Mina planerade hästar i framtiden

Jag har planerat fyra hästar i framtiden. Jag tänkte berätta för er, vilka jag planerat.

1. En Andalusier. Det ska ju komma, men vi har ingen aning om när de kommer. Jag tänker mig en ståtlig gråskimmel. En hingst på 162 cm. Silversong ska han heta, jag älskar det namnet, och jag får verkligen hoppas på att de kommer en gråskimmel. Men hans historia är att han är min sedan hans födsel, han har bott i min familjs privatstall i Jorvikstallet. Han och jag har tävlat väldigt framgångsrikt, varit i VM och tävlat dressyr och vunnit. Han är 7 år då jag transporterar upp honom till mig.
 
2. En Lipizzaner. Det ska också komma, och här vet jag inte heller när de kommer. Jag vill ha en skimmel. Han ska heta Snowshadow, och vara en vacker hingst på 160 cm. Hans historia är densamma som Silversong's. Jag har haft honom sedan hans födsel, han har bott i min familjs privatstall i Jorvikstallet, då jag bestämmer mig för att transportera upp honom vid 9 års ålder. Även denna skönheten har tagit hem ett VM guld i dressyr åt mig.
 
3. En korsning mellan russ/welsh/Connemara, eller någon av dom tre. En mörkbrun med stjärn vid namn Smokeeye. Smokie ska han kallas, han ska skapas utöver min Smokie IRL. Han kommer vara exakt som Storm eftersom han också är skapad utöver Smokie, dock kommer han vara 128 cm, istället för 148. Det är detsamma med alla hästar jag nämner i detta inlägget. Jag har haft honom sedan hans födsel, han har bott i min familjs privatstall i Jorvikstallet, då jag bestämmer mig för att transportera upp honom vid 21 års ålder. Han och jag har tävlat dressyr och vunnit några gånger.
 
4. En islandshäst. Det ska vara ett sto, 140 cm i manken. Hon ska heta Goldangel, och kallas för Góla. Så Goldangel kommer vara skapad utöver mitt IRL sto Góla. Hon ska vara svart med stjärn. Hon kommer också ifrån min familjs privatstall i Jorvikstallet, där jag haft henne sedan födseln. Vid 22 års ålder bestämmer jag mig för att transportera upp henne till mig. Vi har tävlat en massa i bl.a. V5, T8, T7 och femgång. Det har gått riktigt bra, och även några guld här med.

Kommentarer
Postat av: Donna Fishstone

Hej!
Fölåt, jag vill inte vara en glädjedödare åt dina hästplaner, men en sak,
när vi kmr kunna åa till jorvikstallet, enligt loggiläggen står det att dem åkt tillbaka till jorvikstallet, men sen d´när man kommer kunna åka dit, ska du "köpa" om dem då elr? Bara en liiiten fråga,:D
Kramar Donna
+ att jag vet att du rollar, det e nt det;)

Svar: Får se c:
Anna Waterdawn

2013-08-23 @ 13:15:28
URL: http://mylovelystarangel.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

Asså, no offense XD


Men, Jen's häst heter Smokeeye o,o Och menar att du kanske fått inspiration från henne? ;3

Svar: Nej det har jag inte. Om du kollar på namnet, så liknar "Smokeeye" Smokie väldigt mycket. :)
Anna Waterdawn

2013-08-23 @ 13:51:05
URL: http://starstableryttarnas.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

Aa :DD Tycker det med. ^^

2013-08-23 @ 13:57:11
URL: http://starstableryttarnas.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

Men tror du det kommer en sådan blandras i framtiden ... ?

Svar: Nej, tyvärr inte, men man kan ju alltid hoppas c: Annars så tror jag att de kommer enskilda raser, alltså russ, welsh och Connemara. :3
Anna Waterdawn

2013-08-23 @ 13:57:36
URL: http://starstableryttarnas.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

Jo, man kan ju alltid hoppas! :) Och ja, det kanske det gör :)

Svar: Hoppas verkligen det c:
Anna Waterdawn

2013-08-23 @ 14:37:39
URL: http://starstableryttarnas.blogg.se
Postat av: Jenny Snowhill

Har med en polle som heter Smokeeye :)

Svar: Jo, det är jättefint :D
Anna Waterdawn

2013-08-23 @ 16:35:10
URL: http://Snowhill.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback