Ljuga om sin ålder

Kom att tänka på en sak idag. Och det var, varför ljuger folk om sin ålder på SSO? Varför säger de att de är t.ex. 17 när de bara är 12? Är de för att de vill vara äldre, eller är det för att folk ska gilla dom mer för att de är äldre? Jag har många frågeställningar angående detta, och jag vet inte riktigt varför.
 
Det enda jag kommer på är, att dessa personer inte vågar stå upp för den man är. Det är därför de säger att de är äldre än vad de är. Troligtvis för att den och den personen ska gilla en. Men om du bara är dig själv, och berättar sanningen, så blir det bättre, det kan jag lova dig.
 
Undantag är ju självklart om man inte får berätta hur gammal man är. Men då kan man bara säga att man inte vill berätta, eller att man inte får.

Kommentarer
Postat av: Aria Queenbrooke

Jag är 11, men säger att jag är 12, vet inte varför, tänk om det är en peddofil liksom? Owo
Säger dock min riktiga ålder för närmsta vännerna. :)

2013-08-29 @ 18:58:00
URL: http://queenbrooke.blogg.se
Postat av: Lova was here

Skrev om detta på min blogg för några dagar sen. Så jag håller med c: jag ljuger inte om min ålder, vad spelar det för roll hur gammal man är?

2013-08-29 @ 19:04:04
URL: http://lovastarstar.blogg.se
Postat av: Annie du vet ;D

Jag är i alla fall 10 jag ljuger inte om det ;)

2013-08-29 @ 20:52:14
URL: http://silverbelle.blogg.se
Postat av: Charlotte Snowborn

Jag skulle tro att det främst är ett fenomen som förekommer bland yngre spelare. Själv är jag 20 år men visst tusan lade jag till några år i ålder ibland när jag började använda internet när jag var runt 10.
Dem flesta gör det väl för att framstå som äldre, för tyvärr så tar man oftast äldre personer på större allvar. Människor blir lite blinda för ålder och kan ibland rata en yngre persons åsikter bara efter att ha hört att personen är yngre, trotts att denna kanske har betydligt intressantare saker att berätta om än vad en äldre person kanske har.
Oavsett är det ju inte rätt att ljuga om ålder, men jag tror att det är enkelt att göra det över internet och jag tror att mycket av det också beror på att yngre personer oftast inte tas på samma allvar som en äldre spelare.

2013-08-29 @ 21:22:41
Postat av: Miranda Moonbell

Haha jag säger att jag är 17 fast jag är 16 (fyller om mindre än en månad), för jag räknar liksom år och inte dagar.. om du fattar XD ♥

Svar: I get it.. TÖÖÖNT ♥
Anna Waterdawn

2013-08-29 @ 21:43:54
URL: http://designmoonbell.blogg.se/
Postat av: Miranda Moonbell

POTAAAATIIIIIIS :c ♥

Svar: NO YOU FALUKOOORV :D ♥♥
Anna Waterdawn

2013-08-29 @ 21:53:12
URL: http://designmoonbell.blogg.se/
Postat av: Lucy Flowerlake

På min blogg förut (ändrat nu) så skrev jag att jag var 17 eftersom det passade bättre ihop med min avatars bakrundshistoria.

2013-08-30 @ 15:50:14
URL: http://lucyflowerlake.bloggplatsen.se
Postat av: Adrienna Darkbell

så sant som det är sagt. (höll på skriva sakt, bra på stava?) Jag stör mig lite på folk som då inte säger hur gammal man är men i stort sätt kräver att få veta hur gamla andra är. Fast ioförsig så gillar jag inte folk alls som ljuger eller så, som då att ljuga om sin ålder. 3:

2013-08-30 @ 19:00:58
URL: http://adriennadarkbell.blogg.se
Postat av: Donna Fishstone

När jag säger min ålder, så brukar jag oftast skriva att det är min IRL ålder, men oftast rollar jag, och själva min karaktär är en annan ålder, man kan inte säga att jag ljuger, bara rollar. För jag, och Donna är inte ALLS lika!
Men, tkr du jag borde fortsätta min rollning, eller börja skriva min IRL ålder, som "SSO ålder"?
Kramar Donna

2013-08-30 @ 21:07:44
URL: http://mylovelystarangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback