentligen och vad kan spelarna kan förvänta sig?
- Detta är den största enskilda releasen vi någonsin har gjort sedan spelet lanserades och  det är oerhört mycket som ska på plats för att området ska fungera, och samtidigt bli till en riktigt bra spelupplevelse! Det är viktigt för oss att spelarna uppskattar det vi gör och att vi möter deras förväntningar. Spelarna kommer att få uppleva ett fantastiskt vackert bondelandskap med rustik bebyggelse som befolkas av en rad nya spännande personer. Spelarna kan redan nu (sedan förra veckans uppdatering) se på kartan i spelet hur stort det nya området är.

Skördebygden är fylld med nytt fantastiskt innehåll. Det finns massor av nya karaktärer att lära känna, mängder av nya fina byggnader att besöka, landskap att utforska och inte minst den anrika staden Jarlaheim. Skördebygden har även fått nykomponerad, stämningsfull musik. Redan från början får spelaren nya spännande uppdrag, en utmanande tävling, massor av affärer fyllda med nya saker, och mycket mer!

Oj! Det låter spännande! Kommer huvudberättelsen fortsätta här med?
- Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna. Exakt hur och när storyn fortsätter där ska vi inte gå in på nu. Men jag tror att en del av de spelarna som spelat genom alla existerande uppdrag i huvudberättelsen kanske har en liten aning om vad som kommer att ske där....
 
Nya området Skördebygden

Vilka spelare kommer att ha tillgång till Skördebygden?
- Till skillnad från när vi släppte Gyllenåsarnas dal (då man behövde vara level tolv för att komma in i området) har vi valt att alla som är Star Riders, och minst level fyra, får tillgång till Skördebygden. Detta för att så många som möjligt ska få uppleva allt det nya och fina som har gjorts!

Att det kommer uppdrag som spelarna måste utföra innan de kan komma till nya området kunde vi nästan gissa. Vi anar också att den trasiga bron över floden vid Nilmers högland är inblandad i det?
- Det stämmer mycket väl! Det kommer släppas en hel del roliga uppdrag som går ut på att reparera bron, som än så länge är den enda vägen till Skördebygden. För att alla som vill ska kunna nå det nya området på releasedagen kommer vi släppa de uppdragen redan veckan innan. Utför man alla uppdrag varje dag under veckan kommer man ha direkt tillträde till Skördebygden på releasedagen. Så kämpa på!

Så till sist, hur ser den närmaste framtiden ut?
- Vi ser fram emot ett nytt spännande år där Star Stable ska fortsätta utvecklas med nya funktioner, uppdrag, saker och fina hästar. Huvudberättelsen kommer också fortsätta och spelaren kommer märka att Linda, Alex, Lisa och Anne får mer framträdande roller. Vi vill inte säga för mycket men något stort är på väg att hända!

Tack så mycket för intervjun Marcus!

Tårta

Är i stallet atm och har nyss ridit.. Vi red inte på våra egna idag utan en av ridskolans hästar, valacken Mergur.
 
Vi hade balansträning. Vår ridlärare longerade mig och Lisa, en och en. Kan ni gissa vem som trillade av? Jo, jag...Såklart. :$ Men det var tydligen en snygg avramling, jag hängde kvar en stund och höll i mig i schabraket. (Vi red barbacka.) Sedan trillade jag av och landade på kanten av västen, på höften. BLÅMÄRKE HERE I COME!!
 
Bjuder på en vacker bild på Góla som jag tog igår i måndags! c:

Det närmar sig med stormsteg...

Igår kom det nya saker till bron vid Nilmers Högland. Bland annat några säckar och någon typ av bulldozer. De har även satt en bom framför bron, och ett stoptecken. Så det betyder att bron inte är färdig och att den håller på att byggas/ska börja byggas!
 
Själv tror jag att det är VI som kommer få bygga bron. Jag hoppas innerligt det också, det hade vart så mycket roligare! Men jag vill verkligen inte ha uppdrag där man måste sova över, vill inte slösa SC men jag vill ju in.. Men det blir nog suuuper!
 
Hur tror ni att vi kommer få komma in då? :D

Fakta om Silversong

Silversong, eller som han kallas - Silver eller Sillen, är en 9 årig Andalusier hingst. Han är född den 3e maj, 2004. Han är 162 cm i mankhöjd, och är en ståtlig, stor och graciös gråskimmel! Hans man och svans är lång och vågig och han är otroligt vacker. Idag hämtade jag upp denna charmprinsen från min familjs privatstall i Jorvikstallet, och han är här för att stanna med mig. Han och jag har tävlat på väldigt hög nivå i dressyr, med en massa priser. Vi har även varit och tävlat VM där vi vunnit! Nu när han är hos mig, så kan vi äntligen börja tävla igen, så se upp på tävlingsbanan! ;)

Andalusier och stall-utrymme! v41

Hejsan!
Andalusier har kommit till ön och antalet stallplatser i ditt hemstall har ökat i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Dessa tre vackra Andalusier har kommit till Vingården! Rid dit och kolla in dem! För att kunna köpa en Andalusier så måste du ha nått upp till level 8.
 
Vackra andalusier!

Stall-utrymme:
- Vi har ökat antalet stallplatser och du kan nu ha totalt 10 hästar i din ägo, 9 i hemstallet samt den man rider på för tillfället!

Kommer snart:
- Vi jobbar också på en ny funktion som går under arbetsnamnet Hästön. Tanken är att ni i framtiden ska kunna släppa ut era hästar på bete på den fina ön Hästön. Där kommer de få en välbehövlig semester och när du vill hämta tillbaka dem kommer de vara fräschare än någonsin! Du kommer också att kunna äga så många hästar som du vill och aldrig behöva sälja en häst för att de inte får plats i ditt hemstall! Det kan vara mycket jobb att ta hand om 10 hästar och vad passar inte bättre än att låta de hästar du inte rider så ofta åka på en härlig semester?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Jag dör. Jag flippar ur. Och jag dör igen. ANDALUSIERNA HAR KOMMIT!!! Seriöst, jag gråter nästan så glad jag är. Min älskade Silversong, blir ÄNTLIGEN min i eftermiddag, och jag kommer hem tidigare! Kan det bli bättre?! Stallutrymmet och hästön & de var riktigt bra också, 10/10 på detta SSO, bästa uppdateringen på länge!

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v41

Vad tror du händer?
Jag tror andalusierna äntligen kommer! Jag har säkert fel, bara för att.. Haha. Men nä, jag tror andalusierna kommer, har ingen aning om vad som kan komma annars.
 
Vad hoppas du händer?
Mer info om södra Jorvik och andalusier/lipizzaner! Vad tror ni? :D

Beundrad med fisket!

Idag när jag var inne och stängde sprickor och fiskade, så hade jag nyss grävt efter mask på stranden i Moorland, och när jag lämnade in det stod det att jag var beundrad med fisket! Jag visste att det var snart, men jag trodde jag skulle bli det på torsdag eller något. Jag var inte beredd alls på det och hade inte bandicam uppe, hehe! :$
 
Känns så skönt att vara klar med ännu en fraktion. Även fast jag tänker fortsätta fiska, måste ha pengarna ju! Annars så har jag bara Solens och Åskviggens Cirkel kvar, bara två fraktioner. Solens Cirkel är jag populär med, och jag kan inte göra något mer där just nu, och Åskviggens Cirkel är jag snart beundrad med, saknar 1190 poäng där! Ska bli skönt att slippa stänga sprickor sen..
 
Hur många fraktioner har ni kvar att bli beundrad i?! Jag har två! :D

Mina drömhästar på SSO

Detta inlägg önskades av Esmeralda Silverforce, och ni hittar hennes blogg här! :)

Min absoluta drömhäst på SSO? Jadu.. Jag kan inte bara välja en, så det får bli fler, hehe! Det skulle vara Smokie och Góla efter honom, men efter dom då?
 
Jo, det skulle vara en hannoveranare eller en Lusitano. Jag skulle vilja ha en Lusitano, av färgen cremello. En hingst skulle det vara. Han skulle ha lång, tunn, vågig man och svans, och vara runt 160-162 cm i mankhöjd. Han skulle vara en otroligt duktig dressyrhingst som jag haft sedan hans födsel. Jag tänker mig att han har stora, luftiga, graciösa steg. Han skulle även kunna gå i spansk skritt, och utföra svåra dressyr rörelser.
 
Om lusitanon inte skulle komma skulle jag vilja ha en hannoveranare, en apelkastad eller en brunskimmel. Det skulle vara en hopphingst på ca 170 cm, och han skulle vart min sedan hans födsel också.
 
Detta är mina absoluta drömhästar på SSO skulle jag tro.

Svar på frågestunden - Del 1

Mina svar är skrivna i kursiv stil.
 
Från Emma Sweetwood
1. Favorit outfit irl? Vet inte riktigt, men gillar att klä mig i mörka färger! (Nej jag är inte emo eller något sådant!)
2. Djur irl? Två katter och två hästar.
3. bästa klubben du varit med i? Water Roses. ♥
4. Gillar du fotboll irl? Nja...
5. Rider du på riktigt? Självklart, har ridit i 5½ år och har haft häst nästan hela tiden!
6. Gillar du gurka:P JAAA OMG!!
7. Gillar du nåt band/artist? Avril Lavigne och Miley Cyrus gillar jag! c:
8. Justin Bieber/ One direction om du måste välja? No comment.....
9. Favvo häst ras på sso?? Min starthäst och friesern.
10. Morötter?x) Mums.
11. Favorit film Irl? The Hunger Games FFS!!! ♥♥♥
12. Var det svårt att lära sig Blogg.se? Näää.
13. Vad är bäst med SSO?  Allt. :-)
14. Hemstall? Vart? Vingården.
15. Salldasätare?:P Blä.
16. Äru vegeterian? Nooo.
17. Har du gått på nån konsert? Typ.
18. Harry Potter?XD Njaa...
19. har du skåp i skolan irl? Vilken färg isåfall!? Ja, gul.
20. Ritar du ofta?? Ibland när jag känner för det.
21. Vilket är ditt favvo djur.IRL Katt och häst!
22. gillar du Adrian Lux? Who dafuq är det?!
23. Spelar du nåt instrument irl? Ja, tvärflöjt. ^^
24. Choklad älskare??:P ... ♥-♥ JA.
25. Spelar du nåt annat spel också? Ja, Minecraft och typ lite RuneScape, har dock slutat på RS typ!
26. dröm funktion i sso? Vet inte, hagar kanske? Större hemstall? Täcken & grimmor?
27. Läser du ofta? Om det är en bra bok, jaa..
28. Dagdrömmare?:) Ibland.
29. har du kod lås i skolan på ditt skåååp? Nej.
30. Favvo ämne i skolan? Idrott, bild, matte och hemkunskap.
31. 2x3 vad är deeet? 6.
32. vad har du för dator? Hp kanske?
33. Bästa banan på sso. Vingårdsloppet.
34. Hårfärg? Platinablond, både irl och på SSO!
35. Har du använt Google Sketch up? Nej?
36. Vilka bloggar läser du. Snowgaze.blogg.se, moonbell.blogg.se, moonbear.blogg.se, westlake.blogg.se, aliciastarstable.blogg.se, lwinterstorm.blogg.se, monokerus.blogg.se/sso och starstableworld.se!
37. Vad har du för batteri procent på din mobil nuu 89%.
38. När började du spela sso? Januari 2013.
39. Använder du Chorme eller Firefox? Internet Explorer ffs!
40. brukar du se på filmer på Swefilmer?:P Alltid.
41. Favvo godis?? Tuggummi. ❤
42. lyssnar du på musik ofta? Sådär!
43. Gillar du William Sptez Inte så mycket.
44. Snyggaste skor på sso? Svarta LT-stövlarna ftw! :D
45. vad har du för förväntningar kring södra jorvik? Inga särskilda, tycker SSO uppfyllt mina förväntningar av allt vi fått se.
46. vilken häst ras skulle du vilja ha irl? Ingen just nu, jag vill bara ha tillbaka min Smokie. :'(
47. har du en Macbook? Nä.
48. Anser du din blogg som väldigt känd:) Nej, men den har ca 190-220 läsare varje dag, så den räknas väl kanske som en av de största när man tänker efter?
49. Kan du spanska? Nejjj!
50. Vad gör du just nu;P Sitter i biblioteket i skolan och svarar på typ 800 frågor..... :)
51. Ser du på idol? Ja, men bara om jag sitter nere och någon satt igång det på TV.
52. har du haft fiskar? Nej men de är söta!
53. Tycker du om bulldoggar? Jag gillar alla djur. c:
54. har du spelat biljard? Yez.
55. Hjälm/mössa på sso? HJÄÄÄÄÄLM!!
56. har du haft lila hår irl och på sso? Jag har haft pastellrosa IRL så nästan lila, men nej, på SSO har jag tyvärr haft lila, men inte med vilja..
57. Har du sett Sagan om ringen triologin? SJÄLVKLART, BÄST JU!
58. Har du nånsin provat rappa inför folk? Tyvärr, tyvärr..
59. Gillar du pudlar eller tycker du dom är töntiga? Häftiga.
60. favvo låt irl Wrecking Ball med Miley Cyrus och Rock N Roll med Avril Lavigne. :3
61. Använder du Picmonkey Någon gång ibland, inte ofta alls.
62. Max/McDonalds/Frasses? Aldrig ätit på max eller Frasses, så I guess McDonalds..?
63. längtar du hehe eller dör du av längtan till Södra Jorvik??? Längtar, men jag dör inte av det.
64. Har du ask? Aldrig i livet, det är ju för f*n öppen mobbning.
65. gillar du tecknade filmer? Beror på vilken! :)
Från Alessandra Kinglord
Hej har du några husdjur på riktigt? Hej! Ja, två katter och två hästar! ^^
Vad har du för små djur på Sso?  Fyra katter och en kanin.
Vilken är din favorit färg? Grön och blå!
Var är ditt hemstall? Vingården. *-*
Kommer du att byta hemstall när södra jorvik öppnar? Troligtvis! c:
Hur många hästar har du i level 15? Fyra just nu. Har dock sålt två som var i lvl 15. c:
Vilken hästras önskar du fanns på jorvik om du fick välja vilken som helst? Kan inte bara välja en, men hannoveranare, Lusitano, islandshäst, Connemara, russ och welsh!

Harvest Counties Teaser 2013 ~ Analys

I fredags fick vi se en exklusiv teaser video på Skördebygden. Jag kommer analysera alla olika platser i videon, hoppas ni orkar läsa, för detta kommer bli långt haha! :)

Detta är då första scenen vi får se. Vi befinner oss vid bron i Nilmers högland, och det kommer stå några hus här sedan när det öppnar. Jag har ingen aning om vad det kan vara, men någon uppdragsgivare kanske kommer bo här? Man ser iallafall en stor byggnad, och två lite mindre i bakrunden. Ska bli spännande att få se vad detta kan vara!

Detta ser då ut som en mysig plats, men jag tror inte riktigt att det är det. Kolla på skylten som det står G på. Jag var nere och kollade vid byggarbetsplatsen i Moorland tidigare idag, och på den stora skylten där var det ett likadant G. Alltså måste detta vara stället där Mr Kembell håller till. Om ni kollar på huset så är det ett G där också, och även en byggarbetsställning. Jag tycks mig se en gestalt under G:et vid dörren, det ser nästan ut som Mr Sands. Jag kanske är ute och cyklar nu, men det liknar verkligen honom. Man kan ju undra om jag har rätt?
 
Annars så tror jag att detta ligger runt Gröndal eller liknande. Åt höger finns det några hus, och det liknar en by! Detta är nog de gula fälten som syns bredvid Gröndal på kartan, det leder ju även in en väg till något ställe på kartan, och om jag har rätt, så leder denna vägen hit.

Detta är då en gård. I bakrunden syns Jorvikstallets murar och byggnader tydligt. Detta måste vara paddockön enligt mina gissningar. När de råkade sätta ut platserna på kartan för ett tag sedan, fanns det något som hette Västerros gård på kartan, som låg på paddockön, vid Jorvikstallet. Detta liknar också en gård, med tanke på de små grisarna som tog världen med storm finns här, och om man fortsätter kolla så ser man två kossor i stallet.
 
Vi kan även skymta ett championat längst åt höger, så spännande! Det kanske går runt de här öarna? Vi ser även en blå transport och en blå traktor, lite krukor, en brunn och halm & skit inne i ladan/stallet. Därför kanske man kommer kunna ha hemstall här? Om ni kollar RIKTIGT noga ungefär under transporten, lite åt vänster vid byggnaden, så ser ni en man, han liknar Steves. Om ni kollar emellan transporten och ladan/stallet så skymtar man någon vagn, eller vad det nu kan vara. Vid transporten ser man även staket, så det  borde finnas en paddock här. Paddockön måste ju leva upp till sitt namn, right? ;)

Här befinner vi oss troligen utanför Jarlaheims murar, och utanför ingången till Jorvikstallet, (det kan vi dock inte se.) Om man kollar på kartan kan man se att det finns fyra kvadrater utanför Jorvikstallet, så det måste vara de två fälten, och de två hagarna.
 
Många spelare spekulerar om att det är hagar där vi kan släppa våra hästar. Men det tror inte jag. Detta görs nog bara för att det ska se lite livligare ut! Jag hoppas verkligen inte annars att detta är hästar vi kan köpa, för jag gillar inte modellen på dessa hästar.. Hehe.
 
Annars ser vi en vagn, en massa träd, lite av Jarlaheim och en massa vackra gatulyktor. Vi ser även en korsning här med fyra vägar, den ena leder in i Jarlaheim, den andra in till Jorvikstallet, och de andra två vet jag inte. Nu när jag kollade igen såg jag ännu en väg över ena fältet. Fullt av vägar haha!

Detta MÅSTE vara Gröndal. Åhå, så mysigt det ser ut! Träden, ljuset, staketen, ALLT. Trädet som hänger ner över vägen ser lite ut som en hand, tänk om det bara trillar ner och tar tag i en? :(

Detta är Jarlaheim. Längst bort kan man skymta Jorvikstallets murar och dess grind, och här inne ser vi en brevlåda, en affär, en tvättlina och en försäljningskvinna som står på gatan. Undra vad hon kan sälja, och undra vad hon är till för? Det är många som undrar har jag hört, och jag är lika fundersam som alla andra. Affären längst bort har rosavita markiser, och jag tror inte vi sett det förut? Det måste alltså vara en helt ny typ av affär, gud så spännande! :D

Detta verkar också vara Jarlaheim, åt höger kan man se en druidsten, så det kanske ligger något mystiskt över staden? Vi ser även affärer och en picknickplats och en bänk vid det stora trädet i mitten. Man kan även skymta ett blått utropstecken, och det betyder blåa uppdrag! Det går även runt en man/kille lite längre fram, det gör stället mycket mer levande, och det är ju såå bra!
 
Ungefär ovanför denna mannen syns en skylt med en säng på, ett vandrarhem med andra ord. Vi kommer alltså kunna sova över här! ^^

Jorvikstallet!! Jag har höga förväntningar om det, men jag tror de blir bra! Detta ser ungefär ut som i StarShine och StarStable, det är tur att de inte gjort om det allt för mycket. Det finns tre ingångar/utgångar, man kan se två kärror vid allén, man kan se en blå traktor i ridbanan och en affär vid arenan. Det är svartvita markiser, och det har vi nog aldrig sett heller tidigare, så det blir spännande.
 
Det som fångade min uppmärksamhet  nästan mest av allt var såklart alla paddockar, me gusta. >:) Det finns alltså en paddock och sedan arenan där bakom, en enorm paddock med andra ord ungefär! Men vad är det som är i mitten där? Det liknar människor enligt mig, men jag kan ha helt fel! När jag och Mirre skypade igår fick hon en uppfattning om att det var en galoppbana runt arenan, och det skulle mycket väl kunna vara möjligt. Om ni kollar runt syns en stig.
 
MEEEN!!! Nu till det som fångade min uppmärksamhet mest av allting i typ hela videon. Om ni kollar i den lilla paddocken ser ni en stor, brun port. Det är en stor byggnad, och jag tycker det liknar ett ridhus. Mirre tyckte också det, och det skulle inte förvåna mig alls ifall det är ett ridhus! Isåfall skulle jag bli så glad, det blir den ultimata träningen för ens hästar med tre olika paddockar, och säkert en hel del fina ridvägar med terränghinder!

Man kommer kunna ha hemstall i Jorvikstallet, yay, yay, YAY! Man kommer kunna sköta det precis som ett annat stall då vi ser en anslagstavla, en stallflicka, en höbal och halm och skit inne i stallet. Jag själv blir inte så förvånad om jag bor här om några veckor.. ;)

Detta ser SÅ mysigt ut!! Detta verkar vara Jarlaheim, och kolla alla broar överallt, så fiiint! Man ser även en ö, och jag tror att det är den lilla ön bredvid paddockön. Åt höger ser man några hus, och en typ av ruin. Det leder en väg ut ur Jarlaheim, den går antagligen till ön, och kanske till de där husen? :)

I slutet av oktober 2013 mina vänner!! Jag gissar på antingen 23e eller 30e oktober. Anledningen är att vi antagligen får en Halloween uppdatering den 30e, men det blir surt för mig om det öppnar den 23e då jag är kvar i skolan till ungefär 20.00!
 
Annars befinner vi oss i Jarlaheim IGEN. De måste vara väldigt nöjda med just denna staden, och det kan jag förstå, det är otroligt vackert. Man ser lite hus, och något som ser ut som en oöppnad affär. Det liknar även en bro där under texten "End", som leder ut till någonting.

Denna analysen blev otroligt lång enligt mig, och jag har nog aldrig skrivit ett så långt inlägg förut. Så jag hoppas ni blir nöjda, för nu är jag trött i huvudet hahah! Här har vi den fantastiska trailern, som gjort att jag orkat skriva allt!

Fyrverkerier och parad

I onsdags så smällde jag och Siri raketer tillsammans. Första gången för oss båda, så det var ganska självklart att vi skulle göra det tillsammans! Tyckte att alla olika raketer var fina, men jag gillade mest Firgroveraketen. Den var störst och färggladast av dom alla!
 
Sedan när jag var nere i Fort Pinta anordnade GM Elise och GM Heather en parad från Fort Pinta bron till Moorland. Jag filmade det hela, men jag orkar inte ladda upp det på YouTube. Ni får istället nöja er med en massa fina bilder jag tog, hihi! :D

Utökad karta

Ingen kan väl ändå ha missat att i veckans uppdatering utökades kartan, och vi ser nu halva södra Jorvik, eller Skördebygden som är det riktiga namnet!
Själv tycker jag att detta är otroligt spännande, och bilderna vi fått måste ha varit i Gröndal och Jarlaheim, och lite andra ställen. Jarlaheim ser ut att vara större än både SGB och fiskebyn, och om man kollar på denna by/stad så ser man hur många hus som helst. Jag har läst att folk tror att detta är Jorviks huvudstad, och det kanske det är, det skulle det kunna vara!
 
De har ändrat om Jorvikstallet ganska mycket på själva kartan, samt paddockön, men det gillar jag. Jorvikstallet är mer eller mindre enormt för att vara ett stall. Men det är väl så det ska vara eftersom det är en ridskola och att det är så speciellt?! Är iallafall väldigt spänd på allting, och det kommer att komma fler inlägg om Skördebygden eftersom vi faktiskt fick se en teaser trailer på det igår! :D

Min födelsedagsoutfit

Detta är outfiten jag gjorde av födelsedagsgrejerna i onsdags! :) Gillar den, men det är lite för mycket vitt med ridbyxorna och stövlarna tillsammans, men, men! Den är snygg iallafall! :)

Star Stable 2 år ~ Kläderna

I onsdags fick vi tillgång till SSO's två-årskläder! Årets tema var blå, guld & vit. Gillade inte riktigt den blåa färgen så jättemycket, men fint var det. Tyckte att detta var finare än förra årets.
 
Har aldrig varit med om något sådant här "stort" förutom påsk och midsommar, som jag nämnt tidigare, så det var kul att få smälla raketer, och gå i en parad som Elise och Heather anordnade!
 
Man fick även benlindor och en rosett till förra årets utrustning.

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR

Video från SSO's facebook!

Idag...

...Åker jag till stallet och kommer hem runt nio. Kommer inte uppdatera mer just nu, och har inte fixat några tidsinställda. Men imorgon är bloggningen som vanligt igen! :)
 
Och.. Grattis på födelsedagen SSO! :D
 
Arkivbild

FRÅGESTUND!

Yay! Nu har vi en frågestund här på bloggen igen, och den avslutas 6e oktober!. Ni får fråga exakt vad ni vill, och jag svarar på det jag tycker är lämpligt. Jag kommer därför inte svara på var jag bor IRL och så vidare!
 
Den personen som frågar mest frågor får en länkning i ett inlägg, och har chans att synas inför en massa personer! :D FRÅGA PÅÅÅ NU!

Säg hej till Brooke!

Säg hej till min kompis Brooke! Hon är en av mina kompisar som flyttat hit och behövde jobb, så hon erbjöd sig att ta hand om mitt stall ibland, och det kan man ju inte tacka nej till haha. :D Brooke tävlar på hög nivå i fälttävlan, och har därför mycket hästar hemma. Hon bor annars i södra Jorvik med sin familj, men hon kände att hon behövde lite variation, och eftersom vi är så bra vänner så ska hon bo hos mig lite då och då! :)
 
Jag betalar henne iallafall 7 sc per dag, eftersom hon själv tyckte att det räckte. Jag tror hon kommer hjälpa mig runt tre gånger i veckan eller så, så det blir jättebra. Hon jobbar snabbt och effektivt, och tar lite vilopauser och pauser för att läsa ibland. Detta blir lättare för mig då jag inte alltid har tid. Funderar på att låta henne rida Daim ibland. Hon är ju fälttävlanshäst och Brooke är riktigt duktig!

Star Stable fyller 2 år! v40

Hejsan!
Hipp hurra, Star Stable fyller 2 år idag! Det innebär att vi har haft Star Stable öppet i hela två år.

Mycket har hänt det senaste året, vi har bland annat släppt hästfunktionen, husdjur har kommit till Jorvik, ponnyer och många av andra fina hästraser har släppts, Championat har öppnats, och berättelsen om dig och Jorvik har fortsatt. Detta tycker vi är värt att fira!

Födelsedagspresent:
- Rid till närmaste brevlåda och kolla in din post, där ska en fin present finnas! När du loggar in får du också 200 Star Coins! Dessa två presenter finns tillgängliga till och med nästa onsdag den 9:e oktober så glöm inte bort att logga in innan dess!
 
Star Stable fyller 2 år!

Fyrverkerier:
- Fira ordentligt med fyrverkerier! Utanför Moorlandstallet, i Fort Pinta och utanför Silvergladebyn så finns det speciella fyrverkeri-stationer där du och dina vänner kan fyra av raketer tillsammans!

Födelsedagsbutiker:
- I Moorland, Fort Pinta, och Silvergladebyn finns speciella födelsedagsbutiker med fin fina Star Stable-prylar till väldigt låga priser. Skynda fynda, dessa butiker kommer endast vara öppna tills nästa onsdag!

Tack för att ni spelar och gör Star Stable till det bästa hästspelet någonsin!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Precis så som jag och många andra trodde! :D Star Stable firar sin 2 års dag och ger oss en present och 200 sc. Det tackar vi för! :D Har aldrig vart med om något sådant här "stort", förutom påsken och midsommarn. Så jag har inte sprängt några raketer tidigare.. Aja, det blir spännande! Jag undrar hur billiga deras Star Stable-grejer kommer vara? Troligtvis runt 50 sc kanske? ;) Kommer nog iallafall köpt allt hihi! :D Verkligen superrolig uppdatering. Blir så glad av att läsa allt SSO skrivit, åhå! Kommer ju aldrig kunna sluta spela! 10/10 på denna uppdateringen. :D

Vad tror du händer på onsdagsuppdateringen? v40

Vad tror du händer?
Själv tror jag att andalusiern kommer, ett releasedatum till södra Jorvik och ännu fler bilder på SJ & mer information om det! Åh, ska bli så spännande, längtar som in i..! :D Sedan tror jag att vi får något födelsedagsrelaterat, SSO fyller ju 2 år imorgon!
 
Vad hoppas du händer?
Jag hoppas på allt det jag nämnt ovan. Jag vill INTE ha södra Jorvik idag, det får gärna komma om någon månad istället. (Är inte redo än omg..)

Klipp klipp klipp

Idag ska jag klippa mig IRL vid halv fem, så jag drar till mammas jobb direkt efter skolan. Jag är nog hemma till ungefär halv sju, och då är jag tillbaka once again! :D
 
Ni får ha det så bra så länge, ciao!
 
Arkivbild ~ Min fina boo boo och min fina Mandanas

Ändrade åsikter och tankar angående denna bilden

Jag har ändrat mina åsikter lite angående den här bilden. Jag sa förut att jag gissade på nya Hillcrest och Fort Maria i bakrunden, men nu när jag tänkt efter är jag inte så säker på att nya Hillcrest skulle se ut såhär. Det andra alternativet jag gissar på då är "Bedrövade Dews Farm", jag är säker på att det stod Dew, men det skulle kunna vara Drew också.
 
Detta liknar en gård, en silo, ett stall, ett fält, en transport och lite andra byggnader. Hoppas det gömmer sig en paddock här någonstans, iiih! Jag tror detta är som Steves stall, fast flottare och bättre. (Jag har aldrig gillat Steves stall..) Tycker iallafall att detta ser ut som ett otroligt mysigt ställe, och jag gissar nu istället på att det är Dews/Drews farm! :D