Att kämpa sig tillbaka - Del 6

Jag stirrar på skärmen innan jag inser vad det står. Jag hade gått in på vårt stalls nyhetssida och sett att en häst var till salu. Jag blev nyfiken och klickade in. Vem ser jag? Devil. Just i det ögonblicket, ville jag bara härifrån, bort från allt. Jag hade börjat anförtro mig åt Devil, och så händer detta. Jag kryper ner under täcket i min säng och stirrar upp i taket. Tårarna bränner bakom ögonlocken, men de kommer aldrig. Jag har blivit för stark. Jag kan inte ge upp honom också.

 

Jag vaknar med ett ryck. Jag måste ha somnat. Jag stiger upp ur sängen och går ut ur rummet och nedför trapporna. Jag fortsätter sedan åt höger, in i vardagsrummet där mamma sitter. Jag går fram till henne och kollar allvarligt på henne. ”Vad menar du med att du ska sälja Devil?” Hon kollar på mig och svarar sedan, ”Han är farlig Isabella, han kastar av folk.” Jag blänger bara på henne. Jag går sedan till köket och stoppar ner en morot i fickan. Sedan fortsätter jag mot hallen där jag drar på mig mina kängor. Jag öppnar dörren och möts av en kall vind som slår emot mig. De gula, orangea och röda träden har börjat fälla sina löv och det närmar sig mot vintern. Bara två månader kvar till jul ungefär. Det är iskallt ute men det har inte kommit någon snö än. Jag fortsätter gå långs grusvägen utanför vår trädgård och går sedan in i stallet. Jag går snabbt bort till sista boxen där Devil står. Han frustar när jag klappar honom. Jag tar sedan upp moroten jag tog med och ger den till honom. Jag går sedan och hämtar min hjälm och ett träns.

 

När jag sitter på hans rygg känner jag mig lycklig för första gången på länge. Vi rider ut från den stora gårdsplanen och in i skogen bakom ridbanorna. Jag följer den första stigen rakt in i skogen. Allt känns så fridfullt, så lugnt. Jag lyssnar på fåglarnas kvitter och ler för mig själv. Medans jag suttit och filosoferat har jag inte märkt att jag kommit fram till landsvägen. Då hör jag ett högt, brummande ljud. Jag är mitt i vägen och har stannat till. Då ser jag den stora lastbilen till höger om oss. Devil stegrar och sätter sedan av i full fart till vänster om oss.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Heter Isabella IRL

2013-12-06 @ 12:58:40
Postat av: Alva Moonfall

Du är otroligt duktig på att skriva :)

2013-12-06 @ 14:43:42
URL: http://emoon.blogg.se
Postat av: Aria Starfall

Såååå bra!!

2013-12-06 @ 16:16:31
URL: http://nattstad.se/ariastarfall
Postat av: Aria Starfall

Såååå bra!!

2013-12-06 @ 16:16:32
URL: http://nattstad.se/ariastarfall
Postat av: Anonym

Omg! Kolla Starstable Facebook sida!! *-* <3 333

Svar: Har redan sett :)
Anna Waterdawn

2013-12-06 @ 17:08:42

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback