Silverglades nya modebutik, The Fashion Barn! v27

Hejsan alla!
En ny cool modebutik, The Fashion Barn, har öppnat i Silvergladebyn!

Modebutik:
- Den stora modebutiken, The Fashion Barn, i Silvergladebyn har fått in ett stort lass av de mest populära kläderna på Jorvik och slår därför upp sina portar tidigare än beräknat! Botanisera bland butikens olika kategorier! Upptäck nyheterna! Spana in alla favoritoutfits! Affären och dess utbud kommer förändras i framtida uppdateringar!
 
Modebutiken The Fashion Barn!

Nya kläder:
- Mängder av nya kläder kommer finnas i den nya modebutiken, The Fashion Barn. En utav de mest populära seten är det snygga dressyr-setet!
 
Det snygga dressyr-setet!

Highscore reset:
- Äntligen är det dags för ännu en nollställning av alla tävlingsresultat! Från och med idag har alla chansen att ta nya toppresultat igen! Lycka till allihopa!

Bug Fixar:
- Vi har gjort några små ändringar som innebär att man inte längre kan använda sig av lagg för att få bättre tider i races.

- En del dagliga uppdrag och tävlingar gav spelaren XP. Detta är nu fixat och de som de berör kommer nu ha rätt mängd XP igen.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: OMFG. <3 Älskar kläderna, ÄNTLIGEN svartvitt dressyr set, ååååå, butiken och allt! Nya uppdrag kom också, åh, fett awesome!! :D <3 Så bra att de nollställt alla tävlingsresultat, och gjort så man inte kan lagga, TACK. (Skaffade bäst någonsin på Vingårdstävlingen för det är mitt favoritlopp, hihi. <3)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback