Jag älskar att..

...Skriva om mina åsikter och tankar, tycker det är superkul, och ni verkar gilla det också! Men ibland tar mina egna förslag om vilka åsikter jag kan skriva om.. Så jag frågar er, har ni någonting ni skulle vilja veta vad för åsikt jag har angående det? Isåfall, kommentera så ska jag skriva de åsikterna! :D

Kommentarer
Postat av: Alexandra Mistdawn

Till exempel vad tycker du om att folk vill vara vän med de 'kända' personerna bara för att man kanske får en 'status' då? Utan man behöver inte sådär vara jättebra vän, men typ att man vill vara vän med tex Lucy Westlake för hon är känd och inte för hennes personlighet? Typ att skryta i globala chatt man är vän med ja, någon känd person. Vad är din åsikt och tanke angående det?

2013-07-25 @ 22:27:00
URL: http://starstableryttarnas.blogg.se
Postat av: Jennifer Winterstar

Vad är din åsikt ang. Star Coins köp och "onödiga" hästköp, typ att någon köper en ny häst som kommer ifrån onsdagsuppdateringen och sedan säljer den typ bara några dagar efter p.g.a. att "det kändes inte rätt"
Det skulle vara kul att läsa om :)

2013-07-25 @ 23:58:18
URL: http://winterstarstable.blogspot.com
Postat av: Sylvie Yellowstone

Jag skulle vilja läsa om din åsikt ang SSOs kroppsideal, dvs att spelkaraktärena (eller ja, de av kvinnligt kön) är pinnsmala, med orealistiskt smal midja, breda höfter etc :) och hu det påverkar alla tjejer som spelar.

2013-07-26 @ 10:34:42
URL: http://sylvieyellowstone.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback