Info om Jorvik Aces

Klubbägare: Miranda Moonbell (http://moonbell.blogg.se/)
Klubbledare: Anna Waterdawn (jag)
 
Jorvik Aces är en aktiv och familiär klubb som startades 20/2 2013. Det vi satsar på är att ha en klubb där alla medlemmar respekterar varandra, är trevliga och tycker om varandra. :)
Vi har olika aktiviteter och event, samt klubbmöten där varje medlem får vara med och påverka. :D Exempel på aktiviteter är uteritter, fester, tävlingar, etc.
 
ALLA EVENTS OCH AKTIVITETER kommer ni att kunna se på min och Miranda Moonbell's bloggar under kategorierna 'Jorvik Aces'. :)
 
Medlemskrav:
Det finns krav på medlemmarna som får gå med i J.A för att du ska kunna vara med på alla aktiviteter och bidra till en god stämning i klubben, dessa är:
1. Du måste vara minst level 10.
2. Du måste respektera andra spelare i allmänhet, och vara schysst.
3. Du måste vara Star Rider.
 
Klubbregler:
1. Respektera alla andra medlemmar. Alla är unika och har egna åsikter, personligheter och stilar. Det är viktigt att du som J.A medlem är en schysst person.
 
2. Bråk uppskattas inte. Skulle det ändå uppkomma får de som är inblandade en viss tid på sig att lösa det och be om ursäkt till varandra. Om de inte vill lösa det kommer de eventuellt att bli avstängda tills bråket är löst.
 
3. Skitsnack eller mobbing är inte tillåtet. Skulle skitsnack eller mobbing förekomma får man först en varning. Om man fortsätter blir man avstängd från klubben i ungefär en vecka, och om man efter det fortsätter så blir man utslängd ur klubben.
 
4. Inte spamma. (Skicka samma eller liknande och oftast meningslösa meddelanden flera gånger)
 
5. Delta i så många aktiviteter och events du kan. :D Naturligtvis är det inget tvång att komma på alla, men du måste komma någolunda ofta. :)
 
 
Låter detta som en klubb för dig eller har du fler frågor? :D Kontakta då mig eller Miranda Moonbell på sso!
 
PS. JORVIK ACES KLUBBFÄRGER ÄR GUL & SVART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback