Harvest Counties Teaser 2013 ~ Analys

I fredags fick vi se en exklusiv teaser video på Skördebygden. Jag kommer analysera alla olika platser i videon, hoppas ni orkar läsa, för detta kommer bli långt haha! :)

Detta är då första scenen vi får se. Vi befinner oss vid bron i Nilmers högland, och det kommer stå några hus här sedan när det öppnar. Jag har ingen aning om vad det kan vara, men någon uppdragsgivare kanske kommer bo här? Man ser iallafall en stor byggnad, och två lite mindre i bakrunden. Ska bli spännande att få se vad detta kan vara!

Detta ser då ut som en mysig plats, men jag tror inte riktigt att det är det. Kolla på skylten som det står G på. Jag var nere och kollade vid byggarbetsplatsen i Moorland tidigare idag, och på den stora skylten där var det ett likadant G. Alltså måste detta vara stället där Mr Kembell håller till. Om ni kollar på huset så är det ett G där också, och även en byggarbetsställning. Jag tycks mig se en gestalt under G:et vid dörren, det ser nästan ut som Mr Sands. Jag kanske är ute och cyklar nu, men det liknar verkligen honom. Man kan ju undra om jag har rätt?
 
Annars så tror jag att detta ligger runt Gröndal eller liknande. Åt höger finns det några hus, och det liknar en by! Detta är nog de gula fälten som syns bredvid Gröndal på kartan, det leder ju även in en väg till något ställe på kartan, och om jag har rätt, så leder denna vägen hit.

Detta är då en gård. I bakrunden syns Jorvikstallets murar och byggnader tydligt. Detta måste vara paddockön enligt mina gissningar. När de råkade sätta ut platserna på kartan för ett tag sedan, fanns det något som hette Västerros gård på kartan, som låg på paddockön, vid Jorvikstallet. Detta liknar också en gård, med tanke på de små grisarna som tog världen med storm finns här, och om man fortsätter kolla så ser man två kossor i stallet.
 
Vi kan även skymta ett championat längst åt höger, så spännande! Det kanske går runt de här öarna? Vi ser även en blå transport och en blå traktor, lite krukor, en brunn och halm & skit inne i ladan/stallet. Därför kanske man kommer kunna ha hemstall här? Om ni kollar RIKTIGT noga ungefär under transporten, lite åt vänster vid byggnaden, så ser ni en man, han liknar Steves. Om ni kollar emellan transporten och ladan/stallet så skymtar man någon vagn, eller vad det nu kan vara. Vid transporten ser man även staket, så det  borde finnas en paddock här. Paddockön måste ju leva upp till sitt namn, right? ;)

Här befinner vi oss troligen utanför Jarlaheims murar, och utanför ingången till Jorvikstallet, (det kan vi dock inte se.) Om man kollar på kartan kan man se att det finns fyra kvadrater utanför Jorvikstallet, så det måste vara de två fälten, och de två hagarna.
 
Många spelare spekulerar om att det är hagar där vi kan släppa våra hästar. Men det tror inte jag. Detta görs nog bara för att det ska se lite livligare ut! Jag hoppas verkligen inte annars att detta är hästar vi kan köpa, för jag gillar inte modellen på dessa hästar.. Hehe.
 
Annars ser vi en vagn, en massa träd, lite av Jarlaheim och en massa vackra gatulyktor. Vi ser även en korsning här med fyra vägar, den ena leder in i Jarlaheim, den andra in till Jorvikstallet, och de andra två vet jag inte. Nu när jag kollade igen såg jag ännu en väg över ena fältet. Fullt av vägar haha!

Detta MÅSTE vara Gröndal. Åhå, så mysigt det ser ut! Träden, ljuset, staketen, ALLT. Trädet som hänger ner över vägen ser lite ut som en hand, tänk om det bara trillar ner och tar tag i en? :(

Detta är Jarlaheim. Längst bort kan man skymta Jorvikstallets murar och dess grind, och här inne ser vi en brevlåda, en affär, en tvättlina och en försäljningskvinna som står på gatan. Undra vad hon kan sälja, och undra vad hon är till för? Det är många som undrar har jag hört, och jag är lika fundersam som alla andra. Affären längst bort har rosavita markiser, och jag tror inte vi sett det förut? Det måste alltså vara en helt ny typ av affär, gud så spännande! :D

Detta verkar också vara Jarlaheim, åt höger kan man se en druidsten, så det kanske ligger något mystiskt över staden? Vi ser även affärer och en picknickplats och en bänk vid det stora trädet i mitten. Man kan även skymta ett blått utropstecken, och det betyder blåa uppdrag! Det går även runt en man/kille lite längre fram, det gör stället mycket mer levande, och det är ju såå bra!
 
Ungefär ovanför denna mannen syns en skylt med en säng på, ett vandrarhem med andra ord. Vi kommer alltså kunna sova över här! ^^

Jorvikstallet!! Jag har höga förväntningar om det, men jag tror de blir bra! Detta ser ungefär ut som i StarShine och StarStable, det är tur att de inte gjort om det allt för mycket. Det finns tre ingångar/utgångar, man kan se två kärror vid allén, man kan se en blå traktor i ridbanan och en affär vid arenan. Det är svartvita markiser, och det har vi nog aldrig sett heller tidigare, så det blir spännande.
 
Det som fångade min uppmärksamhet  nästan mest av allt var såklart alla paddockar, me gusta. >:) Det finns alltså en paddock och sedan arenan där bakom, en enorm paddock med andra ord ungefär! Men vad är det som är i mitten där? Det liknar människor enligt mig, men jag kan ha helt fel! När jag och Mirre skypade igår fick hon en uppfattning om att det var en galoppbana runt arenan, och det skulle mycket väl kunna vara möjligt. Om ni kollar runt syns en stig.
 
MEEEN!!! Nu till det som fångade min uppmärksamhet mest av allting i typ hela videon. Om ni kollar i den lilla paddocken ser ni en stor, brun port. Det är en stor byggnad, och jag tycker det liknar ett ridhus. Mirre tyckte också det, och det skulle inte förvåna mig alls ifall det är ett ridhus! Isåfall skulle jag bli så glad, det blir den ultimata träningen för ens hästar med tre olika paddockar, och säkert en hel del fina ridvägar med terränghinder!

Man kommer kunna ha hemstall i Jorvikstallet, yay, yay, YAY! Man kommer kunna sköta det precis som ett annat stall då vi ser en anslagstavla, en stallflicka, en höbal och halm och skit inne i stallet. Jag själv blir inte så förvånad om jag bor här om några veckor.. ;)

Detta ser SÅ mysigt ut!! Detta verkar vara Jarlaheim, och kolla alla broar överallt, så fiiint! Man ser även en ö, och jag tror att det är den lilla ön bredvid paddockön. Åt höger ser man några hus, och en typ av ruin. Det leder en väg ut ur Jarlaheim, den går antagligen till ön, och kanske till de där husen? :)

I slutet av oktober 2013 mina vänner!! Jag gissar på antingen 23e eller 30e oktober. Anledningen är att vi antagligen får en Halloween uppdatering den 30e, men det blir surt för mig om det öppnar den 23e då jag är kvar i skolan till ungefär 20.00!
 
Annars befinner vi oss i Jarlaheim IGEN. De måste vara väldigt nöjda med just denna staden, och det kan jag förstå, det är otroligt vackert. Man ser lite hus, och något som ser ut som en oöppnad affär. Det liknar även en bro där under texten "End", som leder ut till någonting.

Denna analysen blev otroligt lång enligt mig, och jag har nog aldrig skrivit ett så långt inlägg förut. Så jag hoppas ni blir nöjda, för nu är jag trött i huvudet hahah! Här har vi den fantastiska trailern, som gjort att jag orkat skriva allt!

Kommentarer
Postat av: Caroline Kingbrooke

Otroligt bra inlägg! :D

Svar: Tack så jättemycket :D
Anna Waterdawn

2013-10-06 @ 18:21:29
Postat av: Vendela Moonlake

Det kanske bara är jag, men jag ÄLSKAR att läsa lååånga inlägg fulla av åsikter om allt och inget men speciellt kul är det att läsa om det handlar om Skördebygden! BRA jobbat Anna, hoppas du skriver fler liknande inlägg i framtiden för det är högst uppskattat :D

Svar: Åh, tack så jätte, jättemycket! Det värmer att höra sådana ord, och jag ska självklart fortsätta skriva fler sådana här inlägg! :D
Anna Waterdawn

2013-10-06 @ 19:00:51
Postat av: Nele Shorthaven

Längtar jättemycket! Kommer inte veta vart jag ska börga när sj öppnat hehe :D

2013-10-07 @ 12:46:11
Postat av: Isabella Moonwater

Hej jag har också tänkt mycket om skördebygden nu och har kommit på att det kan öppna den 30 oktober.... Förklarar inte här varför men om du vill vara jätte snäll och gå in på min blogg och titta på min idée skulle jag blivit jätte glad. Moonwater.blogg.se

2013-10-08 @ 18:52:02
URL: http://moonwater.blogg.se
Postat av: Susan Moonstar

Väldigt bra analys!
Det blir intressant det där med färgade markiser förutom den svarta och den rosa såg man även orangea precis i sluten av videon.
Och jag gillar verkligen idén med att kunna gå in i ett ridhus vid Jorvikstallet, den idén är underbar!:D

Svar: Tack så väldans mycket! :D
Anna Waterdawn

2013-10-10 @ 16:28:58
Postat av: Carina Flowerlake

Man kommer kunna släppa sina hästar i hagen där! :D I lite senare uppdatering! ;D Så det kommer gå. :) Dem sa det.

2013-10-15 @ 08:08:00
URL: http://therider.bloggo.nu
Postat av: nellie

hej Anna! jag tror att dem svarta markiserna är en Lifetime shop för lt shopen i ml har svarta markiser ;)

2013-10-20 @ 11:34:24

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback