Nu när jag...

...Verkligen kommit in i Skördebygden, bott här, sett allt, gjort alla uppdrag och så, så tänkte jag skriva ett inlägg om det. När jag red in hade jag höga förväntningar, och dom uppfylldes bra. Förutom en. Jag hade verkligen hoppats på fler hemstall, och så får vi bara ett på ett så stort område. Men vi kanske får piffa upp Bedrövade Dews Farm sen?
 
Men annars, kan jag väl säga att jag tycker att allt är perfekt. Karaktärerna, de olika områdena, naturen, ridbanorna.. Jag hade även förväntat mig fler paddockar nu kom jag på, och ett ridhus. Jag hade även velat ha en riktig hoppbana och en riktig terrängbana. Jag menar, det finns ju knappt inga terränghinder!
 
Det är riktigt härligt att bo här. Det är mycket folk, så man känner sig inte allt för ensam. Uppdragen är helt okej, huvuduppdragen är ju såklart roligast, och jag hoppas vi får göra något mystiskt och spännande snart!
 
Mitt favoritställe är nog De glömda hedarna. Även fast jag inte är där så ofta, så är det väldigt mysigt, och ensamt. Man kan tänka ifred och bara vara lite off från omvärlden. (Alla andra i SSO.) Gillar Jorvikstallets Arena också. Perfekt att träna dressyr i ju! Dessutom har jag ungefär 120-140 FPS där.. ;)
Åh vad jag älskar The Hunger Games. ♥

Kommentarer
Postat av: Felicia Greenhill

Säger dem inte real och not real? x) Fin bild annars :D

Svar: Haha vet inte riktigt, på svenska säger dom sant iallafall, inte läst på engelska.. Orkade inte kolla upp det heller för den delen, men det är väl ungefär samma sak. Tycker iallafall att det är så otroligt fint i slutet!! Tack :D
Anna Waterdawn

2013-11-15 @ 19:15:29
URL: http://feliciagreenhill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback